Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Продължаваш да пишеш несвързаности. Чорбаджията ти дава, колкото прецени че ще работиш, за да останеш, ако си ценен. Никви проценти не играят роля. Бил съм работник, сега съм чорбаджия. Та ги поназнайвам тия работи. Не ми се прави на умен. Ако изкарвам от тебе 10 бона, ако ми работиш за 1000 толкоз ще получиш. Ако не мога без тебе и ти го знаеш, ще получиш 5 бона, дори и да изкарам малко от тебе. Ако не изкарам нещо от тебе, сме аут и ти и аз.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 946,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 5 минути, ncl написа:

И кой ще е този, който няма да ти вдигне данъка?

Не че съм за гербавите, ама удържаха плоския данък, при всичкото пенявене на Курнела да го маха.

До безкрай ли ще ми вдигате данъците бе глисти?

Остайте сичко, спирайте да работите, че парите ви ше идат за пенсионерите и ромите. И понеже, ако не сте се родили такива, роми едва ли ще станете(ама знае ли се с тоя напредък, дали краварите не могат да ви сделат в ГМО роми, с некой мутагенен вирус от някоя лаборатория, която, подчертавам, не е за производство на биологично оръжие), ама имам опасност да одъртеете. Абе що не си сложите конопената вратовръзка. Нема справедливост в тоА свет. Младите работят за старите, а старите цел живот само папат, те никога не са били млади и не са работили и внасяли.

преди 4 минути, tonit1968 написа:

Продължаваш да пишеш несвързаности. Чорбаджията ти дава, колкото прецени че ще работиш, за да останеш, ако си ценен. Никви проценти не играят роля. Бил съм работник, сега съм чорбаджия. Та ги поназнайвам тия работи. Не ми се прави на умен. Ако изкарвам от тебе 10 бона, ако ми работиш за 1000 толкоз ще получиш. Ако не мога без тебе и ти го знаеш, ще получиш 5 бона, дори и да изкарам малко от тебе. Ако не изкарам нещо от тебе, сме аут и ти и аз.

Няма ли да спреш да пишеш глупости? Ако беше толкоз голяма работа щеше ли да седиш на село Левски (ПАЗИ БАГАЖА), и да ми разправяш как се оцелявало с 1000 лева.

Повече данък правят чорбаджито НЕКОНКУРЕНТНО способен. Не е без значение на международия пазар. Едно хубаво нещо има при нас, що годе поносими данъци. Видяхте у кьоравия едно око, и него бръкнахте да вадите!

Само мизерии от вас, как не ви е грях да се наричате патриоти? Нищо хубаво няма в програмата ви. Малоумия за сенилни бабишкундери.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Нищо хубаво няма в програмата ви.

Няма. Гласувай за този, който ти обещава хубави неща и не се занимавай с Възраждане.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Няма ли да спреш да пишеш глупости? Ако беше толкоз голяма работа щеше ли да седиш на село Левски (ПАЗИ БАГАЖА), и да ми разправяш как се оцелявало с 1000 лева.

Повече данък правят чорбаджито НЕКОНКУРЕНТНО способен. Не е без значение на международия пазар. Едно хубаво нещо има при нас, що годе поносими данъци. Видяхте у кьоравия едно око, и него бръкнахте да вадите!

Само мизерии от вас, как не ви е грях да се наричате патриоти? Нищо хубаво няма в програмата ви. Малоумия за сенилни бабишкундери.

Ми за това съм в Левски бе, умнико умен. Изкарвам си кинтите тука, щото немам конкуренция. Добри пари и минимални разходи. И аз съм си Скруч като тебе. И като плащам на работници знам как да си правя сметката.

преди 9 минути, tonit1968 написа:

Ми за това съм в Левски бе, умнико умен. Изкарвам си кинтите тука, щото немам конкуренция. Добри пари и минимални разходи. И аз съм си Скруч като тебе. И като плащам на работници знам как да си правя сметката.

Никви работници не си и сънувал, кърлеж. НЯМА работодател на света, да иска още данък. НЯМА такъв! Или ако има вече е фалирал отдавна, поради непригодност в капитализма.

