Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Чекай де, неделя е, пардон събота по еврейски, най-важният ден от седмицата, в които и госпот си почива. Утре пак ще отвори цирка.

Е нали го виждам че пуска видео за пожара в АЕЦ де вече е стара новина. Контролирана опозиция.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 8 минути, symanbg написа:

Е нали го виждам че пуска видео за пожара в АЕЦ де вече е стара новина. Контролирана опозиция.

Аз пък не го виждам, щото не ме занимава достатъчно, че да си го причиня в неделя. 

преди 22 минути, Sliderum2 написа:

Аз пък не го виждам, щото не ме занимава достатъчно, че да си го причиня в неделя. 

Понякога не са достатъчни само очи да видиш, ето да не кажеш че не помагам после :) :

от днеска е а инцидента кога стана?

Kaто оня стария еврейски виц. И стана чудо, отгоре събота, отдолу петък. Наведох се и взех парите.

Неделя е когато ви изнася. Днес беше на живо у видинско. Сбирайте му пари за някоя руска моторетка, че с тоя скъпия бензин гори колкото малка спедиторска компания, да обикаля да ви залъгва. Или не ви притесняват двойните стандарти - плюе американците и ЕС, пък колата американска, мебелите немски.

Уж българското щяхте да избирате. Мерзавци! По делата ще ги познаете що за стока са. Вдигна врява до небето, с оная българската лютеница за 2 лева, с немски етикет!

Само днес е изгорил бензин за поне 300 лева, хотелът отделно. Сущий Левски!

Маймуняците ме заплашвате с реанимация, просто щото съм казал очевидни факти. Лична обида било, че води луксозен живот, таман с пари за 20-тина пенсионера наведнъж.

преди 42 минути, symanbg написа:

22 май, иначе са реагирали когато са научили вероятно, дали днес си повтарят реакцията, или обсъждат, заради нови факти и обстоятелства. Ами то от самата централа едва в четвъртък, пускат малко повече инфо публично. Все пак, покрай събитията, които ни занимават напоследък, това не изглежда като такова, което би трябвало да ни тревожи. Явно Костадинов е разбрал че не е направил достатъчно, че да ни събуди. Ние спим, всички спим за това което става около централата. А там има атом дето се дели, има мноооого електричество, играят със сериозни пари. Нищо че продават тока на ниски цена навън, пак парите са огромни, които се въртят в този обект. А може би предстои да намалим износа и да вкараме повече наше производство на ток в нашия вътрешен "свободен" пазар...Може би, даже това вече се случва. Макар и неявно.

преди 1 час, IvanKirov написа:

Kaто оня стария еврейски виц. И стана чудо, отгоре събота, отдолу петък. Наведох се и взех парите.

Неделя е когато ви изнася. Днес беше на живо у видинско. Сбирайте му пари за някоя руска моторетка, че с тоя скъпия бензин гори колкото малка спедиторска компания, да обикаля да ви залъгва. Или не ви притесняват двойните стандарти - плюе американците и ЕС, пък колата американска, мебелите немски.

Уж българското щяхте да избирате. Мерзавци! По делата ще ги познаете що за стока са. Вдигна врява до небето, с оная българската лютеница за 2 лева, с немски етикет!

Само днес е изгорил бензин за поне 300 лева, хотелът отделно. Сущий Левски!

Маймуняците ме заплашвате с реанимация, просто щото съм казал очевидни факти. Лична обида било, че води луксозен живот, таман с пари за 20-тина пенсионера наведнъж.

Егати луксозния живот - по пътищата часове, в народното събрание фул програма. Нямансъбота, няма неделя. Квот се вика, няма време една ракия като бял човек да пие. Не ща такъв лукс, хич не му завиждам. Ти как ги изкара 300 лева за нафта, това са 3000 км минимум. Минимум 40 часа каране по наште пътища. Явно математиката не ти е сила.

Утре ще се проведе отворена среща с Костадин Костадинов в град Ботевград от 18:00.

Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи 'кандидат за карлко.о............. "всеки път, "всекипът,когато когато си включите осветлениетов хола, вие подкрепяте войната на путин в украйна' ивайла мирчев, депутат от дб'

преди 8 часа, Sliderum2 написа:

Но за това за СЕМ, дето го преразказваш, ми е прощъпалник. 

Тома неверни, тука също се споменава за СЕМ, вярваш ли вече?

