Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Разкриха защо Копейкин е руска подлога!!!

Битият от Марешки съветник е в болница със СЪТРЕСЕНИЕ на мозъка

sopol.png

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 1 час, _sirena_ написа:

Не виждам КРАЖБА !!!! 

Ако ти взема неща и ти ги поискаш обратно, а аз ти се изсмея. Това не е кражба?

Странно. Тогава дай ми 5 лв, а аз няма да ти дам обратно, а ще ти се изсмея.

преди 13 минути, IvanKirov написа:

Затуй не ща казарма. Факт е, съсипаха техниката, затуй сте виновни дето 30 г. гласувахте за боклуци. Ни аз съм крив тука, ни Копейкин.

Тъпан , кви 30 год. съм гласувала , бе ?   Без да знаеш на колко съм си надроби  тролщината !!!

АЙДЕ БЕГАЙ В КАНАВКАТА НЕ СИ В СЪСТОЯТЕЛЕН ДА РАЗГОВАРЯШ С МЕН !!! 

ИЛОТ ГАЗИРАН !!!   

преди 3 минути, _sirena_ написа:

Тъпан , кви 30 год. съм гласувала , бе ?   Без да знаеш на колко съм си надроби  тролщината !!!

АЙДЕ БЕГАЙ В КАНАВКАТА НЕ СИ В СЪСТОЯТЕЛЕН ДА РАЗГОВАРЯШ С МЕН !!! 

ИЛОТ ГАЗИРАН !!!   

На акъл на бабичка си. От тия най-напиканите, дето ратуват за нова казарма. Надявам се да вкарат ценз за гласуване, примерно заплата от 1500 лева нагоре, или висше, или поне 10 години стаж по не-хамалска специалност.

В такъв случай цирковете на Копейкин няма да минават.

Само дето крещиш за времето и парите на другите става ясно що за макаци сте около вожда ви. Щял съм да служа за пари, представяш ли си? Толкоз не могат да ми платят шапкари, колкото си изкарвам без да им мета плаца.

Нито младежите ще спрете да учат в чужбина, нито ще ги вкарате в казарма, бабички напикани! Най-тъпо е жени като почнете да се обаждате за военна музика!

преди 4 минути, IvanKirov написа:

На акъл на бабичка си.

Не е. По-зле е. От този тип е:

krivalopata.png

преди 1 минута, БаалБек написа:

Не е. По-зле е. От този тип е:

krivalopata.png

Koпейкин има чар да залъгва селските пръчкотии, както Боко омайваше лелките. То стойки на сурикат, то лаене по Америка от новичък американски Форд, то чалъми от дивани за 4 бона...

Като видят вилата на морето и те ти готови възрожденки, Левски сущий! "Седем осем и ще си паднала, Седем осем и ще си легнала!" (Сл. Трифонов).

преди 17 минути, АСПЕКТ написа:

Ако ти взема неща и ти ги поискаш обратно, а аз ти се изсмея. Това не е кражба?

Странно. Тогава дай ми 5 лв, а аз няма да ти дам обратно, а ще ти се изсмея.

АЛООООУУУ , КОЕ ОТ ВСИЧКОТО НЕ МОЖЕШ ДА СХВАНЕШ ???

,,Сделката между България и СССР беше в съответствие с международното право'', посочи Валери Абрамов, главен изследовател в Института за изследване на международните икономически отношения на Финансовия университет при правителството на Руската федерация."

Не нашата страна конфискува златото и среброто от царя, а България, и тя ги предава на СССР не просто така, а получавайки стойността им в чуждестранна валута. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

КЪДЕ Е КРАЖБАТА , БЕ ??? 

АМИ ЧЕТИ И АСИМИЛИРАЙ БЕ !!! МОЖЕШ ЛИ ???

ИМА ЛИ НЕЩО ОБЩО С МАЛОУМНИЯТ ТИ ПРИМЕР ?? 

КУПУВАТ ТОВА ЗЛАТО !!!! НЕ ГО ПРИСВОЯВАТ !!!!

КУ-ПУ-ВАТ ГООО !!!! ПЛАЩАТ ВЪНШНИЯТ НИ ДЪЛГ С ТОВА ЗЛАТО !!!

