Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 18 минути, Sliderum2 написа:

Иване и съспекте, щото всичко туй е трол репертоар от фашингтон. Ограничен, налага се, не стига умствен капацитет®

Кое е фашингтон бе дядо, у ФАЩ казармата е високо платена, по желание и с много привилегии. Перфектно решение за бедно момче.

Кажи ми има ли една точка в програмата ви, дето не е вредна за нормалния човек в България. Точно като кърлежи се опитвате да изцоцате от кого каквото сварите. Милион и 200 хиляди души висите като мъртва тяга, на главата на бизнеса. И музеен плъшок  ми демонстрира хипер лукс, докато в същото време и на чистачка не е плащал от джоба си. Само се фокусирате от кого какво да ограбите.

Направихте човек да го е гнус от думата патриот. Нормален патриот имам предвид, не червените калоши дето самИ се кичите с героични епитети. До един червени бабички, шапкари и крадливи мишоци.

Цитат

2022-03-29 10:18:26
Редник, 2 години служба (нерегистриран)

Ставай, сдавай и се уволнявай. Армията е един цирей върху обществото, особено БА в сегашния й вид. Лично мнение на човек принудително загубил две години от живота си, напълно безсмислено!

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

Горкия дед иван. Старост нерадост. Аз изхабих цял коментар, май даже в тая тема, и му обясних че не съм пенсионер и няма да бъда и че след заплатата от казармата пукната стотинка не съм получил, нито искал от държавата и той забрави.  Дед иване, дека ти е капацитета. Ха-ха-ха. Скъпа трололинке где така, тичам щурчо за грант-а.

преди 18 минути, Sliderum2 написа:

Горкия дед иван. Старост нерадост. Аз изхабих цял коментар, май даже в тая тема, и му обясних че не съм пенсионер и няма да бъда и че след заплатата от казармата пукната стотинка не съм получил, нито искал от държавата и той забрави.  Дед иване, дека ти е капацитета. Ха-ха-ха. Скъпа трололинке где така, тичам щурчо за грант-а.

Има един лаф - от великия Хайтов го научих. "Достлук с кози да правиш - на пр ъч ще засмърдиш".

Застанал си до откровени паразити, презирате който не иска да дундурка такива като вас. Който не иска да ви дава. Време, пари, свобода на придвижване. За нещо повече от тях ли се имаш?

Как очаквате хем да ни грабите хем да ви се радваме? Няма нужда някой да ми плаща, за да имам идея за живота си. Кое е добро за мен. Не гледай по себе си.

Тая тема вече изплува на първо място в търсачките. Някой необлъчен от СМРАД-овете, първото което ще види е хипер скъпарския имот и оборудване на Копейкин.

Патриот е, душа дава,

за наука за свобода.

Но не свойта душа братя,

а душата на народа.

Цитат
2022-03-29 10:49:49

х а ха (нерегистриран)

Срелял си друг път, среляше се за цялата служба пет пъти по пет патрона , това беше подготовката ,останалото беше безкрайни караули ,товарене разтоварване, лъскане метене,копане и други "военни" дейности

Цитат
2022-03-29 10:13:52

opc (нерегистриран)

Армията на НРБ се състоеше от наборници, които брояха дните до уволнението и изключително тъпи сержанти и офицери ( задължително с промити мозъци, членове на БКП) . Пълни кретени-лешпери, които крадяха и влачеха от държаното и се пенсионираха рано-рано..

преди 1 минута, ncl написа:

Колко хора вече отказа да гласуват за Възраждане? 1 милион? Два?

Ще видим на изборите.

преди 35 минути, ncl написа:

Колко хора вече отказа да гласуват за Възраждане? 1 милион? Два?

Аудиторията копейкинова е основно такава, дето не влиза в Интернет. СМРАД-овете дето Пасков не спира да плюе - баш СМРАД-овете ви генерират гласоподаватели. Затуй ви скочи електората, чак като се чухте от парламента, и ви дават по презрения СМРАД.

Искам да кажа, че не храня илюзии. Не съм отказал когото и да е. Паразитът лумпен - влязъл е в структурата на Възраждане, защото са му обещали топло местенце на наша издръжка. Ако трябва и след Сатаната ще тръгне, само да си вземе туй, дето мисли, че му се полага.

