Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 17 минути, IvanKirov написа:

пеевски е хълк че ги разцепи 

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

Я то от гугъл имало полза. Пак ти казвам, в редит ще цъфнеш и ще вържеш. Има само една малка подропност. Плаща се некви пари, за да можеш да публикуваш. Иначе там е перфектно за тебе, ще те носят на ръце.

Властите в Скопие: Осъждаме опитът за провокация на депутатите от ПП''Възраждане'', които издигнаха плакати с надпис ''Македония е България'' в българския парламент. Искаме ясно да заявим, че ние сме древна нация и определено не сме българи.

преди 3 часа, tonit1968 написа:

Властите в Скопие: Осъждаме опитът за провокация на депутатите от ПП''Възраждане'', които издигнаха плакати с надпис ''Македония е България'' в българския парламент. Искаме ясно да заявим, че ние сме древна нация и определено не сме българи.

Българи са!

преди 22 минути, dimy написа:

Българи са!

Изпадат в ужас от управлението ни, затуй не искат да имат общо с нас. Много добре знаят какви са.

https://bird.bg/vazrazhdane-bachvarov/

Цитат

Депутатката Елена Гунчева от „Възраждане“ получава ценни съвети в сферата на “финанси, икономика и европейски фондове” от Стефан Бъчваров, който е назначен за неин нещатен парламентарен сътрудник. Бъчваров е свързан с офшорка на Сейшелите и с 24 фирми, от които 5 имат над 1,6 млн. лв. задължения към НАП. Бъчваров преди време е бил активист на БСП.

преди 35 минути, IvanKirov написа:

Изпадат в ужас от управлението ни, затуй не искат да имат общо с нас. Много добре знаят какви са.

Няколко поколения там вече им промиват мозъците, че не са никакви българи или гърци. Отделно, че в самата България бяха принуждавани да се пишат македонци, та чак се стигна до бунтове и бой, щото не искаха да са македонци а българи. Доста прегрешения има държавата България към т. нар македонци и за тези отвъд границата едва ли е било трудно да бъдат убедени, че всъщност българите са най- големия им естетсвен враг, който иска да завземе земята им и просто да ги асимилира. Възродителния процес, въпреки че не ги засяга, допълнително наля вода в мелницата. А и плакатите на Копейкин в НС направо сринаха каквито и да било зачатъци на доверие. Ако изобщо е имало някакви... Най- доброто, което можем да направим е да забравим за Македония и да гледаме нас си, щото хич не сме за завиждане.

За радост на троловете днес нашата организация имаше рожден ден.  Кокорчо може и да цитира нещо от стар филм, аз ще отговоря с цитат от същия филм - направихме си среднощна оргия с бюфет.

преди 2 минути, Филипов написа:

Тия и двамата си живеят в техен свят. Лошото е, че се бъркат в нашия...Нахални примати майна, щели да бият Анджелина Джоли, докато не им се обясни в любов! Брад Пит Копейкин и Брад Пит Филипов

"Костадин, събота вечер, няма да се обади на ЖЕНА си, на децата си, ще се обади на мене..."

Май никой от съратниците на музейния миши не разбрал, че Костадин е разведен. И жена му не разбрала, живее при свекъра си, има го снето на камера.

Не сте ли лумпени а? Налитате на бой зарад него, плашите с реанимация, пък ви лъже на всяка крачка, за пустите пари! Той си дипли милионите, вие си плащате масрафите, и неговите и вашите. Туй го бакъпвам, Пламен ще го изтрие.

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Screenshot_20220627-121315.png

Най-често е ДПС. Естествено, нали е продукт на ДПС. 😄

Прощавай, ама тоя път не съм съгласен. Няма как да си баш на против всички. Копейкин ми напълни душата като нас ра просто Киро, както казах мачове не гледам, ама радиото беше при мен в реално време, като гласуваха. Няма такъв кеф, все едно нашите на футболното първенство през 1994. Много ясно че ще гласува с ДПС и ГЕРБ, Кирчо и Кокорчо да си ходят отдето се домъкнаха, най-калпавото правителство евър. Направи немислимото, обедини ВСИЧКИ срещу него. Първото правителство с гласувано недоверие, в новата история.

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Прощавай, ама тоя път не съм съгласен. Няма как да си баш на против всички. Копейкин ми напълни душата като нас ра просто Киро, както казах мачове не гледам, ама радиото беше при мен в реално време, като гласуваха. Няма такъв кеф, все едно нашите на футболното първенство през 1994. Много ясно че ще гласува с ДПС и ГЕРБ, Кирчо и Кокорчо да си ходят отдето се домъкнаха, най-калпавото правителство евър. Направи немислимото, обедини ВСИЧКИ срещу него. Първото правителство с гласувано недоверие, в новата история.

