Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Споко иване, твоите деца ше те оправят. Ти ся си мислиш че си ок, че си направил правилния избор. Така са мислели и твоите старци. Мислиш се за хищник, ама ше се окажеш беззъба бабичка, която ше уморят в някой старчески дом изчадията на които са те оставили наследниците ти. Ако въобще доживееш до тогава. 

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 28 минути, Sliderum2 написа:

Споко иване, твоите деца ше те оправят. Ти ся си мислиш че си ок, че си направил правилния избор. Така са мислели и твоите старци. Мислиш се за хищник, ама ше се окажеш беззъба бабичка, която ше уморят в някой старчески дом изчадията на които са те оставили наследниците ти. Ако въобще доживееш до тогава. 

WTF???

Такива ли сте "патриотите"?

Мразещи всичко и всички. Като фашисти.

Туй ли ви учи Копейкин?

Как точно Възраждане ще върне в ръцете на българите всичко крадено, иззето от чужденците. От либералите, еврог''ейците, изр/одите. Тези га.дни и подли чужденци. Те са виновни явно за състоянието на България, не самите българи.

Освен да промени закона и да изгони всички чужденци, да им изземи имотите. Земите, бизнеса. Аз друг начин не виждам. Нещо като Хитлерова Младеж. С доброволчески отряд. По села и паланки ще палят и чупят всичко чуждо. Като кристална нощ в Германия.

Кристална нощ – Уикипедия (wikipedia.org)

Как Възраждане ще спечели изборите и то с 121 депутата, че да може Костадин да коли и беси и да управлява еднолично. И да върне всичко в ръцете на българите. Царят не успя, имаше 120 депутата и се коалира с ДПС.  7 процента тогава получи вот, БСП мисля, че беше 12 процента и ОДС 17 процента. Ето пак има друг вот, друго мнение. Тогава имаше голят вот. 80 процента мисля, че беше процента на гласували. НДСВ спечилиха 2 млн гласа. И пак не стигнаха.

И сега? Унищожение на всички партии и другото мнение?

Дори и да се случи, какво бъдеще я очаква България с еднопартиен модел, без право на мнение, освен на тази партия и неговите управляващи. Еднолична власт. Без еврофондове, без европейски единен пазар, без еврозона, без Шенген, без туристи??? Без ЕС. Ще се капсулова България ли? Какво?

Стени от ляво, стени от дясно. Северна Корея.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

какво бъдеще я очаква България с еднопартиен модел, без право на мнение, освен на тази партия и неговите управляващи. Еднолична власт. Без еврофондове, без европейски единен пазар, без еврозона, без Шенген, без туристи??? Без ЕС. 

Буквално иска да отваря Белене, коли и беси.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Буквално иска да отваря Белене, коли и беси.

Той, копейкин, ако знаеше, какво иска....сега щеше да е милионер...ам не в лев. ...Абе, ....проблебен е тоя, че и пазрлък се пробва. По добре, да ...катострофира, че иначе, пак разходи

преди 5 минути, NewRedDragon написа:

Той, копейкин, ако знаеше, какво иска....сега щеше да е милионер...ам не в лев. ...Абе, ....проблебен е тоя, че и пазрлък се пробва. По добре, да ...катострофира, че иначе, пак разходи

Доколкото знам, ГЕРБ направи мораториум чужденците да не могат да купят българска земя, след скандала.

Тъй, че какви земи бълнува Костадин, не знам. Като повечето земя е общинска и държавна. Какви чужденци, какви 5 лева.

Остава мораториумът за продажба на земеделски земи на чужденци - По света и у нас - БНТ Новини (bntnews.bg)

Хихи, аз му викам на иван - споко, той се възбужда. От описанието на това, което е естествено явление в капитал фашизъма.

Отново фантазии, съчинения по картинки....

преди 12 часа, BANKATA написа:

Зависи кой дава парите.

На такъв човек като му погледнеш политическата кариера се вижда много добре какъв е. Той е от политиците които се носят по течението и отиват на там където има келепир. 

Я кажи, кой дава пари на Костадин. Че прокурорската проверка не откриха някой да дава квито и да е пари. И какво течение и какъв келепир видя в пътя на партията, като винаги е била против течението. Много странни разсъждения, дам. Така де, слушкате СМРАД кво ви спускат опорки и повтаряте папагалски със страст, без да си направите труда да проверите за какво става въпрос. За вас са доказателства некви неща пак от СМРАД. Това прокуратура, съд какво са се произнесли не важи за вас, така де кви са тия институции?

