Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 10 минути, parmobil написа:

:lol6:Ясно защо с токова зор си каза за кои си... Малочислена сектичка с малки желания и малки възможности...

Какво си построи москича с парите от далаверата с ваксините ?! Да му дръпнем ли вратовръзката на тоя маскара ... ?!

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 9 минути, Joss Bomon написа:

:lol6:Ясно защо с токова зор си каза за кои си... Малочислена сектичка с малки желания и малки възможности...

Изобщо няма зор. Аз не храня илюзии, че болшинството ще хареса дясна политика. То си иска някой да му дава. Но няма кой да дава. СССР пробваха 70 г. - не стана. "Освободените" от тях пробвахме 45 г. - не стана. Няма лява икономика, която да е прокопсала.

преди 2 минути, parmobil написа:

Изобщо няма зор. Аз не храня илюзии, че болшинството ще хареса дясна политика. То си иска някой да му дава. Но няма кой да дава. СССР пробваха 70 г. - не стана. "Освободените" от тях пробвахме 45 г. - не стана. Няма лява икономика, която да е прокопсала.

Много удобно - всички са маскари, а моите са... никои. Така можеш да си плюеш на воля и навред и винаги можеш да си актуален с - Аз казах ли ви, че тия не стават! :getout:

преди 22 минути, Coco1 написа:

:giggle1:

Може да бъде изображение с текстово съобщение

Даваш ли си сметка, колко е малоумно и далече от реалността текста, дето си споделил? Оргазъм ли получаваш, като пускаш тука малоумщини?

преди 4 минути, tonit1968 написа:

Даваш ли си сметка, колко е малоумно и далече от реалността текста, дето си споделил? Оргазъм ли получаваш, като пускаш тука малоумщини?

Любимия ти вожд който те храни скоро няма да го има.

Много се забави, да измислиш 11 думи и да ги свържеш в изречение. Това става за 10 секунди. Слаба работа си. Не ставаш.

преди 4 минути, Joss Bomon написа:

Много удобно - всички са маскари, а моите са... никои. Така можеш да си плюеш на воля и навред и винаги можеш да си актуален с - Аз казах ли ви, че тия не стават! :getout:

Москов беше министър. За няколко седмици резна кухите медицински пътеки, спести стотици хиляди левове, но всичи се разреваха заради пръстов отпечатък.

Кого съм наплюл? Поредните популисти. Каква им е програмата?

Икономика се прави с производство. Не с услуги. С туризъм и курорти не можем да се мерим с Гърция и Турция. 

преди 6 минути, tonit1968 написа:

Много се забави, да измислиш 11 думи и да ги свържеш в изречение. Това става за 10 секунди. Слаба работа си. Не ставаш.

Троле не всички сме платени за да бързаме. Но слугите откъде да го знаят.

Еми или имаш бърза мисъл, или нямаш. Ако требе да те чакам да съчиниш едно изречение за десет минути - няма да стане. Не си интересен, тъп си , няма как да предложиш интелектуален дуел. Немам нерви да те чакам 10 минути за две думи просто. Или забързай мисловната дейност, или игнор.

преди 1 минута, tonit1968 написа:

Еми или имаш бърза мисъл, или нямаш. Ако требе да те чакам да съчиниш едно изречение за десет минути - няма да стане. Не си интересен, тъп си , няма как да предложиш интелектуален дуел. Немам нерви да те чакам 10 минути за две думи просто. Или забързай мисловната дейност, или игнор.

Седни си слаб 2 русоробе. 

преди 6 минути, Coco1 написа:

Троле не всички сме платени за да бързаме. Но слугите откъде да го знаят.

ganev.png

celuvka.png

Новата идеология на ИZРАЖДАНЕ!!!

Ваксинирани и влоговете в евро.

на 2.06.2022 г. в 12:21, Sliderum2 написа:

Нещо много насериозно се взе. Никой не ме е издържал с данъците си досега. Никой! Държавни пари последно съм вземал като войнишка заплата, като служих редовната си военна служба. Пенсия не вземам, и никога няма да вземам. Също и никога не съм вземал социални помощи от никакъв вид. Ония сенилните старчоци, са и на вас  бащи и майки, на тия дето сте ги били издържали с данъците си. Ти съществуваш благодарение на тях. Благодарение на тяхните любов(секс, направени сте и вие с кър и шутка, отрасли сте първите си месеци в женска утроба, а не в колба и в железна матка, макар че за тебе и тебеподобните ти вече се съмнявам дали не сте правени в гейски з@дник) и труд, с който са издържали и себе си и тебе и внасяли и издържали цялата държава паразити с десетилетия. 

Гласувайки за паразитите на Копейкин гласуваш паразитите да превземат властта. Пълно е с шапкари в структурите му, почти всички са чиновници при него.

Свободен си да ме мразиш колкото си искаш. Глистите също не са особено доволни, че живеят в зад ника.

преди 48 минути, IvanKirov написа:

Гласувайки за паразитите на Копейкин гласуваш паразитите да превземат властта. Пълно е с шапкари в структурите му, почти всички са чиновници при него.

Свободен си да ме мразиш колкото си искаш. Глистите също не са особено доволни, че живеят в зад ника.

Хихи, значи Костадинов е паразит, обаче цирей не е. Малко ще ти отворя очите. Всички политици са паразити и винаги е било така.  Някои биха могли да са достатъчно полезни(не лично за себе си, а и за народа си), че да бъдат наречени симбионти. Но в историята такива е имало изключително малко. Общо взето благините за народа той сам си ги произвежда. Митът, че някакво благоденствие, когато се случи такова, иде от политици, чорбаджии и прочие, е естествено лъжа. Напротив, всички периоди на нещастие за народа, се случват заради паразитите.

