Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Предимно на крал Леополд II.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 37 минути, Sliderum2 написа:

Другарю иванкиров, а кои портрети са разрешени от господарите ти от сащ. Може ли списък с разрешени/забранени, за да не взема да сбъркам.

Еми примерно на Айнщайн, или Тесла, че ни е комшия по произход.

Червен изверг дето лично помня как майка ми разправяше как я репресираха , че извикали поп на опелото на баща ми. На тия боклуци да изтипосаш вожда трябва да си от маймуна надолу.

Аз не закачих от бригадите, ама помня студентите как ги юркаха по един МЕСЕЦ всяко лято, принудителен безплатен труд. И да е гаврата пълна - някои ги караха и да си доплащат, щото ги турили на нископлатена работа, и не си покрили разходите за храна.

Изверги като вашия вожд като нищо ще ни емнат да копаем Софийски канал 2. Дано не помирисвате власт, после и вас ще юркат за простотии. Тъпа БГ музика на Графа по радиото, и крясъци България на 3 морета. Ще бием турците с прашки.

https://webstage.bg/istoriya/366-sofiiskoto-more-nelepa-priumitza-ili-genialen-plan.html

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Еми примерно на Айнщайн, или Тесла, че ни е комшия по произход.

Червен изверг дето лично помня как майка ми разправяше как я репресираха , че извикали поп на опелото на баща ми. На тия боклуци да изтипосаш вожда трябва да си от маймуна надолу.

Аз не закачих от бригадите, ама помня студентите как ги юркаха по един МЕСЕЦ всяко лято, принудителен безплатен труд. И да е гаврата пълна - някои ги караха и да си доплащат, щото ги турили на нископлатена работа, и не си покрили разходите за храна.

Изверги като вашия вожд като нищо ще ни емнат да копаем Софийски канал 2. Дано не помирисвате власт, после и вас ще юркат за простотии. Тъпа БГ музика на Графа по радиото, и крясъци България на 3 морета. Ще бием турците с прашки.

https://webstage.bg/istoriya/366-sofiiskoto-more-nelepa-priumitza-ili-genialen-plan.html

Аз нямам спомен да съм си доплащал на бригадите. Но пък като се сещам че и тогава имаше мързеливи келеши. Главно наследници на бивши чорбаджии от царско време, родени със сребърен пряпорец в дупарата. Може и да са доплащали.

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

Аз нямам спомен да съм си доплащал на бригадите. Но пък като се сещам че и тогава имаше мързеливи келеши. Главно наследници на бивши чорбаджии от царско време, родени със сребърен пряпорец в дупарата. Може и да са доплащали.

Ми не, всички от групата да доплащат. По равно.

Как е, одобряваш ли принудителен безплатен труд? Толкова сте фанатизирани и изкукали, че ако ви свирнат и по един бъбрек ще дадете. Копейкин ви събира точно най-безгръбначните, изкукали дядовци и баби. Дето се възмущават от "подрастващото поколение" с компютрите.

Прочети горния линк, Георги Марков го е писал. После му светиха маслото в чужбина. Щото казал истината. От червените изроди и на оня свят мира нямаме. Само те да си живеят като царе, ние в калта.

преди 6 минути, M.Николов написа:

Я, сподели сега колко ти плащат арендаторите?

100 кинта на декар, що питаш?

И да не ми плащат, поне не ме карат 2 години и 3 месеца у шапкарската каторга, на кенефите без врати. Лично съм ги виждал, още има от тия.

И по месец бригада. Тия дето ги юркаха разправяха, че не им тежал самия труд. Натиряли ги един месец в нищото, баш като затвор, да искаш няма де да отидеш, градът е на километри надолу. Взема ги автобус сутрин, оставя ги на завода, вечерта ги прибира. Всяка година това, инак няма записване на новия семестър.

Бесни бригадири дори ги карали да правят строева подготовка след работа, ама не им минал номера.

Това е червения изверг, да им е гадно на другите, ей тъй за идеята.

Мене пък ме беше яд, че не успях да бъда на студентската бригада. Щото ме задържаха в казармата. Направо почнах с лекциите. Що ме беше яд? Ми отивахме на бригада не за парите, а за социалния живот. Запознанства, гаджета, вечери около огъня и диви купони. Ма задръстения иванчо тея работи не ги знае. Това беше по соца де, не като станахме "бела" държава.