И КАКВО ЗЛАТО ДА МУ ВРЪЩАТ НА ТОЗИ НЕЩАСТНИК , КОЙТО ПРОИГРА БЪЛГАРИЯ И ЗАБЯГНА ???

НАЛИ ТОЗИ ТИКВЕНИК ДАДЕ ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ НА ЧУДОВИЩАТА В ОЩЕТЯВАЩИ ДОГОВОРИ , ОТ КОИТО ЗАГУБИ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД !!! 

ОКРАДОХА НИ ЗЛАТОТО ТОЧНО ГЛОБАЛНИТЕ ЧУДОВИЩА , КОИТО ТИ ЗАЩИТАВАШ !!! 

РУСИЯ НИЩО НЕ ТИ Е ОТКРАДНАЛА !!! 

ТЦТЦТТЦТТЦ ......

преди 22 минути, _sirena_ написа:

,,Сделката между България и СССР беше в съответствие с международното право'', посочи Валери Абрамов, главен изследовател в Института за изследване на международните икономически отношения на Финансовия университет при правителството на Руската федерация."

Не нашата страна конфискува златото и среброто от царя, а България, и тя ги предава на СССР не просто така, а получавайки стойността им в чуждестранна валута. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

КЪДЕ Е КРАЖБАТА , БЕ ??? 

И КАКВО ЗЛАТО ДА МУ ВРЪЩАТ НА ТОЗИ НЕЩАСТНИК , КОЙТО ПРОИГРА БЪЛГАРИЯ И ЗАБЯГНА ???

НАЛИ ТОЗИ ТИКВЕНИК ДАДЕ ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ НА ЧУДОВИЩАТА В ОЩЕТЯВАЩИ ДОГОВОРИ , ОТ КОИТО ЗАГУБИ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД !!! 

ТЦТЦТТЦТТЦ ......

Питай татко си от кого ни освободи СССР на 5.09.1944г., с кого проведе война на наша територия, и защо ни окупира? И безплатна ли беше окупацията? И изобщо, прочети нещо различно от "Тимур и неговата команда"

Според теб след като сме обявили официално война на САЩ и Великобритания, а СССР е във военен съюз с тези две държави, с кой е воювал СССР на наша територия?

Това пише ли го в книжките, които четеш?

преди 6 часа, IvanKirov написа:

... дето ратуват за нова казарма. Нито младежите ще спрете да учат в чужбина, нито ще ги вкарате в казарма, бабички напикани! 

В Израел също има казарма, че даже и жените са задължени да служат. 

Собствената ти армия ти дава независимост и свобода на действие, нещта които са неразбираеми за такива като тебе.

преди 2 часа, julienalexandrov написа:

В Израел също има казарма, че даже и жените са задължени да служат. 

Собствената ти армия ти дава независимост и свобода на действие, нещта които са неразбираеми за такива като тебе.

Това не е армия бе чиче. Държаха ни вързани щото законът нали, завършили инженери ни пращат да пазим празни складове, колкото да ни намират на работа.

Щях да го разбера ако имаше запазена военна техника, да пипна да си омажа ръцете, да пострелям, да покарам..

Връчиха ми една мотика, храниха ме с отпадъци, и живях в затворнически порядки. Това нито е армия нито казарма. Това е сенилна простотия на невменяеми дедоци.

Неразбираемо за мене е защо ме занимаваха, туй което постигнаха е окончателно и искрено да намразя понятието "България". С дуло на врата ме караха да марширувам и да им целувам знамето, това няма стойност за мен, при най-малката заплаха ще съм от първите дето ще ви оставя на произвола на съдбата. Не капка кръв, сопола ми не заслужавате!

Съвестта ми е чиста, именно с идеите да възкресяват казармата - НФСБ на В. Симеонов ме отказаха да гласувам за тях, това е лакмус че една партия не е читава. Както се и оказа.

Върха на гаврата беше да ме карат да се кълна, че с риск за живота си ще им изпълнявам заповедите, и ако трябва ще умра за тях. Скапани, неуки лешпери шапкари. Който нищо не става от него го пращат за полицай, който и за полицай не става отива за шапкар. Щял съм да си давам живота за тях, тъй ме принуждаваха да се кълна. Някои заслужават направо куршум в тила, каквото и се е случвало по войните.