Кое ми е естественото? Примерно това са гласували против.

https://darik.bg/odobren-e-proekt-na-zakon-za-budzeta-na-nacionalnata-zdravnoosiguritelna-kasa-za-2022-g

https://www.mh.government.bg/bg/novini/ministerski-savet/odobren-e-proekt-na-zid-na-zakona-za-byudzheta-na-/

https://www.strazha.bg/sessions/2022-06-15/votes/16

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Кое ми е естественото? Примерно това са гласували против.

https://www.mh.government.bg/bg/novini/ministerski-savet/odobren-e-proekt-na-zid-na-zakona-za-byudzheta-na-/

https://www.strazha.bg/sessions/2022-06-15/votes/16

Тълкувай го това, нямам време да го чета ни анализирам. Кое не ти харесва?

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Тълкувай го това, нямам време да го чета ни анализирам. Кое не ти харесва?

Заплатите на медиците, здравното осигуряване, бюджета на болниците. Техните разходи.

Против.

https://www.nhif.bg/news_page?id=420722&page_id=10204

НАД 250 МЛН. ЛВ. ПОВЕЧЕ ПРЕЗ 2022 Г. И РЪСТ ОТ 26% НАД СРЕДНОТО РАВНИЩЕ В СРАВНЕНИЕ С 2021 Г. НА ФИНАНСИТЕ НА БОЛНИЦИТЕ

https://www.parliament.bg/bg/bills/ID/164086

Тая картинка с кои гласувало Възраждане, е предизборно каляне, пуснато е тук и в хардуергей почти едновременно. 

Междувременно, там нещо се бълтави през устата на гунчева. Абе тя нали напусна политиката напълно. Да вземе официално да си закрие профилите в социалните мрежи, че да не става зян.

преди 2 часа, Sliderum2 написа:

Тая картинка с кои гласувало Възраждане, е предизборно каляне, пуснато е тук и в хардуергей почти едновременно. 

Къв гей бе дядка, то вече всеки дето не ви е по дъртешкия паразитен акъл ви е гей! Който не е беден въшкар като вас, който не си спомня с носталгия белите чаршафи у казармата, който последно е ходил на море след времето на Тато, който е ходил по гнилия запад... Един ден ще ме заплашвате само защото знам английски, и съм ходил зад границите на СИВ.

Кво е това? Гей си ти!

преди 6 минути, Sliderum2 написа:

Хаха, иванка не може да живее без да е възпалена.

Много жалка гледка е човек като одъртее и стане паразит. Все някой му длъжен, все който му не е по акъла е гей, все да гепи нещо, някой да си дари години от живота за "кауза", ама да не е дядката.

Сещате ли се ква сте досада и вредоносие? Ман галите ходят по Европа, кой каквото може това прави. Един проси друг краде трети бачка в строителството, и вдигат палати в България.

Само вие се чудите кого да прецакате. Младите с време и то с години. Нас с 70% данък и блокиране на ЕС.

Като ви казвам, че сте най-вредната партия, това имам предвид. Колко и да ми се ежите и заплашвате - няма дося някой да е тръгнал срещу младите и срещу кадърните и да е направил нещо смислено.

Червените изверги тъй като вас бяха срещу света, после знаеш как свършиха! Само с лагери, казарма и забрани не става. Видяхте, сринаха се и то с могъщия СССР напред!

иванке, ти съвсем изкука моето момиче. Нареди ги някакви врели некипели, които само от възпален мозък може да бъдат избълбукани. Даже и не ща да ги цитирам тия глупости.

току-що, Sliderum2 написа:

иванке, ти съвсем изкука моето момиче. Нареди ги някакви врели некипели, които само от възпален мозък може да бъдат избълбукани. Даже и не ща да ги цитирам тия глупости.

Вие сте новата Атака. Същите лумпени, същите приказки, същото неверие у физичните закони.

Власт дето няма да видите, ами я влезете в другия парламент я не. Тия кодоши и колажи не аз ги рисувам, само ви ги нося да им се порадваме. Най-осмиваните сте, дори повече от просто Киро.

Нещо да си вадиш изводи от това?

преди 16 минути, Sliderum2 написа:

Гласуваш за Коцето и получаваш Пеевски, Данчо Ментата.

Лапане, мммм!

DAN40-CONEV7-e1586597563151.jpg?resize=6

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.