Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 2 минути, tonit1968 написа:

Ми все си мисля, че укрите бежанци като поживеят в България, ще бегат от ЕС с 200. 

Ти пък от кога взе и да мислиш?

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

току-що, АСПЕКТ написа:

След като е било всичко страхотно. То тогава, къде са добрите плодове, на това дърво. Защо не берем добрите плодове, което пося великия, страхотен, царствен социализъм?

преди 1 минута, tonit1968 написа:

Ми все си мисля, че укрите бежанци като поживеят в България, ще бегат от ЕС с 200. 

Не само укрите, и македонците се натискат за ЕС. Неслучайно Каракачанов продаваше БГ гражданство, после с тоя паспорт си отваря портите на света.

Вие освен портата на кочината друго не отваряте на село. Затуй ЕС не ви топли. Дори само за червената пътечка по летищата, дори само с лична карта се минава. Ето затова искам в ЕС.

преди 1 час, N1K17Y написа:

"Демократичното" ни управление е плод на любимия ти соц, като любимите ти другари и след 30+ години си държат държавата ;) 

преди 50 минути, АСПЕКТ написа:

Каква полза след като още управляват чедата, внучетата, братчедите, познатите, секретарките, съседките и т.н. на комунистите.

Тая мантра се изтърка и не може все да ви е за оправдание за безхаберието, кражбите и предателствата. След 33 години все още има какво да крадете и рушите - смятай какво е било и какво е имало, щом още има за крадене и чупене!

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Мене трудно може да ме обявиш в про-САЩ. Като нямаме армия ни трябва НАТО. Като нямаме икономика ни трябва ЕС. Тия дето сега се натискат за ЕС по-прости ли ги имаш от вас?

Аз му разправям, че нато уби армията ни, а той - като нямаме армия ни трябвало нато !!! ЕС ни затвори блоковете на АЕЦ и сложи чатала на икономиката ни, а ти пак невидял и неразбрал!

Твоята работа е като оня, дето го питали защо ръси, а той - против крокодили. Ами тук няма крокодили... Е те затова няма, щото ръся... :getout:

От Партия Възраждане вместо да помогнат на изпаднало в беда 9 членно семейство - му купуват къщата на безценица и ги прогонват!!! 450 квадрата къща е купена за ... 55 000 лева!!!
Костадин Костадинов заплашва със саморазправа семейството!!!
Изгонват ги на НОВА ГОДИНА!!!
Това е МОРАЛА на политиците!!!!
преди 13 минути, tonit1968 написа:

Така е. И го осъзнавам. И не очаквам да им сменя чипа. Това е форум, посещаван от ограничен брой хора, всеки със свое мнение и неподдаващ се на промяна. Но ме кефи да ги дразня и да им научавам мурафетите и опорките. Това е доста полезно после на терен, сред истински хора очи в очи. 

Не е и смислено да им сменяш чипа, такъв няма. Проста електронна схема с антена...Сега е насочена и приема сигнал от фашингтон. Обаче, ако им предложиш по-добро заплащане. От тях ще излиза каквото ти искаш. Антената им ше се насочи и ше приема от теб.

току-що, Joss Bomon написа:

Аз му разправям, че нато уби армията ни, а той - като нямаме армия ни трябвало нато !!! ЕС ни затвори блоковете на АЕЦ и сложи чатала на икономиката ни, а ти пак невидял и неразбрал!

НАТО не ни е убило армията, българи го направиха. Дадохте на Емел Етем власт и първата ѝ работа беше да нареже самоходни гаубици.

ЕС не е искал да си затваряме реакторите. Що ги разсипахте, поне да бяхте ги консервирали.

Маймуни пущате у властта, после кой бил виновен!

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

От Партия Възраждане вместо да помогнат на изпаднало в беда 9 членно семейство - му купуват къщата на безценица и ги прогонват!!! 450 квадрата къща е купена за ... 55 000 лева!!!
Костадин Костадинов заплашва със саморазправа семейството!!!
Изгонват ги на НОВА ГОДИНА!!!
Това е МОРАЛА на политиците!!!!