преди 4 минути, IvanKirov написа:

100 кинта на декар, що питаш?

100 кинта дават само в Добруджа

на другите места я дадат 50, я не.

Та голям келепир.Ползват ти земята и ти дадат 50лв на година.

преди 8 минути, IvanKirov написа:

Ми не, всички от групата да доплащат. По равно.

Как е, одобряваш ли принудителен безплатен труд? Толкова сте фанатизирани и изкукали, че ако ви свирнат и по един бъбрек ще дадете. Копейкин ви събира точно най-безгръбначните, изкукали дядовци и баби. Дето се възмущават от "подрастващото поколение" с компютрите.

Прочети горния линк, Георги Марков го е писал. После му светиха маслото в чужбина. Щото казал истината. От червените изроди и на оня свят мира нямаме. Само те да си живеят като царе, ние в калта.

Нямаш идея нали. Соца трябваше да е преходен строй, да ни научат да разлюбим парите, като мотив да работим. Ако бяхме пораснали до комунисти и бяхме влезли съответният строй, за хората работата като принос за общото благо, щеше да е удовлетворяваща определена част от нематериалните нужди на индивида, наред с изживяване на удоволствията от образованието, съприкосновението с произведения на изкуството и т.н. При положение че всички работят, все щеше да се произвежда достатъчно за задоволяване на материалните нужди, които между впрочем нямаше да са съществени. Колко му трябва на човек, ако не е извратен от капитализЪма консуматор, за да живее наистина добре, но без излишества.

преди 1 минута, tonit1968 написа:

Ма задръстения иванчо тея работи не ги знае. Това беше по соца де, не като станахме "бела" държава.

Е аз студенцията от купони и соц. живот не се отървах. Бях в общежитие. Жалко че си хванах гадже, другите моми ме нещяха обвързан.

Вие кухарите все някой да ви организира нещо, вместо вас. То си е диагноза, да симпатизираш на режим, много подобен на фашисткия. Хитлер поне по курорти ги е водил, с круизни кораби. Почивните му станции седят до ден днешен. А бай ви Тодор - на бараки  в гората.

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Нямаш идея нали. Соца трябваше да е преходен строй, да ни научат да разлюбим парите, като мотив да работим. Ако бяхме пораснали до комунисти и бяхме влезли съответният строй, за хората работата като принос за общото благо, щеше да е удовлетворяваща определена част от нематериалните нужди на индивида, наред с изживяване на удоволствията от образованието, съприкосновението с произведения на изкуството и т.н. При положение че всички работят, все щеше да се произвежда достатъчно за задоволяване на материалните нужди, които между впрочем нямаше да са съществени. Колко му трябва на човек, ако не е извратен от капитализЪма консуматор, за да живее наистина добре, но без излишества

Да де ама червените мърши ходеха по корекомите, носеха дънки и скатаваха от всичко. Равенство ама те едни такива по-равни. Носеха им храна по домовете, да не се изсипе червената принцеса да готви.

Бах ви в боклуците, цял живот в принуда! Всичко насила.

преди 6 минути, M.Николов написа:

100 кинта дават само в Добруджа

на другите места я дадат 50, я не.

Та голям келепир.Ползват ти земята и ти дадат 50лв на година.

Поне имам избор. Не ме карат насила с мотиката. Бачкам си мойте неща, не копая софийския канал.

Има нещо изродено в тебе. Купоните си ги организирахме сами- бутилка ракия, някой с акордеон и китара и готово. И народа се челастреше здраво по онуй време. А сега младите не щат да се размножават. Нямат интерес и от секса. Те това е големия проблем, а не твоите глупотевини. Даже и циганите в България вече не правят много деца и бегат навън.

Ние си се мандръсахме яко, Теточков. Верно, деца нямахме. Не ни трябват.

Ние младите обикаляме света, аз буквално, и то 2 пъти. Ние младите бачкаме за западни заплати, образовани сме, знам 3 езика.

Вие дъртите чакате Копейкин да ви върне войнишкия. Самата носталгия по соца си е бабешка диагноза. Жалко, че още много години ще се лутаме като Мойсей из пустинята, докато пукне и последния роб. Вие не сте достойни за обетованата земя.

