Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

То и Слави бе обявил няколко точки и нямаше никакво съвпадение. Но направо го разпнаха.

https://www.dnes.bg/politika/2022/06/08/kostadinov-s-pet-usloviia-pri-koito-vyzrajdane-da-zameni-itn.532803,12

Разликата ДО МОМЕНТА е, че Възраждане са последователни и държат на заявените приоритети! А и в този парламент няма нито една възможност за коалиция:

Цитат

Ние няма как да имаме партньори в този парламент, коментира след успешния вот на недоверие лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

Той даде да се разбере, че дори не могат да си позволят преговори да водят с други партии в НС, защото те били пет американски и една турска.

"Няма политическа сила в този парламент, с която да управляваме"

На тях им е пределно ясно, че в момента в който се направи компромис с приоритетите, това ще е и краят, както се случи с ИТН!!!

Затова е важно да има висока избирателна активност, а не както до сега 30-40% гласували и 60% мрънкащи, че никой не ставал.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 946,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

Аз си мисля, че е рано. И американският амбасадор му е ясно това. Но и това играе в наша полза. Колкото повече се осере амбасадора, толкова повече привържениците на Възраждане растат. Та това "падане" на правителството си е игра на ония,Кирчо много се доказа, че не става за нищо. Бойко е узрял да слушка и той ще е отново на власт. Но за колко време? Всичко това обаче играе в полза на Възраждане и за съжаление във вреда на целокупния Български народ. Обаче на амбасдора не му дреме - целтга е да бъдат изпълнени задачите и после квото става да става. А за момента им е важно македония да влиза по най - бързия начин в ЕС, че Тръмп чука на вратата и тогава приоритетите ще са други. Абе тука имам чувството че е неква опитна лаборатория и си правят експерименти скапаните "господари на света". Веселото е, че и те си нямат представа какво точно ще се случи все пак и като нищо Възраждане ще ги учуди много яко иа отзад.. Амин.

Варна, морето, сините вълни.

преди 59 минути, tonit1968 написа:

Аз си мисля, че е рано. И американският амбасадор му е ясно това. Но и това играе в наша полза. Колкото повече се осере амбасадора, толкова повече привържениците на Възраждане растат. Та това "падане" на правителството си е игра на ония,Кирчо много се доказа, че не става за нищо. Бойко е узрял да слушка и той ще е отново на власт. Но за колко време? Всичко това обаче играе в полза на Възраждане и за съжаление във вреда на целокупния Български народ. Обаче на амбасдора не му дреме - целтга е да бъдат изпълнени задачите и после квото става да става. А за момента им е важно македония да влиза по най - бързия начин в ЕС, че Тръмп чука на вратата и тогава приоритетите ще са други...

Амбасадорката дето Бацето я онождаше я изгониха. Тоя дето сега идва не знам какво ще направи, щото Северна Македония отхвърли френското предложение и това може да спечели много време на Костадинов. Само трябва доооста мобилизация за повечко гласове за него.

Е, 51% ми се виждат за сега невъзможни ... но - кой знае.

Тоя дето идва е тежката артилерия. Оная кифла нищо не можа да направи и пращат хард супермен. Бе веселбата ще е голяма. Петков както се петляви глей го след посещение при новия амбасадор кви ще ги реди. Направо ще правят публичен секс с бойко, така си мисля аз. И цялото умно-красиво войнство направо не ги мисля кво ще правят. Та затова казвам че е рано за избори. Требе тия тотално да се осерат, че хората да им светне в кратуните за кво иде реч. Кофтито е, че това ще струва много за обикновените хора.

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Разликата ДО МОМЕНТА е, че Възраждане са последователни и държат на заявените приоритети! А и в този парламент няма нито една възможност за коалиция:

На тях им е пределно ясно, че в момента в който се направи компромис с приоритетите, това ще е и краят, както се случи с ИТН!!!

Затова е важно да има висока избирателна активност, а не както до сега 30-40% гласували и 60% мрънкащи, че никой не ставал.

Те си нарушиха приоритети, още преди май да беше и чувал за тях :giggle1:

Или викаш, човешко е да се излъже поне малко за субсидийката. 

преди 1 час, tonit1968 написа:

Аз си мисля, че е рано. И американският амбасадор му е ясно това. Но и това играе в наша полза. Колкото повече се осере амбасадора, толкова повече привържениците на Възраждане растат. Та това "падане" на правителството си е игра на ония,Кирчо много се доказа, че не става за нищо. Бойко е узрял да слушка и той ще е отново на власт. Но за колко време? Всичко това обаче играе в полза на Възраждане и за съжаление във вреда на целокупния Български народ. Обаче на амбасдора не му дреме - целтга е да бъдат изпълнени задачите и после квото става да става. А за момента им е важно македония да влиза по най - бързия начин в ЕС, че Тръмп чука на вратата и тогава приоритетите ще са други. Абе тука имам чувството че е неква опитна лаборатория и си правят експерименти скапаните "господари на света". Веселото е, че и те си нямат представа какво точно ще се случи все пак и като нищо Възраждане ще ги учуди много яко иа отзад.. Амин.

