Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 43 минути, NewRedDragon написа:

Да знаем. Има някаква платена диплома по етнография или нещо подобно. После не знам колко години - музеен плъй в някакъв музей в толбухин

ПС: Точно в този регион (в Ден,Тошево) го шамарихме за кеф 2015-та 

Знаеш квот си чул от тъпанари като тебе. Нали можеше да добиваш всякаква информация? Нещо издишаш. На приятели може да не знаеш биографията, ама на враговете е задължително. И със сигурност не си шамарил никой, нали имаше кой да върши работата. Дъниш се постоянно, вземи си записвай кво си говорил, че да си спазваш легендата.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 946,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 4 минути, tonit1968 написа:

Знаеш квот си чул от тъпанари като тебе. Нали можеше да добиваш всякаква информация? Нещо издишаш. На приятели може да не знаеш биографията, ама на враговете е задължително. И със сигурност не си шамарил никой, нали имаше кой да върши работата. Дъниш се постоянно, вземи си записвай кво си говорил, че да си спазваш легендата.

Щом съм платил, значи АЗ съм го шамарил, бе ччук

току-що, NewRedDragon написа:

Щом съм платил, значи АЗ съм го шамарил, бе ччук

Не, не значи. Значи че си платил на някого, щото ти не можеш сам. Боклук.

преди 3 минути, tonit1968 написа:

Не, не значи. Значи че си платил на някого, щото ти не можеш сам. Боклук.

Щом ти казвам АЗ, чче значи, значи трябва да се съобразяваш, Не си индивида дето ще ми казва, какво и как. АЗ казвам на такива чукове като тебе, кво да правят

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Щом ти казвам АЗ, чче значи, значи трябва да се съобразяваш, Не си индивида дето ще ми казва, какво и как. АЗ казвам на такива чукове като тебе, кво да правят

Верно ли бе. Сънуваш прав. Ти не знаеш кво говориш, сам не си верваш. Такива като тебе доста съм ги ...... в гъ...а. И после се влачат и искат още. Гном нещастен.,.

преди 18 часа, tonit1968 написа:

1. 30 години следвах ифициозите и им вярвах. Вярвах, че сдс ще оправи България. Не я оправиха. Вярвах на царя - и той не го направи. Не вярвах на БСП и те не ни оправиха. В началото вярвах на Бойко. Не ни оправи. Преди всичко вярвах, че като се присъединим към ЕС, всички пречки ще отпаднат пред инициативните хора и ще успеем да си изградим България такава, каквато трябва да е - процъфтяваща и богата държава. 30 години човече. Нямаше как да не стане, освен ако не ни лъжеха точно тия ЕС, американци ....Е един ден прогледнах и видях, че ме лъжат. Видях че Пасков е прав. Две години съм го слушал чат пат и съм си мислел - тоя има голяма фантазия и е много заблуден. Само че един ден се запитах - добре де, 30 години ми обясняват как ще цъфнем и ще завържем, щом прегърнем американската мечта. В Европа ще бъдем равни и проспериращи - само бачкай здраво и ще успееш. И след 30 години ставаме все по-зле, все по-малко, пращаме си децата да се махат от проклетата

България.

Koe e зле бе теточков, аз касова бележка от сервиз не помня да съм виждал! Дерете по 2 кожи, чака се по 2 седмици ред, и пак мрънкате. Точно вие се скрийте и замълчете, щото бай в Тодор пращаше в Белене, който чука на частно. За 200 лева омазан до ушите с руски дараци, и туй ви беше. Кво се оплаквате сега, не ви прави чест!

Що, щото нищо не ставало от нас, мързеливи сме били, тука сме мързели и гадове, пък като емигрираме и ставаме човеци. Еми не. В един момент на човек му просветва и му идва акъла. Да, и аз съм се подигравал със Сидеров. Иронизирал съм го. Сега просто съжалявам, че са успели да го пречупят. Може и Коцето да пречупят, но засега не успяват. Така че, съм на 100 процента с Възраждане и за Възраждане. Квото и да серете , то си мирише на вас.

Не го гледай кво приказва, гледай кво прави. Жулят далавери с Гуцанов, денонощна цензура в каналите, им, че и в уж свободния Евроком. Тяхната си бе, тяхната програма трият. мер зав ци на квадрат. Дори Боко не правеше чак такава цензура.

