Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 27 минути, IvanKirov написа:

Все едно чета идеологически простотии от соц реализма. Вие като си им вярвате си кичете портрета на Тато, като Пасков например. Нас не занимавайте с глупостите си. Кой бяга от хубаво?

Не са идеологически простотии, а неща, които се виждат в реално време, в реалния живот.

Кой бяга от хубаво?

Имаш предвид, че хората отиват навън, тъй като там е хубаво? Ха-ха, това е илюзията на много от българите:

"В балгаря ного зле! Я ке одиме у германя, ке станем милионери! Вав балгаря ниама пари, парите са във германя! Гат пекосиш границта със германя, моментално ке станеш мильонер!"

Това не означава, че в Германия е хубаво. В Германия не е хубаво. Единствената причина, поради която хората се изнасят от България за там, е че колкото да е зле и там, то все пак е малко по-добре от тук - но това не означава, че там е хубаво.

ПРИМЕР: Имаме две държави. В едната държава престъпниците те ограбват и изнасилват 50 пъти на на месец - в другата държава, престъпниците те ограбват и изнасилват 49, а не 50 пъти на месец.

Сега видя ли какво прави Германия по-предпочитана държава от България? Там в Германия не е хубаво, но е по-хубаво В СРАВНЕНИЕ с България, но не и като цяло.

И да сме наясно: Германия също е в напреднало ниво на деиндустриализация. Деиндустриализатията в Германия също напредва - не си мисли, че ще са "добре" задълго.

Няма кво да доказвам, тука си прав на 100%. Злото е сторено, армията е на скрап. Кво правим нататък, като пари за нова армия нямаме? Лумпеноиди като вас избират най-големите боклуци 30 години. Вашето поколение разсипа България, с глупостта си, не си го изкарвайте на младите!

Това не е вярно. Не ние участвахме в частния държавен преврат на САЩ през 1989г. И не ние година след година гласуваме за "новите", които са като "старите". Всеки път, когато има избори, идват "нови хора", които са същите като "старите", получават финансирането си от същото място.

Да се станат едните, че да седнат другите.

Да се махне чумата, че да дойде холерата.

Копейкиновите орки.

преди 1 час, FatMan9 написа:

Какво общо има това с България?

Хохо, чакай да видиш ново Косово, Ердоган само идиоти като вас чака, да ни изкарат от НАТО. Само да ти кажа, че аз няма да ходя да воювам зарад простотиите ви. Презирам военната клетва, вие като сте толкова ербап ходете да биете стелтовете на Турция. Точно за 2 дни ще ни смачка.

Колко по зле може да стане, според теб?

И кои сме "ние"? Като говориш в множествено число, кого визираш? Аз не подкрепям "the current thing", както правят тези, за които вероятно говориш.

"Презирам военната клетва, вие като сте толкова ербап ходете да биете стелтовете на Турция. Точно за 2 дни ще ни смачка."

Спокойно, спокойно... мен не ме е страх от тях.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 946,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

Иванке нещо кричиш, ама не ти се разбира. Добре че господарят ти цукербърг ти пуска аванта във фейса където да изпускаш робската пАра, че да се бунтуваш само на приказки. Спартак навремето поне е опитал с оръжие.

преди 27 минути, FatMan9 написа:

Не са идеологически простотии, а неща, които се виждат в реално време, в реалния живот.

Като сте неуки много ясно, че ще гърбите като магаренца. Най-вече с немци съм бачкал, на 5-6 места съм им ходил на гости по командировки. Не е зле. Ако си боклукчия или плочкаджия много ясно, че ще ти е гадно. Кой за квото е учил.

Това не е вярно. Не ние участвахме в частния държавен преврат на САЩ през 1989г. И не ние година след година гласуваме за "новите", които са като "старите". Всеки път, когато има избори, идват "нови хора", които са същите като "старите", получават финансирането си от същото място.

Да се станат едните, че да седнат другите.

Да се махне чумата, че да дойде холерата.

Щото сте тъпи парчета, царчета мутри и очилати соколанковци ви залъгват, после да ви ограбят. С Копейкин не е различно, само като го видиш изръшкал 7 партии и не може да си преброи имотите. С мишоческа заплата от 800 лева.

Колко по зле може да стане, според теб?

И кои сме "ние"? Като говориш в множествено число, кого визираш? Аз не подкрепям "the current thing", както правят тези, за които вероятно говориш.