Правите го инстинктивно, без да го осъзнавате. Както въшката не изпитва угризения, че живее на нечие чело.

Кой го е страх от Възраждане?

Първо, нищо страшно няма в едни предсрочни избори. Тъкмо обратното.

Това е най-добрият механизъм за разрешаване на политическите кризи. Така работи демокрацията.

Второ, много глупав подход е да плашиш хората с хипотезата, че някоя точно определена партия можела да спечели изборите.

Ами ако избирателите гласуват за нея, ще ги спечели. Дори и тази партия да се казва "Възраждане".

Петър Волгин

Източник: https://bnr.bg/…/komentar-na-petar-volgin-predsrochnite…

Цитат

Абе нали щеше да ни освобождаваш от присъствието си?

Докога безлични цитати от разни субекти, дето не знаят нищо? Аз съм си изкарал 2 години там. 

На тролчетата и джендърчетата им препоръчвам да си "изпусннат сапунчето в банята" (според казармения фолклор)

Филипов се изрязал и в горецитираната тема. Като от калъп сте. Червени галоши. Гумени.

Функционално гумените галоши, цървули ботуши вършат прекрасна работа. Без значение цвета. Червени на пазара не съм виждал. Що мислиш че обиждаш някой със словосъчетание червен галош? Нито някой тука изповядва комунистически идеали, па дори привърженик на Възраждане. Да си видял някъде Възраждане да се определят леви ли са, десни ли са? Няма да намериш. Мисля си, че ако вземем властта, тука ще стане такъв див капитализъм, че иванчо пръв ще ревне по соца. Както казва Киро Брейка - заслужавате си го мърши.

преди 23 минути, tonit1968 написа:

Мисля си, че ако вземем властта, тука ще стане такъв див капитализъм, че иванчо пръв ще ревне по соца. Както казва Киро Брейка - заслужавате си го мърши.

Мърши, гледайте си скапания живот! Не се изказвайте вместо другите! Грешно подозирайки, че са нищожества като вас.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Мърши, гледайте си скапания живот! Не се изказвайте вместо другите! Грешно подозирайки, че са нищожества като вас.

Ми точно си гледам моя живот. И ти като ми заставаш на пътя става битка. Или ти или аз. Или моя живот или твоя. Това е живота, смотаняко.

преди 9 минути, tonit1968 написа:

Ми точно си гледам моя живот. И ти като ми заставаш на пътя става битка. Или ти или аз. Или моя живот или твоя. Това е живота, смотаняко.

Аз ли идвам да ти вдигам двойно данъка? Аз ли идвам да ти заробвам поколението с шапкари? Аз ли ти връщам визите до комшиите?

Аз ли членувам при Копейкин, и аз ли ти се зъбя как ще ти очерня живота като "вземем властта"?

Или ти на мене?

Кво толкоз ви обещава музейният миши с луксозната вила, че пощурявате като обезумели?

Реално предателите сте вие!

абе тоа Иван...

що го плашите че ,,Възраждане" ще въведем ,,опреснителна" казарма за още две години?

той него терористичната организация нато го пази...

трябва да излезем от нея...

ес...

частната сзо...

и от де що ,,кръжоци" са ни набутАле всички продажни мишоци за тези 32 години...

янките да си гоу хоум...да не ги пращаме на май.а им в гзъ...

непеотата забранени със закон...

закон за двата пола-мъж и жена...

както Орбан направи...

Заставаш срещу мен и това е достатъчно. Ръсейки глупости, лъжи и предположения против Костадин и партията ми, обиждаш лично мен. Защото Коцето говори културно от мое име. Аз не мога така, при мене е джаста праста и си в реанимацията. За това не съм политик. Та като плещиш глупости - едно се представяш лично себе си за мека китка, мамино детенце и мърморан. И второ - директно ме обявяваш за твой личен враг. Защото не представяш нищо логично като аргументи, а само оплюване и лични страсти. Няма как да знаеш каква ще е казармата на Коцето, че да я сравняваш с казармата на Ес, в която си "служил" и наистина е подигравка със понятието казарма. Във  всички страни - Америка, Русия, Еквадор, и която си избереш - първата работа на старшинката е да респектира новобранеца. Гледай някой амерички френски немски и къвто се сетиш филм - това дето го мразиш се случва абсолютно на всякъде. Постига се пълно пречупване на новобранеца и от него след това се прави воин. А ако искаш армия да ти пази страната, а не господаря, трябва да имаш воини. Които се обучават в казармата. Пък после който иска става платен постоянен военен. Където и да е. А ти, като мека китка, неспособен и не желаещ дори дете да отгледаш, няма как да ти харесва казарма, армия и все разни други мъжки работи - спорт, лов, риболов, опасни неща ...

