Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 1 минута, IvanKirov написа:

На Симеонов и аз му се радвах в началото. После първата лампичка де ми светна беше баш за казармата, Байрактаров и покойния забравих му името водещ, наскоро си отиде от Ковид.

Симеонов си изгради електората с плюене по ДПС. И ся по ирония на съдбата си поделят режийните в един и същи офис. Пусках линк тука.

Копейкин е същия. Като учителите си. Които се провалиха.

Я пак. Кога си видял Коцето да отправя лични нападки? Към ДПС няма плюене, а само констатиране на факта, че е незаконна партия. И така. Имаш некви видения, Ванга ли ти ги казва, умния?

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Да затова веете руски знамена, имате някаква извратена привързаност с елементи на садо и мазо към Россия и по-точно СССР. 

Руски знамена не веем. Веят некви , дето се присламчват към наште протести. Да си видял Костадин да вее руско знаме? Като ми го покажеш можеш тогава да говориш.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 1 минута, tonit1968 написа:

Я пак. Кога си видял Коцето да отправя лични нападки? Към ДПС няма плюене, а само констатиране на факта, че е незаконна партия. И така. Имаш некви видения, Ванга ли ти ги казва, умния?

За Симеонов говорих. Копейкин го имитира, с дребни подробности. Е не може баш 1 към 1 да са. Има дребни разлики и нюанси. Приликите са като от един баща да са правени.

преди 2 минути, tonit1968 написа:

А израждане законна ""партия" ли е?

преди 3 минути, tonit1968 написа:

Руски знамена не веем. Веят некви , дето се присламчват към наште протести. Да си видял Костадин да вее руско знаме? Като ми го покажеш можеш тогава да говориш.

Аха, да. 

Това зад вашият вожд, какво знаме е?

Бяло, синьо и червено?

083d0000-0a00-0242-0bdc-08da34f28ad3_cx0

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Mдаа - лош генетичен матрЯл сте..... Джаста праста, пък в "гара левски- пази багажа", като спреш до няколко индианци с джипката да питаш нещо - те бягат :) Коцето си живее живота (за сега) на ваш гръб. Ще ви дойде нагорно в един момент - дано те няма в списъците с "членое"

Те циганите са така, като видят кръв - бягат, е не винаги. Имам некакъв опит с тея българе. Ама ти нямаш никакъв. Голям говорител, малко звук. И да, член съм. Откога те чакам да ме намериш, ама ти хич не щеш. Шубето е голям страх. Никакъв дракон не си ,а малка сива мишка.

Те циганите са така, като видят кръв - бягат, е не винаги. Имам некакъв опит с тея българе. Ама ти нямаш никакъв. Голям говорител, малко звук. И да, член съм. Откога те чакам да ме намериш, ама ти хич не щеш. Шубето е голям страх. Никакъв дракон не си ,а малка сива мишка.

Не си заслужаваш инвестицията, бе? Има си хора за всичко - моята работа е друга в ГЕРБ. Ако искам мога да пусна кучетата, но трябва да плащам от собствените си пари, което за някакъв лош матрЯл не си заслужава

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Аха, да. 

Това зад вашият вожд, какво знаме е?

Бяло, синьо и червено?

083d0000-0a00-0242-0bdc-08da34f28ad3_cx0

Бе ти наред ли си. Костадин държи ли знамето? Има некво някъде назад, дето не се знае кой го носи. На това събитие само привърженици на Възраждане ли бяха. Мисля че е на шипка. И кой уцели Кирчо със снежни топки, като Възраждане вече бяхме слезли от там?

преди 3 минути, Toto2 написа:

Бе ти наред ли си. Костадин държи ли знамето? Има некво някъде назад, дето не се знае кой го носи. На това събитие само привърженици на Възраждане ли бяха. Мисля че е на шипка. И кой уцели Кирчо със снежни топки, като Възраждане вече бяхме слезли от там?

Протест на „Възраждане“ заради визитата на Лойд Остин у нас ... (marica.bg)

Бяло, синьо и червено.