Не ми се мисли сама булка с 2 деца, докато мъжът ѝ мери поделението с кибритена клечка. Или ако няма деца да те остави, туй 2 години и половина са съществена част от живота. Кой е луд да те чака?

Напълнили са ви главите с червени бръмбари, че и на децата се мъчите да ги инсталирате. Бетонни тикви!

преди 40 минути, tonit1968 написа:

Те това е големия проблем, а не твоите глупотевини. Даже и циганите в България вече не правят много деца и бегат навън.

За кво са ми деца бе Теточков, да живеят в най-бедната страна в ЕС, и да ни пазят албански самолети? 45 години червени байраци и 35 години избиране все на спасители и патриоти. Докарахте ни дотам физическото оцеляване да е под въпрос. Ще прокопсаме ако на такива като тебе забраним да гласувате. Лъжете се лесно, като баранки. Кой не дошъл той не ви залъгал, един такъв резервоар сте, дето избирате най-подлите мерзавци и фурнаджии. Копейкин само в ДПС и ГЕРБ не се е подвизавал.

Толкоз много е народен и принципен вашия, че дори не мога да му пиша да си намали дебилската музика след клиповете. И се наредил държава да управлява тоя мишок музеен.

преди 34 минути, IvanKirov написа:

Ние си се мандръсахме яко, Теточков. Верно, деца нямахме. Не ни трябват.

Ние младите обикаляме света, аз буквално, и то 2 пъти. Ние младите бачкаме за западни заплати, образовани сме, знам 3 езика.

Вие дъртите чакате Копейкин да ви върне войнишкия. Самата носталгия по соца си е бабешка диагноза. Жалко, че още много години ще се лутаме като Мойсей из пустинята, докато пукне и последния роб. Вие не сте достойни за обетованата земя.

Не ми се мисли сама булка с 2 деца, докато мъжът ѝ мери поделението с кибритена клечка. Или ако няма деца да те остави, туй 2 години и половина са съществена част от живота. Кой е луд да те чака?

Напълнили са ви главите с червени бръмбари, че и на децата се мъчите да ги инсталирате. Бетонни тикви!

За кво са ми деца бе Теточков, да живеят в най-бедната страна в ЕС, и да ни пазят албански самолети? 45 години червени байраци и 35 години избиране все на спасители и патриоти. Докарахте ни дотам физическото оцеляване да е под въпрос. Ще прокопсаме ако на такива като тебе забраним да гласувате. Лъжете се лесно, като баранки. Кой не дошъл той не ви залъгал, един такъв резервоар сте, дето избирате най-подлите мерзавци и фурнаджии. Копейкин само в ДПС и ГЕРБ не се е подвизавал.

Толкоз много е народен и принципен вашия, че дори не мога да му пиша да си намали дебилската музика след клиповете. И се наредил държава да управлява тоя мишок музеен.

Ми нали бачкаш за западна заплата бе пич :) . Що да нямаш дяца :) . Кво ти дреме, че сме най-бедната страна в ЕС? Още по-добре за теб. Ще напра'иш кинти поне милион :) . И внуци, че и правнуци ще изгледаш :) .

А сега сериозно. Земи се спри с глупостите или някъде другаде ги разправяй, където ще ти вярват :) . Може в Свободна Европа да идеш, едно интервю да дадеш. Да размажеш "гадните комунисти" дет са ти почернили живота :) .

преди 6 минути, darco написа:

Ми нали бачкаш за западна заплата бе пич :) . Що да нямаш дяца

И защо са ми?

преди 6 минути, darco написа:

А сега сериозно. Земи се спри с глупостите или някъде другаде ги разправяй, където ще ти вярват

Червен глист, вземи потърси за лагерите в Белене, в youtube има десетина. Хем за такива безпросветни като тебе, няма да се напъваш да четеш. После ми обяснявай кое било глупости. Борихте буржоазията като се нанесохте в богаташките къщи. Началникът на тогавашното МВР - Антон Югов. Натирил банкера в лагер на смъртта, пък се нанесъл у тях  и му размъква чехлите. Тъй правихте равенство и борехте империализма и буржоазията.  На дивана на буржоазията.

Уроди нещастни!