Варна, морето, сините вълни.

Да не те е напекло слънцето, да пускаш произволни клипчета в политическите теми ?

преди 2 часа, Joss Bomon написа:

Доколкото си спомням, Възраждане бяха против маските, но Костадин носеше маска. Повечето депутати на Възраждане са ваксинирани.

https://www.svobodnaevropa.bg/a/31645938.html

0517858001606745978_1546012_920x708.webp

768x432.jpg?_=1610207876

1644321826_4.jpg

https://demokrati.bg/balgarskite-institutsii-da-pazyat-pravata-i-dostojnstvoto-na-balgarskite-grazhdani/

48421871_10156305406081225_4527030464971

Провокацията на руското посолство идва след като кметът на София Йорданка Фандъкова  разреши елхата от Русия да бъде поставена до катедралния храм “Света Неделя”, където на 16 април 1925 г. бяха избити 134  българи и над  500 ранени при терористичен атентат, организиран по заповед, дошла именно от Москва. Подобно решение раздели ненужно обществото непосредствено преди светите Рождественски празници. Поредно падение на властта са както полицейската охрана на злополучния “подарък”, а всъщност най-обикновена ПР акция, така и натискът срещу протестиращите, на които им бе забранено да поставят дори българския трикольор.

https://demokrati.bg/balgarskite-institutsii-da-pazyat-pravata-i-dostojnstvoto-na-balgarskite-grazhdani/

https://kontraprop.com/2018/12/26/mosskovia-iska-kruv-otnovo/

22008277_522347118116914_114901390015364

преди 47 минути, tonit1968 написа:

Тоя дето идва е тежката артилерия. Оная кифла нищо не можа да направи и пращат хард супермен. Бе веселбата ще е голяма. Петков както се петляви глей го след посещение при новия амбасадор кви ще ги реди. Направо ще правят публичен секс с бойко, така си мисля аз. И цялото умно-красиво войнство направо не ги мисля кво ще правят. Та затова казвам че е рано за избори. Требе тия тотално да се осерат, че хората да им светне в кратуните за кво иде реч. Кофтито е, че това ще струва много за обикновените хора.

Корав, корав, колко да е корав. Ако дойде г-н Путин, коравия ше бега със свръхзвукова скорост и може пак да не успее да избяга, щото Путин има Кинжал.

Всеки има право на избор, дали да спазва действащите закони или не. Отговорните /особено публични личности/ се съобразяват със законите и ги изпълняват, въпреки личните си убеждения.

Костадинов нееднократно е заявявал, че той не е ваксиниран, но той няма правото и не може да наложи на останалите от групата или на поддръжниците си своя избор.

Същото се отнася и за избора да се носят маски. Идеята е, човек да има избор и да вземе информирано решение за себе си. А че точно тези ваксини подлежат на съмнения не е никаква изненада, предвид забулените в дълбока тайна съставки и начин на действие.

Беновска: Кой и защо ни заставя да се ваксинираме срещу COVID?! — Novinata.bg

Проф. Чорбанов: Защо мерките са абсурдни, а зеленият сертификат излишен (spisanie8.bg)

Опорката със субсидиите отдавна е развенчана, а и минаха куп проверки по въпроса, които доказаха твърденията на Костадинов.

Видно е, че голям страх тресе всички евроатлантици, за да насочат всички сили в оплюването на Възраждане. 

Бошке, Беновска и Чорбанов- Бийвъс и Бътхед! 😆

Тоя сопол чалгарски, направи ли неква ваксина най- накрая бе, нали се надъхваше нещо? Блях... то и ваксини не се правят с плямпане.

преди 23 минути, Joss Bomon написа:

Всеки има право на избор, дали да спазва действащите закони или не. Отговорните /особено публични личности/ се съобразяват със законите и ги изпълняват, въпреки личните си убеждения.

Костадинов нееднократно е заявявал, че той не е ваксиниран, но той няма правото и не може да наложи на останалите от групата или на поддръжниците си своя избор.

Същото се отнася и за избора да се носят маски. Идеята е, човек да има избор и да вземе информирано решение за себе си. А че точно тези ваксини подлежат на съмнения не е никаква изненада, предвид забулените в дълбока тайна съставки и начин на действие.

Беновска: Кой и защо ни заставя да се ваксинираме срещу COVID?! — Novinata.bg

Проф. Чорбанов: Защо мерките са абсурдни, а зеленият сертификат излишен (spisanie8.bg)

Опорката със субсидиите отдавна е развенчана, а и минаха куп проверки по въпроса, които доказаха твърденията на Костадинов.

Видно е, че голям страх тресе всички евроатлантици, за да насочат всички сили в оплюването на Възраждане. 

преди 57 минути, Sliderum2 написа:

Корав, корав, колко да е корав. Ако дойде г-н Путин, коравия ше бега със свръхзвукова скорост и може пак да не успее да избяга, щото Путин има Кинжал.

