Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Бе немате ли си тема за войната, та налазихте тука?

Аха, правителството ке пада и за това. Давай народе, плюй Възраждане, че става страшно за вас.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 1 минута, tonit1968 написа:

Бе немате ли си тема за войната, та налазихте тука?

Аха, правителството ке пада и за това. Давай народе, плюй Възраждане, че става страшно за вас.

Ще влезем пак в сива икономика, не можеш да ме уплашиш.

Казарма не ме касае. Вие дъртите му мислете, няма млад човек да иска да слугува на шапкаря без пари.

току-що, IvanKirov написа:

Ще влезем пак в сива икономика, не можеш да ме уплашиш.

Казарма не ме касае. Вие дъртите му мислете, няма млад човек да иска да слугува на шапкаря без пари.

И как стигна до този гениален извод? За сивата икономика ...

преди 5 минути, tonit1968 написа:

И как стигна до този гениален извод? За сивата икономика ...

Да не ме е е таковал лудия, да ви давам 70% от доходите си? Ще почнем пак пари в плик, ваучъри за храна и социални дето не се облагат. Не ни имай за толкоз тъпи, току тъй да паразитирате на държавна ясла.

Тъй бяхме преди 15-тина години, музейният мишок рие да го връща.

Като ви викам червена измет. Виж къв портрет виси отзад. Сякаш сме 1980-та.

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Да не ме е е таковал лудия, да ви давам 70% от доходите си? Ще почнем пак пари в плик, ваучъри за храна и социални дето не се облагат. Не ни имай за толкоз тъпи, току тъй да паразитирате на държавна ясла.

Тъй бяхме преди 15-тина години, музейният мишок рие да го връща.

Костадин всима за пример много повече американските закони, отколкото други. Например за медиите. Като сложим американската система за данъчно законодателство, ще видиш сива икономика през крив макарон. Пример - сети се американците по коя линия вкараха в затвора Ал Капоне,

току-що, tonit1968 написа:

американската система за данъчно законодателство, ще видиш сива икономика през крив макарон. Пример - сети се американците по коя линия вкараха в затвора Ал Капоне,

Американеца плаща по-малък процент. Лумпенотията на копейкин не знае това.

Николай Слатински: Превратът е вече в ход! България е в опасност!

Николай Слатински: Превратът е вече в ход! България е в опасност!

Моят прочит на ситуацията в България: Покушението на чалга-котерията, ръчно управлявана от ДПС и корупционно отхранвана от ГЕРБ, не е само и единствено, основно и главно срещу правителството. Правителството е съпътстваща щета, колатерална жертва, Бог да го прости и ние, критикуващите го да го простим!

Покушението е срещу стратегическия избор на България да принадлежи на Запада, на Европа, на НАТО и на ЕС. Покушението е срещу българските приоритети в областта на сигурността и отбраната, външната политика и вътрешния ред.

Тук чалгарите и изражданците са само дясната и лявата партии-идиотки, които вдигат олелия и хвърлят димки подобно на лудото Яне, самео че не в тоалетните помещения и задкулисието като него, а в кухнята на националната политика и на сцената на фасадната демокрация.

Тези маргинали и клоуни са агенти за отвличане на вниманието. Истински опасните са агентите за влияние на Кремъл, които отдавна купуват и подкупват политическите партии защото много правилно, точно, вярно и адекватно са оценили страната ни като троянския им кон за внасяне на патология в европейските структури, за заразяването на тези структури с проказата на развалата или поне за тяхното отслабване.

У нас вече от доста време действа коалиция "Пета колона", в нея най-значителна е ролята на президента, но той ще бъде употребен от нея, защото е куц кон, куцо пате с втория си мандат, а истинското ѝ острие е Янев.

Парадоксалното и нелепото, подлото и гадното тук е това, че ако в обществото, в масовите нагласи коалиция "Пета колона" може да разчита на не повече от една трета от българските избиратели, то тя контролира повече от две трети от значимите политически позиции и командни висоти на бизнеса, финансите, медиите, културата, спорта, прокуратурата, спецслужбите, криминалните структури... Това ѝ позволява да извърши преврат и да овладее цялата власт в страната. Властта, цялата власт ѝ е нужна както досега - заради самата власт и милиардите от европейските данъкоплатци и публичните ни финанси. Но тя ѝ е нужна и именно заради главната задача - радикална промяна на външнополитическата ориентация, даже не просто ориентация, а принадлежност на България.

