Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Така е. Но както казват руснаците: Мозги не х*й. Свои другим не вставишь.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Той трябва да избяга първо от себе си, защото сегашното му аз е вредно за самия него. Сегашното му аз е преследвано от шапкари, които го причакват зад ъгъла да му връчат повиквателна и да го лишат от кюфтета и кебапчетата! Зад другия ъгъл дебне Ердогана да го пороби, а зад третия ъгъл го дебнат комунисти, които ще му вземат телевизора и ще го заробят да го ядат прасетата...

Тъжна картинка, но и такива ги има... Горкия неосъществен ИТ инджинер си е набил в кухото канче една плоча и я върти безкрай... Нужен му е хардуерен ремонт, но и на това ще му дойде ред. Трагедия!!!

Замени шапкарите, с американците, и провери дали собствените ти думи не се отнасят за теб ;) 

преди 2 часа, ncl написа:

Да. 89-та ни освободиха от Русия и ни подчиниха отново в робство.

Кой те освободи, кой то подчини, под какво робство си ?

преди 2 часа, Joss Bomon написа:

Той трябва да избяга първо от себе си, защото сегашното му аз е вредно за самия него. Сегашното му аз е преследвано от шапкари, които го причакват зад ъгъла да му връчат повиквателна

Мен казармата не ме касае, това го минах. Младите не са малоумници като вас, да се радват, че имали помия по 3 пъти на ден, и покрив на главата с още 50 нещастника в спалното помещение. На нищо полезно не ни научиха, пред тая перспектива ще предпочетат да учат в чужбина, после я се върнат я не.

и да го лишат от кюфтета и кебапчетата!

Аз такива боклуци не ям от миналия век. Оставям ги на вас народните, пишман патриоти.

Зад другия ъгъл дебне Ердогана да го пороби,

Не, само ще си анексира Кърджали, дето и сега не може да си купиш хляб на български.

а зад третия ъгъл го дебнат комунисти, които ще му вземат телевизора и ще го заробят да го ядат прасетата...

Комунистически изчадийца сте, дума да няма. Лъжа до лъжа, аз имам бегли спомени от соца, мизерийка си беше, не както Пасков ви лъже. И без ток седяхме, още са опушени таваните от свещите.

Тъжна картинка, но и такива ги има... Горкия неосъществен ИТ инджинер

Неосъществен си ти, у Възраждане ходят само тъпци, дето им обещали да им намалят данъка с 50 лева, щот са на минимална заплатица. Нас това не ни устройва. Нас да гърбят вместо всички по равно справедливо, щото не ти се учило навремето.

си е набил в кухото канче една плоча и я върти безкрай... Нужен му е хардуерен ремонт, но и на това ще му дойде ред. Трагедия!!!

Аз съм служил, не ти. Заставаш мирно пред мен, и си записваш. Нямаш други полезни ходове.

Хем не си виждал поделение отвътре, войнишка чорба не си помирисвал. Абе, всички ли сте такива лекета, дето все мечтаят на другите да им е гадно?

преди 2 часа, IvanKirov написа:

Аз съм служил, не ти.

Глупак, това е твое твърдение! Скрий се вече, не съм те цитирал, за да ми отговаряш!!!

преди 3 часа, N1K17Y написа:

Замени шапкарите, с американците

Замени американците с Костадинов и бягай по-далече!

Голямо шубе ви тресе и джафкате като беззъби пинчери. Винаги ще има от кого да бягате и по кого да плюете - такава ви е природата!

Винаги ще има от кого да бягате и по кого да плюете - такава ви е природата!

И пак, себе си описваш :giggle1:

30 години ти е виновна "демокрацията" и "американците", че другарите ти ограбиха държавата. И още 30 години ще гласуваш за вождове. 

преди 7 часа, IvanKirov написа:

Пасков отслабнал ли ми се струва, сравнено с горния пост дето хвали соца?

