Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 7 минути, IvanKirov написа:

Щото искам България да остане бяла европейска държава

Че кога е била такава, че да остава ?!

Що врещиш срещу нероден Петко ?!

Никакъв инженер не си ти, а прост лъжлив трол ! Изказът ти не е на образован човек, работещ с чужденци, а на прост чобанин от Горно Надолнище!

Юююю... Бреееее!

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 6 минути, Joss Bomon написа:

Че кога е била такава, че да остава ?!

Що врещиш срещу нероден Петко ?!

Никакъв инженер не си ти, а прост лъжлив трол ! Изказът ти не е на образован човек, работещ с чужденци, а на прост чобанин от Горно Надолнище!

Юююю... Бреееее!

Именно защото видях свят като инженер, искам България да остане отворена за света.

Броихме дните до влизане в ЕС, както до уволджака.

Айде вие като нямате пари и до Гърция, дай да се скараме с целия свят.

Кой ще я гради после тая България, баба ти по "възрожденските" събрания ли? Виж ги ако мислиш, че се заяждам. Бабите си помъкнали внучетата, старци без зъби, едвам им се разбира приказката. Вие ли ще възкресявате държавата?

преди 36 минути, Joss Bomon написа:

тук вече ни втръсна от повторенията ти!!! :getout:

Не може, забил му е софта в return цикъл.

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Що ако се е променило нещо по маймуняшките ви лозунги - дай да рефрешна базата.

Копейкин чете тука. Вчера разправя в Нова загора - сърдели се младите че ги кара да служат. Щял да направи службата въпрос на чест.

На Марс ли живяхте дося бе, каква чест е да метеш военни поделения, и да имаш ман гали за стари войници!

Оставече го човека. Забавен е ни дига рейтинга. Най-готиното е, че даже не го осъзнава. Въпреки че неколкократно му го натъртвах. Уникален е. Нека работи още за нас.

преди 20 минути, IvanKirov написа:

Що ако се е променило нещо по маймуняшките ви лозунги - дай да рефрешна базата.

Копейкин чете тука. Вчера разправя в Нова загора - сърдели се младите че ги кара да служат. Щял да направи службата въпрос на чест.

На Марс ли живяхте дося бе, каква чест е да метеш военни поделения, и да имаш ман гали за стари войници!

Ман галите явно са по-добри от теб и това те параноясва. С галите и римската империя си е имала проблеми. Ку ни знайш, гледай астерикс и обелиск. Хихихи.

преди 3 часа, Sliderum2 написа:

Ман галите явно са по-добри от теб и това те параноясва. С галите и римската империя си е имала проблеми. Ку ни знайш, гледай астерикс и обелиск. Хихихи.

Ни гали ни шапкари ни бойни бабички на 3 морета искам да виждам. Кърлежи - хвани единия удри другия. Все у копанката ми гледате. Мойта бедната, аз наистина си вземам подарени мебели, понеже съм прост човек и ми върши същата работа като секцията на Копейкин за 9 000 евро.

Отворете си бизнес па си харчете вашите пари, като Валери Симеонов. Не да ми разправяте какво ви дължа на всеки един поотделно. И че егоист съм бил.

Вие какви сте, да искате чуждото? Скъса се Теточков да ми врещи, лош човек съм бил, само за мене си гледам, пък за него не.

Много станахте, много паплач със социални претенции. Милион и 200 сте храненици на хазната, при 2 милиона работещи.

Не щем вече да сме равни с вас, на руската нагайка ѝ гледахме хубавинята, 45 години.