640_orig_1.jpg

"Възраждане" организира протест "Не на войната", но не пред руското посолство (СНИМКИ) - BG VOICE (bg-voice.com)

И пак бяло, синьо и червено.

thumbnail_IMG20220319114811.jpg 

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Не си заслужаваш инвестицията, бе? Има си хора за всичко - моята работа е друга в ГЕРБ. Ако искам мога да пусна кучетата, но трябва да плащам от собствените си пари, което за някакъв лош матрЯл не си заслужава

Ми плащай де, нали имаш. С удоволствие ще ти посрещна хорицата и ще ти ги пратя обратно. Или в линейки, или ще им кихна повече да те потрошат. Па ако не искат, барем ще ъе разбера кой си и лично ще се изкефя, мършоляк.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Пак не виждам Костадин или член на Възраждане да държи тъпото руско знаме. Дай картинка лично Костадин или някой разпознавяем член на Възраждане да държи и развява руско знаме. 

преди 1 минута, Toto2 написа:

И кой уцели Кирчо със снежни топки, като Възраждане вече бяхме слезли от там?

Щирлиц? Със сигурност нагласена работа, за натопяване на възраждане. Начи част от сегашната власт, дето се прави, че е дошла на власт с протестите от 2020...Нали няколко пъти хващаха внедрени провокатори. Бяха изловили няколко ръгбисти от Перник. А сега самите те, със същите методи.

преди 6 минути, Toto2 написа:

Ми плащай де, нали имаш. С удоволствие ще ти посрещна хорицата и ще ти ги пратя обратно. Или в линейки, или ще им кихна повече да те потрошат. Па ако не искат, барем ще ъе разбера кой си и лично ще се изкефя, мършоляк.

Пак не виждам Костадин или член на Възраждане да държи тъпото руско знаме. Дай картинка лично Костадин или някой разпознавяем член на Възраждане да държи и развява руско знаме. 

Защо тогава на всеки протест веете руски знамена, след като вашия вожд не вее руски знамена? Нито член на Възраждане?

Кой ви каза да веете руски знамена?

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Защо тогава на всеки протест веете руски знамена, след като вашия вожд не вее?

Кой ви каза да веете руски знамена?

Верно, кви са тия, дето уважават и веят национални флагове, а не веят онуй шарен парцал на лгбтиазп+++. Ама, ха! 

преди 5 минути, Toto2 написа:

Ми плащай де, нали имаш.

Имам, защото не плащам, когато няма смисъл. За кво? За някакво си едноклетъчно от село левски? Какво ще ми донесе, като пари?

преди 6 минути, Toto2 написа:

С удоволствие ще ти посрещна хорицата и ще ти ги пратя обратно.

Дали? Нали се сещаш, че палачинката пак се обръща на правилната страна! Срещу властта не моеш да рипаш. Аз си имам лични интереси и те са свързани с кметските места - имам патрони и ще ги стрелям, когато ми е изгодно. Плебеите не ме интересуват

преди 7 минути, Sliderum2 написа:

Верно, кви са тия, дето уважават и веят национални флагове, а не веят онуй шарен парцал на лгбтиазп+++. Ама, ха! 

В България да вееш чуждо знаме, на българска територия, и то от партия, която е ПАТРИОТИЧНА е ОЛИГО.ФРЕНИЯ за мен. 

БОЛНИ ХОРА сте! Имате нужда от лечение. Не сте ПАТРИОТИ, нито ВЪЗРОЖДЕНЦИ! Вий сте ПРЕДАТЕЛИ и чужди агенти.

Патриотите веят БЪЛГАРСКИ ЗНАМЕНА!

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

В България да вееш чуждо знаме, на българска територия, и то от партия, която е ПАТРИОТИЧНА е ОЛИГО.ФРЕНИЯ за мен. 

БОЛНИ ХОРА сте! Не сте ПАТРИОТИ, нито ВЪЗРОЖДЕНЦИ! Вий сте ПРЕДАТЕЛИ и чужди агенти.

Като член на Възраждане ти казвам за последен път, не веем чужди знамена. Само българското и нашто си - бялото. И понеже не вярваш - убеди се сам. Има един единствен начин- ставаш член на Възраждане и се опитай да развееш руско знаме. Няма да стане. Направи го тоз експеримент и тогава говори. Иначе си просто лицемер и лъжец. Покажи и докажи лично, не ми пробутвай СМРАД.