преди 2 часа, Toto2 написа:

Я кажи, кой дава пари на Костадин. Че прокурорската проверка не откриха някой да дава квито и да е пари. И какво течение и какъв келепир видя в пътя на партията, като винаги е била против течението. Много странни разсъждения, дам. Така де, слушкате СМРАД кво ви спускат опорки и повтаряте папагалски със страст, без да си направите труда да проверите за какво става въпрос. За вас са доказателства некви неща пак от СМРАД. Това прокуратура, съд какво са се произнесли не важи за вас, така де кви са тия институции?

Трябва да си изключително т*п да вярваш че парите му ги превеждат по личните сметки или сметките на партията.

https://topnovini.eu/todor-belenski-sluchvat-se-mnogo-seriozni-neshta-dokato-ni-zanimavat-s-prestrelkite-mezhdu-kirchovci-i-karadzhov/

Тодор Беленски: Случват се много сериозни неща, докато ни занимават с престрелките между Кирчовци и Караджов

преди 2 часа, BANKATA написа:

Трябва да си изключително т*п да вярваш че парите му ги превеждат по личните сметки или сметките на партията.

Трябва да си изключително тъп да вярваш, че последните няколко години, държавните бухалки на Гешев и Бойко, а сега и на Петков, не са направили всичко възможно да уличат във всички възможни грехове Костадин и Възраждане. Тотално следене на ръководството, включително и финансово. И какво са открили? Нещо да са споделили по смрад? Опитаха се да забранят партията - съдът си каза думата. Партията си е законна. Съдът казва, че в партията не влизат пари от вън, освен субсидията. Съдът каза, че всичко по имотното състояние на Костадин е изрядно. Знае се какви пари влизат и какви пари излизат. Дотук нещо неясно?

Ако бяха намерили нещо, дори малко, щяха да ореват света по СМРАД, а не да пускат слухове или да позволяват на някакви педери да ги говорят.

преди 5 часа, Sliderum2 написа:

Хихи, аз му викам на иван - споко, той се възбужда. От описанието на това, което е естествено явление в капитал фашизъма.

Орка на Копейкин, ми вика "споко". Първо дайте нещо от себе си за България, после ми викай каквото и да е.

Засега само ми викате "ДАЙ".

Егоист съм бил, и не знам още какъв. Вие какви сте, дето само се зъбите "като вземем властта, такива като тебе ще ги ..." - "Белене", "казарма", "двойни данъци", "затворени граници", "трудова повинност".

От вас какво, освен мераци за власт и парите ни.

преди 5 часа, tonit1968 написа:

Отново фантазии, съчинения по картинки....

Ми връй бе Теточков, виж му личния музей на мишока ви, предполагам няма да ти откаже. После ще ни разправяш от първо лице.

преди 4 часа, Toto2 написа:

Няма как да знаем кой му дава пари. Колкото намериха източника на пачките на Баце, толкова ще намерят и спонсора на Копейкин. Малко ми падна в очите вождът ви, не е много умно да си показва лукса пред простолюдието. Буля Пена иска да види как спи на походно легло, или още по-добре на земята, като Мъск, тоя същия дето дялка ракети за Марс.

Ние дето сме от най-платените в България, не смеем да си и помислим за мебелите които вождът ви демонстрира. Дори като че ли се изтърва, че притежава оригинали на редки карти. Да не излезе накрая, че е Божков 2.

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Орка на Копейкин, ми вика "споко". Първо дайте нещо от себе си за България, после ми викай каквото и да е.

Засега само ми викате "ДАЙ".

Ми връй бе Теточков, виж му личния музей на мишока ви, предполагам няма да ти откаже. После ще ни разправяш от първо лице.

Няма как да знаем кой му дава пари. Колкото намериха източника на пачките на Баце, толкова ще намерят и спонсора на Копейкин. Малко ми падна в очите вождът ви, не е много умно да си показва лукса пред простолюдието. Буля Пена иска да види как спи на походно легло, или още по-добре на земята, като Мъск, тоя същия дето дялка ракети за Марс.

Ние дето сме от най-платените в България, не смеем да си и помислим за мебелите които вождът ви демонстрира. Дори като че ли се изтърва, че притежава оригинали на редки карти. Да не излезе накрая, че е Божков 2.

Ти специално не си никакъв високоплатен, щом те фрустрира, че някой има мебел за 10 бона. Ако човек на 40 години не си е подредил жилище и семейство и не си е осигурил приятно място за сън и почивка, значи нищо не става от него. Виж в редит как коментират "имането" на Костадин точно такива от умните и красивите и ИТ богатите. Ако можеш де, ти все някъде не можеш да се оправиш. На скапана ракета космоса и крив.

преди 8 минути, tonit1968 написа:

или да позволяват на някакви педери да ги говорят.

Кой да ПОЗВОЛЯВА, бе Теточков?