Ахахаха... г-н Путин. 😆 Путя е товариш бе, товарищ.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Доколкото си спомням, Възраждане бяха против маските, но Костадин носеше маска. Повечето депутати на Възраждане са ваксинирани.

https://www.svobodnaevropa.bg/a/31645938.html

0517858001606745978_1546012_920x708.webp

768x432.jpg?_=1610207876

1644321826_4.jpg

48421871_10156305406081225_4527030464971

Провокацията на руското посолство идва след като кметът на София Йорданка Фандъкова  разреши елхата от Русия да бъде поставена до катедралния храм “Света Неделя”, където на 16 април 1925 г. бяха избити 134  българи и над  500 ранени при терористичен атентат, организиран по заповед, дошла именно от Москва. Подобно решение раздели ненужно обществото непосредствено преди светите Рождественски празници. Поредно падение на властта са както полицейската охрана на злополучния “подарък”, а всъщност най-обикновена ПР акция, така и натискът срещу протестиращите, на които им бе забранено да поставят дори българския трикольор.

22008277_522347118116914_114901390015364

Аз помня и че са против ваксините, пък са ваксинирани. Помня и че са против ДПС, пък излезнаха на протест с тях. Били последователни братче...

Блях, млях, докторчето биоиндженера чу ли го ? И съвсем случайно вече никой ни го е чувал, ни го е виждал. А? Или си по-доктор и по-биоинженер от тях ли ?!

С обиди и гаменски определения олекваш ти. 

Хорото победи хип-хопа

преди 13 минути, Радул написа:

Бошке, Беновска и Чорбанов- Бийвъс и Бътхед! 😆

Тоя сопол чалгарски, направи ли неква ваксина най- накрая бе, нали се надъхваше нещо? Блях... то и ваксини не се правят с плямпане.

Ахахаха... г-н Путин. 😆 Путя е товариш бе, товарищ.

Аз помня и че са против ваксините, пък са ваксинирани. Помня и че са против ДПС, пък излезнаха на протест с тях. Били последователни братче...

Атака, НФСб, ВМРО и Възраждане са продукт на Пеевски.

преди 3 минути, Joss Bomon написа:

Блях, млях, докторчето биоиндженера чу ли го ? И съвсем случайно вече никой ни го е чувал, ни го е виждал. А? Или си по-доктор и по-биоинженер от тях ли ?!

С обиди и гаменски определения олекваш ти. 

Хорото победи хип-хопа

Тоя е доктор, колкото  Стоичков. И колкото Беновска е журналист. 😆

преди 15 минути, АСПЕКТ написа:

Градски, Делян Пеевски е друга, доста висока топка. Личните му пари, сигурно са пвече от целия кеш на бг! Самия факт, че отиде до залата да гласува, говори много! Той по принцип не е зависим от няколкото хилки заплата. Бате също!

преди 12 минути, Joss Bomon написа:

https://fakti.bg/bulgaria/593269-kasim-dal-peevski-izdarjashe-dps-vmro-i-ataka

Далаверите му започнаха още през 2004-та, заяви бившата дясна ръка на Доган

преди 18 минути, АСПЕКТ написа:

Ти си продукт на Пеевски. :)

В другия форум Мирчев им каза, че според техните социолози Възраждане имат 14%. Ще има късане на ризи... :)

преди 3 минути, ncl написа:

В другия форум Мирчев им каза, че според техните социолози Възраждане имат 14%. Ще има късане на ризи... :)

https://dariknews.bg/regioni/sofiia/dps-i-vyzrazhdane-se-sybraha-na-antipravitelstveniia-protest-snimki-2315122

ДПС и „Възраждане” се събраха на антиправителствения протест (СНИМКИ)

520-ratio-delian-peevski-mustafa-karadaj

520-ratio-vyzrazhdane-antipravitelstven-

преди 2 минути, ncl написа:

14% Approved от западни социолози. Туй ми се чини порастване, осезаемо. Като нищо може до есен да станат достатъчно, за да са водещи в управлението на държавата.

Начи, щом хардуергейци изпаднаха в трансджендер шок и почнаха пак да стягат куфарите, смятай. Отделно, почнаха отново да искат да се забраняват партии, нещо в демокрацията яко куца. Пък нали те уж най-демократи, май по-скоро най-обратното на демократите, ще да са.

преди 33 минути, NewRedDragon написа:

Градски, Делян Пеевски е друга, доста висока топка. Личните му пари, сигурно са пвече от целия кеш на бг! Самия факт, че отиде до залата да гласува, говори много! Той по принцип не е зависим от няколкото хилки заплата. Бате също!

Градски, ето.

https://trud.bg/костадин-костадинов-възраждане-сащ-са-най-великата-страна-в-света/

САЩ са най-великата сила.

След 20 минута. Или 20.минута и 4 секунда.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Хммм интересно. Не че точно в. труд ми е източник на инфоа, ама...то от музейния плъх всичко може да се очаква. копейкин е по "лъзгав" и от риба

Все ми е тая! Аз си чакам другите избори (дето се назначават кметчета) - там ми е интереса

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.