Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 4 минути, Joss Bomon написа:

:lol6:Момченце, не прави необмислени и абсурдни заключения! 

Сигурно си служил по времето на Добри Джуров. От тия вашите камиони пали от 20 - един. Ако вас някак са успявали да ви надъхат - ние пет пари не даваме! Скоро ние ще ставаме бежанци!

Явно на училище си ходил по принуда и без желание да научиш нещо... 

Предците ни - в природа с мечки, вълци и... лъвове

THE TRUE BULGARIAN HISTORY

Пещерен лъв

Европейски лъв

Имало някога лъвове, имало възрожденци, имало мъже. Сега - теточки, лоести дядки, и претенции към младите. Събуди се, 20-ти век отдавна мина!

... и млади и стари БЪЛГАРИ!!!

Българи с руски флагове, евала! Стара българска дума!

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 946,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 13 минути, IvanKirov написа:

ние пет пари не даваме! Скоро ние ще ставаме бежанци!

Прав ви път - куфарчето -> терминал 2 и да ви няма!  И без друго файда от вас никаква, един картоф не знаете как да засеете.

преди 10 часа, tonit1968 написа:

Вчера повече от 10 000 българи в центъра на българската столица казаха ясно и категорично "Не на войната и на българско участие в нея"!

Заедно постигнахме първата си победа - управляващите се уплашиха и не внесоха в парламента предложението си за предоставяне на военна помощ за Украйна.

Предстои да постигнем и следващата - да свалим правителството и заедно да извоюваме свободата и независимостта на България!

Време ни е за Възраждане!

п.п. някои от т.нар. "български медии" обявиха, че сме били 250-300 души. Изводите оставям на вас.

Да беше оставил една снимка на 10 000-те българи, та да ги видим :giggle1:

Ако си бил на литър ракия, може и толкова да си ги броил. 

е за кво да качва, те достатъчно добре ги снимаха: и автобусите, и "българите", и всичкото

преди 47 минути, N1K17Y написа:

Да беше оставил една снимка на 10 000-те българи, та да ги видим :giggle1:

Ако си бил на литър ракия, може и толкова да си ги броил. 

Ти беше ли там? Еми да беше да видиш с очите си, а не да гледаш по телевизора. Почва ли да ви тресе шубето? Требе, виж как иванчо почва да психясва. Мед ми капе на сърцето като ви чета тука и в реджит мекерета като тебе да скърцат със зъби и да испадат вече в истерия или им потъват гемиите.

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Прав ви път - куфарчето -> терминал 2 и да ви няма!  И без друго файда от вас никаква, един картоф не знаете как да засеете.

Тъй ли било?

Расъл съм на село, имам си градина. Като запалите войната ще ви оставим вас дъртоците, да веете байраците с оскубания лъв. Като щете по пет на нож, като ви влече марш на скок! Ще ви се радваме по телевизията, и ще лайкваме. Дори някой лев може да ви сберем помощи, ако вече не сте минали на турска лира.

Имаш ли идея колко сте вредни за България? Копейкин за едната власт ще ви направи курбан!

преди 1 минута, tonit1968 написа:

Ти беше ли там? Еми да беше да видиш с очите си, а не да гледаш по телевизора. Почва ли да ви тресе шубето? Требе, виж как иванчо почва да психясва. Мед ми капе на сърцето като ви чета тука и в реджит мекерета като тебе да скърцат със зъби и да испадат вече в истерия или им потъват гемиите.

Не бях, автобуса беше вече препълнен с цигани държащи сандвич и нямаше място за мен :lol6:

И на телевизора бих вярвал, повече отколкото на теб. Ти си фантазирай какви сте страшни лъвове. 

https://bg.wikipedia.org/wiki/Елена_Гунчева

Тая вашата голяма издънка била.

Теточков, няма страх бре! От кво да ме е страх. Ще духна навреме като направите мазалото, после ще ви смятаме статистики като по време разделно. Колко % са приели фесове.