Доказателство? 

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

След като е било всичко страхотно. То тогава, къде са добрите плодове, на това дърво. Защо не берем добрите плодове, плодове, които пося великия, страхотен, царствен социализъм?

Евангелието според Матей 7:16-20  БИБЛИЯТА сега (bible.com)

По плодовете им ще ги разпознаете. Човек не бере грозде от тръни или смокини от репеи, нали? По същия начин, всяко добро дърво ражда добри плодове, а лошото дърво ражда лоши плодове. Едно добро дърво не може да даде лоши плодове, нито едно лошо дърво може да даде добри плодове. Всяко дърво, което не ражда добри плодове, се отсича и се хвърля в огъня.

Вече над 30 години сме извън социализъма и сме в капитализъма. Задавам същия въпрос. Къде са добрините на капитализъма. Не, не на капитализъма, а на политиката на наште управници през последните 32 години? Защо не надградихме или поне не запазихме това, което имахме. Къде е армията, къде е промишлеността, къде са хората, къде е селското стопанство? Къде са ни електрокарите, фармацевтиката, химическата промишленост? Къде са хората? Ако беше по-добро управление, трябваше да гоним 12 милиона българи...

преди 9 минути, NewRedDragon написа:

преди 3 минути, tonit1968 написа:

Вече над 30 години сме извън социализъма и сме в капитализъма. Задавам същия въпрос. Къде са добрините на капитализъма.

Ми заплата на простоработник в софтуера стига до 8 бона, без да си дават зор. Пътувам само с лична карта, по амнайсе богати държави. Имам достъп до хубави западни актуални книги и технологии.

Ваще другари даваха само руски и румънски коли да караме.

От гледане назад ни карате към пропаст.

Не, не на капитализъма, а на политиката на наште управници през последните 32 години? Защо не надградихме или поне не запазихме това, което имахме. Къде е армията, къде е промишлеността, къде са хората, къде е селското стопанство? Къде са ни електрокарите, фармацевтиката, химическата промишленост? Къде са хората? Ако беше по-добро управление, трябваше да гоним 12 милиона българи...

И кво те грее ако сме 12 милиона? От които 3 милиона пенсионери, дето все за червено гласуват, след всички катастрофи дето ни натика БСП.

Индийците са милиард, а има богати държави с по-малко и от нашето население.

Ето още 

Фирма ПЕРСИКА ЕООД ("PERSIKA") ЕИК 202780394 (papagal.bg)

Фирмата на жена му. Велина Денчева Костадинова 

Оборот 795,000 лв. оборот (13,000 лв. печалба) за 2019 г.
преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Е, кво? Човек на 40 години , изкарващ достатъчно пари като юрист консулт, взима заем 200 бона за 30 години с месечна вноска 800 и нещо лева и си купува жилище. Кво странно виждаш. Има документи, даже и ги показаха по битивито. Не ви ли омръзна да дъвчете едни и същи дъвки?

преди 4 минути, tonit1968 написа:

Къде са добрините на капитализъма. Не, не на капитализъма, а на политиката на наште управници през последните 32 години?

Къде ли са? Ами в доходите, частната инициатива, безпроблемното придвижване - независимо по работа или за кеф!

преди 5 минути, tonit1968 написа:

Защо не надградихме или поне не запазихме това, което имахме. Къде е армията, къде е промишлеността, къде са хората, къде е селското стопанство?

Армията на не е приоритет на подобна площ! Промишленост тук никога не е имало. Селското ви стопанство е в 19 век и не е конкуренто по цена на крания продукт

преди 7 минути, tonit1968 написа:

Къде са ни електрокарите,

Добре, че ги няма!

преди 7 минути, tonit1968 написа:

Къде са хората?

