Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Ревльото продължава са N-ти път с латерната за казармата и недояждането си...  :lol6:

Жалка картинка!!!

Щото си като другите възрожденски орки, казарма не си помирисвал, ама много искаш те другите.

То не е само времето дето съм вътре. Отгладувах си висшето, не мога да уча задочно, и да се издържам. Шапкарят не дава, и той не знае що. Зад граница не ме пущат, като тяхна собственост, баш роб. После млад специалист на пазара, хем без опит хем тежи дамоклевия меч че всеки момент може да ме приберат, и работодателят длъжен да ми пази място. Бай Ганю ме неще! После ме прибират - глад за мене, глад за семейството, аз хем мома издържах хем квартира. После излизам като гърмян заек, няколко  месеца се чудя колко шарено в цивилизацията, като теле у шарена врата баш.

Що не отидеш при шапкарите бе паразит скапан, хем ще си всяка вечер при жената, хем хилядарка в джоба заплата.

Моята заплата беше нещо като 16 лева. И за цигари не стигат. Казармата струва на родителите половин сватба.

Мърши!

п.с. И за жената мизерия, не ми се мисли и дете ако има. Както искат вашите музейни мишкари година и половина. То семейството ще умре от глад, как ще стане половинката хем деца да гледа хем на работа да ходи, хем квартира.

Казармата е тежест на цялата рода. Поне да ме бяха научили на нещо полезно, пък то полза никаква.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 8 минути, IvanKirov написа:

Щото си като другите възрожденски орки, казарма не си помирисвал, ама много искаш те другите.

То не е само времето дето съм вътре. Отгладувах си висшето, не мога да уча задочно, и да се издържам. Шапкарят не дава, и той не знае що. Зад граница не ме пущат, като тяхна собственост, баш роб. После млад специалист на пазара, хем без опит хем тежи дамоклевия меч че всеки момент може да ме приберат, и работодателят длъжен да ми пази място. Бай Ганю ме неще! После ме прибират - глад за мене, глад за семейството, аз хем мома издържах хем квартира. После излизам като гърмян заек, няколко  месеца се чудя колко шарено в цивилизацията, като теле у шарена врата баш.

Що не отидеш при шапкарите бе паразит скапан, хем ще си всяка вечер при жената, хем хилядарка в джоба заплата.

Моята заплата беше нещо като 16 лева. И за цигари не стигат. Казармата струва на родителите половин сватба.

Мърши!

п.с. И за жената мизерия, не ми се мисли и дете ако има. Както искат вашите музейни мишкари година и половина. То семейството ще умре от глад, как ще стане половинката хем деца да гледа хем на работа да ходи, хем квартира.

Казармата е тежест на цялата рода. Поне да ме бяха научили на нещо полезно, пък то полза никаква.

Цял живот ли ще се жалваш от тая пуста казарма дето си бил преди 20г? :lol6:

преди 47 минути, quarz написа:

Да. Докато съм жив ще сипвам на шапкарите.

преди 56 минути, quarz написа:

Ми, травма има човека. Ти, как мислиш.

току-що, АСПЕКТ написа:

Ми, травма има човека. Ти, как мислиш.

Няма травма. 4 месеца и малко, лабава казарма, няма от какво да се оплаквам, защото имаше пари от цивилизацията. Имаше бойни другарчета дето нямаше кой да ги храни отвън, те бяха наистина зле.

И тия де са лабави психически, особено висшисти. Ман гал ите ни мразят, щото ние не сме като тях, и който поддаде го правеха на парцал, единия дори го пребиха.

Аз травми нямам, мразя ги безплатно. С глад и бой не се става патриот.

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Няма травма. 4 месеца и малко, лабава казарма, няма от какво да се оплаквам, защото имаше пари от цивилизацията. Имаше бойни другарчета дето нямаше кой да ги храни отвън, те бяха наистина зле.

И тия де са лабави психически, особено висшисти. Ман гал ите ни мразят, щото ние не сме като тях, и който поддаде го правеха на парцал, единия дори го пребиха.

Аз травми нямам, мразя ги безплатно. С глад и бой не се става патриот.

Ужас. то по-добре да си в затвора. Каква е тая казарма с такива психопати. Социопати.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Ужас. то по-добре да си в затвора. Каква е тая казарма с такива психопати. Социопати.

БГ казармата е затвор.

Цитат

Много от новите песни на изпълнителите от естрадата могат да докарат човек до самоубийство. В тази връзка препоръчвам на колегите от Възраждане да слушат тези песни по няколко пъти.

Виждам една лъжа. Разпознавам лъжата от много време и знам каква е целта на тази лъжа, защото през последните месеци това го търпя на гърба си.

