Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Kолко даваш - предпочитам в USD

Ти си ефтин, некви 10 бона ти стигат.

Някои все още не разбира, че Възраждане е кауза, а не партия. Още по-малко пък лидерска. Възраждане не е Костадин Костадинов. Възраждане сме всички ние, които се борим безвъзмездно за доброто бъдеще на България!

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 946,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 1 минута, tonit1968 написа:

Ти си ефтин, некви 10 бона ти стигат.

Някои все още не разбира, че Възраждане е кауза, а не партия. Още по-малко пък лидерска. Възраждане не е Костадин Костадинов. Възраждане сме всички ние, които се борим безвъзмездно за доброто бъдеще на България!

:lol6:

току-що, NewRedDragon написа:

Що бе, мога и повече, ама тея ти стигат. Ще си купиш ново такси втора употреба.

преди 3 минути, tonit1968 написа:

Кауза ама ваша лична.

Да разпъдите младите, да ни оголите зад ника като излезем от НАТО и да висим с чалмите по летищата...

Добро е ама не за България. За мисирки като Гучева може и да е добро.

Паразити и далавераджии на дребно сте. Менте патриоти.

В интерес на истината, днес само Възраждане (изцяло )не подкрепи пускането на макетата. Имат лоши постъпки, но имат и добри. Тази е една от тях. За съжаление са малко за да направят нещо.

преди 35 минути, tonit1968 написа:

Давайте, посерковците, давайте, серете още. Вместо да се умислите какво точно се случи днес, серете по Възраждане. Кой направи България плужека на Европа? Я некой от посерковците да отговори. Кой ни отне и последната некаква гордост да смятаме, че зависи нещо от България? Ние сме в ЕС, македонията не е. Но стана ясно, че нашето мнение дали и при какви условия тъпите макета може да помиришат ЕС няма никакво значение. Плюйте Коцето колкото си искате, ама що не се борите за това което трябва. Как да е, случката днес потвърди мнението ми, че Кирчо и дон Боко ще се целунат и прегърнат. Това и стана. Задачата на амбасадора за македонията беше изпълнена. Това е факт. 

Кпсс като пръдне, бкп се насере. Макарон като пръдне, народните предатели се насерат. Разлика няма. Поне от тази гледна точка.

Еми да, за такива, дето им е важно как минават границите, може и да сме гадове. Истинските чичко паричковци им дреме има ли визи, няма ли. Плаща си и минава директно по червен килим. За тия безпаричните е проблем. Такива като тебе. А за хората, които ги интересуват истинските неща, тия нямат значение. Такива като тебе за нема повече от 300 хиляди и се самонаричат умни и красиви. тИ си неосъзнат ДБ и се вземи в връце и си признай пред себе си. То е същото като неосъзнат гей. Признай си пред себе си и ще ти олекне. Не ми се прави на патриот и че си имал нещо общо с това. Бил си в търсене на собственото си аз просто. ДП ти пасва като ръкавичка и вземи си признай че си такъв. Умен и красив и другите нищо не разбират и само ти пречат в живота. Ще ти олекне.

Имам в пред вид иванчо

Еми да, за такива, дето им е важно как минават границите, може и да сме гадове. Истинските чичко паричковци им дреме има ли визи, няма ли. Плаща си и минава директно по червен килим. За тия безпаричните е проблем. Такива като тебе.

Тва просто не е вярно. С плащане не става.

И кво - ние простолюдието да живеем като в затвор ли? Ако беше излизал от ваше село щеше да видиш че планетата всъщност е едно хубаво място. Първото ми посещение буквално на другия край на света, е приключение. Каквото вие плъховете никога няма да схванете.

А за хората, които ги интересуват истинските неща, тия нямат значение.

Няма и едно нещо истинско при вас. Като менте в Китай сте. Само си мислите, че не сте кич.

Такива като тебе за нема повече от 300 хиляди и се самонаричат умни и красиви. тИ си неосъзнат ДБ и се вземи в връце и си признай пред себе си. То е същото като неосъзнат гей. Признай си пред себе си и ще ти олекне. Не ми се прави на патриот и че си имал нещо общо с това. Бил си в търсене на собственото си аз просто. ДП ти пасва като ръкавичка и вземи си признай че си такъв. Умен и красив и другите нищо не разбират и само ти пречат в живота. Ще ти олекне.