"Вие" възрожденските паразити. В контекста на темата. Копейкин ви е обещал 50 лева данъчно облекчение, и тонове празни приказки. За това сте готови да предадете новото поколение. Военно робство, забрана за работа в ЕС и убийствени данъци. Да ви хвърляме по 50 сребърника, юди, да спрете да ни мътите водата???

преди 25 минути, Sliderum2 написа:

Иванке нещо кричиш, ама не ти се разбира. Добре че господарят ти цукербърг ти пуска аванта във фейса където да изпускаш робската пАра, че да се бунтуваш само на приказки. Спартак навремето поне е опитал с оръжие.

Аз у фейса не пиша. Пиша тука, смисления човек като напише "Възраждане форум" после да дойде тука и да прочете. За скритите мизерии, дето ни гласите, и триете под ваще канали, да не се чува истината. Аз поне давам източници за всеки факт, не може да ме обвиниш в пропаганда. Пропаганда правите вие.

Един по един ви напускат най-верните солташаци, линковете са в горните ми мнения. Аз ако нямам поглед отвътре - те имат. Остават най-простите гьонсурати, дето за едната държавна службица са готови да затрият България.

Копейкин чиновник, Пасков военен, Дренчев военен. Само шапкари слушам как щели да ни карат да им се откупуваме, като оня Ивелин от Белене, дето го цитирах.

Роднина - милиционер, Роднина - милиционер, Роднина - милиционер...

преди 39 минути, FatMan9 написа:

Това не е вярно. Не ние участвахме в частния държавен преврат на САЩ през 1989г.

To пък вие сте много убави!

https://icast.bg/podcast/korupciya-i-bezhaberie-kak-ds-opisva-balgarskata-ikonomika-prez-socializma-pari-prez-vekovete-e02/embed/

Хах, иванке, корупцията е най-голяма в дъртите капиталистически страни, само дето там по-голямата ѝ, даже огромната ѝ част е узаконена и с променено име. Наречена е лобизъм. Всъщност, няма никаква разлика с описанието на корупционни и лобистки практики, с изключение на това че последните не се криминализират и наказват.

преди 7 минути, Sliderum2 написа:

Хах, иванке, корупцията е най-голяма в дъртите капиталистически страни, само дето там по-голямата ѝ, даже огромната ѝ част е узаконена и с променено име. Наречена е лобизъм. Всъщност, няма никаква разлика с описанието на корупционни и лобистки практики, с изключение на това че последните не се криминализират и наказват.

Някой като почне да се оправдава с капитализма и империализма...

Ама вие що биете негрите!

Има някаква причина младите да ходят да бачкат най-черната работа на запад, само и само да не ви гледат сенилните идеологизми.

Вие искате да ги връзвате на синджир, да ги държите тука в робство и затвор. Изглежда се усещате, че както сте я подкарали после циг ани ще ви гледат на старини.

Като ви казвам паразити да не ми се сърдите. Може да ми кажеш и едно добро дело, дето сте сторили, че да се наричате патриоти. Засега сте само кърлежи. Дори оная кампания с инвитрото има някакви далавери с оная младата Цвета, дето ся е от 12-те депутати на Копейкин.

Един приятел с това се бори в момента, дадоха луди пари за инвитро. Пращах го при Копейкин, той вика мани ги тия. Не получи и стотинка.

Гунчева си каза. И постъпи дойстойно. Била е глуха, няма и безгласна буква. Една пешка от многото на Костадин. Партия, която повече я интересува имиджа пред хората, отколкото самите хора.

Пешка, която лесно може да се жертва, защото царят Костадин е по-важен в играта.

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/11882900

току-що, АСПЕКТ написа:

Гунчева си каза. И постъпи дойстойно. Била е глуха, няма и безгласна буква. Една пешка от много на Костадин. Партия, която повече я интересува имиджа пред хората, отколкото самите хора.

На тая патка едно ѝ се чудя и правя евала. Ритна кросното остави 10 бона заплата и привилегии, и потенциал да я подкупват по разни комисии. Най-мечтаната БГ професия - депутат.

Тегли им сиктира и излиза на свободния пазар, болна. Акъл не ми побира на кво се е нагледала, за да го направи.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

На тая патка едно ѝ се чудя и правя евала. Ритна кросното остави 10 бона заплата и привилегии, и потенциал да я подкупват по разни комисии. Най-мечтаната БГ професия - депутат.

Тегли им сиктира и излиза на свободния пазар, болна. Акъл не ми побира на кво се е нагледала, за да го направи.

Представям си и аз. Колко е видяла и търпяла. Такива лесни пари и не иска.