Малий, айвън се превъзбуди нещо. Били са му искали нещо, което той си го бил изкарвал. Бъркали му в паничката. Да му бъркат само на него, иди дойди. Все едно, едва ли не народа не си изкарва хляба сам, а живее на неговите подаяния. Десетки години тоя народ го е хранил и учил, преди да се намести на топлото си местенце, и да почне сам да "изкарва". Заплатата не си я плаща сам, продукта който изкарва, ако въобще нещо произвежда, пак се купува от същият този народ, така че и заплатата му е от нас. Тия пари не са се появили свише, от космоса. Тия пари първо са били изкарани от реален труд, произвеждащ материален продукт, чиято стойност е изразена чрез тях. Той ги бил изкарал. Да нямаш печатница за пари у вас, а?

преди 12 минути, Sliderum2 написа:

Малий, айвън се превъзбуди нещо. Били са му искали нещо, което той си го бил изкарвал. Бъркали му в паничката. Да му бъркат само на него, иди дойди. Все едно, едва ли не народа не си изкарва хляба сам, а живее на неговите подаяния. Десетки години тоя народ го е хранил и учил, преди да се намести на топлото си местенце, и да почне сам да "изкарва". Заплатата не си я плаща сам, продукта който изкарва, ако въобще нещо произвежда, пак се купува от същият този народ, така че и заплатата му е от нас.

Глупости! Клиентите ни са западняци!

преди 12 минути, Sliderum2 написа:

Тия пари не са се появили свише, от космоса. Тия пари първо са били изкарани от реален труд, произвеждащ материален продукт, чиято стойност е изразена чрез тях. Той ги бил изкарал. Да нямаш печатница за пари у вас, а?

Гледайте си вие ваще парички аз мойте! Не като Филипов да триеш всичко квото не кефи Копейкин, и да се зъбиш как му омръзнало ( на Филипов) - тия с повечето доходи да плащат процентно колкото него. В моя случай 5,5 ПЪТИ повече здравни осигуровки, и накрая същата (липса на) здравна услуга.

преди 11 минути, Joss Bomon написа:

И повече ще ставаме! Само гледай и плачи! Плюшкин!

Кърлежи!

По-долу сте от НФСБ. Тия поне бяха частна организация. Вие сте като орки в частен имот посред нощ. И те са с нагласата, че стопанинът е пинтия, като не си дава 70% от дохода баш на тях. Копейкин толкова ми иска, без да преувеличавам.

Един ден народът ще се усети що за наглеци сте. Ще се гушкате с ДПС. Както сега НФСБ.

Копейкин ще се гушка с Продължаваме Подмяната, ще си делят тока и водата. Схемата е все тая, само имената са сменени.

Все тая какви са ви клиентите и там народа изкарва парите. Нали си либерал, глобалист, границите нямат значение. Ти не си против БГ народа. Ти си против народа въобще. Щот си се издигнал, само в главата си и се мислиш за нещо отделно и самодостатъчно.

преди 30 минути, Sliderum2 написа:

Щот си се издигнал, само в главата си и се мислиш за нещо отделно и самодостатъчно.

Издигнал се е вашият вожд, с кражби от народни пари. Само пост нагоре ти казах, че съм прост служител, пролетарий, но поне си вадя честно парите, и не пазарувам секции по 18 хилки лева.

Вие сте тия де ми викате плюшкин и предател, понеже в момента плащам 55% от брутото си към кърлежи като Копейкин, и искате да вдигнете още 7%. И не изгарям от радост да развъждам още такива като вас!

преди 13 минути, IvanKirov написа:

Издигнал се е вашият вожд, с кражби от народни пари. Само пост нагоре ти казах, че съм прост служител, пролетарий, но поне си вадя честно парите, и не пазарувам секции по 18 хилки лева.

Вие сте тия де ми викате плюшкин и предател, понеже в момента плащам 55% от брутото си към кърлежи като Копейкин, и искате да вдигнете още 7%. И не изгарям от радост да развъждам още такива като вас!

Ама как така?! Ти знаеш ли секциите колко са поскъпнали? Навеждай глава и отивай да бачкаш.

преди 3 минути, BANKATA написа:

Ама как така?! Ти знаеш ли секциите колко са поскъпнали? Навеждай глава и отивай да бачкаш.