Май ви липсва соца а? Тогава другарите ПОЗВОЛЯВАХА, само хвалби по техен адрес.

Сега Копейкин прави същото. Докъдето му стигат правомощията да модерира.

току-що, tonit1968 написа:

Ти специално не си никакъв високоплатен, щом те фрустрира, че някой има мебел за 10 бона. Ако човек на 40 години не си е подредил жилище и семейство и не си е осигурил приятно място за сън и почивка, значи нищо не става от него. Виж в редит как коментират "имането" на Костадин точно такива от умните и красивите и ИТ богатите. Ако можеш де, ти все някъде не можеш да се оправиш. На скапана ракета космоса и крив.

Заплатаджия, особено музейна, не позволява секция за 8 000 евро. Разбирам, че си като Матросов на амбразурата, кажи барем какво ти обеща миши, че си затваряш очите за очевидни неща.

Остави ме мене, беден човек съм, пък ме пишете за богат, да ме грабите.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Кой да ПОЗВОЛЯВА, бе Теточков?

Май ви липсва соца а? Тогава другарите ПОЗВОЛЯВАХА, само хвалби по техен адрес.

Сега Копейкин прави същото. Докъдето му стигат правомощията да модерира.

В ефир откровени клевети и лъжи хич не е добре да се тиражират. Поне при демокрацията де. Ако я има.

преди 4 минути, tonit1968 написа:

В ефир откровени клевети и лъжи хич не е добре да се тиражират. Поне при демокрацията де. Ако я има.

Кое е лъжа бе, пробвай да им цитираш програмата, в някой под техните клипове. Тая част за прогресивния данък.

Моментално изчезва! Няма лъжа, брутална модерация имат вашите. Дори към външни медии храненичета, като Евроком. 150 бона годишно ги спонсорира Копейкин, играят му ситно хорце, като мецана на синджир.

Дори за силната музика не дават да им пиша, по-зле сте от Татовия затвор.

Фюрерът ви знае, че на бизнеса няма да му хареса пак да се мъчите да ставате равни с нас. Затуй трие.

преди 31 минути, tonit1968 написа:

Трябва да си изключително тъп да вярваш, че последните няколко години, държавните бухалки на Гешев и Бойко, а сега и на Петков, не са направили всичко възможно да уличат във всички възможни грехове Костадин и Възраждане. Тотално следене на ръководството, включително и финансово. И какво са открили? Нещо да са споделили по смрад? Опитаха се да забранят партията - съдът си каза думата. Партията си е законна. Съдът казва, че в партията не влизат пари от вън, освен субсидията. Съдът каза, че всичко по имотното състояние на Костадин е изрядно. Знае се какви пари влизат и какви пари излизат. Дотук нещо неясно?

Ако бяха намерили нещо, дори малко, щяха да ореват света по СМРАД, а не да пускат слухове или да позволяват на някакви педери да ги говорят.

Нали Възраждане каза, че няма да взима субсидия, а ще я дава.

Тъй, че и субсидията отпада.

https://mjs.bg/home/index/e8e1588f-6c2c-4346-8a65-9f2239d913fe?top=1

255 136 лв, субсидия. За периода януари до март 2022.

А, ИТН само 60 хиляди.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Парламентарни_избори_в_България_(ноември_2021)

Въпреки, че има повече гласове от Възраждане. Възраждане 7 място и 300 хиляди. ИТН 5 място и 60 хиляди. 5 пъти повече.

ИТН е взела, колкото е взела ВМРО.

https://results.cik.bg/pvrns2021/tur1/rezultati/

Която даже не е в парламента. 1 процент само.

Дай, България и те след ИТН са взели 300 хиляди.

преди 2 часа, IvanKirov написа:

Кое е лъжа бе

50 СТРАНИЦИ ЕДНИ И СЪЩИ 5 ПРОДЪНЕНИ И ОПРОВЕРГАНИ ОПОРКИ !

АМАН БРЕ !

ТИ САМИЯТ АКО ЗАПОЧНЕШ ДА ЧЕТЕШ СОБСТВЕНИТЕ СИ БЪЛВОЧИ, ЩЕ СЕ ОТКАЖЕШ ОЩЕ СЛЕД ПЪРВИТЕ 10 ПОСТА - ЕДНО И СЪЩО НАД 50 СТРАНИЦИ, КАТО РАЗВАЛЕНА ГРАМОФОННА ПЛОЧА !

