Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

А, още един малоумник

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 2 минути, IvanKirov написа:

To че няма да стане вашата - няма. Да точиш да не точиш лиги все тая. Кажи смело, кво ви обеща мишокът. Няма да те издавам. Ние знаем 2 и 200, и в сива икономика съм бачкал, и пари в плик съм мъкнал.

Знам, че много ви се иска от чуждото. Да бяхте учили като му било времето! Копейкин няма да промени това, че сте гладни плъшоци!

Ми като гледам как ИТН депутатчета се продават и сега още малко гербаджиичета да се сурнат към Кирчо и избори няма да има след 2 месеца, Тамън Кокорчо да си свърши мръсното дело. Само гледай ококорения какъв ще ти го набие без вазелин. Ще цивриш и със свещ ще търсиш Коцето да те помилва по главичката. Слепец си иванчо и нищо нема да ти помогне. Сляп си кой ти е враг и акъла няма да ти дойте, Както казах, квото заслужаваш, това ще получиш. Искаш Възраждане да не идва на власт и скоро няма да дойде, но от тея дето сега са на власт ще ти се сипе всичкото зло..

преди 3 минути, tonit1968 написа:

Ми като гледам как ИТН депутатчета се продават и сега още малко гербаджиичета да се сурнат към Кирчо и избори няма да има след 2 месеца, Тамън Кокорчо да си свърши мръсното дело. Само гледай ококорения какъв ще ти го набие без вазелин. Ще цивриш и със свещ ще търсиш Коцето да те помилва по главичката. Слепец си иванчо и нищо нема да ти помогне. Сляп си кой ти е враг и акъла няма да ти дойте, Както казах, квото заслужаваш, това ще получиш. Искаш Възраждане да не идва на власт и скоро няма да дойде, но от тея дето сега са на власт ще ти се сипе всичкото зло..

Да, те от Възраждане не са купени. Костадин е сменил 10 партии.

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Тоя нито го знам, нито съм чувал за него. И всичко много прилича нна трагедията с итн. Предатели винаги и навсякъде има. Напускали са и други Възраждане. Тоя педераст, дето пусна мухата на Костадин за събсидията, и той педер.  Но това не е проблем.

преди 5 минути, tonit1968 написа:

Слепец си иванчо и нищо нема да ти помогне. Сляп си кой ти е враг и акъла няма да ти дойте, Както казах, квото заслужаваш, това ще получиш. Искаш Възраждане да не идва на власт и скоро няма да дойде, но от тея дето сега са на власт ще ти се сипе всичкото зло..

И тия и вашите са врагове. Не сте по-малко чапкъни от Кокорчо.

https://ringtimebg.blogspot.com/2021/04/blog-post_56.html

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Да, те от Възраждане не са купени. Костадин е сменил 10 партии.

Членувал е в две. Факт. Търсил си е мястото и накрая си е направил негова партия. Не знам никой друг, който прелита от пария в партия и накрая да си съсдаде своя , да си я изгради за 8 години и да влезе в парламента. И постоянно да си дига резултата и сега след некое време да вземе да стане първа сила. В края на краищата , продадоха се итн депутати, подобно на сидеров. От Възраждане пропукване за сега няма.

преди 4 минути, IvanKirov написа:

И тия и вашите са врагове. Не сте по-малко чапкъни от Кокорчо.

https://ringtimebg.blogspot.com/2021/04/blog-post_56.html

Такива медии не ми ги ври. Никви доказателства. Давай факти. Черно на бяло. Не съчинения по картинка.

преди 2 минути, tonit1968 написа:

Такива медии не ми ги ври. Никви доказателства. Давай факти. Черно на бяло. Не съчинения по картинка.

Има сканирани документи.

https://narod.bg/2021/03/31/костя-копейкин-дал-на-кумата-си-45-бона-о/

Бахти само с ГЕРБ си мислех, че не е играл, пък то...

https://www.rikoshet.org/костя-копейкин-във-фиктивен-развод-за/

th-1059117586.jpg

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Има сканирани документи.

https://narod.bg/2021/03/31/костя-копейкин-дал-на-кумата-си-45-бона-о/

Бахти само с ГЕРБ си мислех, че не е играл, пък то...

Отново съчинения по картинка. Бе ти да не се казваш Симон Ризова? Цялата прокуратура ба Бойко и Кирчо не можа да го хване Коцето в издънка, ти ми буташ некви врели некипели, писани не се знае от кого, няма име на автор, няма нищо. Просто некакъв анонимник си прави съчинения...На такива ли вярваш? Браво бе, много  си лесен за манипулация..

преди 4 минути, tonit1968 написа:

Браво бе, много  си лесен за манипулация..

Да бе, аз съм лумпенът, що не. Как да не му вярвам, Човек от народа, парадира с 20 бона само оборудването в хола. Семейните ценности пропагандира, пък разведен. От цензура пищи, пък я прави денонощно. Плюе американците от символите на Америка - ФОРД. Плюе ЕС от немски диванец. Не знам има ли момче, ама като навърши 18 ще го прати да учи в западно училище, далеч от дивия БГ шапкар. По светлия пример на руските диктатори и олигарси.

Тъй сте вие мишоците, патриотизъм ама за другите!

Ето бе, кандидат на ГЕРБ бил Копейкин. Остава да намерим и връзка с ДПС и превъртаме нивото!