През последните дестет и повече години аз съм се занимавал да развивам бизнеса си, музиката си. Правил съм само това. Внесъл съм стотици хиляди левове в държавата под формата на данъци и осигуровки. Аз не съм бил на заплата в някоя община, не съм си построил къща с партийна субсидия, не съм подскачал като цветарка от партия на партия. И макар да имам десет пъти повече гласове от лидера на тази партия, аз нямам самочурствието да говоря от името на народа.

https://www.plovdiv-press.bg/2022/05/30/нови-песни-в-естрадата-докарват-до-сам/265985/

271885549-10225827819778763-814479065377

277436649-3172150776437462-8546233324347

051e0000-0aff-0242-151d-08da17c5833a_w10

Под руското знаме. "Възраждане" свика протест за "неутралитет" спрямо войната в Украйна

051e0000-0aff-0242-33c5-08da17c58356_w65

051e0000-0aff-0242-8d82-08da17c6ce33_w65

"Никой не иска Копейкин" - еми Теточков, кой не ви каза лумпени, кой не плаши хората с вас... Трудно ми е да намеря събитие на Възраждане, дето не веете чужди байраци, и на всичко отгоре парадирате с бойния знак на Путин "Z".

преди 5 минути, Joss Bomon написа:

Не сте много плюнчовците, но пък вдигате врява за десетима... Мрънкайте си на воля - не ни пречите! Не ви остана много време!

Коле виртуално сте много. :hush:

Може да бъде изображение с текст, който гласи 'москва создал ленин украину! нет украинской нации! это не война, A спецоперация по принуждению кмиру помогает отнацист! укры, нацист! кто тот провокация и сша все это украины BA мы убиваем только нацистов! гонмайсто радиороссии'

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Не сте много плюнчовците, но пък вдигате врява за десетима... Мрънкайте си на воля - не ни пречите! Не ви остана много време!

Плюнчо е който не е служил, ама вряска като макак другите да служат. Напиканите теточки по събранията са особено жалки по тая тема.

преди 10 минути, IvanKirov написа:

който не е служил, ама вряска като макак другите да служат

Погледни само няколко страници назад, да видиш гой врещи едно и също !

Аз не бия тъпана къде съм служил, но такива мрънкащи женчовци като тебе ги разпределяха точно където им е мястото - трудови и жп войски!  В комисиите си знаеха работата!

Не се ли усещаш колко олекваш с мрънкането си ?!

преди 35 минути, Joss Bomon написа:

Погледни само няколко страници назад, да видиш гой врещи едно и също !

Аз не бия тъпана къде съм служил, но такива мрънкащи женчовци като тебе ги разпределяха точно където им е мястото - трудови и жп войски!  В комисиите си знаеха работата!

Не се ли усещаш колко олекваш с мрънкането си ?!

Хихи, сам се закопа. По мое време трудови и ЖП войски нямаше. И казах ти, че целия инженерен ИТ поток ни навряха по долнопробни ОХР и пожарни, защото военна техника не остана. Просто нямат какво да ни правят и се чудят с какво да ни пълнят времето. Лабава и супер скатана службица си изкарах, дори зима нямаше, пролетта на охранявания обект е невероятна тишина и рай.

А че не си служил е ясно от хиляди километри. Такива лелочки като тебе напират някой друг да им вади горещите кестени от жарта. Само чакате да лапате нещо от копанката. Копейкин не е глупав. 80% от народа са именно мрънкачи и некадърници, затуй го избирате. Празни обещания, чакате да ограбите такива като нас, да ви носим на гърба си до живот.

Ти на прага на осигуряване не си работил, горния имам предвид. Затова не знаеш как става в сивия сектор. Още малко натегнете данъците, после и толкова няма да видите. Пари в плик, социални необлагаеми, чек дежюне, командировъчни...

Вие дето си го мечтаете това, в лъскавите ви сиромашки блянове - аз съм го минал още като млад инженер.

А вие сте паразити, върху портрети на истински възрожденци. Не си спомням Левски да си е развявал ГЗ с новичък Форд, американски. Да има вила на първа морска линия, и една камара апартаменти на името на жена си. Дивани по 4 бона... да не дъвчем едно и също.

Не е само казармата, просто вие не сте читави. Само казармата да беше, служил съм и пряко не ме касае тоя параграф. Да НЕ мога да отида командировка до Германия обаче много ме касае. Напиканите бабки не ги вълнува това. Само искат да заробят младите, по техните си сенилни критерии.

преди 51 минути, IvanKirov написа:

Хихи, сам се закопа. По мое време трудови и ЖП войски нямаше. И казах ти, че целия инженерен ИТ поток ни навряха по долнопробни ОХР и пожарни, защото военна техника не остана. Просто нямат какво да ни правят и се чудят с какво да ни пълнят времето. Лабава и супер скатана службица си изкарах, дори зима нямаше, пролетта на охранявания обект е невероятна тишина и рай.

