Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Гледай кво значи безпринципно нещо, а Копейкин също е работил и с НФСБ. Последните си градиха пропагандата плюейки ДПС, после се обединиха точно с тях.

Копейкин буквално е работил заедно, що си мислят бетонните глави, че е нещо различно от учителите си.

http://progledni.com/2021/03/31/поредна-гавра-с-патриотите-дпс-воля-и/

Е, то го знае всяко хлапе. След като пуснеш уж патриотични партии, правиш акции по границата и то само на турската граница, чупиш главите на мюсюлмани в джамиите, пропагандираш сегрегация и то само на българските турци, ще се покачи вотът на ДПС. 

Чиста сделка. Сега е същата работа, Бойко построи турски поток и така засили азиатската икономика. Руската и турската.  Коцето от Възраждане иска също отслабване на Европа и излизане от ЕС. Това ще засили руската федерация и Турция.  Работи за интересите на Турция и на Русия.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

Работи за интересите на Турция и на Русия.

Само не и на България. Келешчетата дето ми се зверят тука за казармата, не са вллизали в поделение, а аз съм служил. Излезем ли от НАТО ставаме като вързана кокошка, за стръв на хищниците.

Ей такива безхаберници залъгва Копейкин, има си дежурен лумпено електорат, и като се появи сладкодумец веднага тръгват след него. Вече 30 + години.

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

Който нападна Украйна.

Те най много да ни освободят за н-ти път. Ти май си забравил че родината ти е превърната в крайна колония.

преди 30 минути, IvanKirov написа:

Келешчетата дето ми се зверят тука за казармата

Ей, пикльо мрънкащ! Келеш е пишман ИТ инджинера, дето се е взел на сериозно и ака из темата едно и също!

преди 30 минути, IvanKirov написа:

не са вллизали в поделение, а аз съм служил

Какво си служил бре - сополив метач, щото са те преценили, че и за пушка не ставаш. Още колко ще ревеш за тая казарма?! Казах ти сто пъти - никой няма да те вземе!

Сам си призна колко си неориентиран, а тръгнал другите да оправя кой какъв бил! 

БАУ! Утре ти пращам призовката да се явиш във военното окръжие! Да видим, ще се наакаш ли от страх тази вечер и какви ще ги сънуваш... :angry:

преди 20 минути, АСПЕКТ написа:

Който нападна Украйна.

Тогава ще ни помогнат. Както помагат и на Украйна сега. А ако ни нападне някоя друга натовска държава, кой ще ни помогне?!

преди 15 минути, Joss Bomon написа:

Какво си служил бре - сополив метач, щото са те преценили, че и за пушка не ставаш. Още колко ще ревеш за тая казарма?! Казах ти сто пъти - никой няма да те вземе!

Ако не беше мамино синче, а служил мъж. Щеше да знаеш. ОХР както ти казах, е охранителна рота, през ден се дава въоръжен караул, с 2 пълнителя бойни патрони. Вардих празни хангари, да ми намират работа.

Сам си призна колко си неориентиран, а тръгнал другите да оправя кой какъв бил! 

Само в девствената ти главица съм признал. Аз ли съм служил, или ти? Млъквай тогава!

БАУ! Утре ти пращам призовката да се явиш във военното окръжие! Да видим, ще се наакаш ли от страх тази вечер и какви ще ги сънуваш... 

Дори си пазя копие от тая призовка, за спомен. Ти такова не си и сънувал. Ей такива боклуци ви събира Копейкин, да ви залъгва. Наедно с бабите сте, да ревете по съветския ботуш, и по казарма, ама да не служите вие.

Нищожества!

преди 40 минути, ncl написа:

И кой ще ни нападне?

Турция от години си точи зъбките, пуска влаковете на нео османската империя, включва в картата си територии чак до Филибето. Дори компютърна игра пусна, как ни завземат с тактика. Да се учат техните аслани.

преди 2 минути, ncl написа:

Турция не е ли в НАТО?! А НАТО не е ли отбранителен съюз?! Как така ще ни нападат?