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Хихи, значи Костадинов е паразит, обаче цирей не е.

Оправданията са като зад ника. Всеки ги носи. Няма нужда да го показваш.

Интересно, тия сегашните кви са? Според гения Иван не са паразити, не са циреи, явно са бели и пухкави и му иде да ги гушне. Алал да са му.

преди 11 минути, tonit1968 написа:

Интересно, тия сегашните кви са? Според гения Иван не са паразити, не са циреи, явно са бели и пухкави и му иде да ги гушне. Алал да са му.

Баш всичките ли "възрожденци" сте такива задръстени коне с капаци? Кога съм казвал, че харесвам сегашните? Ти им ходиш по събранията, ти ще кажеш.

Копейкин и Пасков са хитри копелдаци, с интерес ги следя иначе. Омайват ви като самодиви, като се затворим за света как ще станем Япония на балканите.

Като изгоните младите с тъпата си казарма, после спокойно може да прекръщаваме на Мангалия.

Кажи им да не пускат гръмовна музика в края на всеки клип, досадно и стряскащо е като реклами на кучешка храна. Дето акито им ставало твърдо, прекрасно звучи на вечеря.

Уж сте народни хора, пък приложихте върла цензура и върху храненичето ви Евроком. Само някакви напикани бабички пишат, аз примерно не мога да им кажа, че казармата у вида който служих нямаше никаква полза.

Аха, значи партия, дето даже не е на власт, ти прави страх да се насереш. а тия маймуни, дето управляват сега, не ти харесват, ама се търпят? Лоши, лоши, ама са си наши. Правят поразии, ама се търпи? За това ти казвам - алал да са ти. Възраждане скоро на власт може да не дойдат, та квото и да ти се случи - алал да ти е. Искаш си го, ще си го получиш и го получаваш. И по-големи данъци, и казарма, и ниски доходи - това всичкото Кирчо и Кокорчо са ти го написали и разписали вече. Е не те де - господарите им. Алал да ти е.

Абе най-добре си беше при ГЕРБ и Бащицата. Все още тая надежда, че Кирчо и Кокорчо ще паднат от власт (до края на година, а може и по-рано) и Борисов ще се върне в управлението.

преди 6 минути, tonit1968 написа:

Искаш си го, ще си го получиш и го получаваш. И по-големи данъци, и казарма, и ниски доходи - това всичкото Кирчо и Кокорчо са ти го написали и разписали вече. Е не те де - господарите им. Алал да ти е.

Казармата мене не касае. Ще изгоните малкото останали младежи. Не са толкоз кухи като вас, да търпят издевателствата на шапкарите и на старите. Който е на кантар ще духне я към Германия, я към някоя нормална държава. Дето не управляват сенилни старци.

Дори най-военизираната държава, Щатите, не карат младежите си насила, да ядат отпадъци и консерви с изтекъл срок, и да метат празни складове. И да ги държат един месец без баня, лятото. Не се бъзикам, и такова съм виждал.

преди 4 минути, Петър Ангелов написа:

Абе най-добре си беше при ГЕРБ и Бащицата. Все още тая надежда, че Кирчо и Кокорчо ще паднат от власт (до края на година, а може и по-рано) и Борисов ще се върне в управлението.

Луд ли си? Кое му беше добре-то на ГЕРБ?

Ми ще се върне я. Това БСП, ПП, ДБ, ИТН при едни избори сега са пътници. Остават Герб и Възраждане. Възраждане с повече гласове, но нямада правят коалиция с никой. Остава Герб плюс всичката останала сволоч. Просто и логично.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Казармата мене не касае. Ще изгоните малкото останали младежи. Не са толкоз кухи като вас, да търпят издевателствата на шапкарите и на старите. Който е на кантар ще духне я към Германия, я към някоя нормална държава. Дето не управляват сенилни старци.

Луд ли си? Кое му беше добре-то на ГЕРБ?

Ти верно не си в ред с очите. Казвам ти - не Възраждане ще въведе казармата. ЕС поемат курс към милитаризация. Ще ни задължат да правим армия, а не само да им лежим те да ни пазят. Любимата ти ЕС ще ни задължи да правим армия и казарма. Да ти го повторя ли? Да ти го потретя ли? Щото пак като ми изпърдиш нещо като горното, наистина си малоумен.

преди 2 минути, tonit1968 написа:

Остават Герб и Възраждане.

Коя ти баба пришушна? Броихме дните като войници до уволджак, да се махне оня с кюлчетата и пачките в чекмеджето. От къв зор пак да го избираме?

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Кое му беше добре-то на ГЕРБ?

Имаше гарантирано и установено ресто по проектите. А тия сега постоянно дигат мизата, дори без гаранция за проектите

преди 8 минути, tonit1968 написа:

Любимата ти ЕС ще ни задължи да правим армия и казарма. Да ти го повторя ли? Да ти го потретя ли? Щото пак като ми изпърдиш нещо като горното, наистина си малоумен.

Малко са държавите в ЕС дето имат казарма. И им плащат по 2000 евро, месечно, докато са вътре. И не ги държат като каторжници, гладни бити и немити.

Ако ме заберат запас ме е страх да не ме заразят с нещо. Беднотията си има и предимства, не ме занимават диви фуражки.

Съвсем реален шанс има, освен психически да повредите момчетата и с паразитни болести. Имаше такива случаи.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.