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/11882900

10. Безотчетните пари, които се полагат на депутатите, ни бяха взето за партийната каса, като аз поне не знам по какъв начин се изразходват.

Това, което ме притесняваше в този случай е, че никой от нас не можеше да си позволи да отвори приемна в изборния си район и да наеме сътрудник или да плати на експерти за становища.

Подчертавам, че за цялото време на престоя си в Народното събрание, съм била на хотел, който съм заплащала сама.

За съжаление за наемане на автобуси за протести имаше пари, но да наемем експерти, за да подготвим професионално неща за пленарна зала нямаше.

Въпреки настояванията ми, не ми беше организирана и открита среща с гражданите на Пловдив, а при липса и на приемна, срещите ми с тях ставаха по улиците.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Безотчетните пари, които се полагат на депутатите, ни бяха взето за партийната каса, като аз поне не знам по какъв начин се изразходват.

За тузарски вили и за мебели по 20 бона, как за какво.

Болен здрав носи, аз прибирам безплатни мебели, не се шегувам. Чак орките му ми се подиграват.  Копейкин мене ме таксува за богаташ. Те били бедните и ми се кекерят как било на запад, който открито плюят и искат да излизаме от ЕС.

преди 16 минути, IvanKirov написа:

Не ѝ се е отворил парашута и е останала само на заплатата. Само ти ли си последният неразбрал, че безотчетните пари, е трябвало да ги внася в партийната каса. Сметнала си е, че като пази престъпниците от закона като адвокат, ѝ е по-изгодно отколкото чиста дупедатска заплата, без допълнителното. Ама ти от такива сметки не разбираш и си представяш че го е направила по съвест.

Оф, пиша твърде бавно, съспекта ме е изпреварил с няколко минути, докато дращя и натисна да публикувам.

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

Сметнала си е, че като пази престъпниците от закона като адвокат, ѝ е по-изгодно отколкото чиста дупедатска заплата, без допълнителното. Ама ти от такива сметки не разбираш и си представяш че го е направила по съвест.

Не знам за вас, ама за нормалния човек тая патка се изложи с точковите си ракети и злия Путин. Престъпниците няма да се засилят да ходят при нея. Туй е дебело, тъпо та вдлъбнато.

преди 6 минути, ncl написа:

Хубаво си изливате злобата, но не сте ли сбъркали адреса?!

Злоба е който е крещял "УВОЛНЕНИЕ" таман 2 години и половина, и после напира да вменява и на сина си тая тегоба.

Злоба е който няма пари и до Гърция, да ми затварял границата. Той като няма пари да ходи и аз да не мога.

Злоба е за 50 сребърника да ни връщате в сива икономика.

Злоба е на Теточков, щял да ме вкарва в реанимация, като приказвам не съвсем бравурно за Копейкин.

Зъбите ми се просто защото съм малко по-информиран от вас. Вие приемате за чиста монета всичко дето ви омайва вашия юда.

преди 2 часа, IvanKirov написа:

Не знам за вас, ама за нормалния човек тая патка се изложи с точковите си ракети и злия Путин. Престъпниците няма да се засилят да ходят при нея. Туй е дебело, тъпо та вдлъбнато.

Злоба е който е крещял "УВОЛНЕНИЕ" таман 2 години и половина, и после напира да вменява и на сина си тая тегоба.

Злоба е който няма пари и до Гърция, да ми затварял границата. Той като няма пари да ходи и аз да не мога.

Злоба е за 50 сребърника да ни връщате в сива икономика.

Злоба е на Теточков, щял да ме вкарва в реанимация, като приказвам не съвсем бравурно за Копейкин.

Зъбите ми се просто защото съм малко по-информиран от вас. Вие приемате за чиста монета всичко дето ви омайва вашия юда.

Я па ти! Кога съм ти казвал, че искам да те пращам в реанимация? И как пък така си по-информиран? Гледам кое четеш и смяташ за чиста истина и просто нямам думи. То заслепено, чак се чудя как ходиш по улиците. Как да е , вижда се кой какъв е. Всички ревнаха, че сега най-правилното нещо сме били направили и че всеки против македония в ес е национален предател. Това е новата реалност в България. Сега тече процес да бъде съвсем нормално и едно ново правителство на герб и пп. 

преди 6 минути, tonit1968 написа:

То заслепено, чак се чудя как ходиш по улиците

Улични знаци и табели на запад има не само за МПС и велосипеди, но и за пешеходци. Направени са, като за овци идиоти. Иначе, биха се загубили и на улицата където им е кошарата.

