Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 4 минути, tonit1968 написа:

На който не му харесва - чемодан, вокзал и накъдето ви влече. В България място за не българи няма...

Има, има - то много. Пък копейкин, ще му намажем подметките, ако не слуша

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

Абе някой ще им каже ли да намалят гръмогласната музика след всеки клип? Дразнещо, стряскащо, зомбиращо е.

И да искам не мога да им пиша, проверяват всяка буква, и само лумпеноиди пускат, дето искат казарма ама за другите. И друг да плаща данъците вместо тях, щото са нещастници. И да забранят на младите да емигрират, щото с малоумно гласуване 35 години изгониха и циг ан ите от БГ. Украинци не щат да седят тука, предпочитат война пред клозета, който сътворихте.

Пущат само силно бравурни, мажоретни коментари. Реват от цензура, пък я прилагат с нечовешко усърдие. Цели екипи си имат, буквално след минути изчезват мнения. На 3 сменен режим трият квото не им изнася на пропагандата.

преди 4 часа, tonit1968 написа:

На който не му харесва - чемодан, вокзал и накъдето ви влече. В България място за не българи няма...

Ми айде тръгвай към Русия де, "брат за брата", от месеци ти го повтарям, какво чакаш ?

Копейката пак лъгал 

aE8ZBZ9_700bwp.webp

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Ми айде тръгвай към Русия де, "брат за брата", от месеци ти го повтарям, какво чакаш ?

Копейката пак лъгал 

aE8ZBZ9_700bwp.webp

копейкин съвсем се ошашави :) 

преди 22 часа, tonit1968 написа:

Що не емигрирате в такъв случай? Да пребиете бизнеса нищо българско и патриотично няма.

Крадци!

преди 1 час, IvanKirov написа:

Що не емигрирате в такъв случай? Да пребиете бизнеса нищо българско и патриотично няма.

Крадци!

Какво не разбра? Като нети харесва лично на тебе, куфара и дим да те няма. На мене ми харесва и оставам. 

Да го повтарям ли, или зацепи...

преди 16 минути, tonit1968 написа:

Какво не разбра? Като нети харесва лично на тебе, куфара и дим да те няма. На мене ми харесва и оставам. 

Небългарите сте вие бе, менте възрожденците. С вилите по морето, нов Форд, апартаменти на жената след фиктивен развод...

Сега му събираме пари за къща в София.

Предателите сте баш вие!

Къш!

преди 21 часа, tonit1968 написа:

Теточков, менте възрожденците, дето сте поредните които си бършете мръсните далавераджийски ръчички, в понятието "патриотизъм". Копейкин е бил солташак на Шкембе Войвода, и се различава от него единствено по шкембето. Има време, с наивността си ще го охраните. Сега Копейкин тича като изоглавен, затова е във форма. Като го направите баланьсьор на новата власт ще се уяде и той.

Друго си мисля, по нищо не се различавате от извергите, дето заграбиха властта 1944, и взеха всичко. Смеете да обявявате всеки който не ви е по акъла че е небългарин и непатриот, демек познатото враг на народа. Другарите тогава поне караха правоверни Чайки и Волги, не са като вашия да плюе американците от символ на американския капитализъм, новичък лачен Форд.  Да се снима от дивани колкото годишната надница на лумпените които представлява, и да плаши с Белене който не е по акъла му.

Като се замисля аз съм по патриот от него. Живея скромно, изслушвам чуждото мнение, търся диалог. Чисто технически аз съм по-близо до Ботев и Левски, от Копейкин с 10 - те бона заплата. Насреща виждам брутална цензура, направо като мафия са, дори Евроком цензурира в тяхна полза, 150 бона годишно партийни пари са си 150 бона. Тлъсти работодатели сте им, на уж свободните медии, по нищо не се различавате от тия на Пеевски. Правите туй срещу което пищите.

Предателите сте вие, искам да кажа, тръгнали сте против младите, против бизнеса дето ви храни. Само че малък и много прост народ, подлъгва се по поредния сладкодумец. Не му отричам, Копейкин е чудесен оратор, следя го изкъсо. И Пасков и той, ако и да е радетел за 1,5 г. безсмислено пребиваване във военна повинност. Копане на градинки и пазене на празни хангари. Едно време дори знамето пазеха, някакъв символ който няма стойност за разумния човек.

преди 1 час, IvanKirov написа:

дето сте поредните

Я да видим, кои са твоите "поредни", защото само с приказки "всички са маскари" не става!

Ти за кои си и защо ?!

преди 19 минути, Joss Bomon написа:

Я да видим, кои са твоите "поредни", защото само с приказки "всички са маскари" не става!

Ти за кои си и защо ?!

Кой ли не ви се изреди да ви лъже. "Царчето" щеше да ви "оправя" с почтеност и честност. После взе каквото НЕ му се полага, заграби в двоен размер.

Сидеров ви залъга, че е патриот, обърса си мазните пръсти в понятието, после хукна по луксозни курорти в Мексико и Ривиерата.

Шкембе войвода патриот, почна да продава държавни имоти и паспорти за EU гражданство.