преди 10 минути, IvanKirov написа:

Това не е армия бе чиче. Държаха ни вързани щото законът нали, завършили инженери ни пращат да пазим празни складове, колкото да ни намират на работа.

Щях да го разбера ако имаше запазена военна техника, да пипна да си омажа ръцете, да пострелям, да покарам..

Връчиха ми една мотика, храниха ме с отпадъци, и живях в затворнически порядки. Това нито е армия нито казарма. Това е сенилна простотия на невменяеми дедоци.

Неразбираемо за мене е защо ме занимаваха, туй което постигнаха е окончателно и искрено да намразя понятието "България". С дуло на врата ме караха да марширувам и да им целувам знамето, това няма стойност за мен, при най-малката заплаха ще съм от първите дето ще ви оставя на произвола на съдбата. Не капка кръв, сопола ми не заслужавате!

Съвестта ми е чиста, именно с идеите да възкресяват казармата - НФСБ на В. Симеонов ме отказаха да гласувам за тях, това е лакмус че една партия не е читава. Както се и оказа.

Типичен умно-красив човечец. Добре, че не сте много, нищо че сте гласовити. Оди целувай ръка на бай ти Христо Иванов.

преди 1 минута, Toto2 написа:

Типичен умно-красив човечец. Добре, че не сте много, нищо че сте гласовити. Оди целувай ръка на бай ти Христо Иванов.

Туй сте вие, промитите шимпанзета. С крадливата котка по байраците. Който не ви харесва ходел при демократична Украйна, както се бъзика вашият вожд.

Черни са ми и двамата!

Наистина, не знам за кого да гласувам, признавам си. Копейкин е най-лошият избор. По-мазен и хлъзгав е дори от омразните гербаджии.

Що обиждаш?

Говориш като умно-красив.

Мислиш като умно красив.

Къв да си?

Явно и ти не знаеш.

И кво ти е черен Христо?

Печен е, нали превзе сараите на Доган - голям мъжага е. Печен тип.

Еми кво не харесваш на Корнелка? А я виж Славчо, пръв левент. А Кирчо даже вече леко полеко взе да удева как се говори на български и вече половината му се разбира. Готин човек, хич не лъже. Просто не бил разбрал правилно.

Па като не ти харесва Управята, кво не им харесваш на дпс то? И те са патриоти. Ама най - големия пич си е Бойко. 

Та това ти е избора.

преди 8 минути, Toto2 написа:

Що обиждаш?

Говориш като умно-красив.

Мислиш като умно красив.

Къв да си?

Явно и ти не знаеш.

И кво ти е черен Христо?

Печен е, нали превзе сараите на Доган - голям мъжага е. Печен тип.

Еми кво не харесваш на Корнелка? А я виж Славчо, пръв левент. А Кирчо даже вече леко полеко взе да удева как се говори на български и вече половината му се разбира. Готин човек, хич не лъже. Просто не бил разбрал правилно.

Па като не ти харесва Управята, кво не им харесваш на дпс то? И те са патриоти. Ама най - големия пич си е Бойко. 

Та това ти е избора.

Не ми казвай кво ми е избора, мерзавец и лъжец.

Копейкин е колектор на мерзавците в България. Някой от вас може ли да ми обясни защо хвърляте капата за уволнение, месеци преди да се случи. Защо се радвате, че се махате от военния клозет, пък искате да набутвате невинни хора в това? Не е ли двуличие и откровена злобичка поведението ви?

За военните църкате тия дето не ви засяга. Опикани бабки и пенсионирани шапкари, дето им секна мандрата! Те тоя дето иска младите да му се откупуват е такъв.

По висшите структури на Възраждане са само шапкари и милиционери. Дренчев военен, Пасков военен, а тая съдийка дето пропищя половин Европа от нея и я изгониха от съдийството - Копейкин я тури лидер на избирателна секция. Ченалова.

И нали питахте що сте лъжци. Уж чуждото не искате, по възрожденски, а данъците са точно преразпределение на чужди пари. Тия, дето не са ваши!