Туй са едни хиляди от мене, милиарди от нас. Потъват в малоумни проекти, храним 200 хиляди чантаджии. И още толкова ман густи. Като имате повече за харчене ще развъдите още повече от горните. Досега само това наблюдавам. Кокорчо ви го каза. Да го дух - ате, бедняци. Те ще си пощипват любовниците по тайни квартири (дето вече не са тайни), ние само ще плащаме докат стане 100% да си давам парите на извергите, както по соца. И да въздишаме в Кореком, щото сме нерентабилни.

преди 3 часа, IvanKirov написа:

Ей боклуци!

Оправете си ваще доходи, после гледайте на другите.

Правите си оглушки на какви прагове почват високите проценти по запада.

Правите си оглушки, че и сега плащаме повече (процентно) от повечето ЕС държави, и повече от САЩ.

Правите си оглушки, че данъкът у Германия е 8% ДДС за храни лекарства книги. Че нямат винетка. Че винетката на швейцарците е 40 франка, или 60 и няколко лева наши пари.

Само у чуждото гледате, кой да служел кой да ви давал!

Въшки и нищожества. В момента данъкът на горницата е около 12 000 лева годишно, ако не са го вдигнали още. И срещу това получавам едно НИЩО и половина!

На 1200 лева месечно бедните италианци дават помощи по бедност. Тука Копейкин ни брои за паралии, и почва високия процент.

Не се ли научихте. че като сте некадърни няма кой да ви извади от калта! Ни Копейкин ни IT сферата, ни донаборниците, дето все се гласите да ни редите кой какво да ви дава.

Тука ви турям мазна псувня, вие си знаете нататък! Бахти клошарите нагли!

7 процента. Не е 8 процента. За другото си прав. ✌️

Ето в Кауфланд.

Screenshot_20220627-213339.png

И книгите на студентите са безплатни. Както и на учениците. Също така те, учениците, се возят безплатно.

Иначе новото е.

https://durjavnik.bg/svyat/2022/03/27/v-germaniya-oblekavat-danakoplatcite-s-ednokraten-bonus-ot-300-i-evtin-gradski-transport

Германия облекчават данъкоплатците с еднократен бонус от €300 и евтин градски транспорт

преди 46 минути, IvanKirov написа:

Никви работници не си и сънувал, кърлеж. НЯМА работодател на света, да иска още данък. НЯМА такъв! Или ако има вече е фалирал отдавна, поради непригодност в капитализма.

Туй са едни хиляди от мене, милиарди от нас. Потъват в малоумни проекти, храним 200 хиляди чантаджии. И още толкова ман густи. Като имате повече за харчене ще развъдите още повече от горните. Досега само това наблюдавам. Кокорчо ви го каза. Да го дух - ате, бедняци. Те ще си пощипват любовниците по тайни квартири (дето вече не са тайни), ние само ще плащаме докат стане 100% да си давам парите на извергите, както по соца. И да въздишаме в Кореком, щото сме нерентабилни.

Чантаджиите и на мен ми пречат с тая огромна бройка, ама тях никакви еврогейци няма да ги съкратят. В самото есср и в сащ има бол такива и напук на всичко и там се увеличават. Мани, ами не са само държавни, ами и частни. Тия стотици НПО-та, дето в крайна сметка пак харчат и държавни пари и те са чантаджии.

преди 2 часа, Sliderum2 написа:

Чантаджиите и на мен ми пречат с тая огромна бройка, ама тях никакви еврогейци няма да ги съкратят. В самото есср и в сащ има бол такива и напук на всичко и там се увеличават. Мани, ами не са само държавни, ами и частни. Тия стотици НПО-та, дето в крайна сметка пак харчат и държавни пари и те са чантаджии.

Знаеш как се трепе кокоши трън, и подобни инфекции. Това е папилома вирус. С течен азот или подобно се убива здравата тъкан около него. Вирусът умира от глад.

Тъй се трепе и чантаджия. Пресичаш му каналите на захранване. После сам си заминава.

