Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 35 минути, IvanKirov написа:

Не съм ги псувал, само цитирам програмата им в частта на мераците да вдигат двойно данък общ доход.

Къде в програмата на Възраждане пише, че ще вдигат двойно някакъв данък?

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 1 час, tonit1968 написа:

Така де, всички са мерзавци, спор няма. Тебе кво те бърка. Светът е лошо място, не знаеше ли? Е, приеми го. Всички са лошите и искат да те прекарат. Човек за човека е вълк, такъв е света.

Е поне да не се правеха на света вода ненапита. Копейкин е бил кандидат на НФСБ, ВМРО, БСП, Движение21 и още една имаше. Дали не беше Атака.

Друго се чудя - как успява да ви залъже. Дърти пергиши, пък се лъжат с дядо Мраз.

преди 31 минути, baitexpo написа:

Къде в програмата на Възраждане пише, че ще вдигат двойно някакъв данък?

Оф, от 10 на 17%. Поне 10 пъти сме го дъвкали тука. Пише го в програмата им, прочети го.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Оф, от 10 на 17%. Поне 10 пъти сме го дъвкали тука. Пише го в програмата им, прочети го.

Разгледах набързо програмата им и не намерих такова нещо. Къде точно го пише?

преди 32 минути, IvanKirov написа:

Е поне да не се правеха на света вода ненапита. Копейкин е бил кандидат на НФСБ, ВМРО, БСП, Движение21 и още една имаше. Дали не беше Атака.

Друго се чудя - как успява да ви залъже. Дърти пергиши, пък се лъжат с дядо Мраз.

Кво да ни лъже, бе ахмак? Краставите кучета се надушват през девет планини. Просто човека има дар слово и говори това, дето бих го казал аз, ако можех. И го вярва, ти да видиш.

преди 51 минути, baitexpo написа:

Разгледах набързо програмата им и не намерих такова нещо. Къде точно го пише?

Oф аман!

Цитат

Какво предлагаме?
1. Промяна на данъчната ставка за облагане на личния месечен доход в следния
порядък:
...
за сумите над 3 001 лв. – 17% данък.

https://vazrazhdane.bg/img/myVazrazhdane_Platforma_za_upravlenie.pdf

Все не разбрали, все излъгани. Затуй ви рисуват като маймуняци!

maimuni.jpg

Гласувате нещо, дето не знаете какво е! Нали Левски цитира, "изгорили сме се от парене и пак не се научихме". И другото - "чуждото не искаме - своето не даваме!"

Долни лъжци, данъкът е точно преразпределение, чужди пари се разпореждаш като свои. Музейната мишка и чистачка не е имал като служител, тръгнал на бизнеса да се бърка, да го доубие съвсем!

Тая крадливата котка на байраците най ви отива, страхотно попадение на Комарницки! Днес се хилих всеки път като я видя. Просто в десятката.

преди 23 минути, tonit1968 написа:

Кво да ни лъже, бе ахмак? Краставите кучета се надушват през девет планини. Просто човека има дар слово и говори това, дето бих го казал аз, ако можех. И го вярва, ти да видиш.

Не отричам че има дар слово. И аз го следя, мед ми капе на душицата като го слушам. Само че не е глупав, още като хване кормилото и ще забрави какво ви е лъготил. Все нещо ще се оправдае. Като му видиш учителите - Симеонов, Каракачанов, Волен... Пък и с Гуцанов далаверят, къщата му е от него купена, апартамента на жена му пак оттам.

Хитро копеле е Копейкин, щом излъгва толкова бабишкер! Аз ако можех тъй да лъжа и аз щях. 10 бона заплатица, после почват комисионни и далавери. Затуй тича като изоглавен, с риск за живота. Кокалът е сладък, вече само за него говори.

преди 14 минути, IvanKirov написа:

Хайде да цитираме целия текст, а?

Цитат

Какво предлагаме?
1. Промяна на данъчната ставка за облагане на личния месечен доход в следния
порядък:
до 800 лв. – без данък;
от 801 лв. до 1500 лв. – 10% данък;
от 1501 лв. до 3 000 лв. – 12% данък;
за сумите над 3 001 лв. – 17% данък.
2. Намаление на ДДС от 20% на 18% за всички стоки и услуги.
3. ДДС върху храна, лекарства, книги и учебници ще бъде премахнат.

