Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

току-що, NewRedDragon написа:

Това си е твой проблем, не мой! Аз пък живея, за да ми е готино и се кефя, когато такива кът тебе страдат

Не ми е никакъв проблем. Ти си муха и се кефя в момента в който те смачкам. след това те забравям . Кефът за човека е да прави готини неща, ама от време на време се налага да мачка гниди..

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 1 час, tonit1968 написа:

Такива тъпанари като тебе ги онождам по няколко пъти на ден от задната дупка, боклук мазен

Ти специално не си способен на абсолютно нищо, без тате ти да ти върже обувките и мама да ти сложи яденето в устата, олигогренчо. Ела ми ...

Същите като червените изверги сте, враг ви е който пита за луксозния живот на Копейкин. Антон Югов тъй бореше империализма, прати собственика банкер да го убият в Белене, после се нанесе в палата му.

И ми се налага да слушам какъв съм бил враг, чемодан и квото там беше. Само защото удвояване данъка на бизнеса тотално ще го довърши, после вие паразити няма да имате и хляб на масата. Лозето иска мотика, не иска Копейкин да се дърви на половината свят!

преди 17 часа, IvanKirov написа:

Само казармата стига и престига, някой да се докаже като мерзавец. Нищо, ама нищо полезно не ме научиха там, пък се съобразявах половин живот докато ме приберат да ме хранят с боклуци.

Явно ще се окажеш наистина мамино детенце, на което големия му проблем била храната в казармата... Там мухльовците и скатавките бързо се показват като циреи на ду*е и негативното отношение на останалите е разбираемо и оправдано. 

И не се плаши - никой не може да върне старата казарма във вида в който беше, а и на практика е мисия невъзможна. Ходи си редовно на педикюр и си ползвай кремчета депилатори, че кожичката ти е нежничка и бръсненето с ножчета не ти понася...

преди 17 часа, tonit1968 написа:

Такива тъпанари като тебе ги онождам по няколко пъти на ден от задната дупка, боклук мазен

Ти специално не си способен на абсолютно нищо, без тате ти да ти върже обувките и мама да ти сложи яденето в устата, олигогренчо. Ела ми ...

преди 17 часа, tonit1968 написа:

Не ме интересува. Аз живеч такива боклуци като тебе да ги фана за гушата и да ги карам да смучат краставицата. Доста боклуци като тебе съм ги отказал досега да се правят на отворковци. Зад клавиатурата - аслани, като ги посета -ми целуват краката и ръката и ме гледат в очите да изпълнят всяко мое желание. 

Бате, тука не е любимия ти гей форум, обърка сайта :lol6:

преди 10 минути, Joss Bomon написа:

Явно ще се окажеш наистина мамино детенце, на което големия му проблем била храната в казармата... Там мухльовците и скатавките бързо се показват като циреи на ду*е и негативното отношение на останалите е разбираемо и оправдано. 

От 8-ми клас нататък не живея с нашите, нищожество! Тъпите шапкари не ме пуснаха да уча задочно, и да работя едновременно. Кир ливите въшкари не ме пускаха в чужбина преди служба. После им отидох ИТ магистър, и ме туриха ОХР, да вардя празни хангари, и да не пипна военна техника.

Негативно отношение е меко казано. Прецакват моя живот, тоя на приятелката, ако имаше дете щеше (тя) да го гледа самА, в най-гладните години. На всичко отгоре тая казарма ми излезе прескъпо, дори билета за влака не ми платиха отрепките!

преди 10 минути, Joss Bomon написа:

И не се плаши - никой не може да върне старата казарма във вида в който беше, а и на практика е мисия невъзможна. Ходи си редовно на педикюр и си ползвай кремчета депилатори, че кожичката ти е нежничка и бръсненето с ножчета не ти понася...

Туй е то бетонната глава, програмирали са ви като роботчета. На малкото пръстче не мож ми стъпи, ни на акъл ни на умения по механика.

Тия бок луци се отнесоха с мен като със собственост, като военопленник, като каторжник. Държаха ни гладни, който нямаше поток кеш от цивилизацията буквално мреше от глад и крадеше от останалите.

Да ви таковам на казармата, явно нямаш идея за кво говориш. Престарелите бабки най пищят за нея да се връща, вероятно си нещо такова зад аватара.

Със всеки следващ пост затвърждаваш мнението ми, че трудностите не ти понасят и търсиш да минеш по тъч линията! Много точно съм усетил от коя категория си и явно не само аз.

Жени, деца преди 18... сигурно си от "братята"... Чухме ти мнението, разбрахме страховете и проблемите ти и това е предостатъчно. Слушай и гледай клипчетата с изказванията на Костадинов, пък дано осъзнаеш, че към момента друга алтернатива няма!

преди 29 минути, Joss Bomon написа:

Със всеки следващ пост затвърждаваш мнението ми, че трудностите не ти понасят и търсиш да минеш по тъч линията! Много точно съм усетил от коя категория си и явно не само аз.