Ето защо от месеци поне пиша постоянно - България е в опасност! Очаквах започналия вчера преврат. И той е в ход от вчера, 8 юни.

Някога комунистите казваха Помни 9 юни, пази 9 септември. Сега можем да кажем - Помни 8 юни, пази 10 ноември!

Та така, почнаха да вият на умрело вече некои умни и красиви. Което ме кара да се кефя максимално. Само съжалявам, че опонентите тука нямат поне малко от изказа на горния автор. Той, макар и стресиран и умрел от страх, все пак успява да сътвори нещо четимо. 

Американеца плаща по-малък процент. Лумпенотията на копейкин не знае това.

Бе сигурен ли си? Я си провери пак. И що има толкоз много там клошари? Губиш си работата, не плащаш два месеца сметките и на банката и си на улицата. Даже наште умни и красиви не щат да правят сравнение със живота в щатите. Вълнуват се от европата. Ама скоро и там ще стане грозно.

преди 32 минути, Joss Bomon написа:

И КАКВА БЕШЕ ПОЛЗАТА ЗА БЪЛГАРИЯ ОТ ТОВА?!

Сега армия вече НЯМА, а едни милиарди от ЕС потънаха в джобовете на неколцина. 

Ти от небето ли падаш?! Да, до това ни доведе "демократичното" управление след 90-та - потъване и риене в тинята, унищожаване на българското производство и земеделие, образование, медицина...

Слепи ли сте, какви сте... ?!

Глупак Коко - най-големия глупак!

Дай сега някоя нескопосно направена картинка и и се радвай. С цветовете на дъгата най-ще ти подхожда! Това е щастието за тебе!

Каква полза след като още управляват чедата, внучетата, братчедите, познатите, секретарките, съседките и т.н. на комунистите.

преди 10 минути, tonit1968 написа:

Като сложим американската система за данъчно законодателство, ще видиш сива икономика през крив макарон.

Всеки кооператор - свиня, всеки комунист - две!" - Webcafe.bg

преди 8 минути, tonit1968 написа:

Та така, почнаха да вият на умрело вече некои умни и красиви

Като у ,фермата на животните, на Оруел. Прасета и кучета ще грабнат властта.

Пълно е с шапкарски кучета при Копейкин, основно такива са. Рядко някой от бизнеса.

Прасетата кибичат на музейна ясла. Ся на депутатска такава.

Костадин Костадинов - политическа кариера

1.ВМРО

2.НФСБ

3.Атака

4.Движение 21

5.БСП

6.Възраждане

преди 4 минути, Coco1 написа:

Всеки кооператор - свиня, всеки комунист - две!" - Webcafe.bg

Къш от тука, няма мищо по темата.

преди 8 минути, Coco1 написа:

:giggle1:

Тролът Сърдитко. Коледа е! | Българска Книга Зад Граница

Дедо ви Теточков хем иска да възкресява соц мизериите, хем го е срам от комунягите и лозунгите им. Върви го разбери!

Дедо ви Теточков хем иска да възкресява соц мизериите, хем го е срам от комунягите и лозунгите им. Върви го разбери!

Изражданските тролове много бачкате

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

Ми то вие малоумниците ми слагате вашите страхове. По соца ми беше гору доле добре, въпреки че съм дете на разведени родители, ама бях млад. Ма като свалиха бай Тошо бех пръв на митингите. И кво, то не беше сдс, цар, боко .... Като виждаш, че по соца не беше добре, ама после все надолу...накрая ти идва акъла. Нормално е на младини да лапаш мухите и да верваш на говорещите глави и телевизора, ама с времето нещата ти се наместват в тиквата. Така че, видя ли реклама по телевизора, това дето го рекламират - не го купувам. Казват ли по телевизора - тоя е пич - за мене е курва. Казват ли - тоя е лош - значи е моя човек.

преди 10 минути, tonit1968 написа:

Ми то вие малоумниците ми слагате вашите страхове. По соца ми беше гору доле добре, въпреки че съм дете на разведени родители, ама бях млад. Ма като свалиха бай Тошо бех пръв на митингите. И кво, то не беше сдс, цар, боко .... Като виждаш, че по соца не беше добре, ама после все надолу...накрая ти идва акъла. Нормално е на младини да лапаш мухите и да верваш на говорещите глави и телевизора, ама с времето нещата ти се наместват в тиквата. Така че, видя ли реклама по телевизора, това дето го рекламират - не го купувам. Казват ли по телевизора - тоя е пич - за мене е курва. Казват ли - тоя е лош - значи е моя човек.