Хем така хем инак!

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Не ми казвай кво ми е избора, мерзавец и лъжец.

Копейкин е колектор на мерзавците в България. Някой от вас може ли да ми обясни защо хвърляте капата за уволнение, месеци преди да се случи. Защо се радвате, че се махате от военния клозет, пък искате да набутвате невинни хора в това? Не е ли двуличие и откровена злобичка поведението ви?

За военните църкате тия дето не ви засяга. Опикани бабки и пенсионирани шапкари, дето им секна мандрата! Те тоя дето иска младите да му се откупуват е такъв.

Казах ти да не ме обиждаш. Докладвах те и очаквам да те баннат за седмица. Иначе се убеждавам, че и тука има двоен стандарт и лицемерие. Мене ме баннаха за доста по-меки изрази от мерзавец и лъжец. Да видим.

преди 4 минути, Toto2 написа:

Казах ти да не ме обиждаш. Докладвах те и очаквам да те баннат за седмица. Иначе се убеждавам, че и тука има двоен стандарт и лицемерие. Мене ме баннаха за доста по-меки изрази от мерзавец и лъжец. Да видим.

Да биеш капата на уволнение, и да искаш казарма за другите е мерзост. Да пищиш от цензура и да я прилагаш е мерзост. Да не искаш уж чуждото, докато вдигаш данъците е лъжа. Това прави Копейкин.

Само по себе си докладването е мерзост. Като едно времешните червени доносници.

Какъв да ти викам? Обърсахте си краката в патриотизъм и родина. Какъв си? Да си веете байраците, за загробите младите в България, и да налапате още данъци. Възрожденци с вили на морето, нови американски коли, апартаменти из Варна, и дивани по 4 бона!

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Да биеш капата на уволнение, и да искаш казарма е мерзост. Да пищиш от цензура и да я прилагаш е мерзост. Да не искаш уж чуждото, докато вдигаш данъците е лъжа.

Само по себе си докладването е мерзост. Като едно времешните червени доносници.

Какъв да ти викам? Обърсахте си краката с патриотизъм и родина. Какъв си?

Къвто ще да съм, нямаш право да обиждаш. И аз мога, ама имам първите седем години възпитание. И аз мога да набия всички около мен, ама не го правя. Казвам си културно квото мисля. Другите като не са съгласни с мен, не ги плюя, не ги обиждам, не им бия юмруци, нищо че мога. Не изпадам в истерии, когато споря с идиоти и промити мозъци.

преди 7 минути, Toto2 написа:

Къвто ще да съм, нямаш право да обиждаш. И аз мога, ама имам първите седем години възпитание. И аз мога да набия всички около мен, ама не го правя. Казвам си културно квото мисля. Другите като не са съгласни с мен, не ги плюя, не ги обиждам, не им бия юмруци, нищо че мога. Не изпадам в истерии, когато споря с идиоти и промити мозъци.

Кво сега и с физическо насилие ли ще ме плашиш? Теточков го правеше преди месеци.

Навлизате в чуждото лично пространство, такива идеи имате ако налапате кокала. Очакваш уважение? Скапаните шапкари ме занимаваха с години, не е само казармата. 2 години преди висше ме емнаха по военни комисии, 5 години им носих уверения, после служба, после адаптация в цивилния живот.

Какво уважение очаквате, пълно е с пенсионирани шапкари в структурите ви. Само за пари ламтят, ако искаш да ти пусна видео по въпроса?

Гледайте си вашия живот, не се бъркайте на другите, и ще получите уважение. Копейкин иска да ни връща в тъмните години на прехода. Нито ме пускаха да емигрирам, ни да уча, метлата в казармата и после за 100$ заплата при бай Ганю. Това сте вие.

Филипов го беше обърнал тука на партийна копейкинова радиоточка, и си ползваше модераторските права да трие и да прави пропаганда. Че и ти с писъците да ме банват.

Само по ваща да е, да грабите и да правите поразии на младите!

преди 9 часа, M.Николов написа:

Според теб след като сме обявили официално война на САЩ и Великобритания, а СССР е във военен съюз с тези две държави, с кой е воювал СССР на наша територия?

