Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

току-що, АСПЕКТ написа:

Аз гледам по документа. И така по документи, какво работи Костадинов? Има семейство, има ипотека с вноска 900 лв всеки месец, има и лека кола...

Има и още имоти, прехвърли ги на трето лице и подаде фиктивен развод. Жена му с децата живее при свекър си, има ги снети с камерата от оня Симон.

Копейкин е милионер, само залъгва бабишкера колко е народен. Колкото народен беше бай Тодор с резиденциите в цяла България. Уж равни, пък бяха отцепили ловни резервати, само буржоата стъпват там. Резиденцията на Кубадински я снимаха от ИТН.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 14 часа, IvanKirov написа:

Ние сме малък, но много прост народ. Ще съм благодарен ако припомните кой политик от близкото минало го каза.

...

Доколкото си спомням цитатът е: "Ние сме малък, но за сметка на това - много прост народ"

Мисля, че за пръв път го чух преди години от Иван Христов или Андрей Арнаудов.

едит: Но моят фаворит (не че някой  се интересува) е:

"Егати държавата, щом аз съм й вицепремиер!"

[Нейчо Неев, въпреки че той отрича авторството]

преди 35 минути, tonit1968 написа:

Това го видях в редит и голям смях се смях с малоумните им коментари. Е, има и няколко проблясъка. Но в основата там са некви малоуми като тебе, дето не знаят на кой свят се намират. Пъчите се че сте умни, образовани, красиви - най-най-големите, цвета на нацията. Пък оня ден по бтв ви показаха кви отчаяни селяндури сте. Барем да псувахте умнокрасиво, пък то като обикновен ганю/

Я дай темата да се посмеем и ние!

Накъде ще ви поведе вашия фюрер, чак до гръцките острови и Украйна му стигат бляновете. Гласи се за диктатор, брутален двуличен и лъжлив.

Само дето диктаторите имат на какво отгоре. Вашия има само бабишкер зад гърба си, изпаднали от БСП и Копейкин ги прибира като клошар.

Заклевам се, няма и един около мене дето да иска да следва менте възрожденеца с милионите. На кво отгоре се гласите да правите мнозинство? В очите на нормалния човек сте клоуни, не случайно Копейкин е най-осмивания супергерой в нета.

Умниците пак се активираха. Дерзайте. Явно хората виждат нещо различно от това, дето вие чувате.

преди 19 минути, tonit1968 написа:

Умниците пак се активираха. Дерзайте. Явно хората виждат нещо различно от това, дето вие чувате.

Теточков бе, кво ти обеща Копейкин? Да те извади от омазания гащерезон, и да те тури да разпределяш порциите? А?

Истината ви е пред очите, ама гладът бил по-силен от тока!

Явно никой не знае, какво работи Костадинов. И това ми било привърженици. Платени роми, пенсионери. 

Пускат ми някакви димки, някакви фашистки лозунги от преди 1990 година.

Бе ти сляп ли си. Нали си чел решението на съда. Пише черно на бяло - юристконсулт на едикоя си фирма. Заема за къщата 180 000 лева с вноска 800 лева. Пише бе, чети.

преди 11 минути, tonit1968 написа:

Бе ти сляп ли си. Нали си чел решението на съда. Пише черно на бяло - юристконсулт на едикоя си фирма. Заема за къщата 180 000 лева с вноска 800 лева. Пише бе, чети.

Къщата не е ли придобита, когато е бил директор? Не. Пише, че е придобита 2019 година. Значи, като общински съветник?

И никъде не пише, че само Е юристконсулт. Той е и общински съветник. Както пише сам той тук.

https://kostadin.eu/about/

От 2013 г. до 2017 г. бях директор на Регионалния исторически музей в Добрич.

На 2 август 2014 г., Илинден, със съмишленици от цяла България учредихме политическа организация, наречена „Възраждане“, на която съм председател. В момента съм трети мандат общински съветник във Варна.

Кое не ти е ясно? Общинските съветници се събират веднъж месечно, през другото време са си на работата си. Като те изберат общински съветник не напускаш работа. Юрисконсултите кви пари изкарват? Със сигурност много повече от 2000 лева. Така че няма нищо странно човек с над 3 бона доходи да вземе заем 800 лева и да си купи жилище за 200 бона за 30 години изплащане. Познавам хора и по-млади с много по малки доходи да го правят.

преди 31 минути, БаалБек написа:

Палячото на ДПС!!!

Screenshot-2.png

Не те бива със фотошопа. Или този който го е правил. И дпс кво общо има? 

Аз обаче да си кажа, за зелените сертификати ходих по протестите, мисля и у вторник да отида. Не спирам да ви храня фюрера, ама където е прав е прав. По ирония на съдбата съм с вас, менте патриотите.

Канадското леке и Кокорчо да си ходят отдето са дошли!

преди 55 минути, tonit1968 написа:

Не те бива със фотошопа. Или този който го е правил. И дпс кво общо има? 

В момента за виновни са нарочени Възраждане и ДПС

Естествено, кой друг да бъде виновен че света е лош?

преди 8 минути, tonit1968 написа:

Да бяхте събрали стотинките дето ви подхвърляха. Елементарен диктофон е 50 лева.

преди 43 минути, tonit1968 написа:

Ми да, нема рубли. 

Копейкин е турбо гъзар. Само реват с Пасков, дайте та дайте пари. Не ги мислете, те са ви скроили шапката.

Дето и да разровим излизат далавери край тях.