Тоест доходът до 800лв става необлагаем, сега се облага с 10%. Увеличава се облагането на доходи над 3000лв от 10 на 17%. Колко българи взимат над 3000лв?

преди 4 минути, baitexpo написа:

Хайде да цитираме целия текст, а?

Тоест доходът до 800лв става необлагаем, сега се облага с 10%. Увеличава се облагането на доходи над 3000лв от 10 на 17%. Колко българи взимат над 3000лв?

Досега не знаеше за тая промяна, вече почна да ми подскачаш. Чел съм го 100 пъти, вкараха текста в спам листа на гугъла.

Много народ вземат над 3000 лева, а за бизнес тия пари са нищо. Махането на плоския данък ни връща в дивите години на пари в плик, социални доплащания, и липса на адекватни болнични. Лично го помня тоя хаос. Като Станишев вкара плоския данък заплатата ми скочи с 300 лева. Копейкин иска тия пари да си вее г-за да ви залъгва и лумпенизира.

Искат пак да ме правят равен с вас, е не съм съгласен! Не искали чуждото и айде хоп двоен данък. Да дооглозгате каквото още мърда.

Лъжци!

Не ми се хили, бедняк. Не си мисли, че ще видите тия пари! Това е максимума който може да потъне в бездънната каца, оттам почва да си струва да се крие всяка стотинка. Бедняци сте били бедняци ще си останете. Копейкин няма да ви направи равни с нас нормалните кадърни хора.

преди 9 минути, IvanKirov написа:

Много народ вземат над 3000 лева,

Е колко па да са много, при средна заплата от 1500лв?

преди 9 минути, IvanKirov написа:

Махането на плоския данък ни връща в дивите години на пари в плик, социални доплащания, и липса на адекватни болнични. Лично го помня тоя хаос.

Ами значи цяла западна Европа е в тоя хаос, защото там плосък данък няма. Има го в част от източна Европа и Русия.

Flat_tax_in_Europe.svg

преди 3 часа, IvanKirov написа:

Изяде ги дивия шапкар, като опоскат по веригата за нас само сланина оставаше.

Неслужило лекенце, не се обаждай за казарма!

Жалкар! Само плюскане ти е в кухата кратуна! Недохранен бъзльо - пишман инджинерин!

Не само съм служил, но и съм превъзпитавал гниди сополиви като тебе! Някои се усещаха овреме и разбираха, че с мрънкане и оплакване няма да я бъде, но други от твоята порода - ощетени по рождение от трезва преценка за живота, такива си и останаха - за подигравки на печените им новобранци! Затова и сега си си същия - недооценен, ощетен, озлобен, възмутен...

Плоския данък е само за да храни корпорациите.

преди 3 минути, baitexpo написа:

Е колко па да са много, при средна заплата от 1500лв?

Ами значи цяла западна Европа е в тоя хаос, защото там плосък данък няма. Има го в част от източна Европа и Русия.

Flat_tax_in_Europe.svg

То в Западна Европа има и други данъци, които пък в източна Европа ги няма. В частност това е и България.

преди 28 минути, IvanKirov написа:

Не ми се хили, бедняк. Не си мисли, че ще видите тия пари! Това е максимума който може да потъне в бездънната каца, оттам почва да си струва да се крие всяка стотинка. Бедняци сте били бедняци ще си останете. Копейкин няма да ви направи равни с нас нормалните кадърни хора.

Ти като един богаташ, защо дежуриш тука по цял ден? :speak:

преди 21 минути, baitexpo написа:

Плащаме над средното данъци в ЕС, както сме с плоския.

преди 21 минути, Joss Bomon написа:

Жалкар! Само плюскане ти е в кухата кратуна! Недохранен бъзльо - пишман инджинерин!