Цитат

Красен Кралев, кандидат за народен представител от ГЕРБ/СДС във Варна: С 200 процента ще увеличим средствата на спортните клубове при нов мандат

https://topsport.bg/sport/krasen-kralev-kandidat-za-naroden-predstavitel-ot-gerb-sds-vav-varna-s-200-protsenta-shte-uvelichim-sredstvata-na-sportnite-klubove-pri-nov-mandat.html

Цитат

Красен Кралев: „Варна утре“ и Костадин Костадинов ще бъдат изненадата в неделя

https://dariknews.bg/regioni/varna/krasen-kralev-varna-utre-i-kostadin-kostadinov-shte-bydat-iznenadata-v-nedelq-794314

Стига с тютлюгювечите бре !!! Омеша всички от 2011 до 2021... Общото е, че иде реч за хора, занимаващи се с политика, а не като сегашните пичлемета!

Гледай си подарените изхвърлени от хората мебели и се радвай на великите си инженерни постижения, вместо да се опитваш с нескопосни манипулации!

току-що, Joss Bomon написа:

Стига с тютлюгювечите бре !!! Омеша всички от 2011 до 2021... Общото е, че иде реч за хора, занимаващи се с политика, а не като сегашните пичлемета!

Еми градите си кампанията на база плюене на ГЕРБ. Пък той бил кандидат ГЕРБ-аджия.

Айде намерете и кандидат на ДПС да е бил, и гласувам за Копейкин. Съвършената въртиопашка. Никви принципи и морал. Таман си мисля, че няма и едно оригинално нещо в Копейкин, ако не броим немските мебели и американската кола.

преди 13 минути, IvanKirov написа:

Еми градите си кампанията на база плюене на ГЕРБ. Пък той бил кандидат ГЕРБ-аджия.

Стига лъга бре !!!

Цитат

Красен Кралев, основател и зам.-председател на ПП „Новото време“.

Цитат

Г-н Костадинов е най-добрият вариант за алтернатива на статуквото. 

Това е през 2011, когато Кралев хабер си е нямал от ГЕРБ !

Ниска топка си инджинерино !!! :getout:

преди 2 часа, Joss Bomon написа:

Стига лъга бре !!!

Възраждане се скъсва да лае по гербавите. Кое е лъжа?

преди 11 часа, Joss Bomon написа:

Това е през 2011, когато Кралев хабер си е нямал от ГЕРБ !

Ниска топка си инджинерино !!! 

th-1059117586.jpg

Би ли взел за жена някоя дето ти ще си ѝ 8-мия поред? С идеята да ти управлява личния живот?

Ей на такова чудо давате кормило на държава.

Добре, че идеалите, ценностите и енергийният заряд на Възраждане, не привличат предатели 🙂!

преди 37 минути, tonit1968 написа:

Добре, че идеалите, ценностите и енергийният заряд на Възраждане, не привличат предатели 🙂!

Каза музейното мишоче, разведено, от американската си кола, докато се прибира в богаташката си къща, купена за 55 000 лева. Гонейки 9 членно семейство с деца, нанасяйки си хипер скъпи мебели за 5 цифрени суми, в евро.

Той не е предател, на мене вика предател, че не му давам 70% от дохода си, докато събирам като клошар мебели без пари.

Сущий Антон Югов е вашия, башията на червените гавази, натирил банкера в Белене да го ядат прасетата, пък той бори буржоазията от буржоазната къща на банкера.

Джандар-сурат чували ли сте го лафа?

току-що, IvanKirov написа:

Каза музейното мишоче, разведено, от американската си кола, докато се прибира в богаташката си къща, купена за 55 000 лева. Гонейки 9 членно семейство с деца, нанасяйки си хипер скъпи мебели за 5 цифрени суми, в евро.

Той не е предател, на мене вика предател, че не му давам 70% от дохода си, докато събирам като клошар мебели без пари.

Сущий Антон Югов е вашия, натирил банкера в Белене да го ядат прасетата, пък той бори буржоазията от буржоазната къща на банкера.

Джандар-сурат чували ли сте го лафа?

Че ти сега с тая инфлация на ЕС и кирчо даваш 70 процента от дохода си, а не 50 процента, както си мислиш. Сиренето преди кирчо беше 7-8 лева прилично качество, сега е 12. Кашкавалчето 16, шаранче на филии 15. И т.н. Па заплатата ти е същата. Айде, аз си дигам ценорасписа, ама ти?

преди 4 минути, tonit1968 написа:

Че ти сега с тая инфлация на ЕС и кирчо даваш 70 процента от дохода си, а не 50 процента, както си мислиш. Сиренето преди кирчо беше 7-8 лева прилично качество, сега е 12. Кашкавалчето 16, шаранче на филии 15. И т.н. Па заплатата ти е същата. Айде, аз си дигам ценорасписа, ама ти?

Щом се оправдаваш че другите уж по-лошави, значи виждаш, че съм прав, и няма кво повече да ми кажеш! Вашия Антон Югов по-двуличник и от Кирчо ще дойде. Кирчо поне не ми затваря Европа, ти заплатата ми не я мисли! Все принудата и грабенето ви у главите, с вас да ме правите равен!

Гледайте си у ваще канчета, стига сте заничали в чуждите!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.