Цитат

През март 2022 година името на Гунчева нашумява силно покрай нейна публикация в социалните мрежи, изразяваща надежда Русия да бомбардира с „високоточкови“ оръжия българския Министерски съвет, ако България изпрати въоръжение на Украйна по повод нападението на Русия над нея. Изказването на Гунчева е остро осъдено от председателя на българския парламент, както и от посланиците на 35 държави – страните от Европейския съюз, САЩ, Албания, Австралия, Канада, Грузия, Израел, Япония и Обединеното кралство – които заявяват, че „[п]одобни заплахи са неизвиними и ние сме обединени в убеждението си, че речта на омразата не може да има място в нашите общества“.[8][9][10] Специализираната прокуратура започва проверка по случая за евентуално подбуждане към война на чужда държава срещу Република България.[11][12]

Цитат

"В Русия винаги е имало само терор! А Путин е най-лошото след Сталин" - Елена Гунчева

https://fakti.bg/bulgaria/657430-elena-guncheva-prez-2015-v-rusia-vinagi-e-imalo-samo-teror-a-putin-e-nai-loshoto-sled-stalin

преди 1 минута, Aquaris написа:

е за кво да качва, те достатъчно добре ги снимаха: и автобусите, и "българите", и всичкото

"Българите", демек мангалите, са точно толкова българи, колкото и ти. Интересно, Сидеров казваше циганите на сапун, нали така? И кво, сравнявате Възраждане със Атака. Еднакви били, не знам си кво. Е сега пък негодувате, че имаме цигани и турци възрожденци. Е хайде определете си опорките де. 

В случая тези 25 човека малко по-мургави българи са дошли заради Ивелин Михайлов, работят като каменоделци на неговичт обект и изкарват с труда си много повече от средностатистическият българин. Малко се осведомете, преди да се излагате. Либерали били, против дискриминация били, пък като видят мургави и айде...Абе от ЕС ще ви таковат таковата за такова нещо бре, лицемери.

ахахахахах ти си като учебник по психология за начинаещи

Атака и Възраждане много си приличат. Сидеров и преди пишеше дитерамби да се освободим от руския ботуш. После обърна плочата.

Като видиш някой да се върти като фурнаджийска лопата, да лъже и да трие постове...

Значи има да изплаща вила на морето, на първа линия. И нова кола, американска, вражеска. Форд, не Лада.

elena-guncheva-prez-2015-v-rusia-vinagi-

1 към едно цветарки, полит прост и тутки...

volen-1991.jpg

преди 5 минути, N1K17Y написа:

Не бях, автобуса беше вече препълнен с цигани държащи сандвич и нямаше място за мен :lol6:

И на телевизора бих вярвал, повече отколкото на теб. Ти си фантазирай какви сте страшни лъвове. 

Еми нямаш си на идея за какво става въпрос. Всички автобуси се оррганизират от местните структури на Възраждане за членове на Възраждане и ако някой симпатизант пожелае. Плаща се само автобуса с пари от субсидията и то не винаги. А цигани може да има , ама са малко. Така че ако си искал , да си запалил колата и да си дошъл да гледаш, да снимаш и после да показваш лично колко сме малко и как лъжем. 

После, Коцето постоянно ходи по градовете на отворени срещи и всеки желаещ може да влезе, и да задава въпроси. Може да записва и да публикува после какво е говорено. Интересно, правокатори отдавна няма, пределно им е ясно, че веднага ще му бъде отговорено спокойно и ясно и ще бъде затапен категорично. То това и по телевизора се видя и даже Ризова вече няма как да му опонира. Просто сте много кухи и тъпи.

Е, очаквайте модератора да ОДОБРИ КВО съм писал, нещо думичките не ми харесват.

преди 4 минути, tonit1968 написа:

Е, очаквайте модератора да ОДОБРИ КВО съм писал, нещо думичките не ми харесват.

Той модератора от вашите бе! Дори Филипов беше флагмана на пропагандата на Копейкин. Караше се на всички, дето не лапаме вашите мухи. Триеше, обиждаше, канеше се да ме банва. Гьобелс сущий. Кво не ти харесва?

Филипов отдавна не е модератор. Пак не си в течение.

преди 26 минути, tonit1968 написа:

Филипов отдавна не е модератор. Пак не си в течение.

Знам бе! Лично Калоян ли Калин ли беше, не мога да го запомня. Баш възпитателката, на Иванчо учителката от вицовете! Той ми доложи.

В течение съм аз, вие не знаете кво вършите.