преди 1 час, tonit1968 написа:

Я па ти! Кога съм ти казвал, че искам да те пращам в реанимация?

Един път косвено, другия път в прав текст. Не ме карай да търся. Който не бил с Копейкин те засягал лично и ти ставал личен враг. Същи милиционер гьонсурат, по времето на Вълко Червенков.

И как пък така си по-информиран? Гледам кое четеш и смяташ за чиста истина и просто нямам думи. То заслепено, чак се чудя как ходиш по улиците. Как да е , вижда се кой какъв е.

Ко значи заслепен, като не ви уйдисвам на простотиите съм заслепен, пък ядене на помии и гърч от ман гали е незаслепено.

Всички ревнаха, че сега най-правилното нещо сме били направили и че всеки против македония в ес е национален предател. Това е новата реалност в България. Сега тече процес да бъде съвсем нормално и едно ново правителство на герб и пп. 

Теточков, който е насран почва да се оправдава. Само споделям.

Иванке, колкото и феромони да пръскаш, ще стане това, което големите господари се разберат по червения пряк телефон помежду си. Ти само можеш да си мечтаеш, да е това което ти отърва.

преди 44 минути, Sliderum2 написа:

Иванке, колкото и феромони да пръскаш, ще стане това, което големите господари се разберат по червения пряк телефон помежду си. Ти само можеш да си мечтаеш, да е това което ти отърва.

Не разбирам. Кви господари, кво ми отърва и т.н. Копейкин няма да стане от червените господари.

Виждаш, че половината нет ви е взел на кодош, не аз ги рисувам тия колажи и вадя кирливи ризи.

Истината лека полека почва да изплува, ключови хора ви напускат, и най-лошото за вас - излиза по СМРАД-овете. Бабичките ще разберат що за мерзавци сте, и като предните пишман патриоти... Най-много до златен пръст да стигнете, после Копейкин при учителите си Волен и Симеонов, и чакаме следващия спасител.

Тая патка с високоточковите ракети я избирахте за помощник президент. После ама кво ама не разбрали ама дебела тъпа тьотка ама не знам кво.

Ми това е, шапкари и боклуци при вас! Просто е!

А, добре си се сетил че не разбираш и че не си тоя, който контролира световните процеси. 

Цитат

80 000 лева, без лихвите, стигат един човек да получава средната пенсия от 300 лева в продължение на 22 години. Значи, ако един човек се пенсионира на 65, трябва да живее до 87, за да си вземе всичко, което е внесъл за пенсия.

Но мъжете в България получават пенсия средно по 6 години. На 70 умират. За тия 5 години живот след работа средностатистическият български мъж взема около 18 000 лева от своите пари. Останалите 60 000 са за почерпка на управляващите. За Бог да прости.

Жените са малко по-добре. Живеят до 76 години. Значи могат да си получат около половината – 40 000 лева – от внесените пари за пенсии. При тях почерпката за управляващите е по-скромна.

И пак да кажа – чиста пара, без лихвите.

Ако някой от тези бачкатори дължи пари на държавата, тя му начислява +10 % върху основния лихвен процент за всеки ден просрочие. Когато е прибрала 80 000 лева, държавата лихви не дава.

Не само не дава, тя краде повечето от изработеното. От всеки мъж – 60 000 лева. От всяка жена – 40 000.

Това е положението, дами и господа.

Краде днешната наша демократична Република България. Крадеше и недемократичната Народна република България.

В цял свят пенсията е около 70 % от заплатата. В България никога не е била повече от 35, даже и при Тодор Живков.

Това е зверски грабеж.

А сега с такава гордост заявявате,че сте „дали“ на пенсионерите“ по 40 лева за Великден.

Не ви ли е срам, бе?

Само на Бойко охраната струва 15 000 на ден:(

Цитат

От какво си патим?
Какво правят хората при такива проблеми?
Идеи как да се справим
Какво ни говори собствената ни история?
#КОЙ и как дърпа назад България през последните 75 години?
#КОЙ изтисква оскъдните ни средства?
#КОЙ извива ръцете на всички български политици?
Защо у нас цари беззаконие?
Защо преходът се проточи толкова дълго?
Защо, избавяйки се от комунизма, постигнахме само фасадна демокрация?
Фалшиви новини, чеврвена, кафява и кремълска пропаганда ще бъдат изтривани. Също и публикации, които никой или почти никой не харесва.
Групата не е подходящо място за безродници, политически прости@тутки, московски патрЕоти, дудуци, дългучи, чегевари, мутри, лап@ачи, боклуци, дърдорковци, хейтъри, тролове, вещици и прочие сбирщина.