Остави го, наплашен е до смърт от казармата и се е хванал за нато като удавник за сламка. Дано му мине през акъла, да пълни куфарчето и да бяга при Байдън, та един нескопосник по-малко...

преди 36 минути, symanbg написа:

Те най много да ни освободят за н-ти път. Ти май си забравил че родината ти е превърната в крайна колония.

Колко пъти са ни освобождавали?

Заради проливи воюват 1878г. Добре, благодарим.

От кого ни освободиха на 5.09.1944г.? С кого воюваха на наша територия?

преди 57 минути, ncl написа:

Турция не е ли в НАТО?! А НАТО не е ли отбранителен съюз?! Как така ще ни нападат?

Е Копейкин като ни изкара от НАТО и оставаме по гол ГЗ. Гледай кви нищожества поколение иде, а в момента манекенки влизат да стават войнички. Ако не ме домързи ще потърся репортажа. Те ли ще ви вардят от стелтовете на Ердоган?

преди 50 минути, Joss Bomon написа:

Остави го, наплашен е до смърт от казармата и се е хванал за нато като удавник за сламка. Дано му мине през акъла, да пълни куфарчето и да бяга при Байдън, та един нескопосник по-малко...

КЕЛЕШ, не съм наплашен, аз имам военна книжка и знам за какво ти ми говориш. Ти не знаеш! Приемат всякакви , утре да си остригал главата, обул кубинките, и при дивия шапкар да му козируваш! Нали сте много отворени?

Всички ли сте такива боклуци "патриоти", големи аслани, пък наживо насрани! Някой да служи ама да не е той!

Реално ли мислите, че НАТО ще ни защити от някой?

преди 6 минути, ncl написа:

Ти не искаш ли да служиш?!

Кой?

Пишлемето му дали право на глас, ама не излизал от детската на мама. Айде да направят такива като него да не гласуват, и да не се бъркат в делата на възрастните! Аз съм служил и ще гласувам, не за Копейкин.

преди 12 минути, symanbg написа:

Реално ли мислите, че НАТО ще ни защити от някой?

Кво губим от НАТО, и кво печелим ако излезем? В момента едва ли някой ще иде да ни напада, и да рискува ответен удар от цялата коалиция. Армията вече я нарязахме, злото е сторено, та не виждам защо да излизаме от НАТО. А да, туй е наркотик за слабите мозъци, разни там бабички и пенсионери. Копейкин иначе е хитър и знае как да спечели от това. Като им обещае да върне Етър и дъвки Идеал, и хоп подмладил бабичките, и са негови. Реално е най-вредната партия в парламента. Затуй плюя само него.

преди 8 часа, Joss Bomon написа:

да бяга при Байдън

И там ще види колко са данъците, дето тук вие на умряло. Подсказка: Саня флоридския беше изтипосал неговите разпечатки.

преди 3 часа, Филипов написа:

И там ще види колко са данъците, дето тук вие на умряло. Подсказка: Саня флоридския беше изтипосал неговите разпечатки.

Дядо Филипов, разрушител на форуми, менте възрожденско зомби. Знаеш ли, ти и твоите зомбифицирани последователи, хранителната среда на върволица лъжци, като почнеш от "царя" и свършим с вашия баровец, който се сравнява с Левски. Все едно Левски си е разкарвал ГЗ с новичък Форд, а не с дръглив кон. Все едно Левски е притежавал гъзарски имоти по морето, не е спал в изоставени мелници.

Знаете ли, бедняци, които искате само чуждото, квото можете да грабите, а времето на новото поколение да прецакате.

В МОМЕНТА РАБОТНО ДОБИЧЕ В БЪЛГАРИЯ ПЛАЩА ПОВЕЧЕ ДАНЪЦИ ОТ ТАКОВА В САЩ. Данъците ни са по-високи от щатските, и плащаме над средното в Европа. Процентно имам предвид, по относителна стойност, да не ми подскочиш първосигнално.

Набийте си го в бедните кратуни. Така или иначе не ви стига капацитета да стигнете тавана на осигуровки, че да се окажете от другата, прецаканата от Копейкин страна. Таман вчера гледам, мислят да правят донаборниците да се ОТКУПВАТ дебело, който не иска да се разправя с шапкарските мерзавци. Ако не искаш да ядеш помия 9 месеца - кихаш 20 бона и си готов!

