Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 2 минути, _sirena_ написа:

Ей , гамен злобен , като не знаеш за кого да гласуваш за спорта ли се пениш тук , бе ?

Извъртя 100 злобни подскока срещу Костадинов , ама иначе не знаел за кого да гласува !!!

Възраждане , както и феновете им са изключително Млади хора !!! 

Патриоти , решени да Обърнат статуквото !!

Не ми са прави на млад със спомени от казармата и комунизма !!

В казармата явно са ти обърнали резбата и ся пищиш да не се връща !!!

Това ти основното Мото !!!   Освен "опикани бабички " във всеки пост , друго вълнува ли те ? 

Или казваш - това виждаш всеки ден у вас и това регистрираш ? 

Най-мразим ИНФАНТИЛНИ  дъртаци да ми се изживяват на млади бизнесмени !!!

Напълнихте виртуала с вашите злобни подскачания !

Никой не ви е виновен , че комунизмът ви е Изнасилил под една или друга форма !!!

Стойте тихо в ъгъла и не пречете на Нашето поколение да вземе Кормилото и да Възроди България !!!

Никой няма да ви спре пенсиите , нито ще ви накара да вземате автомата !  

Гледайте си старините и не пречете !   Искам бъдещите деца на България да живеят в една Достойна страна !

Омразата ви към миналото граници няма , Неудачници Злобни ! 

Само живели по времето на комунизма скачат срещу Възраждане от страх да не им се върне "онова време " !!!

ГОЛЯМ СТРАХ , ГОЛЯМО ЧУДО !!!

Виж МИТИНГИТЕ НА ВЪЗРАЖДАНЕ С КАКВО ПОКОЛЕНИЕ Е ПЪЛНО БЕ , МАРИОНЕТКО ЗЛОБНА ! 

Вашето поколение го няма там !!! Ако има някой , то те са интелигентни и са там , заради Бъдещето на децата си ! 

Птеродактил ! 

Дедаци ви ходят по сбирките.

Неслужили кокошки да не ми се обаждат за военна музика. Нямате ли си "Ергенът" и сапунени опери?

Все такива мекотели ли сте всички? Обаждаш се по нещо дето нямаш идея, и писане с големи букви се води викане.

Значи крещиш ми, аз имам военна книжка, не ти.

Двулични мерзавци!

Стига сте цапали понятието "патриот", докато ми смятате моите лични пари и време! Как да ги утилизирате, да си купи Копейкин къща и в Драгалевци! Изглед към морето си има, що да не и към София. Патриотите тъй колекционирали гъзарски имоти, Ботев с басейн, Левски с джакузи!

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 18 минути, Toto2 написа:

Къвто ще да съм, нямаш право да обиждаш. И аз мога, ама имам първите седем години възпитание. И аз мога да набия всички около мен, ама не го правя. Казвам си културно квото мисля. Другите като не са съгласни с мен, не ги плюя, не ги обиждам, не им бия юмруци, нищо че мога. Не изпадам в истерии, когато споря с идиоти и промити мозъци.

Няма да се плашиш , аз го насметох гамена дърт и злобен ! :D И заради теб му го върнах !  

Ей такива като този - един бан доживотен и да си гледа пенсията !  

преди 3 минути, _sirena_ написа:

Няма да се плашиш , аз го насметох гамена дърт и злобен ! :D И заради теб му го върнах !  

Ей такива като този - един бан доживотен и да си гледа пенсията !  

Хем безхаберни, хем мерзавци, хем и си вярвате!

Въобразяваш си, че си ме насмела. Гледай си плетките и модите, ако си влизала в поделение то е по едни други причини, дето нямат общо с военното дело!

Нагли до безкрай, да грабят чуждо, да обиждат, всичката власт за тях... Нямате мярка!

Пратете на Копейкин тая тема, да види като не може да трие коментари - какво мислят нормалните хора за политиката му.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Дедаци ви ходят по сбирките.

Неслужили кокошки да не ми се обаждат за военна музика. Нямате ли си "Ергенът" и сапунени опери?

Все такива мекотели ли сте всички? Обаждаш се по нещо дето нямаш идея, и писане с големи букви се води викане.

Значи крещиш ми, аз имам военна книжка, не ти.

