Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

на 16.05.2022 г. в 20:27, Toto2 написа:

281574483_5125471627518156_7695054718185951338_n.jpg

САМО ВЪЗРАЖДАНЕ !!!!     НАПРЕД И НАГОРЕ !!!

https://www.facebook.com/kostadin.eu/videos/407270874372715

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

на 17.05.2022 г. в 18:00, Toto2 написа:

Аха, Волен. Ми счупиха го. 10 депутати от групата му го предадоха и се продадоха. Пък Възраждане се държат. И се вижда с просто око, че пари нямат. Ни долари, ни рубли, ни нищо.Костадин даже не пие, само обикаля по страната със скапания умрел форд и прави секция след секция. Партийно строителство 8 години. Все по пътищата. Представи си ден след ден, 8 години, да обикаляш страната и да се опитваш да убедиш некви непознати да ти повярват и да те последват. Това е нечовешко. Няма жена, дето да те изтърпи. Или ако те търпи, да ти остане вярна. То това е по-кофти и от тава, да си тираджия. Тея, шофиорите на камиони си знаят на курс, колко печелят и търпят тоя кучи живот. Ма Костадин обикаля, говори и не знае дали ще успее. 

Ма успява. Верно го е ухапало кучето. Да си жертваш живота(нормалният живот имам в предвид) в името на някаква идея, дето се не знае ще има ли успех  - това е лудост. Така е, ама всички успехи са свързани с лудост. Така че, да живечт лудите, да живее БългарияЧ

Ауу горкия Костя, едвам крета горкия, докато си жертва живота в чисто нов автомобил, нова къща и половин милион субсидия, която излъга, че няма да вземе. Да го пази Господ този светец. 

преди 5 часа, N1K17Y написа:

Ауу горкия Костя, едвам крета горкия, докато си жертва живота в чисто нов автомобил, нова къща и половин милион субсидия, която излъга, че няма да вземе. Да го пази Господ този светец. 

Аха, здрава и кристална логика имаш. Значи Костадин си присвоил субсидията, купил си супер скъп форд, дворец на плажа и кво - инспекторите дето правят одити два пъти годишно нищо не са намерили злоупотреба? Я пак. А тея 4 изборни кампании никой не ги е плащал? По време на избори медиите са длъжни да взимат пари за клиповете, даже и да не искат. И колко излиза една такава кампания? На ПП или на ДБ по колко им излиза? Тея са пръснали поне по милион на последните избори. А досега имаше 3-4. Та такива ми ти работи, господине. 

surikat.jpg.8a5595fe317bf5314c262c1e62a85870.jpg

maimuni.jpg.fd8a0a940aa23d5e05a0ac43b048ca5e.jpg

vazrojdenci.thumb.jpg.fe2f4647d78e70e53c18788c4bb69665.jpg

Toя пенсионирания шапкар в ляво, искаше донаборниците да му се откупуват, ако не искат да утилизират хранителни боклуци в казармите му.

преди 16 минути, IvanKirov написа:

Яко! Отива му на възрожденския нов Форд, и патриотичнатата вила до морето.

Демагогия. Много ми е чудно, когато България излезе от ЕС и от НАТО. А и вече България е враг на Русия. Какво ще последва? След като Възраждане управлява? Свали правителството.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Демагогия. Много ми е чудно, когато България излезе от ЕС и от НАТО. А и вече България е враг на Русия. Какво ще последва? След като Възраждане управлява? Свали правителството.

Турция ще си организира провокация, и ще си вземе родопите. Мъжете ще се разбягат, защото няма кой да отиде да се бие за тоя клозет, дето ни обърнаха родината. Насила ме караха да се кълна пред знамето на военна клетва, и ще съм от първите, които ще избягат.

Копейкин е най-опасния за целостта на България, жалко че изкукалите бабички не го виждат това. Дъртите скумрии гласуват на някой друг да му е гадно, щото тях не ги касае казарма и двойни данъци, и пак за визи до Румъния.

преди 26 минути, АСПЕКТ написа:

Кой е враг на Русия ???? 

Американските подлоги , които седят в министерските кресла или Народа ?