Аз не се бъзикам, обзаведох си апартамента почти изцяло с подарени мебели. Не мога да си обясня защо ги изхвърлят хората. Монолит дърво, един лак и един шлайф на капака, и са като нови. За 2 чАса работа!

Или ставате като нас, или сте прегазени от нас. Чичо Сталин казваше "който не е с нас е против нас".

Кога отваряте Белене, за един приятел питам, занимава се със строителни ремонти и се интересува.

Сберете по 2 лева, купете му едно диктофончи на вашия турбо гъзар! Пасков как си изпроси, писано е - "Поискай и ще ти се даде"! 20 бона за ПДЧ в хола има, 200 лева да си записва пропагандата няма!

Качеството е дразнещо, тъй ако я карате ще ви напуснат и въшките по червените кратуни на електората ви!

преди 18 часа, Sliderum2 написа:

Между другото кандидат кърлежо, дето се правите спецове по всичко. Return цикъл няма. Точно тая команда изкарва от цикъл, с нея се излиза.

Както е казал великият Хайтов:

Едно е да искаш, друго е да можеш, трето и четвърто е да се надъхваш да грабиш останалите с властови инструменти и данъци, щот си неграмотен кат червен милиционер.

Или нещо такова беше 🙂

Айде, прасето пак почна да квичи, все едно е видяло ножа преди коледа.

преди 15 минути, IvanKirov написа:

Между другото кандидат кърлежо, дето се правите спецове по всичко. Return цикъл няма. Точно тая команда изкарва от цикъл, с нея се излиза.

Излиза се, ако има написан изход навън. Иначе, връщане в която и да е точка на посран код и си цикли, стой та гледай.

преди 3 часа, IvanKirov написа:

Кога отваряте Белене

Отворено е и работи. Снимки ли искаш? Виж, "Слънчев бряг" до Ловеч ре историчека забележителност със съответната кафява табела..

преди 2 часа, Sliderum2 написа:

Излиза се, ако има написан изход навън. Иначе, връщане в която и да е точка на посран код и си цикли, стой та гледай.

Хаха, лумпенотията започна да се радва!

return е за излизане от цикъл, не за продължаване.

Я кажете още от какво разбирате? Военно дело, бизнес, икономика, международни отношения? Щото се бъркате за всяко едно от тях.

Дотука каквото видях - разбирате от лични заплахи, на физическо ниво. Гладни плъхове, на които нещо им е обещано!

Кажи пак как ще ни смачкате, ние дето ви хрантутим. Копейкин и чистачка не е издържал, от неговия си бизнес. Ще ни бесите и избивате като вреден дивеч, няколко поста ви дадох видео как вождът ви го казва.

Ние дето събираме стари мебели, не сме като вас да пилеем 5 цифрени суми за пресовано дърво. Кой ми каза "плюшкин", да не търся нагоре!

Болен здрав носи!

Още какво искате от нас, за да не ни бесите и затваряте в Белене?

Не се сещам вие какво дадохте!

Възрожденци! Ботев тъй излязъл от гъзарския си имот на първа линия до Варна, качил се на новичкия Форд, и почнал да плаши народа с тричане. Който не му дава каквото Ботев смята, че се полага.

Сещате ли се как мърсите Възрожденците, без кавички?

Да ви пусна ли пак как изгонил 9 човека от които и деца, от тая къща дето се нанесе, и я взел за 55 000 ЛЕВА. По селата къщите са повече.

преди 27 минути, Toto2 написа:

Тоя верно циври като вдовица за член.

To че няма да стане вашата - няма. Да точиш да не точиш лиги все тая. Кажи смело, кво ви обеща мишокът. Няма да те издавам. Ние знаем 2 и 200, и в сива икономика съм бачкал, и пари в плик съм мъкнал.

Знам, че много ви се иска от чуждото. Да бяхте учили като му било времето! Копейкин няма да промени това, че сте гладни плъшоци!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.