преди 8 минути, NewRedDragon написа:

Имам, защото не плащам, когато няма смисъл. За кво? За някакво си едноклетъчно от село левски? Какво ще ми донесе, като пари?

Дали? Нали се сещаш, че палачинката пак се обръща на правилната страна! Срещу властта не моеш да рипаш. Аз си имам лични интереси и те са свързани с кметските места - имам патрони и ще ги стрелям, когато ми е изгодно. Плебеите не ме интересуват

Ще докажеш, че си мъж, който може да понесе последствията от мръсната си уста. И да, палачинката се обръща - скоро ще ми се влачиш да ми целуваш краката да ти пусна някоя стинка, да не умреш от глад. Ама за предателите като тебе само едно - шут в задните части и да лиже праха по пода.

преди 5 минути, tonit1968 написа:

Като член на Възраждане ти казвам за последен път, не веем чужди знамена. Само българското и нашто си - бялото. И понеже не вярваш - убеди се сам. Има един единствен начин- ставаш член на Възраждане и се опитай да развееш руско знаме. Няма да стане. Направи го тоз експеримент и тогава говори. Иначе си просто лицемер и лъжец. Покажи и докажи лично, не ми пробутвай СМРАД.

На всеки един протест веете руски знамена. Защо само на вашите протести се веят руски знамена? 

На ДПС, на ГЕРБ не веят руски знамена.

Ето на ГЕРБ.

dbrand.php?p=aDE1UTNyWEtkWWZ3YWRpN09YV25

2112716653-1200x628-resize-quadrant(C).j

току-що, АСПЕКТ написа:

На всеки един протест веете руски знамена. Защо само на вашите протести се веят руски знамена? 

На ДПС, на ГЕРБ не веят руски знамена.

На наште протести не идват само възрожденци. Нещо нередно?

На наште протести не идват само възрожденци. Нещо нередно?

А, какви идват? Руснаци ли? И си веят знамената на българска територия. Нещо като в Украйна, окупация.

Окупират протеста ви, само на вас, обаче. Не на ИТН, не на ГЕРБ, не на ДПС, само на Възраждане.

Идват всякакви. Само украинци не видях. Пък на ваште пълно с укри.

преди 5 минути, tonit1968 написа:

Идват всякакви. Само украинци не видях. Пък на ваште пълно с укри.

Е, как ще видиш, като се вее 20 метрово руско знаме пред българския парламент. В българската столица.

Бяло

синьо

червено

Председателят на ПП „Възраждане“ се облече с руското знаме на форум за България - Фактор (faktor.bg)

Хубава блуза?

Руското знаме, отново.

kostadin-Kostasin.jpg

преди 11 минути, tonit1968 написа:

И да, палачинката се обръща - скоро ще ми се влачиш да ми целуваш краката да ти пусна някоя стинка, да не умреш от глад

Не, няма. Ако опра до вашите копейки и ако ми трябват - просто ще си ги взема!

Айде бегай на работа

И така не разбрах какво общо има това с Възраждане. То даже протеста беше организиран от Ивелин от Исторически парк и подкрепен от Възраждане, Кво, да ходим по хората и да им взимаме знамената ли. Покажи ми Костадин да вее руско знаме и печелиш.

Наскоро не се ли вяха множество украински знамена от българи в центъра на българската столица? И те ли са предатели?

току-що, NewRedDragon написа:

Не, няма. Ако опра до вашите копейки и ако ми трябват - просто ще си ги взема!

Айде бегай на работа

Леле, голям взимач на думи. Смех, смех...

И така не разбрах какво общо има това с Възраждане. То даже протеста беше организиран от Ивелин от Исторически парк и подкрепен от Възраждане, Кво, да ходим по хората и да им взимаме знамената ли. Покажи ми Костадин да вее руско знаме и печелиш.

Председателят на ПП „Възраждане“ се облече с руското знаме на форум за България - Фактор (faktor.bg)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.