НАРОДА ОСЪЖДА ПОЛИТИКАТА , КОЯТО СЕ ВОДИ ОТ ПРОДАЖНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ В ПАРЛАМЕНТА ! 

Какво ще последва ли ? 

Ще се ПОВЕДЕ ПОЛИТИКА НА НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРСИ !!! 

ИНТЕРЕСИ , КОИТО КАСАЯТ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И БЪЛГАРИЯ !

БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД НЕ ЖЕЛАЕ ГЛОБАЛНИТЕ ЧУДОВИЩА ДА ГО МАЧКАТ И УНИЩОЖАВАТ ! 

БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД НЕ ЖЕЛАЕ ДА Е УНИЗЯВАН И ИЗТРЕБВАН И ПРОДАВАН !  

ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ Е ПРОПИТА С КРЪВТА НА ДЕДИТЕ НИ И НЯМА ДА Я ОТСТЪПИМ НА ЗЛИТЕ ХИЩНИЦИ !!!

НАЦИОНАЛНИЯТ НИ ИНТЕРЕС ЩЕ СМАЧКА ВСИЧКИТЕ ИМ МЕРАЦИ !!!

В СЪЮЗ ЩЕ БЪДЕМ С ОНЕЗИ , КОИТО УВАЖАВАТ И ЗАЧИТАТ ИНТЕРЕСИТЕ НИ !  

ОНЕЗИ , КОИТО МАЧКАТ БЪЛГАРИТЕ ЩЕ СИ ПОНЕСАТ НАКАЗАНИЯТА !!!

НИКОЙ НЕ ГО ИНТЕРСУВА НИТО ЕВРАТА ИМ , НИТО ДОЛАРИТЕ ИМ ! 

НИЕ ИМАМЕ РЕСУРСИ ДА СЕ ИЗДЪРЖАМЕ И САМИ !!!  НЕ НИ ИНТЕРЕСУВАТ И ТЕХНИТЕ ТЕРИТОРИИ И ГРАНИЦИ ! 

НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА И СТАНДАРТИТЕ ИМ !   БЪЛГАРИНЪТ ЗНАЕ ДА ЖИВЕЕ И С МНОГО И С МАЛКО ! 

ЩЕ СЕ ВЪЗРОДИ БЪЛГАРИЯ И ЩЕ СЕ УПРАВЛЯВА СПРАВЕДЛИВО ! 

ЩЕ СЕ ВЪЗРОДИ СЕЛСКОТО НИ СТОПАНСТВО , ПРОИЗВОДСТВОТО , ЩЕ СИ ВЪРНЕМ НАЦИОНАЛНИТЕ БОГАТСТВА И ЗЛАТОТО !

НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА КРАДЕ ОТ ЗАЛЪКА НА БЪЛГАРИНЪТ И ДА ОБРИЧА В НИЩЕТА БЪДЕЩЕТО МУ ! 

В ЗАТВОРА ВСИЧКИ ПРОДАЖНИ КОПЕЛЕТА !!!  СЪД И КОНФИСКАЦИЯ НА ИМУЩЕСТВАТА ИМ !

преди 3 часа, Toto2 написа:

Аха, здрава и кристална логика имаш. Значи Костадин си присвоил субсидията, купил си супер скъп форд, дворец на плажа и кво - инспекторите дето правят одити два пъти годишно нищо не са намерили злоупотреба? Я пак. А тея 4 изборни кампании никой не ги е плащал? По време на избори медиите са длъжни да взимат пари за клиповете, даже и да не искат. И колко излиза една такава кампания? На ПП или на ДБ по колко им излиза? Тея са пръснали поне по милион на последните избори. А досега имаше 3-4. Та такива ми ти работи, господине. 

ПП и ДБ не се хвалеха (лъгаха), че няма да взимат субсидията, а после да лъжат, че са ги принудили ;) 

Такива ми ти работи, бих казал господине, ама сте с акъла на детенце. 

преди 51 минути, АСПЕКТ написа:

Домейн EU.

https://kostadin.eu/

.ru няма ли ? 

преди 1 час, _sirena_ написа:

Кой е враг на Русия ???? 

