Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Ако ленчето си мисли, че в другите партии е различно...Може и да е права, за някои тия, които още не са влезли, или никога не са влизали в народното събрание и практически не провеждат политика. 

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 946,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 28 минути, Coco1 написа:

Оп-оп

И защо е този едър шрифт, все едно кой знае какво е станало? Ще се окаже всяко зло за добро. Пожелавам на г-жа Гунчева успех в бъдещата и политическа кариера.

преди 4 минути, ncl написа:

И защо е този едър шрифт, все едно кой знае какво е станало? Ще се окаже всяко зло за добро. Пожелавам на г-жа Гунчева успех в бъдещата и политическа кариера.

Лошо другари, разтекоха се памперсите на началниците ви. Израждане се разпада и лъсват кирляците им. :yanim:

Може ли да знам що гунчева си е била камшика. Щото не е могла да си ползва безотчетните пари за дупедатство за бижута и лачени маркови дрешки и гримове, а е трябвало да ги внася в партийната каса.

преди 6 минути, ncl написа:

Казала е някакви причини. На предишната страница има линк: Eлена Гунчева напуска НС и „Възраждане" - Политика - България - Новините на NOVA - NOVA

Да, естествено че ги е накъдрила така, че тя да е бялата останалите черни.

преди 10 часа, Радул написа:

Не искам да те разочаровам, но няма да влязат. Ако има нови избори, екскурзията до София за Копейкин свърши.

Аа, ще влезе, даже ще качи до 10%. 80% идиоти има, но направо психично болните са се преброили още с Волен. ПатрЕотите и те събраха толкова. Сега и Копейката ще ги вземе. След 5 години ще е следващия рубладжия. Тия хора цял живот ще ги лъжат със същата схема. Сега гледай, как изведнъж Гунчива ще стане предател, като на Чалгаря отцепниците.

преди 10 часа, Радул написа:

0, 40. Възраждане си изигра ролята. Второстепенна разбира се- главната беше за Слафчо. Възраждане няма никакъв потенциал и "кадрите" ще се присламчат към, по- платежоспособен началник. Едни към ГЕРБ, други към ДПС...

"Възраждане" в следващия парламент ще е първа политическа сила.

Единственото което не е ясно - с колко.

преди 20 минути, dimy написа:

"Възраждане" в следващия парламент ще е първа политическа сила.

Единственото което не е ясно - с колко.

Малък но за сметка на това прост народ

vazrajdane.thumb.jpg.b0b878c5e29284333a3241e0dffda853.jpg

преди 1 час, N1K17Y написа:

Аа, ще влезе, даже ще качи до 10%. 80% идиоти има, но направо психично болните са се преброили още с Волен. ПатрЕотите и те събраха толкова. Сега и Копейката ще ги вземе. След 5 години ще е следващия рубладжия. Тия хора цял живот ще ги лъжат със същата схема. Сега гледай, как изведнъж Гунчива ще стане предател, като на Чалгаря отцепниците.

Щом Гьончева не издържа, сметай кво чудо е. :giggle1:

преди 3 часа, Sliderum2 написа:

Задаваш предпоставен въпрос ли, или знаеш нещо конкретно?

@АСПЕКТнамекна, че Костадинов има общо със Сорос. Аз попитах дали е вярно, тъй като Костадинов по принцип се противопоставя на това САЩ да се меси в България, както и се противопоставя на НПО-тата на Отворено Общество.

Какво конкретно да знам?

преди 1 час, IvanKirov написа:

Малък но за сметка на това прост народ

vazrajdane.thumb.jpg.b0b878c5e29284333a3241e0dffda853.jpg

Какъв е проблема с ромите? Те също са хора и имат право на глас.

преди 4 минути, FatMan9 написа:

@АСПЕКТнамекна, че Костадинов има общо със Сорос. Аз попитах дали е вярно, тъй като Костадинов по принцип се противопоставя на това САЩ да се меси в България, както и се противопоставя на НПО-тата на Отворено Общество.