Не само съм служил, но и съм превъзпитавал гниди сополиви като тебе! Някои се усещаха овреме и разбираха, че с мрънкане и оплакване няма да я бъде, но други от твоята порода - ощетени по рождение от трезва преценка за живота, такива си и останаха - за подигравки на печените им новобранци! Затова и сега си си същия - недооценен, ощетен, озлобен, възмутен...

Служил си на картинка. Казармата няма общо с войниклъка, просто ни държаха щото такъв закона. Военната техника отдавна е нарязана, че да ни държат там.

Лъжец до лъжеца зад Копейкин, не си служил и ден. То си личи съвсем ясно.

преди 20 минути, symanbg написа:

Плоския данък е само за да храни корпорациите.

Глупости!

преди 19 минути, АСПЕКТ написа:

То в Западна Европа има и други данъци, които пък в източна Европа ги няма. В частност това е и България.

В Западна Европа храни и лекарства са с половин ДДС. В момента по относителна стойност плащаме повече от западняка, като дойде Копейкин пак връщаме парите в плик. Помня го това. Той е мишок и не го знае, щото в музея едва ли вземат инженерска заплата.

преди 6 минути, baitexpo написа:

Ти като един богаташ, защо дежуриш тука по цял ден?

Отде накъде цял ден? 90% от времето днес бях навън.

Oтрийте разликите!

Копейкин е работил с всички тия.

kopeikin.thumb.jpg.1b509e15e8385c70a08b7905e570adc5.jpgkaraka4anov.thumb.jpg.a952080da630eed46d83e9b2cc047b0f.jpgvolen.thumb.jpg.92f67f0d78cc25e4014f219c66539921.jpgvaleri.thumb.jpg.9e2df8eba10e3804c872322eccb97280.jpg

преди 10 минути, IvanKirov написа:

като дойде Копейкин пак връщаме парите в плик.

Бягай бързо, че Копейкин иде! Даже според тебе, със сигурност ще дойде... Ами той е вече зад тебе, бре!!! Беж Лиске, да бягаме! :lol6:

преди 3 минути, Joss Bomon написа:

Бягай бързо, че Копейкин иде! Даже според тебе, със сигурност ще дойде... Ами той е вече зад тебе, бре!!! Беж Лиске, да бягаме! :lol6:

Ние сме малък, но много прост народ. Именно защото е пълно с мерзавци, дето искате чуждото. Време, пари, свобода на придвижване. Не се учудвам че ще докарате Копейкин, само се чудя едно. Като лъже мен в момента, що да не излъже и вас като го изберете.

преди 13 минути, IvanKirov написа:

що да не излъже и вас като го изберете.

Може. Гаранция няма, но вече 30 години ни лъжат всякакви навлеци, а защо да не видим този на какво е способен ? С пророкуване като тебе обаче, няма да стане. 

По-добра алтернатива просто няма и не се вижда на хоризонта!

преди 6 минути, Joss Bomon написа:

Може. Гаранция няма, но вече 30 години ни лъжат всякакви навлеци, а защо да не видим този на какво е способен ? С пророкуване като тебе обаче, няма да стане. 

Mи отсега лъже, на какво да е способен. С Теточков вече се разбрахме, че правят грозна пропаганда, когато им се удаде възможност.

преди 6 минути, Joss Bomon написа:

По-добра алтернатива просто няма и не се вижда на хоризонта!

За твое учудване ще се съглася. Просто поредната маскара, дори се е отъркал у всичките горе "патриоти" на карикатурите.

Според мен обаче е най-лошото от българските партии. ББ е мутра и всякакъв, ама поне НАТО ни пази, армия нямаме, и само с лична карта обикалям из Европа.

Вие сте бедняци, няма да го разберете.

Ако беше висял пред посолство за виза до Европа щеше да разбереш защо Копейкин е най-лошия избор. Като излезем от ЕС оставаме на милостта на Ганю работодател, а той ще ви стопи гуменките за 100$ заплата месечно.

преди 10 часа, АСПЕКТ написа:

Защото Русия изпокраде всичко, което имаше за крадене от България.

Изготви ми доклад - Кога и какво е окрала Русия от България !!! 

ФАКТИ , ДОКАЗАТЕЛСТВА - ВСИЧКО !!! 

