Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Ми за вас ли да мисля бе, в програмата ви поразия до поразия за народа.

Ти, иванчо, не си народа. Болшинството от народа няма пари да си купи билет и да се възползва от свободното ти придвижване. Това може и да го цениш, ако искаш да се шматкаш наляво и надясно по света, спор няма. Обаче 90 процента от народа няма такива трепети и не го интересува тая "свобода". А ако движи бизнес някакъв и няма време да си вдигне главата от работа . Само некви единици като тебе, дето ги пращат командировки с чужди пари могат да се подмокрят от такива "благини". А делови пътувания в комфорт могат и го правят истинските бизнесмени без значение виза или не. 

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 4 минути, tonit1968 написа:

Така де, аз разполагам с повече, ама щото бачкам и нямам време да обикалям по България. Сина ми също в момента има повече от Коцето. И кво.

:hush:

Може да бъде изображение с храна и текст, който гласи 'гост 5284 84 говяжие анусы тушёные высший COpT podka'

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Така, ти бачкаш, пък копейкин има!

Таман гледам клипчето, съмишлениците му казват, че краде. Няколко поста нагоре.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Таман гледам клипчето, съмишлениците му казват, че краде. Няколко поста нагоре.

Да не посочвам всичките така наречени Възрожденци, колко пара са кярали от гърба на народа. Ще се огранича само до тарторът им. Костадин.

ТИМАджии. Цяла Варна ги знае, какви мутри са. Възрожденци били, патриоти.

Заради такива, думи като патриот, възрожденец е срамна дума. Позор.

преди 1 минута, tonit1968 написа:

Ти, иванчо, не си народа. Болшинството от народа няма пари да си купи билет и да се възползва от свободното ти придвижване.

И аз туй казвам, клошари и бедняци сте, дето искате да правите сечено на нас кадърните. Сам го каза, само най-нищите бедни и неграмотни се радвате на Копейкин.

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Така, ти бачкаш, пък копейкин има!

Ти малоумен ли си? Казвах ли ти преди време, че имам повече кинти от тебе? Казвах ти. Имам повече и от Костадин. Казвах ли ти, че собственика на кораба в Мариопул гори - взеха ли му го ? Я провери, нал собственика ти беше приятел? Я го питай. Смотан си колкото си искаш'

преди 4 минути, tonit1968 написа:

Казвах ли ти преди време, че имам повече кинти от тебе?

Лъжеш Теточков, паралия човек няма, дето да иска да му вдигнат данъците. Няма такъв.

Клошар си и затуй си се набутал в партията, с идеята да се облажиш за наша сметка.

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Лъжеш Теточков, паралия човек няма, дето да иска да му вдигнат данъците. Няма такъв.

Клошар си и затуй си се набутал в партията, с идеята да се облажиш за наша сметка.

Ми не лъжа, пък ти си вярвай че лъжа. Твоя воля. Сега съм на кеф, гледам по бтв то как се гърчи правителството и Кирчо как се опитва да е артист, ама не му се получава. Голям кеф, човече.

току-що, tonit1968 написа:

Казвах ли ти преди време, че имам повече кинти от тебе?

Може и да имаш повече, но бъхтиш като роб. Пъка аз просто имам!

преди 1 минута, tonit1968 написа:

Казвах ли ти, че собственика на кораба в Мариопул гори - взеха ли му го ?

Я да видим за кой кораб става дума и кой, какво е взел?

преди 43 минути, tonit1968 написа:

Ми не лъжа, пък ти си вярвай че лъжа. Твоя воля. Сега съм на кеф, гледам по бтв то как се гърчи правителството и Кирчо как се опитва да е артист, ама не му се получава. Голям кеф, човече.

То и аз се радвам, че Кирчо ще го издуха. Кое си е право.

НЯМА нормален човек, да иска още данъци. НЯМА. Или сте клошари, или нещо са ви обещали общински синекурен пост.

преди 1 час, tonit1968 написа:

Болшинството от народа няма пари да си купи билет и да се възползва от свободното ти придвижване.

Самолетен билет до Англия струва 30- 40 лева... Не го мисли народа. Мисли какво ще правите, когато тук останете само тези, които нищо не можете и нищо не знаете. Вас и в Раша не ви искат. Не че вие много искате там де...