Двулични мерзавци!

Пий си хапчетата ще те тресне някой инфаркт !  Призна ли си , че имаш военна книжка ? 

Призна си !  Моите връстници НЯМАТ ! Защото прословутата казарма беше отменена !  

Видя ли сега кого наричаш "опикани бабички " !  

Сподели сега как те изнасилиха в казармата . Виждам травма ти е останала.

Сигурно още тогава си се правил на много отворен и си вандалствал ? 

преди 6 минути, _sirena_ написа:

Пий си хапчетата ще те тресне някой инфаркт !  Призна ли си , че имаш военна книжка ? 

Призна си !  Моите връстници НЯМАТ ! Защото прословутата казарма беше отменена !  

Видя ли сега кого наричаш "опикани бабички " !  

Сподели сега как те изнасилиха в казармата . Виждам травма ти е останала.

Сигурно още тогава си се правил на много отворен и си вандалствал ? 

Че аз не крия, че съм служил.

Вие се бъркате за неща каквито нямате идея.

На години може да си на 15, на акъл си на 75. Менталната възраст е различна от физическата. Днешните тийнове сте дъртаци още на пълнолетие. Повечето сте скрап и физически. Гледам тука младите моми около мене - до една затлъстели.

Цигари и наркотици още от прогимназията. Вие ли ще оправяте България? Що не се пишеш доброволка войничка, хем ще ти и плащат.

По телевизията сте най - родолюбни. Както Левски каза - българинът обича свободата, някой да му я донесе до дувара.

Хем безхаберни, хем мерзавци, хем и си вярвате!

Въобразяваш си, че си ме насмела. Гледай си плетките и модите, ако си влизала в поделение то е по едни други причини, дето нямат общо с военното дело!

Нагли до безкрай, да грабят чуждо, да обиждат, всичката власт за тях... Нямате мярка!

Пратете на Копейкин тая тема, да види като не може да трие коментари - какво мислят нормалните хора за политиката му.

Какви плетки , кви сериали , кви предавания , бе Тъпан ? 

Не ми вменявай твоите удоволствия !  

Яж си тихо киселото мляко в ъгъла и не ми скимти ! 

Злобата ви тресе от Пропиляното време , неудачници и сега плюете всякаква промяна ! 

Виртуала нито ще те направи по-млад , нито ще те направи бизнесмен ! 

Дава ти само простор да си излееш малоумната злоба , събирана 35 години !!! 

Бегай в канавката да не те полея с още помия , нещастно , зло човече !

преди 3 минути, _sirena_ написа:

Какви плетки , кви сериали , кви предавания , бе Тъпан ? 

Не ми вменявай твоите удоволствия !  

Яж си тихо киселото мляко в ъгъла и не ми скимти ! 

Злобата ви тресе от Пропиляното време , неудачници и сега плюете всякаква промяна ! 

Виртуала нито ще те направи по-млад , нито ще те направи бизнесмен ! 

Дава ти само простор да си излееш малоумната злоба , събирана 35 години !!! 

Бегай в канавката да не те полея с още помия , нещастно , зло човече !

В момента се сертифицирам по нова за мен технология.

Ни на пари може да ми се мериш, ни на житейски опит. Виж да лаете като пинчери ви бива, под клиповете на Копейкин направо ме е гнус, тотална боза и розови понита.

В живота сте скрап.

Първо вас си оправете, после България. Платформата на Копейкин стъпва баш върху гласовете на неудачниците, визирам прогресивния данък и затварянето на границите за емиграция и образование.

Само дето от вас нищо градивно не се очаква. Пак от нас крънкате. Пари и време.

На години може да си на 15, на акъл си на 75. Менталната възраст е различна от физическата. Днешните тийнове сте дъртаци още на пълнолетие. Повечето сте скрап и физически. Гледам тука младите моми около мене - до една затлъстели.

Цигари и наркотици още от прогимназията. Вие ли ще оправяте България?

Ето и тук имаме САМОПРИЗНАНИЯ !  Както казах всички , живели по времето на Комунизма днес Плюят Възраждане !!!  

Иначе феновете на Възраждане били дъртаците ?!  

Измъкнах ти Самопризнанието с 2 поста !!!