преди 10 часа, АСПЕКТ написа:

Твоят любимец и кумир от твоята партия любима БКП се е опитал многократно да продаде България на Русия.

Поясни !!!  Кой е кумир на БКП и откъде накъде ми била "любима "  партия ???

преди 7 минути, _sirena_ написа:

Изготви ми доклад - Кога и какво е окрала Русия от България !!! 

ФАКТИ , ДОКАЗАТЕЛСТВА - ВСИЧКО !!! 

Ето нещо ново. Да не дъвчим отново стари теми.

https://novini.bg/bylgariya/obshtestvo/684267

България иска 22 тона злато от Русия, от Москва ни се изсмяха

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Не виждам КРАЖБА !!!! 

"Не нашата страна конфискува златото и среброто от царя, а България, и тя ги предава на СССР не просто така, а получавайки стойността им в чуждестранна валута. " !!!!

Ти къде видя КРАЖБА ????   Адекватен ли си да четеш ? 

Ако не си - не ми губи времето !!! 

Чакам да направиш доклад за Обвиненията си срещу Русия и твърденията ти , че била окрала България !!! 

Давай да видим , колко си Състоятелен !!!

преди 19 минути, IvanKirov написа:

Mи отсега лъже, на какво да е способен.

Кой лъже , бе ??? Я дай да видим и твоите обвинения !!!  

Костадинов не е лъгал за НИ-ЩО !!! 

Преди да си редите глупостите , вземете го проучете !!! ГЛЕДАЙТЕ КАКВО ПРАВИ ВЪЗРАЖДАНЕ В ПАРЛАМЕНТА !!! 

НЕ Е ДАЛ НАЗАД В НИТО ЕДНА СВОЯ ДУМА !!! 

ГЛЕДАЙТЕ БЕ !!!! 

преди 29 минути, _sirena_ написа:

да видим и твоите обвинения !!!  

Преди да си редите глупостите , вземете го проучете !!! ГЛЕДАЙТЕ КАКВО ПРАВИ ВЪЗРАЖДАНЕ В ПАРЛАМЕНТА !!! 

ГЛЕДАЙТЕ БЕ !!!! 

Не мога да повтарям едно и също, само преди час казах в тази тема какво лъже. Зомбита ли сте какви сте?

От котилото на гореописаните карикатури на Комарницки иде, що да е по-различен?

Симеонов си изгради кампанията на база плюене на ДПС, в момента делят с ДПС един партиен офис, да пестят от сметки.

Копейкин се е учил при същите тия. Не спирам да го гледам, забавен ми е, Пасков особено!

п.с. Фактът, че се крият от собствената си програма - иде да покаже, че нещо се притесняват от себе си. Иде им на акъла, че на бизнеса хич няма да му хареса двойни данъци. На студентите няма да стане хубаво да не могат да учат в Европа. За донаборниците да не говоря, разни омирисани бабички са най-радостни да има казарма. Щото са убити от живота мерзавци, някой друг да се гърби докато си гледат тъпотиите по СМРАД-а.

преди 43 минути, _sirena_ написа:

Не виждам КРАЖБА !!!! 

"Не нашата страна конфискува златото и среброто от царя, а България, и тя ги предава на СССР не просто така, а получавайки стойността им в чуждестранна валута. " !!!!

Ти къде видя КРАЖБА ????   Адекватен ли си да четеш ? 

Ако не си - не ми губи времето !!! 

Чакам да направиш доклад за Обвиненията си срещу Русия и твърденията ти , че била окрала България !!! 

Давай да видим , колко си Състоятелен !!!

Кой лъже , бе ??? Я дай да видим и твоите обвинения !!!  

ГЛЕДАЙТЕ БЕ !!!! 

https://www.dw.com/bg/как-червената-армия-грабеше-българия/a-38913798

https://money.bg/politics/osvobozhdenieto-struva-na-balgariya-32-tona-zlato.html

преди 5 часа, Toto2 написа:

Странна работа. Костадин казал, че връща субсидията, ако влезе в парламента.

Нестранна работа, пак лъжеш. 

