Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 11 минути, tonit1968 написа:

Давай, Иване, мачкай! Наште ритнитопковци като не могат, барем ти ги отсрами!

Кви топковци какво??? Да няма мач днес?

Само чалгари, запалянковци и бабишкер дето лапа мухите по турски сапунки. Време им било да НИ възраждат, просто щото вие кресливите макаци  за нищо не ставате. 2 паметника оплевиха вашите депутати, ама после си знаят 10 бона месечно джоб параса. Личен шофьор, служебна кола, безплатна манджа, ведомствена почивка.

Вие кибиците  само гласите от кого какво да приберете, насила.

Копейкин ви е сбрал утайката на тинята.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

Оф, аз че не гледам мачове, знам, че са ни пребили 5 на 1 некви слабаци. Ти верно не си на тоя свят, егаси.

преди 17 минути, tonit1968 написа:

Оф, аз че не гледам мачове, знам, че са ни пребили 5 на 1 некви слабаци. Ти верно не си на тоя свят, егаси.

Тъй де, маймуняците се забавляват да гледат 22 празни как тичат след една пълна с въздух. От спорт се интересували милите, с бира и чипс пред телевизора с рекламите.

След малко оная кресливата паточка ще дойде да ми се кара, че не ща казарма за другите. После ще ми заломоти за "Ергенът".

Още Алън Фостън Дълес ви е скроил шапката, 1947. Наливай им пошли безсмислени и тъпи риалитита, да нямат време да мислят за света около тях.

Копейкин все такива ви залъгва, то нормален човек няма да му се върже на простотиите.

преди 2 часа, tonit1968 написа:

Ми бившия ми шеф испанец си седи в България и не ще да чуе за там.

Аз му говора за държава той ми обясява за шефа му.

преди 3 часа, BANKATA написа:

Може би Волен беше единственото изключение.

Волен си е достатъчно и тамън хитър за тази работа, на него просто белото му доди много - което не е учудващо на тия години - и от там се окъка, като новобранка. Докато копейката си е продъден от време оно и зад гърба си има солиден стаж на евтино мекере. А предвид,, че се намериха толкова глупендери да примират по чалгаря и то няколко пъти подред, то въобще не бива да изненадва, че за еднодневките още дълго време ще има кой да гласува. (баят даже гласопРодаватели)

Понеже това е най-одумваната тема в нета, по адрес на Възраждане.

Искам да кажа няколко думи на пишлегарите мераклии за войници.

Бабичките дето са в поделението, примерно готвачките, разни медицински сестри и докторици. Туй дето на пътя ще му викаш "лельо" в най-добрия случай.

На тия вътре им раздават пагони млад сержант, та дори ефрейторите да не могат да се бъзикат с тях. Бати Сашо разправяше, че неговата готвачка леля Дора, веднъж го спекла за някакъв дребен фал. После го остригала и го пратила в ареста. Някои кучки просто си го изкарват на каторжниците по неволя вътре, поради мачкане и бой от съпруга в цивилния живот.

Майка ми имаше чин млад сержант, понеже активистка от сан-дружината, медсестра. Можела да юрка и баща ми и дядо ми, те само ефрейтори се уволнили.

Да добиете представа за мачкането и унижението, което представлява казармата, дето ви правила мъже. Само на някой сбъркан мазохист може да се хареса това.

И на корумпирания шапкар, дето прибират по 5 бона за НГВС. Селските пръчкотии дето ми се дзверят тука по въпрос на военна музика - дори не знаят какво значи това.

преди 47 минути, IvanKirov написа:

На тия вътре им раздават пагони млад сержант

:lol6:Уууууу!!! :lol6:

И ми се тръшкаш, че си бил в казарма ?!!! Май само кошмарите са ти били, и са в момента на тази тема!

Такова звание - МЛАД СЕРЖАНТ в БА НЯМА !!!

Младши сержант – Уикипедия (wikipedia.org)

преди 52 минути, IvanKirov написа:

Майка ми имаше чин млад сержант, понеже активистка от сан-дружината, медсестра. Можела да юрка и баща ми и дядо ми, те само ефрейтори се уволнили.

:lol6:Ни моа... :lol6: Оправи ми деня с дълбаенето си по дъното! Благодаря!

току-що, Joss Bomon написа:

Такова звание - МЛАД СЕРЖАНТ в БА НЯМА !!!

Младши сержант – Уикипедия (wikipedia.org)

Гошак остриган, именно щото не си помирисвал поделение ти личи. Точно млад серж или сержант, им викаме ние редниците.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Гошак остриган, именно щото не си помирисвал поделение ти личи. Точно млад серж или сержант, им викаме ние редниците.

Може ти така да си ВИКАЛ, щото си си глътнал граматиката от страх и глад... или дака да ти се е причуло от някой заглухан като тебе!

Може ти така да си ВИКАЛ, щото си си глътнал граматиката от страх и глад... или дака да ти се е причуло от някой заглухан като тебе!