В. Симеонов се писа патриот, построи мрежата на границата на тройни цени, курдиса гранична полиция в НЕГОВИТЕ ЛИЧНИ хотели, после вкара закон че е подсъдимо да се коментира оградата МУ, или по-скоро липсата ѝ.

Слави патриот (Прима патриот помниш ли концерта) - залъга ви че ще ви оправя, после тури царски измамник да ви става премиер.

mbid-9fff8564-fb43-41d8-a4da-93b85cddfbe

Сега Копейкин ще ви се изреди, поредният дето си търка калните цървули в трикольора.

Ще ви гледа мазно от новата си американска кола, в баровското си имение, също като Доган от сараите. Може и пристанище да си заграби, много е напорист. За Доган може що да не може за Копейкин? Все пак държава има да преосновава, и да отваря каторгата в Белене, който пита за имотите му.

Продължи да си оплюваш брадата, но не каза кои според тебе са "читавите" !?

Хайде напиши го, че да знаем и ние будалите кои или кой е "правилният" избор ! 

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Продължи да си оплюваш брадата, но не каза кои според тебе са "читавите" !?

Хайде напиши го, че да знаем и ние будалите кои или кой е "правилният" избор ! 

Не знам. Наистина не знам.

Копейкин просто не е читав, Слави се оказа менте, Минчо Христов и той иска да вдига драстично данъците на бизнеса.

Все кърлежи се наредили, още и още да цоцат, че туй им малко!

преди 15 минути, IvanKirov написа:

Не знам. Наистина не знам.

Копейкин просто не е читав, Слави се оказа менте, Минчо Христов и той иска да вдига драстично данъците на бизнеса.

Все кърлежи се наредили, още и още да цоцат, че туй им малко!

Киров си е Киров. вари го , печи, се си е Киров и то Иван. Пич, вервай си и се радвай, че ние ще се преебем и покрием със не слава. Квото и да дуднеш, сме си взели решението. Нито ти ще промениш нашето, нито ние ще променим твоето. Така че, яж, пий и си носи новите дрехи, друго нема кво повече да ти кажа. Нещо, което е родено да е тъпо, нема как да стане остро. Точка по въпроса.

преди 1 минута, tonit1968 написа:

Киров си е Киров. вари го , печи, се си е Киров и то Иван. Пич, вервай си и се радвай, че ние ще се преебем и покрием със не слава. Квото и да дуднеш, сме си взели решението. Нито ти ще промениш нашето, нито ние ще променим твоето. Така че, яж, пий и си носи новите дрехи, друго нема кво повече да ти кажа. Нещо, което е родено да е тъпо, нема как да стане остро. Точка по въпроса.

Aбе, вие сте си взелеи решението, ама ще се наложи да ви го променим - не е толкова трудно!

преди 4 минути, tonit1968 написа:

Че аз на нищожества дето искат да прецакват другите не съм си въобразявал, че мога да влияя. Само казармата стига и престига, някой да се докаже като мерзавец. Нищо, ама нищо полезно не ме научиха там, пък се съобразявах половин живот докато ме приберат да ме хранят с боклуци.

По форумите чете много народ, таргетът ми не е бетонни глави като тебе. Има си такъв малоумен електорат, лесно се подлъгвате и все се намира някой да забогатее поради щото имате право да гласувате, пък нямате акъл.

Ся ще е Копейкин, утре ще е Рубльов, после Юанов, все ще има мераклии за бързи милиони. Аз ако имах Копейкиновото дар-слово и аз щях да ви залъгвам по телевизора.

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

Aбе, вие сте си взелеи решението, ама ще се наложи да ви го променим - не е толкова трудно!

Няма оправия с бетонна глава, туй си е твърдия електорат дето избират гореизброените менте патриоти. Няма оправия с такова!

преди 1 минута, tonit1968 написа:

Такива тъпанари като тебе ги онождам по няколко пъти на ден от задната дупка, боклук мазен

Айде сега - не се нервирай! Цялата ви семейна "партийка" сте неудачници. Да не си мислиш, че някой ще ви допусне да играете на изборите - отивате в кофата за боклук

току-що, NewRedDragon написа:

Айде сега - не се нервирай! Цялата ви семейна "партийка" сте неудачници. Да не си мислиш, че някой ще ви допусне да играете на изборите - отивате в кофата за боклук

Не ме интересува. Аз живеч такива боклуци като тебе да ги фана за гушата и да ги карам да смучат краставицата. Доста боклуци като тебе съм ги отказал досега да се правят на отворковци. Зад клавиатурата - аслани, като ги посета -ми целуват краката и ръката и ме гледат в очите да изпълнят всяко мое желание. 

току-що, tonit1968 написа:

Не ме интересува. Аз живеч такива боклуци като тебе да ги фана за гушата и да ги карам да смучат краставицата. Доста боклуци като тебе съм ги отказал досега да се правят на отворковци. Зад клавиатурата - аслани, като ги посета -ми целуват краката и ръката и ме гледат в очите да изпълнят всяко мое желание. 

Това си е твой проблем, не мой! Аз пък живея, за да ми е готино и се кефя, когато такива кът тебе страдат

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.