Цял живот съм в трудности бе бабке! Само изкукали теточки у фейса, и пенсионирани шапкари, реват да им връщат безплатните, изучени и отгледани роби. Отивам им значи, изучен ИТ инженер магистър, 3 говорими езика, и ме карат да им копам градинките половин година.

Военна техника не пипнах.

Избирай си какъв си. Или носиш фуражка в момента, или си от ордата на мерзавците на Копейкин. Дето искат да прецакат останалите, че да намажат 2 кила кашкавал от евтиния. Има доброволна служба в момента, мярнах дори много сгодна мацка вътре, няма да сте коч компания като нас.

За кво ми са шапкарските трудности, и без тях си отгладувах достатъчно!

преди 29 минути, Joss Bomon написа:

Жени, деца преди 18... сигурно си от "братята"... Чухме ти мнението, разбрахме страховете и проблемите ти и това е предостатъчно. Слушай и гледай клипчетата с изказванията на Костадинов, пък дано осъзнаеш, че към момента друга алтернатива няма!

Нямам деца, успокой се.

Костатинов го следя много изкъсо, завършен двуличник и манипулатор. Прави точно това, срещу което уж се бори. Пробвай да почнеш градивна дискусия под клиповете му. Оставят само бравурни, лумпеноидни лозунги. Такива сте му електората, дето ви залъгват най-лесно. Първо обогатихте Каракачанов, после Волен, после Симеонов. Ся Копейкин ще ви се изреди, и ще търсите следващия сладкодумец.

По всичко личи да си поредния безхаберник, дето взема отношение без да е дори помирисвал войнишка чорба.

На 24 ме прибраха военните мер завци, съвсем нормална възраст за деца. Имаше колеги с мене семейни, съпругите им ги прибират роднини и децата на главата на бабите. Че понеже военният бок лук имал на идея главата на семейството да му гледа личните зайци в поделението, вместо да си гледа челядта.

Кво ми се хилиш бе пишлегар, само мал о умници ви събрал Копейкин. Личи, че си нямате на хабер за какво гласувате!

Що не отиде доброволна служба, и жени приемат в момента, че и заплата дават. 1000 и кусур лева, не като на нас за 15 кинта месечно, които старите прибират. Такъв обичай имахме.

Уплашен, объркан, обезверен, недооценен, радва се на мацки от снимки, ергенче на 40... да продължавам ли ?! :lol6:

Най сте ми смешни такива - "изучен ИТ инженер магистър" с претенции, че щом сте взели дипломи, сте хванали Моисей за жезъла. Достатъчно ни занимаваш със себе си и не се усещаш, че не си на правилното място за откровенията си. Вече ти се каза, че не ти си човека, който ще промени позициите ни, още по-малко, защото ти самия си изпаднал единствено в отрицания без никаква визия и позиция - "всички не стават, но и аз не знам кои стават". На тази възраст би трябвало вече да имаш стабилни позиции и да можеш да правиш обективни оценки. Ако наистина беше велик ИТ инженер магистър, нямаше да имаш време за форумни спорове и празни приказки!

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

Вече ти се каза, че не ти си човека, който ще промени позициите ни

Не си правя илюзии за бетонни глави. Именно затуй ви залъгват с детски приказки.

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

Ако наистина беше велик ИТ инженер магистър, нямаше да имаш време

Ако наистина имаше капка хабер от ИТ, и от казарма, и от ергенлък, и от всичко което пишеш...

Нямаше да си от електората дето издига такива като Копейкин, Волен, Шкембе войвода, последният да затвори вратата!

преди 3 часа, Joss Bomon написа:

Слушай и гледай клипчетата с изказванията на Костадинов, пък дано осъзнаеш, че към момента друга алтернатива няма!

честно казао, мислех те за по-.......хммм, разсъдлив, и не толкова наивен; малко повече реалист може би

преди 2 минути, Aquaris написа:

честно казао, мислех те за по-.......хммм, разсъдлив, и не толкова наивен; малко повече реалист може би

Факт е, че привържениците на Възраждане се увеличават, и такава е реалността, колкото и неудобно и некомфортно да е за някои!

Ти като разсъдлив и не наивен, защо не заявиш кои са твоите фаворити и защо, вместо да се правиш на "умен" и "загадъчен" ?!

ето: нямам фаворити засега, бих симпатизирал на тези/този, който би работил за страната (не ми казвай че копейкин го прави, щото е жалко - дори не е смешно)
личното ми мнение: политически "елит" в страната би могло да има след най-рано две поколения....за да не остана неразбран: когато и последния живял през (ленинизма)/(сталинизма)/комунизма/социализма умре

преди 22 минути, Joss Bomon написа:

Факт е, че привържениците на Възраждане се увеличават, и такава е реалността, колкото и неудобно и некомфортно да е за някои!

