Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

https://www.facebook.com/watch/live/?ref=notif&v=1262689870922848&notif_id=1648136787107867&notif_t=live_video

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 946,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

Изрожденците, гледайте и се учете, как се прави протест срещу войната. Не се говори "да кажем не на войната, да кажем вън от НАТО", а "руски военен кораб - иди нахui" - и не се веят знамената на агресора т.е. руZия, а знамената на жертвата, а именно Украйна. Айде със здраве - и си опичайте акъла, щото вашата приключи.

https://www.facebook.com/1386810532/videos/1925999000920761/

преди 10 минути, insec написа:

Изрожденците, гледайте и се учете, как се прави протест срещу войната. Не се говори "да кажем не на войната, да кажем вън от НАТО", а "руски военен кораб - иди нахui" - и не се веят знамената на агресора т.е. руZия, а знамената на жертвата, а именно Украйна. Айде със здраве - и си опичайте акъла, щото вашата приключи.

https://www.facebook.com/1386810532/videos/1925999000920761/

А сещаш ли се, че няма българин, който да може да надпише тези плакати на украински без грешки?

Та до тук със спонтанния протест.

преди 3 минути, M.Николов написа:

А сещаш ли се, че няма българин, който да може да надпише тези плакати на украински без грешки?

Та до тук със спонтанния протест.

съвършенно платен е и в свободната държава България, имаш пълната свобода да вярваш в това. На никой глупак не му е забранено да бъде глупав.

преди 3 минути, M.Николов написа:

Така е, ти постоянно го доказваш.

така е - а ти и всичките умници, ще си трайкате, че няма повече рублички за вас.

преди 13 минути, M.Николов написа:

Е, как да няма вече всичко ще е в рубли.

разбира се - и ти вече обърна всичко в рубли. 😏

путинистите се били стреснали - че да пият апчета против стрес.

Само да разбера плана на Възраждане. Защото щяло да има референдум.

Вън от ЕС, НАТО и скъсване на всякакви взаимоотношения с чужди страни.

Сиреч иска България да бъде Беларус? Сигурно, ще поиска да влезем в тази общност?

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Общност_на_независимите_държави

Тотален фалш и монтаж. Аз поне бях там и имам снимки, както и съм видял всичко. Имаше БЪЛГАРСКИ знамена, партийни, както и зелени "свобода или смърт".(има ги на снимката)  Нямаше руски ама въобще. Освет фотожоп друго не знаеш, трол такъв!

преди 58 минути, Филипов написа:

Нямаше руски ама въобще.

е то с такива очеизвадни лъжи, къде сте тръгнали на дълъг път - лъжете, като малко дете, на което у муцуната му, и дрехите, и ръцете в шоколад, ала не си признава, че то е яло от шоколадовата торта.

преди 6 часа, Филипов написа:

Тотален фалш и монтаж. Аз поне бях там и имам снимки, както и съм видял всичко. Имаше БЪЛГАРСКИ знамена, партийни, както и зелени "свобода или смърт".(има ги на снимката)  Нямаше руски ама въобще. Освет фотожоп друго не знаеш, трол такъв!

Филипс троле еФтин целият електорат със все Копейката сте фотошоп. Путлер даде ли ви рублите?

Може да бъде изображение с 2 души и текст, който гласи 'путалах акбар! костя тамагочи на дÐ кгб'

• Автор
на 24.03.2022 г. в 20:58, M.Николов написа:

Аз се сещам за няколко стотин хиляди бесарабски и таврийски българи,  част от които живеят в България и които, завършили средното си образование в Украйна, смятам че биха се справили с някой и друг надпис.  Впрочем,  когато тези хора изявяват позиции, то са антивоенни и антируски.  

До там с теорията, че няма кой да напише тези плакати.  

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.