То и ти се опитваш да наливаш акъл на просащ трололинките, демек на радиоточки на фашингтон. Няма начин.

преди 18 минути, tonit1968 написа:

Ми то вие малоумниците ми слагате вашите страхове. По соца ми беше гору доле добре, въпреки че съм дете на разведени родители, ама бях млад.

Теточков, именно вие бетонните кратунковци, ни доведохте дотук. Демографска криза, разсипия и бедност. Все ви залъгва някой селски тарикат да ви оправя, всъщност оправя себе си.

Тебе те разбирам, в структурите на Копейкин си. Ние кво да кажем, като само искате да ни грабите? Вредни сте за България, те бабите ако знаеха кво пише в програмата ви нямаше да пускат за вас. Само за 2 дни махнете зверската цензура под каналите си. Да лъсне грозната истина и охранените фуражки в ръководството ви.

Самият факт, че лъжете още отсега показва какво смятате занапред. Да бучиш от цензура  и в същото време да цензурирате на 3 смени.

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

То и ти се опитваш да наливаш акъл на просащ трололинките, демек на радиоточки на фашингтон. Няма начин.

Така е. И го осъзнавам. И не очаквам да им сменя чипа. Това е форум, посещаван от ограничен брой хора, всеки със свое мнение и неподдаващ се на промяна. Но ме кефи да ги дразня и да им научавам мурафетите и опорките. Това е доста полезно после на терен, сред истински хора очи в очи. 

преди 20 минути, tonit1968 написа:

Ми то вие малоумниците ми слагате вашите страхове. По соца ми беше гору доле добре, въпреки че съм дете на разведени родители, ама бях млад. Ма като свалиха бай Тошо бех пръв на митингите. И кво, то не беше сдс, цар, боко .... Като виждаш, че по соца не беше добре, ама после все надолу...накрая ти идва акъла. Нормално е на младини да лапаш мухите и да верваш на говорещите глави и телевизора, ама с времето нещата ти се наместват в тиквата. Така че, видя ли реклама по телевизора, това дето го рекламират - не го купувам. Казват ли по телевизора - тоя е пич - за мене е кува. Казват ли - тоя е лош - значи е моя човек.

Бил си дете, какво си очаквал. Да бъдеш в некой завод на 10 годинки ли? За да усетиш реалността? Или да те пратят в Белене. В някой трудов лагер.

Естествено. Сегашните деца, ако ги питаш и те ще ти кажат, че живеят страхотно. Пеят, скачат, играят.

Така трябва да бъде.

преди 5 минути, tonit1968 написа:

Така е. И го осъзнавам. И не очаквам да им сменя чипа. Това е форум, посещаван от ограничен брой хора, всеки със свое мнение и неподдаващ се на промяна. Но ме кефи да ги дразня и да им научавам мурафетите и опорките. Това е доста полезно после на терен, сред истински хора очи в очи. 

Мене трудно може да ме обявиш в про-САЩ. Като нямаме армия ни трябва НАТО. Като нямаме икономика ни трябва ЕС. Тия дето сега се натискат за ЕС по-прости ли ги имаш от вас?

Кретените на село не сте чакали 3 дни виза до Франция, примерно. Аз чак през Будапеща съм пътувал за виза.  Неграмотният човек е доволен как ще накажете чорбаджиите, без да ви иде на акъл, че ви дават хляба и имитацията на сирене. Ако не са те ви остава алтернативата общаци по немските строежи, или болногледачки.

Режете клона, на който седите.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Мене трудно може да ме обявиш в про-САЩ. Като нямаме армия ни трябва НАТО. Като нямаме икономика ни трябва ЕС. Тия дето сега се натискат за ЕС по-прости ли ги имаш от вас?

Ми все си мисля, че укрите бежанци като поживеят в България, ще бегат от ЕС с 200. 

След като е било всичко страхотно. То тогава, къде са добрите плодове, на това дърво. Защо не берем добрите плодове, плодове, които пося великия, страхотен, царствен социализъм?

Евангелието според Матей 7:16-20  БИБЛИЯТА сега (bible.com)

По плодовете им ще ги разпознаете. Човек не бере грозде от тръни или смокини от репеи, нали? По същия начин, всяко добро дърво ражда добри плодове, а лошото дърво ражда лоши плодове. Едно добро дърво не може да даде лоши плодове, нито едно лошо дърво може да даде добри плодове. Всяко дърво, което не ражда добри плодове, се отсича и се хвърля в огъня.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.