Да не забравяме най-великия аргумент разбира се "ама какво като лъже, те и другите лъжат". 

преди 1 час, IvanKirov написа:

Не мога да повтарям едно и също, само преди час казах в тази тема какво лъже. Зомбита ли сте какви сте?

От котилото на гореописаните карикатури на Комарницки иде, що да е по-различен?

Симеонов си изгради кампанията на база плюене на ДПС, в момента делят с ДПС един партиен офис, да пестят от сметки.

Копейкин се е учил при същите тия. Не спирам да го гледам, забавен ми е, Пасков особено!

п.с. Фактът, че се крият от собствената си програма - иде да покаже, че нещо се притесняват от себе си. Иде им на акъла, че на бизнеса хич няма да му хареса двойни данъци. На студентите няма да стане хубаво да не могат да учат в Европа. За донаборниците да не говоря, разни омирисани бабички са най-радостни да има казарма. Щото са убити от живота мерзавци, някой друг да се гърби докато си гледат тъпотиите по СМРАД-а.

Ти тъп ли си , бе ???  Какво ме интересуват твоите малоумни Интерпретации "от това котило бил , от онова бил ? М ? 

Фантазирай си наум !!! АКО ИСКАШ ДА БЪДЕШ СЕРИОЗЕН - ПРЕДСТАВЯШ ФАКТИ И ДОКАЗАТЕЛСТВА !!! 

Такива имаш ли ? НЯМАШ !!! 

Криели се от собствената си програма ???  ДОБРЕ , ЧЕ БЯХА ТЕЗИ БЪЛГАРИ ДА РОВЯТ И ДА СЕ БОРЯТ ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА !!!

КОЙ ДРУГ ГО Е ПОСТИГНАЛ ? КАЖИ , БЕ ? КОЙ ? 

ТИ НАЯСНО ЛИ СИ , ЧЕ ТЕЗИ ПРОДАЖНИ СМАРОДОВЕ ПРОПИЛЯХА БЪЛГАРИЯ ? 

ПРОПИЛЯХА НАРОДА !!! НАЯСНО ЛИ СИ ??? 

БИЗНЕСА ЛИ ???? ЗНАЕШ ЛИ КЪВ БИЗНЕС ЩЕ ИМ ДАМ !!! 

НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ТОКА И НА ПШЕНИЦАТА !!! 

ИЗРОДИ ТАКИВА !!!!    ЩЕ ИЗНАСЯМЕ 1-ВО КАЧЕСТВО ПШЕНИЦА  И ЩЕ ВНАСЯМЕ ЗА НАШИЯТ ПАЗАР - АМНАЙСТО , ЧЕ И СКЪПО И С ГЛУТЕН !      ЩЕ ИЗНАСЯМЕ ТОК И ЩЕ ВНАСЯМЕ СКЪП !!!! ЩО БЕ ??? М ? БИЗНЕСА ДА ВЪРВИ НА НЯКОИ НАГУШКАНИ ПРЕДАТЕЛИ !

НАРОДА КУЧЕТАТА ГО ЯЛИ !!!!  

НЕ ДВОЙНИ ! 3 -НИ ДА СЛАГАТ НА БИЗНЕСА !!!   ТОЗИ БИЗНЕС ШО НЕ ПЛАЩА НА ХОРАТА ЕВРОПЕЙСКИ ЗАПЛАТИ , БЕ ? М ? 

НЯМА БИЗНЕС !!! ТОЧКА !

КАКВО ЩЕ УЧАТ СТУДЕНТИТЕ В ЕВРОПА ??? 

ЩЕ ГИ УЧАТ КАК ДА СЕ ВЪРНАТ И ДА КРАДАТ И ДА ПРЕДАВАТ БЪЛГАРИЯ ЛИ ???

НЕЕЕЕ ! ТУК ЩЕ УЧАТ !!! НАШИТЕ КАДРИ ЩЕ СИ РАБОТЯТ ЗА НАС ! ЗА БЪЛГАРИЯ !

ЩЕ ИМ СЕ ДАВА ДОСТАТЪЧНО , ЗА ДА БЪДАТ МОТИВИРАНИ ДА ГО ПРАВЯТ !