Като бяхме 9 милиона по соца и кво? Майка ми цял живот пере в корито, и за автомобил не смеехме и да мечтаем. Даскалица с висше, да не кажеш че някаква чистачка. Пък вашите партийци с Волги и Чайки се развяват, за народна сметка.

Айде да съм първия, честито мерзавци. Правителството се разпада. Скоро ще намажете филията с чужди пари, с нашите. Бабичките ще проливат щастливи сълзи, при вида на каторжници в униформа.

Таман ги слушам, единия ще емигрира ако Копейкин ни направи 16-та република на СССР.

преди 4 часа, IvanKirov написа:

И защо са ми?

Червен глист, вземи потърси за лагерите в Белене, в youtube има десетина. Хем за такива безпросветни като тебе, няма да се напъваш да четеш. После ми обяснявай кое било глупости. Борихте буржоазията като се нанесохте в богаташките къщи. Началникът на тогавашното МВР - Антон Югов. Натирил банкера в лагер на смъртта, пък се нанесъл у тях  и му размъква чехлите. Тъй правихте равенство и борехте империализма и буржоазията.  На дивана на буржоазията.

Уроди нещастни!

Като бяхме 9 милиона по соца и кво? Майка ми цял живот пере в корито, и за автомобил не смеехме и да мечтаем. Даскалица с висше, да не кажеш че някаква чистачка. Пък вашите партийци с Волги и Чайки се развяват, за народна сметка.

Еми как можеш да зададеш подобен въпрос? За какво са ти деца? Ти нормален ли си? Просто нямам думи. Ми баща ти и майка ти са мислели по този начин? Или дядовците и бабите ти? Леле...малоумник.

току-що, tonit1968 написа:

Еми как можеш да зададеш подобен въпрос? За какво са ти деца? Ти нормален ли си? Просто нямам думи. Ми баща ти и майка ти са мислели по този начин? Или дядовците и бабите ти? Леле...малоумник.

Знам бее... Бетонна глава, има си шаблон и по него мога да ти кажа дори любимия цвят. Толкова сте еднакви и предвидими. Биороботи, маймуни.

И за кво са ми деца??? Решението да има деца си е на майка ми, не е мое.

Да си жертвам живота че да създам разумно същество, дето ще живее в мизерия и циг ан ия. От къв зор?

преди 8 минути, tonit1968 написа:

Ти нормален ли си?

И още се питаш ?!

След всички гаменски обръщения и обиди отдавна трябваше да е в почивка на БАНановите острови...

току-що, Joss Bomon написа:

И още се питаш ?!

След всички гаменски обръщения и обиди отдавна трябваше да е в почивка на БАНановите острови...

И да си останете само мерзавците тука? Като коментарите под клиповете ви. Да окъкате и тука. Филипов се опита.

преди 21 минути, IvanKirov написа:

Знам бее... Бетонна глава, има си шаблон и по него мога да ти кажа дори любимия цвят. Толкова сте еднакви и предвидими. Биороботи, маймуни.

И за кво са ми деца??? Решението да има деца си е на майка ми, не е мое.

Да си жертвам живота че да създам разумно същество, дето ще живее в мизерия и циг ан ия. От къв зор?

Да, лауреат си за Дарвиновата премия. Ми като пукнеш един ден, кво остава след тебе. Нищо. Прекъсваш генетична линия, колкото и незначителна да е. С това мислене .... бе с една дума - що си жив? Да ядеш, да отделяш фекалии и нищо друго. И повечето млади са така като тебе. Случайници на тоя свят.

току-що, tonit1968 написа:

Да, лауреат си за Дарвиновата премия. Ми като пукнеш един ден, кво остава след тебе. Нищо. Прекъсваш генетична линия

Дрън дрън. Ти кво остави? Някой бесен чалгар.

Не, бесен металист, ИТ специалист и човек, който съм научил да се оправя със живота си сам. И това с децата ми е болна тема, щото чакам внуци, но засега няма. И не мога да разбера мисленето ви, че не ви трябват деца. Ми като си отидеш от света, без деца си отиваш окончателно и безвъзвратно. Рода ти, семето ти приключва. В децата си , в паметта им съществуваш ти, родителите ти, дедите ти ....Спирам да обяснявам. То това е ясно на всеки, на всяко живо същество. Основна ценност. Ако не го разбираш, заслужаваш си съдбата.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.