Какво ще последва ли ? 

ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ Е ПРОПИТА С КРЪВТА НА ДЕДИТЕ НИ И НЯМА ДА Я ОТСТЪПИМ НА ЗЛИТЕ ХИЩНИЦИ !!!

НИЕ ИМАМЕ РЕСУРСИ ДА СЕ ИЗДЪРЖАМЕ И САМИ !!!  НЕ НИ ИНТЕРЕСУВАТ И ТЕХНИТЕ ТЕРИТОРИИ И ГРАНИЦИ ! 

НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА И СТАНДАРТИТЕ ИМ !   БЪЛГАРИНЪТ ЗНАЕ ДА ЖИВЕЕ И С МНОГО И С МАЛКО ! 

ЩЕ СЕ ВЪЗРОДИ СЕЛСКОТО НИ СТОПАНСТВО , ПРОИЗВОДСТВОТО , ЩЕ СИ ВЪРНЕМ НАЦИОНАЛНИТЕ БОГАТСТВА И ЗЛАТОТО !

НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА КРАДЕ ОТ ЗАЛЪКА НА БЪЛГАРИНЪТ И ДА ОБРИЧА В НИЩЕТА БЪДЕЩЕТО МУ ! 

Май не четеш новините, ще се опитам на руски език. За рубладжиите да намеря новина. Все пак, когато е на руски го смятате за истина.

https://news2.bg/2022/03/rusiya-obyavi-balgariya-za-vrag/

https://ru.m.wikipedia.org/wiki/Список_недружественных_стран_(Россия)

1280px-Russian-list-of-unfriendly-countr

преди 1 час, _sirena_ написа:

Кой е враг на Русия ???? 

Какво ще последва ли ? 

България няма нищо. Ако имаше щеше да е вече гуверния на Русия. Защо няма? Защото Русия изпокраде всичко, което имаше за крадене от България. Твоят любимец и кумир от твоята партия любима БКП се е опитал многократно да продаде България на Русия. Така неистово, но на Русия, за какво им е бедна България, пълна с кредити и никаква ресурси. С неуки хорица. Неграмотни.

Те, руснаците, естествено отказали.

преди 1 час, N1K17Y написа:

ПП и ДБ не се хвалеха (лъгаха), че няма да взимат субсидията, а после да лъжат, че са ги принудили ;) 

Такива ми ти работи, бих казал господине, ама сте с акъла на детенце. 

.ru няма ли ? 

Когато обещаха за субсидията, колко процента спечелиха? И обещаха, ако влязат, ма тогава не влязоха. Некви 3 процента мисля че имаха - към 70 000 гласа. Ако ги бяха върнали, щяха да са ебати тъпанарите. Така че, подкрепям че не са ги върнали. Така или иначе никой друг ги не върна. Ама на другите партии одити 2 пъти в годината имат ли - нямат.А прекрасният нов Форд сигурно е врътнал вече над 200 хиляди километра и не мож го продаде за повече от 2 бона. А прекрасният палат човека ще си го изплаща следващите 20 години. Та такива ми ти работи, господине. Акъла няма да ти го коментирам, че пак ще ме спрат за седмица и ще требе да правя още профили. Не ща, мързи ме в момента. 

преди 46 минути, tonit1968 написа:

И обещаха, ако влязат

Ми... не са. Някакво изискване ли е да си лъжец, за да гласуваш за Израждане ? Нещо да кажеш, как вожда ти Костя лъга, че го принудили да вземе субсидията, а Сметната палата показа официалния отговор, в който казват, че може да я откаже ? :giggle1:

Цитат

А прекрасният нов Форд сигурно е врътнал вече над 200 хиляди километра и не мож го продаде за повече от 2 бона

Ми.. можеш. По 15-20 хиляди вървят https://www.cars.bg/offer/6260f193a38f42ccc4086f33. Някакво изискване ли е да си лъжец, за да гласуваш за Израждане ? 

преди 4 часа, _sirena_ написа:

Кой е враг на Русия ???? 

Браво сЕрена :yanim:Сега вече по протестите ще развявате и турското знаме освен руското. Виж Ердоган как се застъпи за Путлер. Вечни братя - Ердо и Путя!!!