С обороти от близо 5.5 млрд. лв. през 2021 г. и средни заплати до 4 пъти по-високи от останалите софтуарният бизнес очаква още по-голям растеж до 2025 г., когато прогнозата е за приходи над 10 млрд. лв. и нови 32 хиляди работни места.

преди 4 минути, Misoury написа:

С обороти от близо 5.5 млрд. лв. през 2021 г. и средни заплати до 4 пъти по-високи от останалите софтуарният бизнес очаква още по-голям растеж до 2025 г., когато прогнозата е за приходи над 10 млрд. лв. и нови 32 хиляди работни места.

Кво ще иде да рече това, все в нашето канче гледате. Компютри имате всички, щом пишеш по форуми. Па седнете па учете.

Само с данъци не става!

От много време имах тази информация, че Възраждане е проект на Борисов. Той го финансираше от самото начало и целта беше ясна - ГЕРБ да си осигури националистически тил в подстъпите към властта. "Атлантикът" Борисов не се посвени допълнително да радикализира по руската тема Възраждане, като се съгласи те да поставят начело на програмата си излизането ни от ЕС и НАТО, само и само, по пистата на русофилството да отнемат гласове от БСП.
В същност Копейкин е проект на Борисов, съгласуван с Русия, по каналите, по които той съгласува Турски поток.и президенството на Радев.
Изобщо властта е абсолютната самоцел на този човек, превърнал се в "Мутрата на прехода".
Всъщност атлантизмът на Борисов е смокиново листо за неговото дълбоко, вътрешно убедено, колянопреклонение пред Кремъл. Не мога да разкривам подробности, но този човек е заплаха за националната сигурност.

Много интересна партенка. Я сметни кога е създаден Възраждане. Тогава каква беше обстановката и кои "патреоти" влезнаха във властта заедно с Бойко. Та отколко време има- тази "информация", що не споделиш.

Налее, цофтуеристите дето им трябваха 15+ години да сглобят електрическото управление върху готова платформа...Криво ляво и изцоцаха милиарди бюджетни средства. Били изкарвали много пари. Кво изкарвате бе, това си е кражба и източване на бюджета. Тия пари за много повече, отколкото реално сте заслужили и изработили. Така че, това са крадени пари.

току-що, tonit1968 написа:

Много интересна партенка. Я сметни кога е създаден Възраждане. Тогава каква беше обстановката и кои "патреоти" влезнаха във властта заедно с Бойко. Та отколко време има- тази "информация", що не споделиш.

Да не си помисли, че нейната "умна" главица може да роди написаното...

преди 1 час, IvanKirov написа:

Един път косвено, другия път в прав текст. Не ме карай да търся. Който не бил с Копейкин те засягал лично и ти ставал личен враг. Същи милиционер гьонсурат, по времето на Вълко Червенков.

Ко значи заслепен, като не ви уйдисвам на простотиите съм заслепен, пък ядене на помии и гърч от ман гали е незаслепено.

Теточков, който е насран почва да се оправдава. Само споделям.

Коствено, в прав текс, факта че си ми личен враг, не значи, че искам да те пращам в реанимация. Пък и за това се изисква личен контакт, а ти си шубелия. Женски полов орган не ми е интересно и вдъхновяващо да пращам в реанимация. Що бе, може пък ти да си корав пич и ти да ме пратиш в реанимация, кво толкоз.

Гледам кво четеш и са все жълти медии, рядко материала е подписан от автор. Няма доказателства, само "обосновани" предположения. Които нееднократно са оборени от българската прокуратура и българският съд. Само че техните материали не ги публикуват във СМРАД, пък и са тежки за четене и осмисляне. Но не е лошо да се напънеш и да вложиш усилие. Най-лесно е да седнеш да си измисляш некви неща и да ги публикуваш по форуми, фейсбуци . Там нямаш лице. Аз на хора, дето ги е срам да си застанат зад името не вярвам.

Съвсем сериозно, няма за какво да се оправдавам, важна ми е истината. Ти нито си ми важен, нито си ми фактор за нещо, че да ми е необходимо да ти се оправдавам за каквото и да е.

И пак ще кажа, благодаря ти иванчо, че популяризираш темата и хората могат да видят тази тема. Много ми е полезно. Като видят какви идиоти се опитват да плюят по Възраждане - сподвижниците ни растат. Благодаря,

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.