Бахти, тоя Путин много лош

Няма кой да го каже по-точно:

Владимир Путин

"В Русия не тероризираме гейовете, просто не им позволяваме те да ни тероризират.

Политиката на Русия не е хомофобска. Ние не репресираме гейовете. Просто не ги превръщаме в норма, а съхраняваме нормалния балансиран морал. Ясно е, че винаги в историята е имало гейове. Няма защо да го отричаме. Няма и смисъл да ги преследваме, както правеха на запад само допреди половин век. Вкарваха ги в затвора. Един от най-големите умове на човечеството - Алан Тюринг (един от бащите на компютърната техника ) се е самоубил, заради терора спрямо него в Англия. Защото е бил гей. Това в Русия не го е имало и никога няма да го има. Хомосексуалните ги има, но мястото им просто не е в центъра на вниманието и не е да определят те ценностите ни. Мисля, че това е разумната политика, и е очевидно, че като я следваме, сме в много по-стабилна ситуация от Европа например. ЕС трябва да направи крачка назад от тази крайност, в която се е хвърлил. Европейците обичат крайностите - преди горяха на клади вещици и вкарваха в затвора хомосексуалните. Сега отидоха в другия край - всяка луда жена се превръща в идеолог на ново мислене, а хомосексуалните получиха повече права от нормалните. Ако ЕС не направи корекция в това отношение, той просто ще се разцепи. И то не само между Източна и Западна Европа, а и вътре в самите страни от Запада. Има милиони французи и германци, които са доста раздразнени от насилственото налагане на извратени ценности. Сега потискат всичко, но накрая то ще изригне."

Владимир Путин - Президент на Руската Федерация 11.06.2021

Докато правителството се разпада и агонизира, семейството на Възраждане продължава да расте и крепне! 18 българи в Самоков и 31 българи в Пазарджик основаха организиции на Възраждане в сряда и четвъртък. Да се готвят Маджарово и Свиленград:)

А иначе борбата продължава - днес в Нова Загора, утре във Варна, в неделя в Каолиново, в понеделник в Ботевград, вторник в София. И така ден след ден, без спиране, без умора, докато не освободим Родината си от чуждото господство и не преосновем държавата си!

Костадин Костадинов

Как точно ще освободи Костадин България от така нареченото чуждото господство? Като в Северна Корея?

И чуждото господство визира ли Россия? Защото Россия ни обяви за враг. Или само САЩ са чуждото господството?

Россия, Казахстан, Беларус и всички сателити на Россия - не са? Те могат да ни бъдат господари.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Как точно ще освободи Костадин България от така наречите чуждото господство? Като в Северна Корея?

И чуждото господство визира ли Россия? Защото Россия ни обяви за враг. Или само САЩ са чуждото господството?

Зависи кой дава парите.

На такъв човек като му погледнеш политическата кариера се вижда много добре какъв е. Той е от политиците които се носят по течението и отиват на там където има келепир. 

преди 2 минути, BANKATA написа:

Зависи кой дава парите.

На такъв човек като му погледнеш политическата кариера се вижда много добре какъв е. Той е от политиците които се носят по течението и отиват на там където има келепир. 

И какво България ще се капсулова и самоизолира от всички страни в света, и българите ще се женят за братовчедите си, за да запазят и семейството си.

Освен държавата си. 

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

И какво България ще се капсулова и самоизолира от всички страни в света, и българите ще се женят за братовчедите си, за да запазят и семейството си.

Освен държавата си. 

Интересно, как стигаш до такива гениялни умозаключения. Познавате Костадин от СМРАД. Ми запознайте се лично, посетете отворена среща, задайте му въпрос. Не му вярвайте, проверявайте го кво е казал лично пред вас и какво е направил. Стига с кибишки коментари, дето даже и шахматната партия не гледате. Замислете се що все повече хора го харесват и що все повече хора правят местни организации. Колкото и да злобеете от страни, кервана си върви, ,,,

преди 26 минути, tonit1968 написа:

Интересно, как стигаш до такива гениялни умозаключения. Познавате Костадин от СМРАД. Ми запознайте се лично, посетете отворена среща, задайте му въпрос. Не му вярвайте, проверявайте го кво е казал лично пред вас и какво е направил. Стига с кибишки коментари, дето даже и шахматната партия не гледате. Замислете се що все повече хора го харесват и що все повече хора правят местни организации. Колкото и да злобеете от страни, кервана си върви, ,,,

Те и Хитлер са го харесвали немците и още го харесват. Неговата партия до днес взима 5 процента вот. И си има свои симпатизанти в цяла Германия. 