Предателите в парламента са ИЗРАЖДАНЕ!!! И всички кокосови орехи, които са гласували за тях, защото не разбират за какво гласуват. 

преди 25 минути, БаалБек написа:

Браво сЕрена :yanim:Сега вече по протестите ще развявате и турското знаме освен руското. Виж Ердоган как се застъпи за Путлер. Вечни братя - Ердо и Путя!!!

Предателите в парламента са ИЗРАЖДАНЕ!!! И всички кокосови орехи, които са гласували за тях, защото не разбират за какво гласуват. 

Разкриват агентите на ДС всеки път, когато кандидатстват за държавна работа

https://www.actualno.com/politics/razkrivat-agentite-na-ds-vseki-pyt-kogato-kandidatstvat-za-dyrjavna-rabota-news_1735714.html

"Против" бяха 19 от депутатите на "БСП за България" и девет от "Възраждане"

https://www.actualno.com/politics/deputat-ot-db-kym-vyzrajdane-vie-ste-istinskite-naslednici-na-bkp-video-news_1735647.html

"С вашата пламенна защита комунистическото минало и тоталитарния комунистически апарат, вие сте достоен наследник. На фона на "Възраждане" БСП е истинска, европейска лява партия, което позволява ние да сме в коалиция с тях", каза Славов в отговор на изказване на депутата от партията на Костадин Костадинов - Цончо Ганев.

Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/politics/deputat-ot-db-kym-vyzrajdane-vie-ste-istinskite-naslednici-na-bkp-video-news_1735647.html © Actualno.com

И те не знаят, какви са? Просто се напасват според тълпата.

Аууу аз съм в недоумение. Как може д-р Врабевски, Копейкин и Бойко да са свързани. Неее, това не може да е вярно. :cantbelieve:

https://www.facebook.com/radoslav.bimbalov/posts/10228123229690738

Нали обичат тези от Израждане да цитират сура тефтера, като достоверен източник. Да видим сега какво ще кажат?

преди 6 часа, IvanKirov написа:

Toя пенсионирания шапкар в ляво, искаше донаборниците да му се откупуват, ако не искат да утилизират хранителни боклуци в казармите му.

:lol6:Ти още ли сънуваш казармата и кюфтетата, които стария ти е изял ?! :lol6:

преди 5 часа, IvanKirov написа:

Дъртите скумрии гласуват на някой друг да му е гадно, щото тях не ги касае казарма

преди 5 часа, tonit1968 написа:

А прекрасният нов Форд сигурно е врътнал вече над 200 хиляди километра и не мож го продаде за повече от 2 бона. А прекрасният палат човека ще си го изплаща следващите 20 години. Та такива ми ти работи, господине. Акъла няма да ти го коментирам, че пак ще ме спрат за седмица и ще требе да правя още профили. Не ща, мързи ме в момента. 

Вие с многото акъл кво правите като изберете Копейкин, дето само в ДПС и ГЕРБ не е членувал?

Като ни изкара от НАТО после кой ще ни варди?

Младите не споделят дъртешкия ви ентусиазъм, те да служат вие да споделяте телешки възторг по военни паради.

Навръх петорните цени и двойни горива - ха сега вдигни двойно и данъка на бизнеса.

За много умни ли се имате? Вие сте вредител, политически плъхове. От друг да заграбите, за вас да вземете! Вече ми омръзна вождът ви все за власт да ламти! Почна у всяко предаване.

преди 2 часа, Joss Bomon написа:

Ти още ли сънуваш казармата и кюфтетата, които стария ти е изял ?!

Изяде ги дивия шапкар, като опоскат по веригата за нас само сланина оставаше.

Неслужило лекенце, не се обаждай за казарма!