Прости им, Боже...

Ние си знаем кво вършим, Требе да се изчистят лайната. Ще мирише. Почва леко, ама ще се усили. 

преди 2 часа, tonit1968 написа:

Ние си знаем кво вършим, Требе да се изчистят лайната. Ще мирише. Почва леко, ама ще се усили. 

Да ви е минавало през ум, че лайната са тия де следват поредния кандидат за бързи милиони? Кой ли не ви се изреди!

Малък, но много прост народ!

Пропуснали са 2 партии, ама ся ме мързи да търся пълния колаж.

Пак ми разправяйте, че нямал общо с Атака. Фронтмен им беше, солташак на Волен.

KKopeykin_polit-696x473.jpg?ssl=1

th?id=OIP.Ltzaie-slld8j5lDMyaS6gHaEA%26p

преди 21 часа, IvanKirov написа:

Да ви е минавало през ум, че лайната са тия де следват поредния кандидат за бързи милиони? Кой ли не ви се изреди!

Малък, но много прост народ!

Пропуснали са 2 партии, ама ся ме мързи да търся пълния колаж.

Пак ми разправяйте, че нямал общо с Атака. Фронтмен им беше, солташак на Волен.

KKopeykin_polit-696x473.jpg?ssl=1

th?id=OIP.Ltzaie-slld8j5lDMyaS6gHaEA%26p

1. 30 години следвах ифициозите и им вярвах. Вярвах, че сдс ще оправи България. Не я оправиха. Вярвах на царя - и той не го направи. Не вярвах на БСП и те не ни оправиха. В началото вярвах на Бойко. Не ни оправи. Преди всичко вярвах, че като се присъединим към ЕС, всички пречки ще отпаднат пред инициативните хора и ще успеем да си изградим България такава, каквато трябва да е - процъфтяваща и богата държава. 30 години човече. Нямаше как да не стане, освен ако не ни лъжеха точно тия ЕС, американци ....Е един ден прогледнах и видях, че ме лъжат. Видях че Пасков е прав. Две години съм го слушал чат пат и съм си мислел - тоя има голяма фантазия и е много заблуден. Само че един ден се запитах - добре де, 30 години ми обясняват как ще цъфнем и ще завържем, щом прегърнем американската мечта. В Европа ще бъдем равни и проспериращи - само бачкай здраво и ще успееш. И след 30 години ставаме все по-зле, все по-малко, пращаме си децата да се махат от проклетата България. Що, щото нищо не ставало от нас, мързеливи сме били, тука сме мързели и гадове, пък като емигрираме и ставаме човеци. Еми не. В един момент на човек му просветва и му идва акъла. Да, и аз съм се подигравал със Сидеров. Иронизирал съм го. Сега просто съжалявам, че са успели да го пречупят. Може и Коцето да пречупят, но засега не успяват. Така че, съм на 100 процента с Възраждане и за Възраждане. Квото и да серете , то си мирише на вас.

Второ. Много ми е смешно, като обвиняват Коцето, че карал форд за 20 хилки и имал диван за 4 хилки. Ми такива скъпарски вещи ползват хора, изкарващи по малко пари от мене. Костадин се занимава с право и там се изкарват добри пари за малко време. Виж, ако караше чисто ново БМВ за 200 бона, диван за 50 хилки и носеше часовник за 10 хилки, както повечето политици от праведните партии, тогава .....има кво да кажете. Ама аз освен по костум в парламента и с едно и също кожено яке кафяво не съм го виждал.

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

От кога музейния плъх се занимава с право?

Бе вие не знаете кой плюете. Сега като депутат си е депутат. Преди това си провери сам с кво си е изкарвал хляба. Нали имаш връзки и всичко можеш да разбереш. Ха ха.

преди 8 минути, tonit1968 написа:

Бе вие не знаете кой плюете. Сега като депутат си е депутат. Преди това си провери сам с кво си е изкарвал хляба. Нали имаш връзки и всичко можеш да разбереш. Ха ха.

Да знаем. Има някаква платена диплома по етнография или нещо подобно. После не знам колко години - музеен плъй в някакъв музей в толбухин

ПС: Точно в този регион (в Ден,Тошево) го шамарихме за кеф 2015-та 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.