Имам в пред вид иванчо

Христо Иванов не е моят човек. Много неща не съм съгласен с него, прекалено много са да ги изброявам.

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Тва просто не е вярно. С плащане не става.

И кво - ние простолюдието да живеем като в затвор ли? Ако беше излизал от ваше село щеше да видиш че планетата всъщност е едно хубаво място. Първото ми посещение буквално на другия край на света, е приключение. Каквото вие плъховете никога няма да схванете.

Няма и едно нещо истинско при вас. Като менте в Китай сте. Само си мислите, че не сте кич.

Христо Иванов не е моят човек. Много неща не съм съгласен с него, прекалено много са да ги изброявам.

Е то перфектни хора няма. Та вземи си го Христо, по-добър няма да намериш.

преди 12 минути, tonit1968 написа:

Е то перфектни хора няма. Та вземи си го Христо, по-добър няма да намериш.

Дори ДПС не са злобни дърти лумпени, като вас. ЗА плоския данък са, НАТО, ЕС и против казармата.

По-зле от вас няма.

преди 1 час, tonit1968 написа:

Давайте, посерковците, давайте, серете още. Вместо да се умислите какво точно се случи днес, серете по Възраждане. Кой направи България плужека на Европа? Я некой от посерковците да отговори. Кой ни отне и последната некаква гордост да смятаме, че зависи нещо от България? Ние сме в ЕС, македонията не е. Но стана ясно, че нашето мнение дали и при какви условия тъпите макета може да помиришат ЕС няма никакво значение. Плюйте Коцето колкото си искате, ама що не се борите за това което трябва. Как да е, случката днес потвърди мнението ми, че Кирчо и дон Боко ще се целунат и прегърнат. Това и стана. Задачата на амбасадора за македонията беше изпълнена. Това е факт. 

Кой направи България плужек? Ами всички продажници включително и настоящите тук шорошови тролове, които имат по 10000-20000 мнения в няколко теми тук! А има един тучрин дето има 30К. Яко заработва.

преди 20 минути, tonit1968 написа:

Еми да, за такива, дето им е важно как минават границите, може и да сме гадове.

Да, гадове сте! Хубавото е, че сте времянка и винаги може да бъдете "изключени"

преди 21 минути, tonit1968 написа:

Истинските чичко паричковци им дреме има ли визи, няма ли. Плаща си и минава директно по червен килим.

Най меко казано - това не е вярноЧ! Да, може да си платиш на някой да се занимава с формалностите, ама защо, като просто можеш да си запалиш колата и да отидеш за един обяд до съседна държава. Ето днес, ходихме до Сатурн за по няколко бири - на границата...само един поглед н бг картите (то за друго и за кво ми е бг карта)

преди 47 минути, dimy написа:

Кой направи България плужек? Ами всички продажници включително и настоящите тук шорошови тролове, които имат по 10000-20000 мнения в няколко теми тук! А има един тучрин дето има 30К. Яко заработва.

Това кой е?

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Да, гадове сте! Хубавото е, че сте времянка и винаги може да бъдете "изключени"

Най меко казано - това не е вярноЧ! Да, може да си платиш на някой да се занимава с формалностите, ама защо, като просто можеш да си запалиш колата и да отидеш за един обяд до съседна държава. Ето днес, ходихме до Сатурн за по няколко бири - на границата...само един поглед н бг картите (то за друго и за кво ми е бг карта)

Ха ха, посерко. няма начин да не се опиташ да се похвалиш. То олигарсите руските, им е проблем да отидат където искат? Или някой индиец, арабела или квото се сетиш по света? Земи се скрий, нищо не ти разбира кратуната кво е да имаш пари. Нямаш и не знаеш.

преди 2 минути, Coco1 написа:

Може да бъде изображение с 2 души, изправени хора и текстово съобщение

Кокорчо, ти ли си бря! Криза!!!!

Айде, палячовците на форума на гости на темата за Възраждане. Весело е.