Странна работа. Костадин казал, че връща субсидията, ако влезе в парламента. Не влезе в парламента - и хоп - излъгал бил. Голям лъжец, няма що. Бие по лъжи Бойко, а пък Кирчо и Кокорчо пък са в детската градина по лъжене. Брей брей, тоя лъжец Коце, требе да им преподава лекции значи на тия...И явно в България всички сме лъжци, щом ще гласуваме за Възраждане, само тук таме некой честен, дето е даже учен и красив. Кво да правя, нормално е болшинството лъжци да си избере такъв и да не харесва умните и красивите. Особено тези, дето са наследници на комунягите олигарси. Те са най - умните и най-красивите и най-антикомуняги. А да, те са и най-честните. Нито са лъгали, нито са крали и са осъдили най-строго родителите си. Евала им на таквиз чеда...

преди 18 минути, Toto2 написа:

И явно в България всички сме лъжци, щом ще гласуваме за Възраждане

Копейкин е патологичен лъжец. Пробвай да напишеш нещо дори леко негативно или критично под клиповете им, или предаванията на храненичето им Евроком. 150 бона Възраждане наля на Евроком, да си прави пропагандата. Също трият коментари.

Пищят от цензура, в същото време трият. Какви са според теб?

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Копейкин е патологичен лъжец. Пробвай да напишеш нещо дори леко негативно или критично под клиповете им, или предаванията на храненичето им Евроком. 150 бона Възраждане наля на Евроком, да си прави пропагандата. Също трият коментари.

Пищят от цензура, в същото време трият. Какви са според теб?

Патологичен лъжец си ти. Костадин си плаща за всяко участие в Евроком, както и всички други си плащат. И понеже в Евроком е най - евтино и там не се страхуват да го пускат - еми взимат кинти хората, това е бизнес. Сега, като Възраждане е в парламента, другите телевизии щат не щат, пускат по-малко Коцето, надявайки се да го изобличат и затапят, ма не им се получава. Коцето ги прави на мармалад и Цветанка даже вече много внимава как говори с него, че да не се изложи. А навсякъде троловете се стараят да ги трият. В реалния живот ти като псуваш някой, ще те набият, ако могат. В интернет - ще те трият. Много ясно и логично. Тука като нов всеки клип от тубата ми го спират да го проверчват и ако де нда знам какво го пускат. Те таман ми се случи сега. Кво да кажа - Калдата е егати цензурата? Гадна цензурна Калдата.

преди 2 минути, Toto2 написа:

В реалния живот ти като псуваш някой, ще те набият, ако могат. В интернет - ще те трият.

Не съм ги псувал, само цитирам програмата им в частта на мераците да вдигат двойно данък общ доход.

Чак у Гугъл се оплаквали, ботът на системата вече ме трие автоматично.

Само това им пусках, copy-paste тяхната програма, без коментар дори. Мерзавците трият на 3 смени! Тяхната си програма.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Не съм ги псувал, само цитирам програмата им в частта на мераците да вдигат двойно данък общ доход.

Чак у Гугъл се оплаквали, ботът на системата вече ме трие автоматично.

Само това им пусках, copy-paste тяхната програма, без коментар дори. Мерзавците трият на 3 смени! Тяхната си програма.

На тяхна територия си, пич. Могат да правят всичко. Пък ти като си неприятен, даже гаден за тях, отсвирват те. Много е просто и логично. Тука в Калдатата е същото. Мене ме спират за по седмица втори път. Гадна, гадна Калдата. Гашисти адфмини!

преди 1 минута, tonit1968 написа:

На тяхна територия си, пич. Могат да правят всичко. Пък ти като си неприятен, даже гаден за тях, отсвирват те. Много е просто и логично. Тука в Калдатата е същото. Мене ме спират за по седмица втори път. Гадна, гадна Калдата. Гашисти адфмини!

Moгат и го правят, защото са мерзавци.

Поне да не пищяха от цензура. Много ли е неприятно да цитирам тяхната програма? Това ли е гадно?

Ха да видим как ще ме спрат по целия нет.

Отделно каква мерзавщина е да прецакваш младите, да копат поделения и да ядат боклуци. Аз военна техника не пипнах вътре, завършил магъстър инженер.

Така де, всички са мерзавци, спор няма. Тебе кво те бърка. Светът е лошо място, не знаеше ли? Е, приеми го. Всички са лошите и искат да те прекарат. Човек за човека е вълк, такъв е света.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.