А Копейкин прави баш обратното. Налива повече вода в мелницата на държавните паразити. Гаси огъня с бензин. Тъй като ви гледам напирате да връщате соц порядките. Казарма, обирджийство, граници - затвор, НАТО и ЕС - врагове...

Върнете принудителните бригади без пари, и пионерските връзки, и дядките веднага ще станат ваши завинаги. Кренвиршите станали като едно време! Бабата се подмладила, дедото пак бяга по 10 км. марш на скок!

Чак ви се чудя понякога, наистина ли пресичате шосето самИ, без да ви сгазят.

преди 5 часа, IvanKirov написа:

А Копейкин прави баш обратното. Налива повече вода в мелницата на държавните паразити.

Иванке, добро утро. Ти и пророчица ли стана и виждаш какво ще прави Възраждане, след като почне да управлява? Щото сега не прави нищо от изброеното. 

преди 4 часа, Sliderum2 написа:

Иванке, добро утро. Ти и пророчица ли стана и виждаш какво ще прави Възраждане, след като почне да управлява? Щото сега не прави нищо от изброеното. 

Ми написано е. В програмата ви. Ма кой да чете. Друго си е да олабвате и крещите първосигнално.

Не на ЕВРОТО! 🇪🇺🇪🇺🇪🇺

Да на ЛЕВА!

🇧🇬🇧🇬🇧🇬

https://www.actualno.com/politics/deputati-ot-vyzrajdane-za-smetkite-im-v-evro-neudobno-ni-e-da-otgovarjame-na-tozi-vypros-video-news_1761658.html

Оказва се, че Иво Русчев, член на парламентарната група на "Възраждане", декларира налични парични средства от 50 000 евро.

От декларацията на зам.-председателя на парламента Цончо Ганев става ясно, че той е купил автомобил на лизинг и апартамент със заем от юридическо лице, като изплаща средствата по двете сделки в евро.

Неговата съпруга притежава 52 060 евро (равностойност: 104 120 лв.) в банков влог в страната. Двамата имат и общо 40 000 лв. налични средства в българска валута. Колегата му Стоян Таслаков също е предпочел влоговете му да са не в левове, а в британски паунди (общо малко над 31 хиляди), и да се държат не в банки в България, а в чужбина.

преди 16 минути, АСПЕКТ написа:

Не на ЕВРОТО! 🇪🇺🇪🇺🇪🇺

Да на ЛЕВА!

Я раздуй швабите как са приемали еврото, имало ли е двойно покачване на цените след оставянето на марката. Щото тука комшиите всичките реват от евро, не знам как се получава ама цените двойно след приемането. След петократните цени на тока туй ще ни дозатвори капака на ковчега.

преди 2 часа, IvanKirov написа:

ИМБЕЦИЛЧЕ, бездарния ти пишман колажист е пропуснал една част от политиците... Познай от 3 пъти кои и защо!!! Ако си от тях /липсващите/, ще останеш извън следващия парламент ми се струва! :lol6:

преди 37 минути, Joss Bomon написа:

ИМБЕЦИЛЧЕ, бездарния ти пишман колажист е пропуснал една част от политиците... Познай от 3 пъти кои и защо!!! Ако си от тях /липсващите/, ще останеш извън следващия парламент ми се струва! :lol6:

Менте възрожденски лумпен клошар, ако беше отворил страницата щеше да видиш. Дори линкът седи в цитата ти. Всички са изтипосани, просто не са за тая тема.

Кой да остане извън парламента, аз не съм в него. И засега няма и един да заслужава гласа ми, изборите идат, и задачата ми става нерешима.

А вие сте най-голямото зло. Ни се води ни се кара, искате да връщате простотиите от соца. Затуй ви пуснах Трабанта до Мерцедес, една нация един език, различен строй. Соцът е смърт за народите, неслучайно хората бягат с риск за живота си.

Ваш Копейкин като цуня ГЗ на Митрофанова, що кара Форд а не Лада Кранта?

преди 3 минути, ncl написа:

Възраждане са виновни за всичко, нали?!

Путин е виновен за всичко 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.