Пил е Moloko+

преди 15 часа, Joss Bomon написа:

Глупак, това е твое твърдение! Скрий се вече, не съм те цитирал, за да ми отговаряш!!!

Нормалният човек брои дните и часовете до раздялата с шапкарските глисти. Има малък процент, родени роби, които са доволни че имали редовна помия и легло с още 50 човека.

Да ратуваш за задължителна казарма трябва да си шапкар, или роб от гореописаните, или "възрожденски" паразит, дето иска да набутва другите. Само изкукали теточки се радват, че от 1 година метене на плаца и робуване на некадърници, се възмъжава.

От кои си?

преди 19 часа, IvanKirov написа:

Мен казармата не ме касае, това го минах. Младите не са малоумници като вас, да се радват, че имали помия по 3 пъти на ден, и покрив на главата с още 50 нещастника в спалното помещение. На нищо полезно не ни научиха, пред тая перспектива ще предпочетат да учат в чужбина, после я се върнат я не.

Аз такива боклуци не ям от миналия век. Оставям ги на вас народните, пишман патриоти.

Не, само ще си анексира Кърджали, дето и сега не може да си купиш хляб на български.

Комунистически изчадийца сте, дума да няма. Лъжа до лъжа, аз имам бегли спомени от соца, мизерийка си беше, не както Пасков ви лъже. И без ток седяхме, още са опушени таваните от свещите.

Неосъществен си ти, у Възраждане ходят само тъпци, дето им обещали да им намалят данъка с 50 лева, щот са на минимална заплатица. Нас това не ни устройва. Нас да гърбят вместо всички по равно справедливо, щото не ти се учило навремето.

Аз съм служил, не ти. Заставаш мирно пред мен, и си записваш. Нямаш други полезни ходове.

Хем не си виждал поделение отвътре, войнишка чорба не си помирисвал. Абе, всички ли сте такива лекета, дето все мечтаят на другите да им е гадно?

Това, което наричат българите социализъм, това си е чист държавен капитализъм.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Държавен_капитализъм

Това не е социализъм. Германия сега е социална държава. Социализъм.  Икономиката им е социална. Те са си измислили. 

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Социално_пазарно_стопанство

В момента България си продължава политиката си на такъв изроден капитализъм. Този път в ръцете на определен кръг от хора. Олигарси. Мутри. И така си разпределят благата иззети от ЕС, от СССР. По между си. Роднини, приятели. Познати.  Първо иззеха частните имоти на хората, насила. Нямаше дядо небит в селата. Всеки беше бит насила. Крадяха на хората земите. Насила. След този процес се видя, вижда се, как България от топ земеделска държава в света се превърна в пустиня. Нищо не се произвежда. 

България все още си е номер 1 в Европа, в която повечето притежават недвижимо имущество. Не живеят под наем.

https://www.anarchy.bg/articles/руската-революция-през-погледа-на-еди/

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Това, което наричат българите социализъм, това си е чист държавен капитализъм.

Желю Желев писа книга за фашизма, има много интересна история. Първо тъпите червени милиционери я харесвали, почнали да я раздават по партийни събирания, за награда. После се познали в книгата, и почнали да я изземват обратно.

Като го питам Пасков, да каже нещо за лагерите, дето обърната хранителна пирамида, прасета ядат хора. Трие ми мненията, инак пищи от цензура.

от днеска цената на тока във финландия требва да е астрономическа, честито.

преди 29 минути, Joss Bomon написа:

Ердоган ще направи много добър ход ако стопира влизането им в нато, каквито са новините!

У нов варшавски договор ли ще ни набутвате? Не щем съветски ботуш, помним мизерията, празните магазини, и режима на тока по соца.

Ердоган си има терористи, Сивите вълци избиваха майки с деца още по времето на бай Тошо.

Риториката на Възраждане
плаши янките .Поробените ще въстанат. Глобализма ще бъде ликвидиран.Ще биде НОВ СВЕТОВЕН РЕД.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.