Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 10 минути, IvanKirov написа:

Що да ме бият бе теточков, аз за тяхната програма ще ги питам. Кво има да ме затапва. От 10 на 17% ДОД, година и половина копане на поделения, и виза за европейско образование. Кво да му е унизителното на това?

Само на дядките им текат лигите по такова. Няма нормален човек да иска да служи на шапкаря. Копейкин искал, ама той не е нормален, или лъже. Нормално за него.

До колко си спомням, каза че си служил.
Що за нищо жество иска да причини това на друг? Мен лично ме научиха на неща, дето се учат за 7 дни. Пагоните да познавам, и да стрелям и разглобявам калашника.

Що трябва да ги гърбите година и половина?

Айде пак оправдания. Аз ти казвам как да си осъществиш мечтата, ти пак дрън дрън. Ми направи го това и публикувай записа. А дано го направиш, ама нада ли. Не ти стигат топките за такова нещо.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 3 минути, tonit1968 написа:

Не ти стигат топките за такова нещо.

Не ми стигат парите за 2 туби бензин, да ходя да ги гоня из България. Те са измислили тяхната програма, да грабят както турчин не е грабил. Те да се притесняват. Аз защо?

току-що, IvanKirov написа:

Не ми стигат парите за 2 туби бензин, да ходя да ги гоня из България. Те са измислили тяхната програма, да грабят както турчин не е грабил. Те да се притесняват. Аз защо?

Стига дрън дрън бе! Дадох ти алгоритъм да ти дойде на крака. Кви туби бензин бълнуваш? Цъкаш в сайта, пишеш име и телефон и ти се обаждат. Ставаш член, и срещата ти е уредена. Аз така направих и имам достъп до Коцето когато си искам. А и той телефона си го дава на вьсеки. Ама няма да те улеснявам чак толкоз. Сам си го намери и му досаждай колкото си искаш. Само прави запис и давай да слушаме и да гледаме. Стига с тия твоите празни приказки. Като искаш да задаваш въпроси - задавай ги де. Не е трудно.

преди 5 минути, tonit1968 написа:

Цъкаш в сайта, пишеш име и телефон и ти се обаждат. Ставаш член, и срещата ти е уредена.

Лично Коцето искам да питам, в краен случай Дренчев. Имам личния мейл на последния. Все се каня да му пратя тая тема.

Отговаря уклончиво. И ми е много странно. Или само теточки като тебе им ходят по събиранията, или режат въпроса за двойния данък.

Само шапкари и джандари из структурите им, после да чакаш такива да оправят бизнеса. Туй знае да кеси на държавна хранилка, единствено един момък от ИТ бизнеса имат, другото са все чантаджии и фуражки.

Ще преоснове родината копейкин наш, ще я превърне в музей.

Баси познаваш ли и един нормален човек, да иска да ходи да мете поделения и да го захранват с боклуци?

Или вие като типични мер завци сте запушили правото на глас, тия дето ги касае пряко. Преди 18 г. не гласуват, после ги прибират у затвора.

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Лично Коцето искам да питам, в краен случай Дренчев. Имам личния мейл на последния. Все се каня да му пратя тая тема.

Отговаря уклончиво. И ми е много странно. Или само теточки като тебе им ходят по събиранията, или режат въпроса за двойния данък.

Само шапкари и джандари из структурите им, после да чакаш такива да оправят бизнеса. Туй знае да кеси на държавна хранилка, единствено един момък от ИТ бизнеса имат, другото са все чантаджии и фуражки.

Ще преоснове родината копейкин наш, ще я превърне в музей.

Баси познаваш ли и един нормален човек, да иска да ходи да мете поделения и да го захранват с боклуци?

Или вие като типични мер завци сте запушили правото на глас, тия дето ги касае пряко. Преди 18 г. не гласуват, после ги прибират у затвора.

Абе или го направи, или кажи че нямаш намерение да го направиш наистина. Или го правиш, или не. Стига оправдания. Много е лесно да цъкаш по клавиатурата и да се правиш на големия борец за правдини. Тея, борците за правдини, правят нещата физически, а не виртуално. Тея виртуалните - за нищо не ставате, поплювковци сте. Страхливци и малодушници. Айде със здраве.