преди 16 минути, tonit1968 написа:

И второ - директно ме обявяваш за твой личен враг. Защото не представяш нищо логично като аргументи, а само оплюване и лични страсти.

Поне супер лукса на Копейкин погледна ли го? Мислех го за хитър, май се оказва глупав. Рано или късно електоратът му ще съфиреса що за фурнаджия е.

Да демонстрираш супер-лукс, и да се надяваш на гласовете на най-залюханите бедни. Минава, ама до време.

Той и В. Симеонов тъй си направи програмата с гласовете на ничиите парии презрени. После като му видяхме хотелите и милионите, и вече гледа парламента по телевизора само.

Истината и при вас ще лъсне, като въшка на чело.

преди 19 минути, tonit1968 написа:

Та като плещиш глупости - едно се представяш лично себе си за мека китка, мамино детенце и мърморан.

Не че нещо, ама съм видял 100 пъти повече свят от тебе. 20 години работя само с чужденци. Документация на български не се сещам да съм имал през досегашната си кариера.

Да речем, че съм с една идея по - просветен от теб.

Туй че не го разбираш е нормално за парий от село Левски.

преди 21 минути, tonit1968 написа:

Няма как да знаеш каква ще е казармата на Коцето, че да я сравняваш с казармата на Ес, в която си "служил" и наистина е подигравка със понятието казарма. Във  всички страни - Америка, Русия, Еквадор, и която си избереш - първата работа на старшинката е да респектира новобранеца. Гледай някой амерички френски немски и къвто се сетиш филм - това дето го мразиш се случва абсолютно на всякъде. Постига се пълно пречупване на новобранеца и от него след това се прави воин. А ако искаш армия да ти пази страната, а не господаря, трябва да имаш воини. Които се обучават в казармата. Пък после който иска става платен постоянен военен. Където и да е. А ти, като мека китка, неспособен и не желаещ дори дете да отгледаш, няма как да ти харесва казарма, армия и все разни други мъжки работи - спорт, лов, риболов, опасни неща ...

Теточков, аз против войниклъка нямам. Забавно беше като ходихме по тактика, да се поокаляме, да видим истински как изглежда бойно поле, в безопасни условия.

Проблемът е, че казармата ни няма почти нищо общо с войниклъка. На 99% прилича на кой да е мъжки затвор.

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Той и В. Симеонов тъй си направи програмата с гласовете на ничиите парии презрени. После като му видяхме хотелите и милионите, и вече гледа парламента по телевизора само.

Симеонов влезе в парламента заради плюенето си по ГЕРБ като използва гласовете на разочарованите от Волен. А вече е извън него, защото после се прегърна с тях, а не заради хотелите и имотите му.

преди 25 минути, tonit1968 написа:

Защото Коцето говори културно от мое име. Аз не мога така, при мене е джаста праста и си в реанимацията.

Хич не говори добре за вас, с езика на подивял орангутан. После що ви рисуват като маймуни, с хиена на байраците.

преди 1 час, tonit1968 написа:

Функционално гумените галоши, цървули ботуши вършат прекрасна работа. Без значение цвета. Червени на пазара не съм виждал. Що мислиш че обиждаш някой със словосъчетание червен галош? Нито някой тука изповядва комунистически идеали, па дори привърженик на Възраждане. Да си видял някъде Възраждане да се определят леви ли са, десни ли са? Няма да намериш. Мисля си, че ако вземем властта, тука ще стане такъв див капитализъм, че иванчо пръв ще ревне по соца. Както казва Киро Брейка - заслужавате си го мърши.

Да затова веете руски знамена, имате някаква извратена привързаност с елементи на садо и мазо към Россия и по-точно СССР. 

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Поне супер лукса на Копейкин погледна ли го? Мислех го за хитър, май се оказва глупав. Рано или късно електоратът му ще съфиреса що за фурнаджия е.