Зацепваш ли колко професионално Пипам ! 

Приключих с теб и дърташките ти бълбукания !

ДА ЖИВЕЕ ВЪЗРАЖДАНЕ !!!  ПОБЕДА И СМЯНА НА РЕЖИМА ! 

НАПРЕД И НАГОРЕ !  

ОЛЕ !

Ето и тук имаме САМОПРИЗНАНИЯ !  Както казах всички , живели по времето на Комунизма днес Плюят Възраждане !!!  

Иначе феновете на Възраждане били дъртаците ?!  

Измъкнах ти Самопризнанието с 2 поста !!!

Зацепваш ли колко професионално Пипам ! 

Приключих с теб и дърташките ти бълбукания !

Аз не съм го крил. Служил съм, от начало го казах, това че сега го зацепи е щото ти е толкова акъла. Малко след като се уволних махнаха казармата.

ДА ЖИВЕЕ ВЪЗРАЖДАНЕ !!!  ПОБЕДА И СМЯНА НА РЕЖИМА ! 

Това имам предвид. Лумпенски подвиквания, гнус ме е като ви чета коментарите под клиповете. Само такива подвиквания оставят, другото се трие.

Като смените режима кво ще правите? Освен за секретарка друго умееш ли?

преди 34 минути, IvanKirov написа:

Аз не съм го крил. Служил съм, от начало го казах, това че сега го зацепи е щото ти е толкова акъла. Малко след като се уволних махнаха казармата.

Това имам предвид. Лумпенски подвиквания, гнус ме е като ви чета коментарите под клиповете. Само такива подвиквания оставят, другото се трие.

Като смените режима кво ще правите? Освен за секретарка друго умееш ли?

Не се хаби, няма да те разберат. Така беше и Германия 1933 година. Дойде някакъв чужденец, уж художник,  казваше, каквото иска да чуе тълпата. Играеше, заиграваше с ролята на патриот и постави немците на стъпало номер 1. И още страда страда Германия. Е, да, направи тук там нещо, но пораженията са видими.  После дойдоха комунистите. И още не може да се стабилизира Източна Германия от грабежите на комунистите. След падането на стената издигната от руснаците, внезапно през 60/те години. 1961.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Берлинска_стена

Фактически това е нарушение на следвоенното споразумение на страните победителки, съгласно което Великобритания, Съветският съюз, Съединените щати и Франция имат равни права относно управлението на целия Берлин.

Ако е било хубаво и рай в ГДР, нямаше нужда от стена и хората нямаше да бягат при злите американци, а и е нарушение. Но руснаците, както винаги си правят, каквото искат.  В Западна Германия. Руснаците грабители. Имат стокхолмски синдром.

Иване, само ти ли не разбра, че това ми е втори профил? Коко, че хич не пращи от мозък, се усети веднага, а ти - не ! Слагам те в класацията по ум по-доле от пилето. Мислех, че няма по-надолу, ама на - имало.

Най-смешното е, че Иване, си служил(ако може да се нарече служба) баш по седесарско време. То май и Костадин тогава е служил, ама не реве като тебе. А мойта служба като беше 2 години? И техника съм пипал и управлявал, и съм стрелял и всичко квото си пише по книгите. И да, чакахме да свърши службата и да си подкараме живота, знаейки, че сме изпълнили дълга си. Ти знаеш ли кво е дълг към родината си, към предците си, към земята си? Не. 

И да- в организацията имаме възрастни хора, пенсионери, 50 годишни, 40 годишни, току що завършили училище. Работници, земеделци, занаятаджии, предприемачи и всякакви. 

преди 4 минути, Toto2 написа:

Иване, само ти ли не разбра, че това ми е втори профил? Коко, че хич не пращи от мозък, се усети веднага, а ти - не ! Слагам те в класацията по ум по-доле от пилето. Мислех, че няма по-надолу, ама на - имало.

Най-смешното е, че Иване, си служил(ако може да се нарече служба) баш по седесарско време. То май и Костадин тогава е служил, ама не реве като тебе. А мойта служба като беше 2 години? И техника съм пипал и управлявал, и съм стрелял и всичко квото си пише по книгите. И да, чакахме да свърши службата и да си подкараме живота, знаейки, че сме изпълнили дълга си. Ти знаеш ли кво е дълг към родината си, към предците си, към земята си? Не. 