Второ. Много ми е смешно, като обвиняват Коцето, че карал форд за 20 хилки и имал диван за 4 хилки. Ми такива скъпарски вещи ползват хора, изкарващи по малко пари от мене. Костадин се занимава с право и там се изкарват добри пари за малко време. Виж, ако караше чисто ново БМВ за 200 бона, диван за 50 хилки и носеше часовник за 10 хилки, както повечето политици от праведните партии, тогава .....има кво да кажете. Ама аз освен по костум в парламента и с едно и също кожено яке кафяво не съм го виждал.

Е кат плюе американците що им кара колите бе! Имаше някво производство в Ловеч, не знам дали още са тука Great Wall. Що не си купи китайски дарак, ами се лези на американците от най-изконната американска кола.

Като изплющите година и половина казармен затвор на младите, съвсем ще ги изгоните. Само омирисани бабки и старчоци се умиляват като видят фуражка и маршировка. С чужда пита помен правите, да ограбите бизнеса и тия по квалифицираните. От младите - времето. От всички - свободата на придвижване. Като някаква мафия сте с тая цензура и ищах за грабене.

И като излезем от НАТО с тия 2 джугана дето още едва кретат, как ще се браним от Ердоган???

Дори външно сходство има Копейкин, с шефа си Бялата Златка, Сидеров. От 20 години се вре в политиката, ама като не намаза милионите и плюе партиите в които е бил. Иска всичко и само за него.

Мер зав ци!

Някой друг да опъва каиша вместо вас, вие до печката с пуканките, да гледате шапкарски паради. Да знаеш, че в казармата не пипнах военна техника. 2 тактики ни направиха и туй ни беше, другото озеленяваме поделенията и правим простотии! За кво ви е това? Да има цяла верига покрай наборниците, да краднат с милионите? То за ГСМ-чик се даваше рушвет повече от митничар и КАТ-аджия.

Ето мерзавци, на точната минута ви го засякох. Иска да връща службата в размер времето на Петър Волгин. 2 години и 3 месеца задръжка. Да не се измъквате после, военно обучение ала бала. В прав текст иска да губите 2 г. и половина, на младежите и съпругите им, щото сте с ка па ни злобни имбецилни дядки. И най-вече щото не ви касае вас. Давате съвсем разумна причина младежите да емигрират, щото не са на акъла на тъпците, дето щели да възмъжават и да учат дисциплина. Дисциплината е в емиграцията, не в ядене на боклуци квото не са отмъкнали артелчиците. Спъвате им и кариера и семейство и то на цената профукани милиони от бюджета.

Възраждане е по-вредна и безумна и от ДПС. А вие сте двуличници, щото хич не ви е било хубаво в поделението, няма войник да не се е радвал на уво-то. Пазя си календара, знаете как сме броили часовете до уволнението, всяка секунда при тия крадци в униформи ми беше мъка и вечност. Не искам да ги виждам. Че ме караха и с дуло на врата да им подписвам някви документи и да им се кълна, че ще си давам живота за тях. Плюнка си не давам на тия нищожества шапкарите!

преди 9 минути, IvanKirov написа:

Ето мерзавци, на точната минута ви го засякох. Иска да връща службата в размер времето на Петър Волгин. 2 години и 3 месеца задръжка. Да не се измъквате после, военно обучение ала бала. В прав текст иска да губите 2 г. и половина, на младежите и съпругите им, щото сте с ка па ни злобни имбецилни дядки. И най-вече щото не ви касае вас. Давате съвсем разумна причина младежите да емигрират, щото не са на акъла на тъпците, дето щели да възмъжават и да учат дисциплина. Дисциплината е в емиграцията, не в ядене на боклуци квото не са отмъкнали артелчиците. Спъвате им и кариера и семейство и то на цената профукани милиони от бюджета.

Възраждане е по-вредна и безумна и от ДПС. А вие сте двуличници, щото хич не ви е било хубаво в поделението, няма войник да не се е радвал на уво-то. Пазя си календара, знаете как сме броили часовете до уволнението, всяка секунда при тия крадци в униформи ми беше мъка и вечност. Не искам да ги виждам. Че ме караха и с дуло на врата да им подписвам някви документи и да им се кълна, че ще си давам живота за тях. Плюнка си не давам на тия нищожества шапкарите!

Много си забавен!

преди 13 минути, tonit1968 написа:

Много си забавен!

Туряте се до Левски и Ботев, от новите си фордове, 4 бона дивани, и вили на морето.