Там къдети искат да са! Хората имат избор. Говоря за хората, не за кратуни като тебе

току-що, АСПЕКТ написа:

Ето още 

Фирма ПЕРСИКА ЕООД ("PERSIKA") ЕИК 202780394 (papagal.bg)

Фирмата на жена му.

Всички знаем че си е купил къща, ама дай документи че е еди колко си пари и че е изгонил 9 човека от нея.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Ми заплата на простоработник в софтуера стига до 8 бона, без да си дават зор. Пътувам само с лична карта, по амнайсе богати държави. Имам достъп до хубави западни актуални книги и технологии.

Ваще другари даваха само руски и румънски коли да караме.

От гледане назад ни карате към пропаст.

И кво те грее ако сме 12 милиона? От които 3 милиона пенсионери, дето все за червено гласуват, след всички катастрофи дето ни натика БСП.

Индийците са милиард, а има богати държави с по-малко и от нашето население.

Еми колкото и пари да изкарваш, покрай тебе ако е помия и пустош, няма да ти е гот. Това, да мислиш само за себе си, не е нормално, а е диагноза. 

Е, кво? Човек на 40 години , изкарващ достатъчно пари като юрист консулт, взима заем 200 бона за 30 години с месечна вноска 800 и нещо лева и си купува жилище. Кво странно виждаш. Има документи, даже и ги показаха по битивито. Не ви ли омръзна да дъвчете едни и същи дъвки?

Премиерът декларира 700 000 долара, лексус и сладкарницата на жена си | СЕГА (segabg.com)

Над лидера на „Възраждане“ Костадин Костадинов тежи жилищен кредит за 180 524 лв.

Той разполага с къща в село Константиново (една четвърт се води на името му, имотът е на стойност 215 141 лв.), апартамент във Варна, лека кола, 8000 лв. в наличност и 5000 лв. на влог.

Така работят американските нпо-та, покрай една истина пробутват 10 лъжи да оплюят някой. 

преди 2 минути, tonit1968 написа:

Еми колкото и пари да изкарваш, покрай тебе ако е помия и пустош, няма да ти е гот. Това, да мислиш само за себе си, не е нормално, а е диагноза. 

Ми за вас ли да мисля бе, в програмата ви поразия до поразия за народа.

Протегнали се само да грабите, от кого каквото можете да измъкнете!

току-що, АСПЕКТ написа:

Над лидера на „Възраждане“ Костадин Костадинов тежи жилищен кредит за 180 524 лв. Той разполага с къща в село Константиново (една четвърт се води на името му, имотът е на стойност 215 141 лв.), апартамент във Варна, лека кола, 8000 лв. в наличност и 5000 лв. на влог

Ама кажи как е изгонил 9 човека?

току-що, АСПЕКТ написа:

Над лидера на „Възраждане“ Костадин Костадинов тежи жилищен кредит за 180 524 лв. Той разполага с къща в село Константиново (една четвърт се води на името му, имотът е на стойност 215 141 лв.), апартамент във Варна, лека кола, 8000 лв. в наличност и 5000 лв. на влог

Така де, аз разполагам с повече, ама щото бачкам и нямам време да обикалям по България. Сина ми също в момента има повече от Коцето. И кво.

Така де, аз разполагам с повече, ама щото бачкам и нямам време да обикалям по България. Сина ми също в момента има повече от Коцето. И кво.

Син ти кво мисли по въпроса че ще му вдигате двойно данъка? Или като видни мерзавци не сте му казали?

Aми за тебе и льохманите окло копейкин ли да мислим, бе? Естествено, че ще мисля за собствения си комфорт

преди 5 минути, symanbg написа:

Ама кажи как е изгонил 9 човека?

Лека кола Форд Мондео цена 36577 покупко-продажба, откъде пари? От заплата.

Декларация (caciaf.bg)

Искам и аз заплата 40К. Адвокат казваш?

Така, ти бачкаш, пък копейкин има!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.