И да- в организацията имаме възрастни хора, пенсионери, 50 годишни, 40 годишни, току що завършили училище. Работници, земеделци, занаятаджии, предприемачи и всякакви. 

Дълг към родината. Коя родина? Турция, Россия, САЩ? България има много родини. Според потребителите тук. За Възраждане и там другите псевдопатриоти е Россия, за ДПС Турция, ПППП е САЩ,...

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Дълг към родината. Коя родина? Турция, Россия, САЩ? България има много родини. Според потребителите тук. За Възраждане е Россия, за ДПС Турция,

Винаги е била и ще бъде България.И понеже е малко абстрактно - мястото където си роден - град, село...Земята, която е под теб.Хората които са до теб, които са те отгледали, децата и внуците ти. Мисля, че си един много объркан индивид, че да твърдиш, че България има много родини. Човек има една родина, едни родители, едно място, дето се пръква. 

преди 48 минути, Toto2 написа:

Винаги е била и ще бъде България.И понеже е малко абстрактно - мястото където си роден - град, село...Земята, която е под теб.Хората които са до теб, които са те отгледали, децата и внуците ти. Мисля, че си един много объркан индивид, че да твърдиш, че България има много родини. Човек има една родина, едни родители, едно място, дето се пръква. 

Аз ли съм объркан? Защо се веят чужди знамена на територията на България.

В случая руски знамена.

Според конституцията на България.

https://www.parliament.bg/bg/21

Чл. 15. (1) Националното знаме на Република България е национален символ, който изразява независимостта и суверенитета на българската държава.
(2) Националното знаме на Република България е трицветно: бяло, зелено и червено поле, поставени водоравно отгоре надолу. При поставяне на националното знаме във вертикално положение на носещо тяло цветовете се подреждат от ляво на дясно - бяло, зелено, червено, гледано срещу знамето.
(3) Националното знаме има правоъгълна форма. Полетата на отделните цветове са еднакви по размер и са разположени по хоризонтала на правоъгълника.
(4) Размерите на националното знаме, структурата на плата, качествените и цветовите характеристики и изискванията към материалите се определят в приложение № 2, което е неразделна част от този закон. 

https://info-dnes.com/2022/04/06/чужди-знамена-се-веят-на-протеста-на-в/

payimage-527992(1)_%20400x%20600.jpg

payimage-527991(1)_%20428x%20640.jpg

payimage-528010_%20400x%20600.jpg

преди 1 час, Toto2 написа:

Чакай малко, аз не живея в тоя форум, и представи си - имам и офлайн живот. Баш физическа работа. Балансирам да не ми писне от мониторите. Нито ми е работа да ви следя, нито ме интересува. Да не си Теточков, той такъв лумпеноид беше. Не е обида, това е определение за заслепен симпатизант.

Най-смешното е, че Иване, си служил(ако може да се нарече служба) баш по седесарско време. То май и Костадин тогава е служил, ама не реве като тебе.

По царско служих. Копейкин е бил на някакви ракети, аз бях петимен да пипна военна техника, да забръмчи, да се поизцапам, да си я измия после. Не тъй ами ме тикнаха в затвор, макар и разграден. Точно затворнически отношения са вътре, етнически банди и липса на закон (устав).

А мойта служба като беше 2 години? И техника съм пипал и управлявал, и съм стрелял и всичко квото си пише по книгите. И да, чакахме да свърши службата и да си подкараме живота, знаейки, че сме изпълнили дълга си. Ти знаеш ли кво е дълг към родината си, към предците си, към земята си? Не. 

Към тая вашата родина аз дълг нямам. Допуснахте да нарежат армията, вярва ти се или не - най за това ме е яд. Аз най много милея за военната техника, която предатели унищожиха. Поне за това сме на един акъл, с тебе и оная вчерашната кокошка, дето ми се ежи за военна музика. Обаче в тия руини вече младите нямат какво да правят. Войните се водят с техника, не с мотики, каквито ни връчиха на целия дипломиран инженерен випуск.