Армията ще бъде само от родолюбци , Мотивирани да пазят родината си ! 

Какви донаборници , кви 5 лв ? 

Ти насила можеш ли да накараш някой да се бие ? 

Ама като е порядъчно заплатено ще искаш да служиш , нали ? 

Що теа уродливи чудовища ни осакатиха военната Мощ , бе ? М ? 

Защо всички , които влязоха в НАТО СИ ВЛЯЗОХА С ТЕХНИКАТА , А НАШАТА Я НАРЯЗАХА ? 

ЩО БЕ ? СТРАХ ЛИ ГИ БЕШЕ ?   М ?   СТРАХ ГИ БЕШЕ ЩОТО ИМАХМЕ ВОЕННА СИЛА , ЗАТОВА ! 

ИМАХМЕ САМОЛЕТИ , ТАНКОВЕ , ПЕХОТА - ВСИЧКО !  НИКОЙ ОТ СЪСЕДИТЕ НИ НЕ МОЖЕШЕ ДА СИ ПОМИСЛИ ДАЖЕ ДА ИМА ПРЕТЕНЦИИ ЗА НЕЩО !   И ДРУГО ДА ТИ КАЖА !!! ИСТИНСКИ МЪЖЕ СЛУЖЕХА В ТАЗИ ВОЕННА АРМИЯ !!!  

МЪЖЕ , ГОРДИ ДА ПАЗЯТ РОДИНАТА СИ !!!    АМА ТОВА И ГНИЛИЯТ ЗАПАД ГО ЗНАЕШЕ МНОГО ДОБРЕ !!!

ПОДКУПИХА НЕЩАСТНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ И УНИЩОЖИХА АРМИЯТА НИ !!!  ДА СМЕ СЛАБИ , ЗАВИСИМИ , ТЕ ВИДИТЕ ЛИ ДА НИ ПАЗЕЛИ !!! 

КОЙ ЩЕ ТЕ ПАЗИ БЕЗПЛАТНО БЕ ???   ЗА КАКВО ???   "НИЕ ЩЕ ВИ ПАЗИМ , АМА ТЕРИТОРИЯТА ВИ СТАВА НАША !!!" 

ТАКА ЛИ Е ? ТАКА Е !!! ИНТЕРЕСУВАЙ СЕ БЕ !   И ЗНАЕШ ЛИ ЗАЩО БЯХА ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ДЕЙСТВИЯ ? ЗАЩОТО ТЕРИТОРИЯТА НИ Е КЛЮЧОВА !!! САМО ЗА ТОВА !! ТРЯБВА ИМ НАШАТА ТЕРИТОРИЯ !!! 

НЕ ИМ ТРЯБВАТ БЪЛГАРИТЕ !!! БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ДА МРЕ !!!     ТОВА ИСКАТ ЕЙ ТЕЗИ , ЗА КОИТО ПОДСКАЧАШ !!! 

ОТ ПРИМИТИВИ , КОИТО НЕ СЛУШАТ ИНТЕЛЕКТИТЕ СТРАДА ТАЗИ ДЪРЖАВА !  

ЗАЩОТО ПРИМИТИВЪТ ВИНАГИ ДЪРПА НАЗАД РАЗВИТИЕТО !!!  ПРОБЛЕМА Е , ЧЕ ПРИМИТИВИТЕ СА МНОЗИНСТВО !  

ЕЙ ТАКИВА КАТО ТЕБ Е ПЪЛНО !!!  КАЖИ ЗА КОГО ЩЕ ГЛАСУВАШ , АКО УТРЕ ИМА ИЗБОРИ ???

ЧАКАМ ДА ПРОЧЕТА - КОЙ Е ДОСТОЙНИЯТ , СПОРЕД ТЕБ ДА УПРАВЛЯВА ??

преди 13 минути, _sirena_ написа:

Фантазирай си наум !!! АКО ИСКАШ ДА БЪДЕШ СЕРИОЗЕН - ПРЕДСТАВЯШ ФАКТИ И ДОКАЗАТЕЛСТВА !!! 