Заедно и с другите AfD. Сформират поне 20 процента вот. 

И той така Хитлер, щял да спасява немците от евреите, които били голямото зло в Германия . Няма що. Голямо зло. Едва 1 процент, ако има. Даже е някакви 0, и не знам си кавки процент еврейското население в Германия. Сякаш всеки втори е евреин в Германия, че ще спасява от чуждото нашествие.

преди 29 минути, АСПЕКТ написа:

българите ще се женят за братовчедите си

Геят и в чужбина да отиде, пак си личи. Геят, навсякъде е гей. Акъла си му е гейски, езикът и правописът, да, прилежни(така написах, защото иначе ще ме нашамари някой мод) и...гейски. 

Приемаш ли поздрави от хетерохора?

Абе китко мека, цветенце шарено. Ако се женя за роднина, няма да е братовчед, а братовчедка. :)

Не забравяй, когато коментираш основно пред мъже, защото колежките ни са малко във форума и, си решил да ни съешаваш близко родово, че буквичката "к", е задължителна в наставките.

преди 15 минути, Sliderum2 написа:

Геят и в чужбина да отиде, пак си личи. Геят, навсякъде е гей. Акъла си му е гейски, езикът и правописът, да, прилежни(така написах, защото иначе ще ме нашамари някой мод) и...гейски. 

Приемаш ли поздрави от хетерохора?

Абе китко мека, цветенце шарено. Ако се женя за роднина, няма да е братовчед, а братовчедка. :)

Не забравяй, когато коментираш основно пред мъже, защото колежките ни са малко във форума и, си решил да ни съешаваш близко родово, че буквичката "к", е задължителна в наставките.

женя — Речник на българския език (chitanka.info)

Правя някой да встъпи в брак — карам го или давам съгласие (за родител и под.), съдействам; извършвам церемонията около брака. Баща ѝ иска да я жени. Женя брат си.

Идва от думата ЖЕНИТБА. За мъж. ОЖЕНВАМ се. Женя се, се използва и от 2 пола.

омъжвам — Речник на българския език (chitanka.info)

Задомявам девойка, намирам ѝ мъж; женя

И така за да ме обвиняваш в ГЕЯски работи, трябваше да кажа българинът(МЪЖ) да се оМЪЖИ. за БРАТОВЧЕДА си(МЪЖ). Българите да се омъжат за братовчедите си. Или българката да се ожени за братовчедката си.

Братовчеди се използва като събирателно. За браточедКА и за братовчед(мъжка рожба).

Хайде да учим, да научим този български език и то патриоти. Освен руския език. Преди да пишем на български език и въобще преди да пишеш, мисли!

преди 43 минути, tonit1968 написа:

Замислете се що все повече хора го харесват и що все повече хора правят местни организации. Колкото и да злобеете от страни, кервана си върви, ,,,

Защото не знаят истината за него. Дедо ти Герги и баба ти Пена едва ли знае какво разхищение вилнее у къщата му. Възприемат го за човек от народа, пък той същия като учителите си.

На Теточков обещали едно, на другия друго, за народа - режима на Северна Корея. Мизерия затворени граници и казарма. Ей туй ви е програмата.

То само като видиш дивата цензура там дето имат достъп да трият, че и тука Филипов си ползва мод правата да им прави пропаганда. Три безогледно, кой знае на него къв келепир са обещали. Гледай ги по делата - пищят от цензура, и в същото време я правят. Пищят от американците, кара американска кола. ЕС такива онакива, пък у Копейкин немско оборудване от скъпарското. Дрън дрън купувайте родното, опищя за една лютеница, пък даде 20 бона за нещо дето хората го подаряват без пари. Майка му чисти басейни за минимална заплата!

Вълци в овчи кожи, народът прост и им вярва. Като на предишните далавераджии.

Симеонов тъй си изгради програмата с плюене на Бойко, после излезе стихче за него:

"Бойко пудел си намери,

казва се Валери. "

Копейкин ги е изръшкал всичките пишман патриоти, просто е поредният дето ще се изгаври с понятието. Вече ми се повдига от тия.