За да сме последни по всичко в EU значи си има някаква причина. Румънците бяха зад нас, и се сърдехме като ни равняват по тях. Полша попиляна от Хитлер и Сталин едновременно. Доста по на север са от нас и не толкова плодородни. Къде са те сега и де сме ние.

Малък, но много прост народ. Ще цитирам копейкин, който с алчната си устичка цитира сами Левски, и се равнява с него, скоро ще тръгне и с хеликоптер да ви наобикаля.

"Изгорили сме се от парене  и пак не се научихме да духаме". Само ще добавя - духаме и още как, и на негово нищожество царчето, и кой ли не ви подлъга да му духате.

Ся е наред Копейкин, да го олабите.

преди 22 минути, Joss Bomon написа:

Ти като разсъдлив и не наивен, защо не заявиш кои са твоите фаворити и защо, вместо да се правиш на "умен" и "загадъчен" ?!

Аз нямам фаворити, за съжаление. Да допуснем, че вашият лъжец вземе кормилото. Въвежда казарма и всички донаборници се сещат, че им се учи в чужбина. Пребива бизнеса с още двоен данък, който още не фалирал от "мерките". Изкарва ни от НАТО, и Турция само туй чака. Ще си намери провокация, ще си вземе родопите, и нито вие неслужили нищожества ще отидете да воювате, нито аз.

Копейкин е по-вреден и от ДПС. Само че лъже, ще се врътне като учителите си, при кой ли не е бил.

Да те светна, че армия наистина нямаме. От цял автопарк вървят 2 камиона, и единият се счупи на 100 км. От 10 самолета летят 3. Ей тия неща няма как да ги знаете, щото сте задклавиатурни келешчета. Аз съм ги виждал лично.

Времето на жалката ни държавица изтича, и с чакане на несъществуващия "по-по-най" няма да стане !

Минаха 32 години и вече няма голям избор - избираш от доматите в щайгата, 100 дена и ако се окажат и те загнили - на боклука и така докато се появят действащите за България политици. Другия вариант е президентска република...

току-що, Joss Bomon написа:

Времето на жалката ни държавица изтича, и с чакане на несъществуващия "по-по-най" няма да стане !

Минаха 32 години и вече няма голям избор - избираш от доматите в щайгата, 100 дена и ако се окажат и те загнили - на боклука и така докато се появят действащите за България политици. Другия вариант е президентска република...

Копейкин като ни изкара от НАТО точно ще провокира България да я няма. Просто нямаме алтернатива за момента, НАТО и ЕС ни са нужни, неслучайно Украйна напират да влизат спешно в тия съюзи.

Не можем да се пазим самИ. Някога сме можели, ся армията е на скрап. Затуй половин година разнасях мотики, просто няма кво да ни правят в казармата. Добре, че я махнаха.

Ванко, говориш несвързани небивалици, а логиката ти е под всякаква критика! Твоите ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ и ПРОРОЧЕСТВА не се базират на нищо друго, освен на елементарните ти опити за разсъждения.

От няколко месеца следя официалния канал на партия Възраждане, защото са от Варна и защото помислих, че са национална, патриотична партия. Ще чета неща интересни за България, може пък да науча нещо за България. И ми е приятно, когато отворя да видя, как потребителите си обменят снимки, от всякакви кътчета на България и говорят, дишат за България. Вождът на Възраждане е историк, доколкото разбрах. Никаква история, никаква култура, нищо за България.

А, то само руска пропаганда, руска национализъм, руски знамена, руски песни. От сутрин до вечер само се пише, колко е велика Русия. Нищо за България.

Лее се на килограм руска, съветска пропаганда. От типа на болшевиките. Все едно съм пуснал радио Москва от 1930 година. Направо руски сепаратизъм. Шаржове, подигравки за Европа, какви ли не простотии. Естествено, вече не ги следя.

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

А, то само руска пропаганда, руска национализъм, руски знамена, руски песни. От сутрин до вечер само се пише, колко е велика Русия. Нищо за България.

Лее се на килограм руска, съветска пропаганда. От типа на болшевиките. Все едно съм пуснал радио Москва от 1930 година.

http://progledni.com/wp-content/uploads/2021/01/kostadin-Kostasin.jpg

http://progledni.com/2021/01/21/костя-копейкин-българия-е-долнопробн/

преди 59 минути, IvanKirov написа:

Именно. Такива постове ме отвратиха. Плюене по България и възхвала на Россия.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Именно. Такива постове ме отвратиха. Плюене по България.

Гледай кво значи безпринципно нещо, а Копейкин също е работил и с НФСБ. Последните си градиха пропагандата плюейки ДПС, после се обединиха точно с тях.

Копейкин буквално е работил заедно, що си мислят бетонните глави, че е нещо различно от учителите си.

http://progledni.com/2021/03/31/поредна-гавра-с-патриотите-дпс-воля-и/

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.