Да демонстрираш супер-лукс, и да се надяваш на гласовете на най-залюханите бедни. Минава, ама до време.

Истината и при вас ще лъсне, като въшка на чело.

Не че нещо, ама съм видял 100 пъти повече свят от тебе. 20 години работя само с чужденци. Документация на български не се сещам да съм имал през досегашната си кариера.

Да речем, че съм с една идея по - просветен от теб.

Туй че не го разбираш е нормално за парий от село Левски.

Бе къв супер лукс да видя бе, мушморок. Ако това за тебе е супер лукс, кви ми ги плещиш че си некакъв супер успешен. Те я мебели за 20 000 ги имат повечето работещи бедни. Чрез заеми естествено. Я ми кажи колко хора нямат пари за хлеб, ама карат БМВ, Ауди а8 за по 10 бона втора употреба? Човека със заплата спокойно може да има такива "благини". Къв лукс ти се привижда, кви пет лева? Съвсем изтрещяхте, мухли тъпи. А това, че си бил с повече чужденци, отколкото българи - ми баш кирчо. Еничарин и предател от сой. Свят бил видял. Ми гледай си го - това не те прави умен и добър.

преди 5 минути, ncl написа:

Симеонов влезе в парламента заради плюенето си по ГЕРБ като използва гласовете на разочарованите от Волен. А вече е извън него, защото после се прегърна с тях, а не заради хотелите и имотите му.

На Симеонов и аз му се радвах в началото. После първата лампичка де ми светна беше баш за казармата, Байрактаров и покойния забравих му името водещ, наскоро си отиде от Ковид. Като заприказваха да я връщат.

Симеонов си изгради електората с плюене по ДПС. И ся по ирония на съдбата си поделят режийните в един и същи офис. Пусках линк тука.

Копейкин е същия. Като учителите си. Които се провалиха.

току-що, Sliderum2 написа:

Абе само ЦСКА бе, стига с тая политика!

Кво наака ли се?

преди 1 минута, tonit1968 написа:

Бе къв супер лукс да видя бе, мушморок. Ако това за тебе е супер лукс, кви ми ги плещиш че си некакъв супер успешен. Те я мебели за 20 000 ги имат повечето работещи бедни. Чрез заеми естествено.

Аха, и един мармот завива шоколада! Схемите на Копейкин лъснаха като гол зад ник на слънце. Не мога да си обясня кво ви омагьосва, пред очите ви е розовият слон в стаята, и не го виждате! Или се правите, за пустото обещано местенце в общината!

преди 28 минути, tonit1968 написа:

Заставаш срещу мен и това е достатъчно. Ръсейки глупости, лъжи и предположения против Костадин и партията ми, обиждаш лично мен. Защото Коцето говори културно от мое име. Аз не мога така, при мене е джаста праста и си в реанимацията. За това не съм политик. Та като плещиш глупости - едно се представяш лично себе си за мека китка, мамино детенце и мърморан. И второ - директно ме обявяваш за твой личен враг. Защото не представяш нищо логично като аргументи, а само оплюване и лични страсти. Няма как да знаеш каква ще е казармата на Коцето, че да я сравняваш с казармата на Ес, в която си "служил" и наистина е подигравка със понятието казарма. Във  всички страни - Америка, Русия, Еквадор, и която си избереш - първата работа на старшинката е да респектира новобранеца. Гледай някой амерички френски немски и къвто се сетиш филм - това дето го мразиш се случва абсолютно на всякъде. Постига се пълно пречупване на новобранеца и от него след това се прави воин. А ако искаш армия да ти пази страната, а не господаря, трябва да имаш воини. Които се обучават в казармата. Пък после който иска става платен постоянен военен. Където и да е. А ти, като мека китка, неспособен и не желаещ дори дете да отгледаш, няма как да ти харесва казарма, армия и все разни други мъжки работи - спорт, лов, риболов, опасни неща ...

Mдаа - лош генетичен матрЯл сте..... Джаста праста, пък в "гара левски- пази багажа", като спреш до няколко индианци с джипката да питаш нещо - те бягат :) Коцето си живее живота (за сега) на ваш гръб. Ще ви дойде нагорно в един момент - дано те няма в списъците с "членое"

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.