Основно шапкари сте. Лидерите на местни секции се представят. Роднина-милиционер, Роднина-милиционер, Роднина-милиционер, шапкари, и тук там някоя изгонена оцапала се бивша съдийка (Ченалова). Нали следиш събитията им, знаеш, че е истина. Бяха пропищели от нея, чак до евро комисията стигна.

kostadin-Kostasin.jpg

http://progledni.com/2021/01/21/костя-копейкин-българия-е-долнопробн/

Сега се сетих, Теточков дето тръгнал да ме доносничи, е в партийните структури на Копейкин. Сам го каза. Дори Копейкин лично му се обаждал.

Обещали са му дребно канцеларско местенце, и ся ще обърне света да си го заслужи!

Според вас Копейкин фашист ли е? Аз не знам, кажете ВИЕ!!!

Screenshot-1.png

Цитат
Парадоксът на толерантността гласи, че ако едно общество е толерантно без граници, способността му да бъде толерантно в крайна сметка бива иззета или унищожена от нетолерантния.
Описва го великият философ Карл Попър през 1945 г. като привидно парадоксална истина. За да се поддържа толерантно общество, обществото трябва да запази правото си да бъде нетолерантно към нетолерантността.
Към този момент органите на реда в България седят и гледат безразлично развитието на една бясна човеконенавист. Представители на ПП „Възраждане“ ежеседмично изливат омраза и заплахи към българския народ.
Гответе се скоро да бъдете обявени за вражески елементи и национални предатели, ако не орете кротко нивата. Какво ще стане по-нататък, историята знае.
Ако продължаваме да търпим нетърпимостта, идват нови тежки времена за България. Крайно време е компетентните органи да осъзнаят това и да се самосезират.

Наказанието за национални предатели във всяка суверенна държава е смърт, Смъртно наказание има в САЩ, Русия, Китаи и още няколко. В България няма смъртно наказание. Та явно фашизъм има в САЩ, Русия, Китай и всяка страна със смъртно наказание. При нас като колония няма фашизъм. 

преди 12 минути, БаалБек написа:

Според вас Копейкин фашист ли е? Аз не знам, кажете ВИЕ!!!

само ВОЛЕН ма

копейкин е крадец на идеи 

ВОЛЕН го говори от 20 години

а  тоя пикльо плагиатства 

на 21.05.2022 г. в 19:35, БаалБек написа:

Поздрави от Габрово!

kpeykin.png

и тая скулптора колко струва и кой плаща парите

май е от американското посолство или поне от сорос 

габровци знам че сте стистани  

на 21.05.2022 г. в 12:21, АСПЕКТ написа:

Чл. 15. (1) Националното знаме на Република България е национален символ, който изразява независимостта и суверенитета на българската държава.

така така

айде да няма двойни стандарти

а защо в софия слагат украинското знаме на кметството

айде да се хванат за ушите който го  е решил и разстрел за национално предателство

какво ще кажеш ?

Те стиснати, ама сега тоя, дето е направил тая порнография рязко ще обеднее. Най-малкото, там е имало малки деца и такова "произведение на изкуството" е недопустимо да се мандехерца по площада. Второ - това е пряка обида на действащ депутат в народното събрание. Има ли съд, дето няма да осъди автора на тая гавра? Тия вече съвсем оглупяха да правят такива тъпотии. 

преди 16 минути, Toto2 написа:

Те стиснати, ама сега тоя, дето е направил тая порнография рязко ще обеднее. Най-малкото, там е имало малки деца и такова "произведение на изкуството" е недопустимо да се мандехерца по площада. Второ - това е пряка обида на действащ депутат в народното събрание. Има ли съд, дето няма да осъди автора на тая гавра? Тия вече съвсем оглупяха да правят такива тъпотии. 

Споко - няма да обеднее автора. И кой е този депутата - копейкин ли? Него ниой не го бръсне за слива

Аз съм спокоен. Ама много изпростяха някои хора, дето се мислят за умни и красиви. Колкото да мразиш някой и колкото и да се страхуваш от него, не върви да разхождаш по площата скулптура на мечка, дето мандръца човек. Да минават деца и да гледат. Тъпо и подсъдно е. Който не го разбира, явно няма навършени 12 години.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.