Лумпен (това не е обида, такива сте електоратът на Копейкин) - върви да послужиш, после да не задаваш тъпи въпроси по форуми. Хем ще плащат хилядарка, не като на мене 15 лева месечно.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Лумпен (това не е обида, такива сте електоратът на Копейкин) - върви да послужиш, после да не задаваш тъпи въпроси по форуми. Хем ще плащат хилядарка, не като на мене 15 лева месечно.

Аз въпроси не задавам! Аз съм човека с отговорите!

Пък за моята казарма не бери грижа - хем е била по-дълга, хем много по-славна от твоята! 

Сега ходи се скрий в дупката от която изпълзя, поне ако изпитваш малко срам... Ако не изпитваш такъв, значи спасение за тебе няма!

Сега ходи се скрий в дупката от която изпълзя, поне ако изпитваш малко срам... Ако не изпитваш такъв, значи спасение за тебе няма!

Що не се вземете с тая чепата хурка, Сирена ли беше. Хем паразити хем лъжливи, лика прилика сте. Възрожденци. С погледи в чужда паничка.

преди 4 минути, IvanKirov написа:

лика прилика сте. Възрожденци.

Ако един ден преодолееш паническите си страхове и предразсъдъци, заповядай при нас. Виждам огромното ти желание и че малко не ти достига...

В твоя полза ще е и да престанеш с просташките обиди и определения за хора, които не познаваш лично!

преди 3 часа, Joss Bomon написа:

Ако един ден преодолееш паническите си страхове и предразсъдъци, заповядай при нас. Виждам огромното ти желание и че малко не ти достига...

В твоя полза ще е и да престанеш с просташките обиди и определения за хора, които не познаваш лично!

Казармата не ме касае лично, знаеш. За какви страхове говорим?

Напълно реална опасност е да оставиш книжни плъшоци дето и на чистачка не са плащали, да ръководят държава.

Младите искат европейско образование, възможност за интелигентна високоплатена работа, и възможност за емиграция.

Не напикани старчоци, дето крещят с цяло гърло, ама някой друг да бърше след тях. Много ме дразните като ви слушам по сборищата да викате "подрастващото поколение"

Подрастващите недорасляци сте вие, точно които не ви хваща прогресивния данък. Свободният пазар се е произнесъл къде ви е мястото, и се оглеждате като пр ъд нал заек в люцерна, от кого какво да гепите.

Младите искат да учат в Германия, не да изпълняват прищевките на шапкар, прост като на судански нег ър ГЗ.

Скандинавските държави напират за НАТО, и сума ти от източния блок.

Само вашия изтрещелник да ни изпокара с целия свят. Сигурно разчита на памперсите да ходят по бойното поле, с баш тия детински възгласи, като на орангутани.

То на нашето море нямат пари да отидат, зейнали за още две морета!

Лично помня мрачните времена, висял съм за виза до Франция, ровили са ми багажа заедно с останалите тарамбуки. И Станишев като вкара плоския данък, колко рязко ми скочи заплатата.

Вие орки безпросветни, риете пак да връщате тая мизерия!

Айде смени плочата де, тоя филм го гледахме.Скучно! Кажи нещо за "големия " бой в парламента. Кво значи да те хванат за вратовръзката? Я кажи да ми е весело цялата вечер.

преди 2 часа, tonit1968 написа:

Айде смени плочата де, тоя филм го гледахме.Скучно! Кажи нещо за "големия " бой в парламента. Кво значи да те хванат за вратовръзката? Я кажи да ми е весело цялата вечер.

Скука. Развалиха хубавия бой с кавга. Бъзикат копейкин по нета, що не отиде да се дърви на един дебел, Иво Мирчев ли беше, за първото име може да бъркам. 2 пъти колко вашия мишок е.

Ми Иво Мирчев не го дават по телевизора да говори като оня дебил. Или е по-умен, или не смее.

преди 24 минути, tonit1968 написа:

Ми Иво Мирчев не го дават по телевизора да говори като оня дебил. Или е по-умен, или не смее.

Теточков, аз на 95% съм съгласен с вашия дебил. За НАТО ЕС данъци и казарма няма да се разберем. Неслучайно му гледам всички изцепки, само да имаше малко акъл да се вслуша в разумна критика. Не познавам и един да гласува за вашите.

преди 9 часа, Филипов написа:

"Петър Петров от Възраждане с важни въпроси"

Не е истина какви кокошкари станахте! До читалищата у село Софрониево опряхте.

Вече и най-шашавите ид и оти няма да ви се връзват. У с. Софрониево ще си разпъвате локумите, България на 3 морета, ама вие пред телевизора с простотиите по него. Да не ви помръзнат краката, възрожденци.

Хихи, Пасков си турил портрет на червения изверг Тодор Живков. Дето изби 200 000 българи, репресирани от червения терор. Плащаха 20 стинки надница на баба ми, след като ни взеха земите. И стреляха по границите, който избяга от соц реализма.

Ей туй сте вие, възрожденските маймуняци, симпатизанти на най-черното петно в българската история.

https://www.youtube.com/watch?v=i_ZUHsAPfdw

Другарю иванкиров, а кои портрети са разрешени от господарите ти от сащ. Може ли списък с разрешени/забранени, за да не взема да сбъркам.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.