А че не си служил е ясно от хиляди километри. Такива лелочки като тебе напират някой друг да им вади горещите кестени от жарта. Само чакате да лапате нещо от копанката. Копейкин не е глупав. 80% от народа са именно мрънкачи и некадърници, затуй го избирате. Празни обещания, чакате да ограбите такива като нас, да ви носим на гърба си до живот.

Ти на прага на осигуряване не си работил, горния имам предвид. Затова не знаеш как става в сивия сектор. Още малко натегнете данъците, после и толкова няма да видите. Пари в плик, социални необлагаеми, чек дежюне, командировъчни...

Вие дето си го мечтаете това, в лъскавите ви сиромашки блянове - аз съм го минал още като млад инженер.

А вие сте паразити, върху портрети на истински възрожденци. Не си спомням Левски да си е развявал ГЗ с новичък Форд, американски. Да има вила на първа морска линия, и една камара апартаменти на името на жена си. Дивани по 4 бона... да не дъвчем едно и също.

Не е само казармата, просто вие не сте читави. Само казармата да беше, служил съм и пряко не ме касае тоя параграф. Да НЕ мога да отида командировка до Германия обаче много ме касае. Напиканите бабки не ги вълнува това. Само искат да заробят младите, по техните си сенилни критерии.

Да е само Левски. Ботев, Раковски, Стоянов, Бенковски, Стамболов, Славейков... Много са.

http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=161&WorkID=4517&Level=1

Народен бях, дорде бях гол

и нямах хляб да ям;

за народа си бях готов

и живота си да дам.

Народен бях, дорде имах

аз нужда от народа;

цели пет години крещях

за чест и за свобода.

Но видях аз - свободата

парички не печели;

сал кражбата у хората

лежи в меки постели.

И видях аз, че всичкото

продава се с парици;

на почит са само онез -

богатите с жълтици.

ПАТРИОТ

Христо Ботев

Патриот е - душа дава
за наука, за свобода;
но не свойта душа, братя,
а душата на народа!
И секиму добро струва,
само, знайте, за парата,
като човек - що да прави?
продава си и душата.

И е добър христиeнин:
не пропуща литургия;
но и в черква затуй ходи,
че черквата й търговия!
И секиму добро струва,
само, знайте, за парата,
залага си и жената.

И е човек с добро сърце:
не оставя сиромаси;
но не той вас, братя, храни,
а вий него със труда си!
И секиму добро струва,
само, знайте, за парата,
изяда си и месата.

преди 1 час, Филипов написа:

Уф все ме стряска тая музика. Кажете им бе! Не пускат коментари от простолюдието.

преди 34 минути, IvanKirov написа:

Уф все ме стряска тая музика. Кажете им бе! Не пускат коментари от простолюдието.

:lol6:БАУ! Много лесно се плашиш, бре! Плювай в пазвата!!!:lol6:

Ма ти наистина си бил голяма кифла бе! :getout:

Лигльо, спести ни изцъркването на поредната си гнойна пъпка и смрадта от нея!!! 

преди 16 минути, Joss Bomon написа:

Лигльо

е който не е служил. нали това ви е оправданието.

Гледате ли сега парламента?

Чак сега новините дойдоха. Ето и видео.

https://novini.bg/bylgariya/politika/721577

Пред децата, денят на детето, в парламента сега, Костадинов тръгна да разбива носа на един депутат. Голям кеч и въргал стана. Депутати, ако това са депутати от Възраждане тръгнаха да се бият. Да налитат на бой.

Депутатът просто му каза някои истини. Костадинов се е ваксинирал, купил си кола, има спестени евро.

images?q=tbn:ANd9GcTVMO6L0JNjfIVYGBDv6eJ

https://pronewsdobrich.bg/2020/05/10/razsledvane-na-nova-k-kostadinov-nyamal-stazh-za-shef-na-muzeya-v-dobrich-toy-shte-gi-sadi/

“След като през 2012 година се кандидатира за председател на ВМРО и не го избират, лидерът на партия “Възраждане” Костадин Костадинов напуска и решава се кандидатира на друга ръководна длъжност – директор на музея в Добрич. За тази длъжност обаче се изисква да има 5 години трудов стаж в областта на културата. А това за Костадинов е проблем, защото целият му официален трудов стаж дотогава е бил във ВМРО.”

преди 4 часа, АСПЕКТ написа:

Депутатът просто му каза някои истини. Костадинов се е ваксинирал, купил си кола, има спестени евро.

Не се е "ваксинирал" Костадинов, не им падайте на нивото, да пробивате с лъжи по чужд адрес. Инак развалиха хубавия бой с караница.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.