На практика сте плъхове, дето се промъкват навсякъде, да огризат и ос ер ат квото могат. Малоумни старчоци вредители.

И без туй основно шапкари и милиционери из структурите ви. Нормално е пак да искате топло държавно кабинетче, няма по-сладко от офицер в мирно време. Нищо, ама точно НИЩО не правят.

Добри Джуров ги юркаше по учения, ама сегашните само викат от прозореца на щаба, къде крадинката не била окопана. Лично полковникът на поделението ме овика по тоя начин, ей такива нищожества сте. Трябват ви безплатни роби, не бойци и не възрожденци. Възрожденците едва ли са мацали бордюри с отработено масло.

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Туряте се до Левски и Ботев, от новите си фордове, 4 бона дивани, и вили на морето.

На практика сте плъхове, дето се промъкват навсякъде, да огризат и ос ер ат квото могат. Малоумни старчоци вредители.

И без туй основно шапкари и милиционери из структурите ви. Нормално е пак да искате топло държавно кабинетче, няма по-сладко от офицер в мирно време. Нищо, ама точно НИЩО не правят.

Добри Джуров ги юркаше по учения, ама сегашните само викат от прозореца на щаба, къде крадинката не била окопана. Лично полковникът на поделението ме овика по тоя начин, ей такива нищожества сте. Трябват ви безплатни роби, не бойци и не възрожденци. Възрожденците едва ли са мацали бордюри с отработено масло.

Продължаваш да ме забавляваш. Давай смело, имаш талант.

преди 4 минути, tonit1968 написа:

Продължаваш да ме забавляваш. Давай смело, имаш талант.

Ще пусна мейлче на Дренчев с тая тема, имам му личния.

Другия парламент може и да не докопате евтиното кюфте в депутатския бюфет. Той и В. Симеонов мислеше, че грабенето на държавни поръчки за златна ограда ще убегне на народа. Сега си гледат топлите депутатски местенца, ама по телевизора. Нали са телевизионери и без това!

Мерзавци!

Един път не са коментирали темата, как мислят да вдигат данъците! Всякакви простотии дрънкат, България на 3 морета, възмъжали аскери и квото там.

Що мълчите за данъците бе!

Еха, киров иван каза ли нещо ново?

преди 46 минути, IvanKirov написа:

Дисциплината е в емиграцията, не в ядене на боклуци квото не са отмъкнали артелчиците.

Още ли си тук?! Нали се бяхме разбрали ?! - куфарчето -> терминал 2 -> в палатките на загубените ангели... Тая държава полза от мрънкала и мързеливци няма!

преди 5 минути, ncl написа:

Те ли ти вдигнаха данъка?

Канят се още да вдигат ДОД на 17%. В момента сме над средно европейското по данъци, и над тия на САЩ. Тия митове за евтиния ни данък е само за корпоративното облагане.

Като одвоят ДОД ще сме в топ класацията по данъци, и музейни мишоци на хранилка. Те оттуй ядат, нормално е да искат повече от моя джоб. Копейкин 1 стотинка не е ИЗКАРАЛ на пазара на труд, и ЕДИН служител не е имал.

Кани се да управлява бизнеса и финансите. Да беше хванал сърдечна хирургия, по-малко поражения ще направи.

Аз лично съм у сивата икономика, ако още напомпят ще спра да внасям и здравни осигуровки.

току-що, Joss Bomon написа:

Още ли си тук?! Нали се бяхме разбрали ?! - куфарчето -> терминал 2 -> в палатките на загубените ангели... Тая държава полза от мрънкала и мързеливци няма!

Що бе ти ли ще ходиш при шапкарите.

Вие сте ВРЕДНИ за България, куфарчето е за вредители като вас. Преди да развалите всичко.

Не съм мрънкало и мързеливец, ВИЕ СТЕ ПАРАЗИТИ!

добре бе, след като всяка една сензация (в стил кафяв парцал като пик/блиц) на копейкин и ко се оказва лъжа не ти ли увря малко простата кратуна?

преди 5 часа, Филипов написа:

Стига сте чели простотиите на копейкин. Познавам лично собственика на гемията (Д.С.), както всъщност и копейкин го познава и много добре знае, че няма такова нещо. Просто копейкин търси пак....шамарите. Ама този път няма да са шамари а бухалки.

ПС: Лично чух записа на разговора с капитан П.П от днес сутринта. Ако собственика реши, ще го предостави на определени медии

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.