преди 3 часа, Toto2 написа:

Егати луксозния живот - по пътищата часове, в народното събрание фул програма. Нямансъбота, няма неделя. Квот се вика, няма време една ракия като бял човек да пие. Не ща такъв лукс, хич не му завиждам. Ти как ги изкара 300 лева за нафта, това са 3000 км минимум. Минимум 40 часа каране по наште пътища. Явно математиката не ти е сила.

На тебе не ти е сила. Гъзарите с новите коли хвърлят по едни 2500 годишно за затраховки и паркиране. Ходи се по лицензираните сервизи, налива се по тамошните цени. Не ти е тубата да налееш дизела вътре, пък да седнеш да се возиш.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Копейкин ги е изръшкал всичките пишман патриоти, просто е поредният дето ще се изгаври с понятието. Вече ми се повдига от тия.

И на мен. Кофти е, че няма как в днешно време да отличиш някой дали е истински патриот. Всъщност би могло, ама после, след демонстрацията на патриотизъм, ше го обявят за терорист и ще го гонят както турците са гонили комитите. Едно време, поне е било по-лесно. Сега навсякъде лицево разпознаване, доносниците с мобилни телефони и т.н.

преди 11 минути, Sliderum2 написа:

И на мен. Кофти е, че няма как в днешно време да отличиш някой дали е истински патриот.

Ми в Библията го пише. По делата ще го познаеш. Лъже отсега, още не седнал на магарето, вече си клати краката.

Отся ми се зъбят неговите макаци, как щели да ме вкарват в реанимация, само защото споменавам за луксозното му оборудване. Пък той Копейкин се снимал сам, излиза като въшка на чело.

Колко пролетарии познаваш с нови коли и дивани по 4 бона? И секция в пъти повече? Да речем да е бизнесмен, като В. Симеонов, простено да е.

Тоя вашия с мишоческа заплата демонстрира стандарт на бизнесмен. Отде?

Инак зяпнал от такива като мене да прибира, паразитът му двуличен!

Пробвай да напишеш критика под канала му, на 3 смени има орки дето трият! Дори въпрос не може да му зададеш, само маймунски крясъци се толерират. Как ще ни оберете нас, и очерните живота, "като вземете властта".

Пак опорки, пак никакви факти, пак съчинения по картинка. Та така..

преди 7 минути, tonit1968 написа:

Пак опорки, пак никакви факти, пак съчинения по картинка. Та така..

Видеото с къщата на Копейкин дори си го бакъпнах. Един ден ще се сети да ревне да го трие.

Аспект ти даде безумните цени на мебелите му, по немските сайтове. В точно тая тема ги написа. Аз дето съм у ИТ бизнеса не бих си помислил да дам 10 бона за секция, при все, че подаряват запазени екземпляри без пари.

Аз като ИТ пролетарий не виждам разликата, все е мебел.

Музейният аристократ на държавна копанка се зъби да ми прибира още 7% от брутото, щото аз съм бил богатия той бедния.

Болен здрав носи.

Поне туй може ли да ми обясниш, като как хем пищят от цензура, хем я прилагат?

Или са ти обещали нещо блажно, и ще си затвориш очите за да го получиш.

на 11.06.2022 г. в 12:53, АСПЕКТ написа:

Диван 2000 евро. И то сега в намаление. Иначе е 4000 евро.

https://www.xxxlutz.de/p/wohnlandschaft-orange-mikrofaser-001776002040

Бре, какви заплати давали на работниците в Добрич.

Да взема да се прибера в моят край. Добрич. Щом дават такива заплати и аз да си взема диван за 5000 лв.

cy9oxcuy.png

https://www.used-design.com/angebot/76973/kettnaker-vita-hifi-wohnwand

9000 евро холна секция. Kettnaker "VITA" .

26b368df-3aec-4afb-a38c-adc8388ca198.JPG

Дотук 11 000 евро.  20 000 лева. Ако броим без намалението 15 хиляди евро. 

https://ladyzone.bg/videa/btv-video/v-doma-na-kandidat-prezidenta-kostadin-kostadinov-kashta-v-selo-kraj-varnenskoto-ezero-video.html

Ей ти пак, да не кажеш пак не разбрал!

Колко точно тря си изнаглял, да изръсиш 9К евро за малка секция? Дори не е златна.

преди 1 час, Филипов написа:

Бабички с внуци, тюхкат се за "изтърваното" поколение.

Вие ли ще ни оправяте?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.