преди 41 минути, tonit1968 написа:

Айде, палячовците на форума на гости на темата за Възраждане. Весело е.

Мдам, кого рисуват за палячовци не ми иде на акъл да се сетя!

maimuni.jpg.89eb8f420563fd944965bec90a49c16c.jpg

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Това кой е?

Един турчин.

преди 2 часа, IvanKirov написа:

Дори ДПС не са злобни дърти лумпени, като вас. ЗА плоския данък са, НАТО, ЕС и против казармата.

Ти сериозно ли си го написал това  ??? Те от ДуПиСе са само светци събрани на едно място . Последователи на Дева Мария ! От тази корумпирана престъпна шайка по-голямо зло за България няма . Бях ти написал преди месеци , не съществува развита и просперираща държава в света с такава данъчна система и облагане на доходите . Като си толкова недоволен отиваш да живееш в Дания , Швеция , Норвегия или Швейцария . Там от десетилетия живеят при завидно висок жизнен стандарт . Има едно голямо , НО там когато получаваш високи доходи плащаш и високи данъци . При определени условия стигат над 50 процента .   :cool: 

преди 56 минути, IvanKirov написа:

Мдам, кого рисуват за палячовци не ми иде на акъл да се сетя!

maimuni.jpg.89eb8f420563fd944965bec90a49c16c.jpg

С тази снимка кой си е играл ? Много аматьорско изпълнение .... Изглежда , като правено от дете в първи клас .   ;)

преди 13 минути, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

...Има едно голямо , НО там когато получаваш високи доходи плащаш и високи данъци . При определени условия стигат над 50 процента .

Да - и не са плоски данъците - а прогресивна скала! По-богатите плащат повече! Много повече! До 80%.

преди 12 минути, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Ти сериозно ли си го написал това  ??? Те от ДуПиСе са само светци събрани на едно място . Последователи на Дева Мария ! От тази корумпирана престъпна шайка по-голямо зло за България няма . Бях ти написал преди месеци , не съществува развита и просперираща държава в света с такава данъчна система и облагане на доходите . Като си толкова недоволен отиваш да живееш в Дания , Швеция , Норвегия или Швейцария . Там от десетилетия живеят при завидно висок жизнен стандарт . Има едно голямо , НО там когато получаваш високи доходи плащаш и високи данъци . При определени условия стигат над 50 процента .   :cool: 

Ние отдавна сме минали 50 % бе паразит! Около 33 % ти прибират още преди да си видиш нетото, после 20% ДДС на всичко, акцизи има в енергоизточниците, и навръх акциза ти турят пак ДДС. Данък на данък. После имаш преки данъци, глоби, масрафите по колата са пак скрит данък.

Данъците ни са доста НАД повечето европейски държави, и НАД американските. Мисля че съм пускал линкове да видиш. Погледни колко е данъка на храната в Германия, освен туй нямат винетка. Винетката у Швейцария е по спомен 60-тина лева, нашата стотина.

Ама вие сте гладни кърлежи и само се чудите от кого какво да гепите. Ако мислиш, че има будали да ви даваме 70 % от дохода си да развъждате циг ани, то дълбоко сте се объркали. Преди станишев да вкара плоския данък над 50% от заплатата ми беше под форма на социални придобивки, дето не се облагат. Т.е. мишоци гладни, като ми вдигнете данъка и толкоз няма да видите.

А робската повинност при дивия шапкар е повече от предостатъчно, само за туй да ви храня по всички форуми. Хем съм служил и не ме касае, и именно защото видях каква загуба на време и пари е, и от моя и от държавна страна.

преди 7 минути, dimy написа:

Да - и не са плоски данъците - а прогресивна скала! По-богатите плащат повече! Много повече!

Що не вкарате тяхните прагове като сте толкоз европейци? Копейкин почва прогресивната скала от 1200 лева, там за тия пари вземат помощи по бедност.

Клептоманията ви е в кръвта, няма и един свестен при вас! За повече от плевене на паметници и да врякате - не ви бива.

Един по един ви напускат най-верните ви солташаци, Светозар Съев го познавам лично, и ви натегли сиктира още преди години. Като видя що за стока сте. Той е бизнесмен, не мишок от музей.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.