Факт - трият коментари под клиповете си, съдържащ части от собствената си програма. Не е точно лъжа, прикриване е. Мишкуване.

В същото време се скъсват да реват че ги цензурират. Не е лъжа, мерзавство е.

Криели се от собствената си програма ???  ДОБРЕ , ЧЕ БЯХА ТЕЗИ БЪЛГАРИ ДА РОВЯТ И ДА СЕ БОРЯТ ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА !!!

КОЙ ДРУГ ГО Е ПОСТИГНАЛ ? КАЖИ , БЕ ? КОЙ ? 

Не се борят за интереси освен техните лични. Затова трият на поразия. Не им понася интелигентни хора с интелигентни въпроси. Скандирате кухи фрази и плашите гаргите.

ПРОПИЛЯХА НАРОДА !!! НАЯСНО ЛИ СИ ??? 

Да.

БИЗНЕСА ЛИ ???? ЗНАЕШ ЛИ КЪВ БИЗНЕС ЩЕ ИМ ДАМ !!! 

НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ТОКА И НА ПШЕНИЦАТА !!! 

ИЗРОДИ ТАКИВА !!!!    ЩЕ ИЗНАСЯМЕ 1-ВО КАЧЕСТВО ПШЕНИЦА  И ЩЕ ВНАСЯМЕ ЗА НАШИЯТ ПАЗАР - АМНАЙСТО , ЧЕ И СКЪПО И С ГЛУТЕН !      ЩЕ ИЗНАСЯМЕ ТОК И ЩЕ ВНАСЯМЕ СКЪП !!!! ЩО БЕ ??? М ? БИЗНЕСА ДА ВЪРВИ НА НЯКОИ НАГУШКАНИ ПРЕДАТЕЛИ !

ОК.

НАРОДА КУЧЕТАТА ГО ЯЛИ !!!!  

НЕ ДВОЙНИ ! 3 -НИ ДА СЛАГАТ НА БИЗНЕСА !!!   ТОЗИ БИЗНЕС ШО НЕ ПЛАЩА НА ХОРАТА ЕВРОПЕЙСКИ ЗАПЛАТИ , БЕ ? М ? 

НЯМА БИЗНЕС !!! ТОЧКА !

Аз съм в реалния бизнес. Не сме крадците, за които говориш. Именно ние издържаме мишоците като Копейкин, на държавна ясла е цял живот. Не тия за които говориш.

КАКВО ЩЕ УЧАТ СТУДЕНТИТЕ В ЕВРОПА ??? 

ЩЕ ГИ УЧАТ КАК ДА СЕ ВЪРНАТ И ДА КРАДАТ И ДА ПРЕДАВАТ БЪЛГАРИЯ ЛИ ???

НЕЕЕЕ ! ТУК ЩЕ УЧАТ !!! НАШИТЕ КАДРИ ЩЕ СИ РАБОТЯТ ЗА НАС ! ЗА БЪЛГАРИЯ !

ЩЕ ИМ СЕ ДАВА ДОСТАТЪЧНО , ЗА ДА БЪДАТ МОТИВИРАНИ ДА ГО ПРАВЯТ !

Ти ли ще им го даваш? То не ти е надъхващи клипчета по нета. Пак ли ще връщате татовите застави по границата, и да стреляте в гръб? Как ще спреш младите, с дъртешките си простотии ли? Или насила?

Армията ще бъде само от родолюбци , Мотивирани да пазят родината си ! 

Какви донаборници , кви 5 лв ? 

Ти насила можеш ли да накараш някой да се бие ? 

Насилствена казарма иска да връща. Който не ще да влиза да се откупва дебело на шапкарите.

Ама като е порядъчно заплатено ще искаш да служиш , нали ? 

Твърдо не. Не мога да дишам шапкарски боклуци. Не си служила, нямаш идея кво е.

Що теа уродливи чудовища ни осакатиха военната Мощ , бе ? М ? 

Защо всички , които влязоха в НАТО СИ ВЛЯЗОХА С ТЕХНИКАТА , А НАШАТА Я НАРЯЗАХА ? 