Какво конкретно да знам?

Това водене на политика е типично за САЩ и нищо чудно да има общо със Сорос. Сиреч, 2 полюса. Така владее не само симпатизанти на САЩ, а и врагове на САЩ.  И в действителност САЩ владее цяла България без да разбират българите. Те си мислят, че плюят САЩ, след като избират УЖ враг на САЩ.

преди 24 минути, FatMan9 написа:

@АСПЕКТ

гейпросащ трололинките, нищо че уж са и BLM, изглежда под сурдинка са расисти.

преди 14 минути, Sliderum2 написа:

гейпросащ трололинките, нищо че уж са и BLM, изглежда под сурдинка са расисти.

преди 41 минути, FatMan9 написа:

Няма проблем бе, кръстете партията Русорома, по аналог на Евророма. Да се пресягате с мръсни ръчички към парите и свободата ми, да ме наричате постоянно гей (аз съм хетеросексуален), и в същото време расист. После да давате тия пари на "ромите", които наистина имат право на глас, и отдавна са квалифицирано мнозинство в родилното.

Малко по малко цъфти истината що за прости парчета са при вас. Мишок до мишока, шапкари джандари и бабишкери, дето много искали казарма.

Истината е като акето, може да я покриеш, ама пак се усеща. Триете на 3 смени да цензурирате, и въпреки всичко не можете да платите навсякъде по 150 бона държавни пари, като на Евроком. Че да удушите навсякъде с безпринципна цензура.

Роднина - милиционер - роднина - милиционер, слоганът на Възраждане.

https://www.desant.net/show-news/23069

Гунчева:

Напускам заради Костадинов, който многократно ми е казвал как да гласувам

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Guncheva-Napuskam-zaradi-Kostadinov-koito-mnogokratno-mi-e-kazval-kak-da-glasuvam-1292909

Тя потвърди, че напуска не само партията, но и парламента.

"Категорично няма да остана независим депутат. Напускам Народното събрание, защото това е принципен въпрос. Напускам заради Костадин Костадинов, който многократно ми е казвал как да гласувам. Според мен никой няма право да остане в парламента, ако е напуснал парламентарната си група, коментира Гунчева пред bTV.

Ей тоя мърсък е при вас пишман възрожденците, търкулнало се гърненце намерило похлупак. Де що има лумпен се пише патриот.

Що го плюя ли - тоя под байраците на Възраждане се изказа за сегрегация по имуществен признак - донаборниците да се откупували, който може. Шапкарят цял живот на туй е обучен, да граби от когото свари и колкото може да отмъкне. Ако имаш 10 бона учиш в чужбина, ако нямаш - носиш всеки семестър уверение за отлагане на принудително робство. После няколко месеца харчиш парите на баща си, щото пред артелната е като панаир, шапкарите ще се избият да измъкват мръвка мляко и кашкавал. За нас - медузи, който не е наясно с армейския жаргон си е негов проблем.

https://www.bnoshipka.org/

Да не забравяме, кой вкара Коцето в парламента. 

Ний българите в чужбина. Които ни плюят. Тези българи, които бивани плюти от българите в България. И искат да ни забранят всичко и ни преписват всичко негативно.  Е, българи в България що не си избрахте Коцето? Патриоти? Нали сте голямата работа?

https://m.dnevnik.bg/izbori_2021/2021/04/10/4196580_stranniiat_sluchai_s_visokiia_rezultat_na_vuzrajdane_v/

преди 15 минути, IvanKirov написа:

Ей тоя мърсък е при вас пишман възрожденците

Къде видя да пише нещо за Възраждане там?

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

Да не забравяме, кой вкара Коцето в парламента. 