Това пише ли го в книжките, които четеш?

Хайде да прочетем историята, преди да пишем? 

Знам, че се подмокряте като чуете Россия и в частност Путин.

Но все пак. Малко по-сокойно.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/България_във_войната_срещу_Третия_Райх

Отечествена война, е етап от Втората световна война, при който Българската армия се включва във военните действия срещу Германия, поставена под съветско командване като част от Трети украински фронт.

Надеждите, че това участие ще доведе до признаване от страна на Съюзниците на България на статут на съвоюваща страна, не се оправдават.

България мобилизира повече от 450 хиляди войници, като формира четири армии, от които три участват във военните действия.

В резултат от това участие са претърпени следните загуби:

8337 убити, 9155 безследно изчезнали и 22 958 ранени.

Страната изразходва над 133 милиарда лева (1 милиард златни франка) във вид на оръжие, стоки, материали и пари, както за нуждите на българската армия, така и като материална помощ за Съветския съюз и Югославската народна освободителна армия.

преди 10 часа, _sirena_ написа:

КЪДЕ Е КРАЖБАТА , БЕ ??? 

ТЦТЦТТЦТТЦ ......

Пак ще ти повторя. Единствено ме интересува България. Пак ще ти повторя Русия е заедно в играта с глобалните чудовища. Не се отличава по нищо. И не е избягал, а са го изгонили. Комунистите.

Toto2

Потребител
  •  
  •  
  •  

• Публикации

26
    Неделя в 11:11

Копейкин пратил наш Тото, на 1 петък служба, 26 поста само в темата за Възраждане, да ни дава дневния ред и да пищи за партийна модерация.

Мерзавщина туй не е ли?

преди 12 минути, IvanKirov написа:

Туй сте вие, промитите шимпанзета. С крадливата котка по байраците. Който не ви харесва ходел при демократична Украйна, както се бъзика вашият вожд.

Черни са ми и двамата!

Наистина, не знам за кого да гласувам, признавам си. Копейкин е най-лошият избор. По-мазен и хлъзгав е дори от омразните гербаджии.

Ей , гамен злобен , като не знаеш за кого да гласуваш за спорта ли се пениш тук , бе ?

Извъртя 100 злобни подскока срещу Костадинов , ама иначе не знаел за кого да гласува !!!

Възраждане , както и феновете им са изключително Млади хора !!! 

Патриоти , решени да Обърнат статуквото !!

Не ми са прави на млад със спомени от казармата и комунизма !!

преди 11 минути, IvanKirov написа:

За военните църкате тия дето не ви засяга това. Опикани бабки и пенсионирани шапкари, дето им секна мандрата! Те тоя дето иска младите да му се откупуват е такъв.

В казармата явно са ти обърнали резбата и ся пищиш да не се връща !!!

Това ти основното Мото !!!   Освен "опикани бабички " във всеки пост , друго вълнува ли те ? 

Или казваш - това виждаш всеки ден у вас и това регистрираш ? 

Най-мразим ИНФАНТИЛНИ  дъртаци да ми се изживяват на млади бизнесмени !!!

Напълнихте виртуала с вашите злобни подскачания !

Никой не ви е виновен , че комунизмът ви е Изнасилил под една или друга форма !!!

Стойте тихо в ъгъла и не пречете на Нашето поколение да вземе Кормилото и да Възроди България !!!

Никой няма да ви спре пенсиите , нито ще ви накара да вземате автомата !  

Гледайте си старините и не пречете !   Искам бъдещите деца на България да живеят в една Достойна страна !

Омразата ви към миналото граници няма , Неудачници Злобни ! 

Само живели по времето на комунизма скачат срещу Възраждане от страх да не им се върне "онова време " !!!

ГОЛЯМ СТРАХ , ГОЛЯМО ЧУДО !!!

Виж МИТИНГИТЕ НА ВЪЗРАЖДАНЕ С КАКВО ПОКОЛЕНИЕ Е ПЪЛНО БЕ , МАРИОНЕТКО ЗЛОБНА ! 

Вашето поколение го няма там !!! Ако има някой , то те са интелигентни и са там , заради Бъдещето на децата си ! 

Птеродактил ! 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.