Как става тая работа - с мишоческа заплата - хоп на първа морска линия, и 20 бона за диван и секция.

http://spodeli.net/3/story-164975.html

Хихи, ама как църкат вашите, да трият темата. Всичко ви е такова при вас - фалш, триене и изопачено инфо. Хубавото е, че не можете да триете навсякъде. Дългата ръка на Възраждане и в тая тема беше стигнала, добре, че на Филипов му духнаха под опашката. Като гледам - всички менте възрожденци сте такива. На лъжа и пропаганда разчитате, няма диалог дори до степен да не мога да им кажа да си намалят тъпата музика след всеки клип. Събуждала зомбитата.

Цитат

Та Костя вече всички знаят, че е обиколил всички партии. За злоупотребите с държавни субсидии също се знае. Онзи журналист, който го разследва Костя го съди. Всъщност малкият дворец край Варна и апартаментът на жена му наистина са купени със заеми. Но се изплащат с парите от държавната субсидия. Копейкин го играе защитник на традиционното семейство, но с жена му са се развели фиктивно, точно за да могат да изтеглят заеми, с които да си купуват имоти, изплащайки ги чеез субсидия. Да не ги набара някой. Вижте колко хитро. Не случайно Копейкин е наричан Новият Волен. И двамата може да са всичко, но са начетени хора и имат акъл. Това е сценарий напомнящ класически театър. При това от скъпите на стойност “Около милион лева”.

Цитат

2.   Не си само ти. Всеки нормален човек го отвращава. Това официално вече е партията на глупаците

Цитат

Този човек има супер гадна енергия, която се долавя от километри и честно казано не знам колко неосъзнат трябва да си, за да не го забелязваш. И на мен ми е меко казано отвратителен. То на челото му пише "аз съм измекяр". Но като знам много българи колко грозна душа имат, е напълно резонно да се чувстват привлечени от отвращаващо излъчване като на Волен, Копейкин, Валери и подобни човекоподобни. Хората са го казали, че подобните се привличат, краставите магарета през 9 баира се надушват и свинята си иска кочина.

Цитат

Хах.. насраждане щяла да си вдига рейтинга чета в коментарите. Насраждане нивото им е толкова ниско, че те никога не са имали "рейтинг". Очаквам да се закопаят сами, както батака и мвро. Те като цяло и не се различават с нищо от тях - всички слуги на Путьо

https://www.mediapool.bg/chestito-ot-sledvashtata-godina-dobrovolna-kazarma-nyakoi-den---zadalzhitelna-news300775.html

Копейкин го различавам от учителя си - шкембе войвода, само по прословутото шкембе. Като заграби властта и спре да тича по сборища - ще стане неразличим от МВРО.

Коментарите под статията са яки.

http://spodeli.net/3/story-167005.html

Цитат

Първо да кажа, че не съм за него, даже не ми е никак приятен. Но наистина не разбирам каква логика стои зад това негово прозвище.

Цитат

Стига с това евро. Евро, та евро. Еврото е най-малкия проблем. Ние и сега практически сме на евро, но не това е главния въпрос. Защо всички се хващате за това евро, а не виждате, че той е за излизане от НАТО и ЕС. А сега познай от три пъти защо аджеба? И защо точно когато Русия напада Украйна и заплашва всички, които искат тепърва да се присъединят? Защо точно сега, когато повече от всякога трябва да сме в НАТО? Айде сметни 2 и 2. Знам, че трябват 1-2 мозъчни гънки, ама се напъни, може пък да се сетиш.

Това да прокараш 3-4 добри мерки, с които всички са съгласни, обаче и покрай тях да хлъзнеш и истинските си цели, отклонявайки вниманието с останалите 3-4 е тактика, стара колкот света. Дори дружката му Киро Брейка я ползва доста успешно. Оплюе малко чалгата, наркотиците, химиите, с които повечето са съгласни, а между тях вмъкне някоя лъжа за Русия или комунизма и хората покрай другите си разбирания приемат и лъжата за Русия и комунизЪма.

Ползвайте ги малко тия глави.

Цитат

Колкото и невероятно да звучи Костадин Костадинов е западен агент!Спонсориран е от фондацията на д-р Милен Врабевски, в чийто борд на директорите е Бил Клинтън. Който твърди, че Костадинов е "Копейкин", нищо не знае за него. Неговият проект е свързан със заемането на страна към Русия, така че да излъжат отново българския народ, че уж родолюбива партия заема властта. Но истината е далеч от това. При нужда западняците ще му дадат кокала в ръцете, когато другите им проекти се окажат вече изхабени - "О, да, България", "Продължаваме измяната", защо пък следващата да не е "Новото възраждане".

"Копейкин" е част от имиджа, който са му изградили на съответния господин, така че да е по-достоверен за пред публиката.

За да разбереш даден човек за кого работи, проследи му парите! Костадинов с Кремъл няма нищо общо.

Цитат

Беше направил видео с руския Атлас Арктики. Тоя Атлас Арктики струва 40 хиляди рубли. 750 лева. Плюс доставка от Русия. Чак пък толкова пари за една книга, която е предвидена не толкова за четене преди лягане, а за дипломатически мисии. Много е вероятно от руското посолство да му е дадена.

Цитат

а Копейката не спря да говори едни и също заучени фрази и общи приказки за Американски посолства, за Ковиди, за сертификати... наистина като се замисля познатите ми и хората, които подкрепят Израждане и Копейката, са наистина много прости същества, водени от първични просташки инстинкти.

Израждане ще погребе България и ще я подари на Руската кочина. Което повечето българи не желаем.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.