Ний българите в чужбина. Които ни плюят. Тези българи, които бивани плюти от българите в България. И искат да ни забранят всичко и ни преписват всичко негативно.  Е, българи в България що не си избрахте Коцето? Патриоти? Нали сте голямата работа?

https://m.dnevnik.bg/izbori_2021/2021/04/10/4196580_stranniiat_sluchai_s_visokiia_rezultat_na_vuzrajdane_v/

Пущай цитат че иска регистрация.

Българите в чужбина не са наясно с положението в клета майка, затова се подлъгват по СМРАД-овете, на които Копейкин разчита. Там цензурата е бетонна.

Много ще се зарадвам оня от БНО Шипка да поиска по 10 бона на емигрант, щото да издържал останалите донаборници. Такива неща приказваше.

Гласувате без да мислите.

току-що, ncl написа:

Къде видя да пише нещо за Възраждане там?

Не мога да ти намеря точния клип, ама мисля, че го пусках тука. То не е една изцепка не са две.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Не мога да ти намеря точния клип, ама мисля, че го пусках тука. То не е една изцепка не са две.

Питам те защо лъжеш, че този е във Възраждане?

преди 21 минути, ncl написа:

Питам те защо лъжеш, че този е във Възраждане?

Абе имаше един клип с Пасков, ся няма да тръгна да ровя. Може и да греша, да е друг бесен шапкар, честно казано са ми еднакви с тъпите си физиономии.

https://bairak.bg/2020/12/31/скандал-копейкин-от-възраждане-се-ра/

Цитат

„Факт е, че Коцето и Велина никога не са се разделяли и затова има стотици свидетелства на близки, приятели и партийци. Той винаги е идвал с нея на официални партийни събития, а тя непрекъснато споделя снимки от семейния им живот в социалните мрежи. И изведнъж – разведени. Тук нещо сериозно намирисва. Тогава се върнах към част от обвиненията спрямо Костадинов за присвояване на партийната субсидия. Едно от тях касае именно Велина, затова че е закупила сама апартамент в елитен квартал на Варна за около 100 000 лева. Човек веднага си задава въпроса защо го е закупила сама, а не като семейство заедно със съпруга си, след като са в брак!? Дали не е било това целта на упражнението, наречено „развод“ – да прикрият имущество, придобито с пари, с неизяснен произход?!”, пише в сигнала си бившия член на „Възраждане”.

220c3405f5c41f694a730a305a4fa5d9-750x430

https://petarnizamov.com/vazrazhdane/

Намерих дивия шапкар, не се представи, физиономията му е като оня от БНО Шипка.

С шапка на Възраждане обяснява за ОТКУПУВАНЕ от шапкарско робство.

Ето клипа:

Ивелин Първанов се казвал, плевенчани го избират.

Трудно ми е да се сетя и за един бизнесмен в изборните позиции на паразитните възрожденци.

Цитат

Като цяло има още доста неща, които са формулирали окончателния образ на Копейкин за мен като крадец, безпардонен лъжец и истински добър измамник, но няма да ми стигне времето, пък и текстовете във „Фейсбук“ са ограничени на 17 000 думи само… Крайно недостатъчно за да опиша всичките си лични преживявания с тази псевдо-партийка, от която никога не съм бил част, отказал съм им отдавна и никога няма да бъда.

Това е моето мнение и никой не може да го промени!

ПЕТЪР НИЗАМОВ

https://petarnizamov.com/vazrazhdane/

преди 2 часа, FatMan9 написа:

Какъв е проблема с ромите? Те също са хора и имат право на глас...

Да, и който даде повече кюфтета - той печели изборите!

Kaракачанов печелеше убедително в ман галски квартали. Лично съм бил на протест на НФСБ, черните откровено си приказваха "айде кога ще свършва циркът, да ходим да изпием парите".

Копейкин е техен ученик, гледай му хипер скъпарските мебели и си прави изводите дали е по различен.

На В. Симеонов му отива да пилее пари. На музейния плъх никак.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.