КЪЩА, КОЛА, ДИВАНИ, КАЗАРМА... КЪЩА, КОЛА, ДИВАНИ, КАЗАРМА... КЪЩА, КОЛА, ДИВАНИ, КАЗАРМА...КЪЩА, КОЛА, ДИВАНИ, КАЗАРМА...КЪЩА, КОЛА, ДИВАНИ, КАЗАРМА...КЪЩА, КОЛА, ДИВАНИ, КАЗАРМА...КЪЩА, КОЛА, ДИВАНИ, КАЗАРМА...КЪЩА, КОЛА, ДИВАНИ, КАЗАРМА...КЪЩА, КОЛА, ДИВАНИ, КАЗАРМА...КЪЩА, КОЛА, ДИВАНИ, КАЗАРМА...

НЕ МИ СЕ ИЗЖИВЯВАЙ НЯКАКЪВ "СПАСИТЕЛ" И РАЗКОНСПИРАТОР ! СПАСЯВАЙ СЕБЕ СИ, АКО ВЕЧЕ НЕ Е КЪСНО!

преди 1 час, Joss Bomon написа:

АМАН БРЕ !

ТИ САМИЯТ АКО ЗАПОЧНЕШ ДА ЧЕТЕШ СОБСТВЕНИТЕ СИ БЪЛВОЧИ, ЩЕ СЕ ОТКАЖЕШ ОЩЕ СЛЕД ПЪРВИТЕ 10 ПОСТА - ЕДНО И СЪЩО НАД 50 СТРАНИЦИ, КАТО РАЗВАЛЕНА ГРАМОФОННА ПЛОЧА !

КЪЩА, КОЛА, ДИВАНИ, КАЗАРМА... КЪЩА, КОЛА, ДИВАНИ, КАЗАРМА... КЪЩА, КОЛА, ДИВАНИ, КАЗАРМА...КЪЩА, КОЛА, ДИВАНИ, КАЗАРМА...КЪЩА, КОЛА, ДИВАНИ, КАЗАРМА...КЪЩА, КОЛА, ДИВАНИ, КАЗАРМА...КЪЩА, КОЛА, ДИВАНИ, КАЗАРМА...КЪЩА, КОЛА, ДИВАНИ, КАЗАРМА...КЪЩА, КОЛА, ДИВАНИ, КАЗАРМА...КЪЩА, КОЛА, ДИВАНИ, КАЗАРМА...

НЕ МИ СЕ ИЗЖИВЯВАЙ НЯКАКЪВ "СПАСИТЕЛ" И РАЗКОНСПИРАТОР ! СПАСЯВАЙ СЕБЕ СИ, АКО ВЕЧЕ НЕ Е КЪСНО!

Защо крещиш, какво става в Мосейково 

Може да бъде изображение с 1 човек, седящ и на закрито

преди 2 часа, Joss Bomon написа:

АМАН БРЕ !

Заплашваш ли ме бе?

Кво искаш да приказвам за Копейкин - България на 3 морета, с наще 3 почупени самолета ли?

С макаците наедно да се радвам как сте щели да вземете властта?

После да се чудя как да ставам ЕС гражданин, преди окончателно да сте ни навряли в соц тиня.

Само дъртофелници са ви избирателите. Старчески дом ли ще правите от България?

ЕрДоган съвсем няскоро си нападна съседите, само чака да излезем от НАТО и да си прибере източна Румелия. Само чака макаци като вас да короноват хитрец като Копейкин.

Кой ще ходи да се бие после - бомбета като тебе, и бабичките от събранията ви ли?

Македонците по - прости ли са от вас, да се натискат всячески за ЕС? По 5 бона даваха за БГ паспорт, за да имат достъп до ЕС. Вие креслювци искате да ни изкарвате.

преди 25 минути, IvanKirov написа:

Кво искаш да приказвам за Копейкин

Защо се чувстваш задължен изобщо да "приказваш" ?! Каза си приказките - чухме те. Забравяш ли какво си казал или си мислиш, че и останалите като тебе не помнят ?!

Ти ли си най-умния и най-далновидния, бре ?! Намери си друго поле на изява, тук вече ни втръсна от повторенията ти!!! :getout:

преди 47 минути, Coco1 написа:

Защо крещиш

Щото има глухи от публиката!

преди 4 минути, Joss Bomon написа:

Защо се чувстваш задължен изобщо да "приказваш" ?! Каза си приказките - чухме те. Забравяш ли какво си казал или си мислиш, че и останалите като тебе не помнят ?!

Ти ли си най-умния и най-далновидния, бре ?! Намери си друго поле на изява, тук вече ни втръсна от повторенията ти!!!

Щото искам България да остане бяла европейска държава. Руския клозет го видяхме 45 години, малко помня от него, нещем вече!

Копейкин не може да трие в тая тема, както трие в каналите си. В момента търсачките я вадят първа.

Всеки да си решава. Искам и бабичките да разберат туй дето Копейкин го трие.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.