ЩО БЕ ? СТРАХ ЛИ ГИ БЕШЕ ?   М ?   СТРАХ ГИ БЕШЕ ЩОТО ИМАХМЕ ВОЕННА СИЛА , ЗАТОВА ! 

ИМАХМЕ САМОЛЕТИ , ТАНКОВЕ , ПЕХОТА - ВСИЧКО !  НИКОЙ ОТ СЪСЕДИТЕ НИ НЕ МОЖЕШЕ ДА СИ ПОМИСЛИ ДАЖЕ ДА ИМА ПРЕТЕНЦИИ ЗА НЕЩО !   И ДРУГО ДА ТИ КАЖА !!! ИСТИНСКИ МЪЖЕ СЛУЖЕХА В ТАЗИ ВОЕННА АРМИЯ !!!  

МЪЖЕ , ГОРДИ ДА ПАЗЯТ РОДИНАТА СИ !!!    АМА ТОВА И ГНИЛИЯТ ЗАПАД ГО ЗНАЕШЕ МНОГО ДОБРЕ !!!

ПОДКУПИХА НЕЩАСТНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ И УНИЩОЖИХА АРМИЯТА НИ !!!  ДА СМЕ СЛАБИ , ЗАВИСИМИ , ТЕ ВИДИТЕ ЛИ ДА НИ ПАЗЕЛИ !!! 

Затуй не ща казарма. Факт е, съсипаха техниката, затуй сте виновни дето 30 г. гласувахте за боклуци. Ни аз съм крив тука, ни Копейкин.

КОЙ ЩЕ ТЕ ПАЗИ БЕЗПЛАТНО БЕ ???   ЗА КАКВО ???   "НИЕ ЩЕ ВИ ПАЗИМ , АМА ТЕРИТОРИЯТА ВИ СТАВА НАША !!!" 

ТАКА ЛИ Е ? ТАКА Е !!! ИНТЕРЕСУВАЙ СЕ БЕ !   И ЗНАЕШ ЛИ ЗАЩО БЯХА ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ДЕЙСТВИЯ ? ЗАЩОТО ТЕРИТОРИЯТА НИ Е КЛЮЧОВА !!! САМО ЗА ТОВА !! ТРЯБВА ИМ НАШАТА ТЕРИТОРИЯ !!! 

НЕ ИМ ТРЯБВАТ БЪЛГАРИТЕ !!! БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ДА МРЕ !!!     ТОВА ИСКАТ ЕЙ ТЕЗИ , ЗА КОИТО ПОДСКАЧАШ !!! 

Мрете бе!

ОТ ПРИМИТИВИ , КОИТО НЕ СЛУШАТ ИНТЕЛЕКТИТЕ СТРАДА ТАЗИ ДЪРЖАВА !  

Точно "възрожденци" сте най-тъпите примитиви, скандирате тъпи партийни лозунги, и се зъбите на цялата Вселена.

ЗАЩОТО ПРИМИТИВА ВИНАГА ДЪРПА НАЗАД РАЗВИТИЕТО !!!  ПРОБЛЕМА Е , ЧЕ ПРИМИТИВИТЕ СА МНОЗИНСТВО !  

Мнозинство сте, затуй ви рисуват като шимпанзета по партийните ви митинги.

ЕЙ ТАКИВА КАТО ТЕБ Е ПЪЛНО !!!  КАЖИ ЗА КОГО ЩЕ ГЛАСУВАШ , АКО УТРЕ ИМА ИЗБОРИ ???

Какви са като мен, добре че вкарвам някой долар в БГ, че да има такива като Копейкин какво да преразпределят. Ни шапкарите ни милиционерите дето си е напълнил структурите носи цент отвън, само лапат и искат повече.

ЧАКАМ ДА ПРОЧЕТА - КОЙ Е ДОСТОЙНИЯТ , СПОРЕД ТЕБ ДА УПРАВЛЯВА ??

Тука не знам и аз. Копейкин е най-зле от всички. Надявам се просто да е хитър и като ви излъже да забрави какво е приказвал. Като ни изкара от всички съюзи после Путин няма да дойде да ни освобождава пак и отново.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.