преди 8 минути, Радул написа:

Самолетен билет до Англия струва 30- 40 лева...

я дай сайтче

да не е спонсориран билет

да ходиш да бачкаш на английското поле  и от заплатата да ти удържат 20 години за да го изплатиш 

преди 19 минути, Радул написа:

Самолетен билет до Англия струва 30- 40 лева... Не го мисли народа. Мисли какво ще правите, когато тук останете само тези, които нищо не можете и нищо не знаете. Вас и в Раша не ви искат. Не че вие много искате там де...

Tatiana Navka - Wikipedia

Жената на Песков е в Ню Джърси, САЩ.

САЩ наложиха още санкции срещу Русия - Политика - Светът - Новините на NOVA - NOVA

Запознайте се с децата на . Частните самолети, луксозните апартаменти - Новини 24/7 (novini247.com)

Децата на Кремъл: живеят и учат в Западни държави, които техните родители презират

Запознайте се с децата на.

Частните самолети, първокласните жилища в Париж, ски ваканциите на Алпите и образованието в елитни университети в Лондон и Ню Йорк са част от техния живот. Родителите им имат първокласни недвижими парцели в най-скъпите квартали на европейските столици. Техните профили в обществените мрежи са цялостни с дизайнерски рокли и събития от аления килим.

Докато родителите им обществено се борят със Запада, децата порастват в страните, чиито общества те сякаш отхвърлят.

Докато част от сънародниците ни се забавляват с някакво видео, в което предполагаемо Киро бъркал под полата на Лена (типичният любим на средата у нас пикантно-булеварден дискурс), а останалите с поредния резил на футболните национали, аз си намерих нещо по-забавно.
Възраждане" издигна следователя Бойко Атанасов за шеф на антикорупционната комисия (човекът на снимката). Номинацията му е предизвикала същински гърч в "умните и красивите" представители на нашето общество. Причината е, че Атанасов беше емблема, тиражирана най-вече от гражданско движение БОЕЦ, включително като "независим кандидат за главен прокурор".
Председателят на движението Георги Георгиев заяви, че това е политическо и професионално самоубийство за Бойко Атанасов. Само сополите бяха повече от сълзите.
Атанасов е известен опозиционер в съдебната система. Преди години той показа как в боклука на столичната следствена служба се изхвърлят документи по разследването за фалита на КТБ. Атанасов бе и единственият магистрат, който говореше за "шпицкоманда" под ръководството на бившия главен прокурор Сотир Цацаров, чиято задача е да удря неудобните.
Другият дежурен плачко Методи Лалов също излял крокодилски сълзи за "предателството към демократично настроените" и заставането рамо до рамо с "Копейкин". Много запознати нашите неолиберали с героите на Гогол, ама както обичат да отбелязват "фактчекърите" липсва контекст.
След удара под кръста на "чалгаря", сега и Бойко да им причини такава болка. Че и без да искат си признаха, че досега били управлявали с ДПС. Много лошо време да си умнокрасавец в България тези дни. Поднасям искрените си съжаления!
И за финал да ви споделя нещо, което ми вдъхна известен оптимизъм. Проведох разговори с различни българи от чужбина, чието изгнание не е променило самосъзнанието им. Всички до един милеят за родината и искат да се върнат тук. Някои вече дори са предприели конкретни стъпки със закупуване на имоти и продаване на бизнесите си в чужбина. Това силно ме обнадеждава, че в крайна сметка ще постигнем бленуваното обединение и ще си върнем държавата!
May be an image of 1 person and outdoors

преди 1 час, tonit1968 написа:

нал собственика ти беше приятел?

Ети ти и инфото (не всичкото): "Царевна" може да напусне пристанището, веднага, щом попълни екипажа, си според законите. В момента на борда са Капитана и 7 човека. От тях трима са Украинци. Трябват оше 4 позиции и кораба може да напусне, без проблеми пристанището, което е разминирано по "коридор". Нямат проблеми с гориво и храна - на борда има солидна сума КЕШ в USD!. Kораба е под Панамски флаг и раснаците създават проблеми с набирането на екипаж.