Разделяте народа както и просто Киро не ни разделя!

преди 13 часа, ncl написа:

Тогава ще ни помогнат. Както помагат и на Украйна сега. А ако ни нападне някоя друга натовска държава, кой ще ни помогне?!

Да, чакай някой друг да те оправи.

Най-добре пусни някакъв сериал, ракийката, един кючек. Така да се отпуснеш. И така чакай. Те ще помогнат. Ще ти вземат пералнята, кокошките, ще взривят някоя и друга болница, детска градина, училище.

И какво точно помага Русия на Украйна?

https://sitebulgarizaedno.com/index.php?option=com_content&view=article&id=874:im&catid=29:2010-04-24-09-14-13&Itemid=61

„Никому не се надявайте - говореше той. - Ако не сме способни да се освободим сами, то значи, че не сме достойни да имаме свобода; а който ни освободи, той ще да направи това, за да ни подчини отново в робство...“

В края на видеото - поканен някакъв ефрейтор, прави заключителни думи. Хубавото на казармата било, че не умирали от глад и не ги вялял дъжда.

Точно това е лумпениатът на Копейкин. Дето Пасков разправя, трите разбираеми стълбове на болшевиките - за армията мир, за народа свобода, за болшевиките властта.

Че и пишман възрожденската работа. За младите - робство, за бизнеса  - двойни данъци, за всички - визи за ЕС.

Гарантирано от Възраждане.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Да, чакай някой друг да те оправи.

Най-добре пусни някакъв сериал, ракийката, един кючек. Така да се отпуснеш. И така чакай. Те ще помогнат. Ще ти вземат пералнята, кокошките, ще взривят някоя и друга болница, детска градина, училище.

И какво точно помага Русия на Украйна?

https://sitebulgarizaedno.com/index.php?option=com_content&view=article&id=874:im&catid=29:2010-04-24-09-14-13&Itemid=61

„Никому не се надявайте - говореше той. - Ако не сме способни да се освободим сами, то значи, че не сме достойни да имаме свобода; а който ни освободи, той ще да направи това, за да ни подчини отново в робство...“

Да. 89-та ни освободиха от Русия и ни подчиниха отново в робство.

преди 4 минути, ncl написа:

Да. 89-та ни освободиха от Русия и ни подчиниха отново в робство.

Преди 89-та ако решиш да живееш в западния блок те обявяваха за народен враг и тормозеха близките в България.

Чистачката вземаше повече от дипломиран млад инженер. По анонимен непроверен донос можеше да се окажеш в ада на земята, да ти се завъдят червеи в жива плът, и да те ядат прасета накрая. Беше нещо средно м/у

роб (Татовата казарма е принудителен безплатен труд, не разполагаш с тялото и времето си),

феодален селянин ( аз бях от тия, нямах право да си купя имот в кой да е град)

и беден пролетарий ( нямахме ни кола ни пералня ни цветен телевизор).

От това ни освободиха 1989, сега и най-бедния може да има гореизброените, че дори и стар автомобил.

Сега ако реша мога да емигрирам без одобрението на партсека. Не се чувствам роб. Роби са тия, дето се радват на казармата, че ги хранели и обличали без пари.

преди 41 минути, ncl написа:

Където и да емигрираш, не можеш да избягаш от себе си.

Той трябва да избяга първо от себе си, защото сегашното му аз е вредно за самия него. Сегашното му аз е преследвано от шапкари, които го причакват зад ъгъла да му връчат повиквателна и да го лишат от кюфтета и кебапчетата! Зад другия ъгъл дебне Ердогана да го пороби, а зад третия ъгъл го дебнат комунисти, които ще му вземат телевизора и ще го заробят да го ядат прасетата...

Тъжна картинка, но и такива ги има... Горкия неосъществен ИТ инджинер си е набил в кухото канче една плоча и я върти безкрай... Нужен му е хардуерен ремонт, но и на това ще му дойде ред. Трагедия!!!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.