преди 6 минути, tonit1968 написа:

Абе или го направи, или кажи че нямаш намерение да го направиш наистина. Или го правиш, или не. Стига оправдания. Много е лесно да цъкаш по клавиатурата и да се правиш на големия борец за правдини. Тея, борците за правдини, правят нещата физически, а не виртуално. Тея виртуалните - за нищо не ставате, поплювковци сте. Страхливци и малодушници. Айде със здраве.

Сиренето е с пари, пращаш ми 150 лева и отивам да гоня Копейкин. Нямам идея от кво да ме е страх, би трявало да се зарадва, че им познавам програмата.

Само да добавя за казармата, който не е имал служил член на семейството едва ли знае.

Казармата ще ви струва МНОГО пари. Буквално, кеш. 20-тина лева месечно ни беше "заплатата", и имаше традиция да ги даваме на старите войници. Боклуците на стола обикновено не стигат да оцелееш, още повече, че минават и правят "валат". Там вафли мляко минава някой тарикат и ги прибира за него.

Семейството трябва да издържа тоя дето е в каторгата вътре. Почти колкото нормално харчи, + пари за влак да си идва отпуските.

Ако му гепят кубинките става още по-дебело. Купувате му други, на пазарни цени, ако не гепят и тях. В новобранския център ни караха да ги оставяме отвън в коридора.

Хем те гърбят като роб, хем им плащаш по пазарни цени. Мене ротният ми искаше и компютъра си да донеса.

преди 1 час, IvanKirov написа:

Сиренето е с пари, пращаш ми 150 лева и отивам да гоня Копейкин. Нямам идея от кво да ме е страх, би трявало да се зарадва, че им познавам програмата.

Айде у лево, мишка. Не съм тръгнал да те агитирам. Като не ти стиска, не ходи в гората. Страхливец. Не можеш да се изправиш пред Коцето и един въпрос да му зададеш, тръгнал да плюеш против човека. То за друго не ставаш, бетер махленска клюкарка.

току-що, tonit1968 написа:

Айде у лево, мишка. Не съм тръгнал да те агитирам. Като не ти стиска, не ходи в гората. Страхливец. Не можеш да се изправиш пред Коцето и един въпрос да му зададеш, тръгнал да плюеш против човека. То за друго не ставаш, бетер махленска клюкарка.

Още не се сещам от какво да ме е страх, мерзавецо!

Питам го за тяхната програма, не го питам за далаверите му с Гуцанов, и апартаментите на името на жена му. Уж разведени, пък живее с баща му.

Малък и много прост народ, ще си избере поредния селски тарикат да го управлява.

току-що, IvanKirov написа:

Още не се сещам от какво да ме е страх, мерзавецо!

Питам го за тяхната програма, не го питам за далаверите му с Гуцанов, и апартаментите на името на жена му. Уж разведени, пък живее с баща му.

Малък и много прост народ, ще си избере поредния селски тарикат да го управлява.

Ми досега кво обясняваш, че ти трябват 150 лева, че да го питаш. Ми питай го де, айде върви. 

Ми досега кво обясняваш, че ти трябват 150 лева, че да го питаш. Ми питай го де, айде върви. 

Е с кво да отида да го гоня, пеш ли? Кон нямам! Бензинът е 3 лева ако не си разбрал.

По нашия край не идва. Може да го е страх от мен 🙂

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Е с кво да отида да го гоня, пеш ли? Кон нямам! Бензинът е 3 лева ако не си разбрал.

По нашия край не идва. Може да го е страх от мен 🙂

Казах ти как, Ти можеш ли да четеш?

Казах ти как, Ти можеш ли да четеш?

Кво, ще ми дойде на крака ли? Айде няма нужда!  Най-много да ме препратят при някоя тяхна кокошка, като момите дето си е събрал като харем. То само чантаджии при него, дори приказка няма да имаме, те са книжни плъшоци.

преди 55 минути, symanbg написа:

Защо копейкин не организира протести?

Скочи нафтата и не може да плати автобусите. И да плати, празни наполовина стоят. Човека има къща и в София да си купува.

преди 5 минути, Филипов написа:

купете си валута че може в сърбия да не обменят левове.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.