ПС: Кораба ще отплава, не към бг, а към друга дестинация, с цел търговски оборот

преди 2 минути, Toto2 написа:

Докато част от сънародниците ни се забавляват с някакво видео,

Гледай цвета на стълбището нагоре, то е сакралния смисъл

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Tatiana Navka - Wikipedia

Жената на Песков е в Ню Джърси, САЩ.

САЩ наложиха още санкции срещу Русия - Политика - Светът - Новините на NOVA - NOVA

Запознайте се с децата на . Частните самолети, луксозните апартаменти - Новини 24/7 (novini247.com)

Децата на Кремъл: живеят и учат в Западни държави, които техните родители презират

Запознайте се с децата на.

Частните самолети, първокласните жилища в Париж, ски ваканциите на Алпите и образованието в елитни университети в Лондон и Ню Йорк са част от техния живот. Родителите им имат първокласни недвижими парцели в най-скъпите квартали на европейските столици. Техните профили в обществените мрежи са цялостни с дизайнерски рокли и събития от аления килим.

Докато родителите им обществено се борят със Запада, децата порастват в страните, чиито общества те сякаш отхвърлят.

Аз си мисля, че просто руските капиталисти искат да поизблъскат американските капиталисти от световната маса. Дсже така да ги поизблъскат, че да останат само те. Тука не става дума за борба на капитализъм със соца, това беше отдавна. И на Путин ще му се получи.

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Ети ти и инфото (не всичкото): "Царевна" може да напусне пристанището, веднага, щом попълни екипажа, си според законите. В момента на борда са Капитана и 7 човека. От тях трима са Украинци. Трябват оше 4 позиции и кораба може да напусне, без проблеми пристанището, което е разминирано по "коридор". Нямат проблеми с гориво и храна - на борда има солидна сума КЕШ в USD!. Kораба е под Панамски флаг и раснаците създават проблеми с набирането на екипаж.

ПС: Кораба ще отплава, не към бг, а към друга дестинация, с цел търговски оборот

Ей, яд те е, че не си там. Ти веднага щеше да събереш банда от укронацита и да ограбите кораба, а лошите руснаци не вземат парите.

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Оф , отдъхнах си. Таман го бях отписал горкият човечец. Ма пак проблеми, пак раснаците лошите. Ми собственика да праща екипаж от тука, къв е проблема. Или бившите вече не щат да работят за него?

току-що, Sliderum2 написа:

Ей, яд те е, че не си там. Ти веднага щеше да събереш банда от укронацита и да ограбите кораба, а лошите руснаци не вземат парите.

Вярно, че ме е яд. Ама АЗ бандата винаги си я водя с мен - вярвам само на шиптърите

преди 18 минути, Banesc написа:

я дай сайтче

да не е спонсориран билет

да ходиш да бачкаш на английското поле  и от заплатата да ти удържат 20 години за да го изплатиш 

Миналата седмица отиване и връщане до Рим ми струва 63 лева със самолет.

преди 2 минути, Toto2 написа:

Ми собственика да праща екипаж от тука, къв е проблема.

Проблема е, че от бг трябва да се плаща на този екипаж. Нали не мислиш, че някой нормален ще даде такива пари? А, ония.... "дето се евакуираха"......и правнуците им ще плащат

преди 17 минути, NewRedDragon написа:

Съмнява ме...може да е в САЩ, ама точно в Ню Джърси....пък и да е жива..... едва ли

Revealed: wife of Putin's spokesman faces questions over US tax affairs | US taxation | The Guardian

От 1990 година е там и разбира се има, неплатени данъци. Има и други имоти в Ню Йорк.

3264.jpg?width=620&quality=45&auto=forma

Е, има и в Русия. Рублёвка, където е елита ...

преди 34 минути, BANKATA написа:

Миналата седмица отиване и връщане до Рим ми струва 63 лева със самолет.

лъндън, или друго населено място с летище на острова, естествено е по-близо от рим, освен това е в ес...пардон не е в ес. Колегата те пита конкретно за дестинацията и цената с която се изхвърли, не бегай по тъча. А ти сигурно си летял прав, като стойка за чадър до вратата на тоалетната.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.