Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 10 минути, tonit1968 написа:

Пак ще кажа, благодаря ти иванчо, че популяризираш темата и хората могат да видят тази тема. Много ми е полезно. Като видят какви идиоти се опитват да плюят по Възраждане - сподвижниците ни растат. Благодаря,

Значи Гунчева е права. Тази партия се уповава на ПИАРА. Не на своите избраници. Това, как другите ще приемат партията. Щом е забранено всеки да си дава мнението и да говори от партията.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Значи Гунчева е права. Тази партия се уповава на ПИАРА. Не на своите избраници. Това, как другите ще приемат партията. Щом е забранено всеки да си дава мнението и да говори от партията.

Стига глупости и извъртания бре. Още колко пъти да цитираме умствените "проблясъци" на тая?! То трюфели, то ракети... крайно време беше да и бият шута "по нейно желание"!

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Партията се уповава на много неща. Едно от нещата е пиара. Друго нещо е лични отворени срещи. Щото до преди 6 месеца Възраждане беше забранено даже да се споменава по СМРАД. То и сега неохотно се показва нещичко, щото няма как да забранят и да не питат парламентопредставена партия. Е, има интернет. И като имаш и хора дето разбират, помощ е. Третото нещо са идиотите като иванчо. Спестяват ни доста работа, наистина. Четвъртото нещо е съответствие на заявено и отстоявано. Възраждане е ясно във всеки един момент какво и как ще гласуват. Има и още козове...

преди 19 минути, tonit1968 написа:

Партията се уповава на много неща. Едно от нещата е пиара. Друго нещо е лични отворени срещи. Щото до преди 6 месеца Възраждане беше забранено даже да се споменава по СМРАД. То и сега неохотно се показва нещичко, щото няма как да забранят и да не питат парламентопредставена партия. Е, има интернет. И като имаш и хора дето разбират, помощ е. Третото нещо са идиотите като иванчо. Спестяват ни доста работа, наистина. Четвъртото нещо е съответствие на заявено и отстоявано. Възраждане е ясно във всеки един момент какво и как ще гласуват. Има и още козове...

Какво е това смрад? Не съм запознат с вътрешнопартийните думи.

Ако Гунчева направи партия с други отцепници от Възраждане, тогава ще се обърнат нещата.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Пасков го беше обяснил. Това са официалните медии - телевизии, вестници и сайтове на властта. 

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Ако Гунчева направи партия с други отцепници от Възраждане, тогава ще се обърнат нещата.

Пожелавам и успех. Ама няма как да издържи 6 години от нищо да прави нещо. Партия за 2 месеца се прави със солидна финансова инжекция. Има ли такава, възрожденци няма да я подкрепят. Бе вие не разбирате ли - кирчо и кокорчо още нямат партия въпреки милионите. Освен пари трябва кауза , лични качества и жертва на личен живот. Костадин я направете сметка колко време си стои в къхщи. при положение че всяка седмица е поне в 2 града на отворени срещи, основаване на местни организации и т.н. И нещата не са толкоз лесни, ако разчиташ на доброволчество. Дори и така, пак не са изключени предателства и налазвания на хора със задни мисли. Или просто хора със доста ръбати характери, като Гунчева. Познавам я лично и постъпи много коректно. Мместо да се сложи на ПП, просто си напуска партията, парламента и на нейно място идва следващият в листата.

Кадри трудно се намират. Просто можещите вече отдавна се ползват от официозите, естествено за пари. Доброволчеството е трутна кауза. Но появи ли се такъв човек върши работа като 100. 

преди 11 минути, tonit1968 написа:

Пасков го беше обяснил. Това са официалните медии - телевизии, вестници и сайтове на властта. 

И само вашите медии са достоверни и носят истина. Ясно.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

И само вашите медии са достоверни и носят истина. Ясно.

Ние медии нямаме. Медиите си имат собственици и правят това, което им позволяват собствениците. Възраждане има само фейсбук и тубата, където не е изключена теслата. Във фейсбук можеш да публикуваш материал. Сега едно е да си анонимник, друго е да си заставаш зад името и лицето. Можеш ли да правиш тая разлика?

преди 1 час, tonit1968 написа:

Ние медии нямаме. Медиите си имат собственици и правят това, което им позволяват собствениците. Възраждане има само фейсбук и тубата, където не е изключена теслата. Във фейсбук можеш да публикуваш материал. Сега едно е да си анонимник, друго е да си заставаш зад името и лицето. Можеш ли да правиш тая разлика?

https://www.dnes.bg/politika/2009/06/30/i-sega-kmet-ot-dps-kupuval-glasove-za-ataka.73514,10

Кмет от ДПС купувал гласове за Атака
Мурад Ибрям бе осъден за търговия с вот – 7 души за 70 лв.

Мурад Ибрям, първенец от село Баня, е агитирал роми от селото да гласуват за партията на Волен Сидеров.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2009/06/30/i-sega-kmet-ot-dps-kupuval-glasove-za-ataka.73514,10

Знам аз как действат ДПС, нали съм от този край. Североизточна България, територията на ДПС.

преди 4 часа, tonit1968 написа:

Коствено, в прав текс, факта че си ми личен враг, не значи, че искам да те пращам в реанимация. Пък и за това се изисква личен контакт, а ти си шубелия. Женски полов орган не ми е интересно и вдъхновяващо да пращам в реанимация. Що бе, може пък ти да си корав пич и ти да ме пратиш в реанимация, кво толкоз.

Туй е то, Копейкин ви гъделичка по тънката струна, макаци и бабишкери. Кой кого щял да набие. Бравос.

Туй да се изтъпаниш с буржоазни мебели също е селяндурщина. Фани единия удри другия, до един сте кухи лейки като Гунчева. Нищо че фюрерът ви и Пасков са виртуални оратори.

Истината е като фъшкията, може да я покриеш, ама рано или късно замирисва. Ще почнат да окапват и още, Деян Николов го подозирам, че е следващия. От бизнеса е все пак, нашия занаят, не е опрял до копейковите подаяния.

преди 3 часа, АСПЕКТ написа:

На Пасков  му сипвам заради червената идеализация, ама му гледам всички клипове,  и на Копейкин тоже. Дар слово имат, шапка свалям и поклон. Ако го можех това, да залъгвам бедните духом - и аз щях да имам вила на първа линия, и мебели за 20 бона. Бъзикам се, не отдавам значение на мебелите.

Средство за Масова Реклама Агитация и Дезинформация - СМРАД. Мисля, че първо от Пасков го чух.

преди 4 часа, Sliderum2 написа:

Налее, цофтуеристите дето им трябваха 15+ години да сглобят електрическото управление върху готова платформа...Криво ляво и изцоцаха милиарди бюджетни средства. Били изкарвали много пари. Кво изкарвате бе, това си е кражба и източване на бюджета. Тия пари за много повече, отколкото реално сте заслужили и изработили. Така че, това са крадени пари.

То не зависи от нас. Представи си, и точно по тия проекти съм работил, държавните.

Най-голямата мизерия е при тях. Те прибират милиардите, за нас овъртайм. Като наближи презентация ни носят шоколадчета и чипс. Да не припаднем от глад, предполагам.

Отдавна се махнах от тия ганювци, инфото ми може да не е актуално. Аз при тия се учих, преди доста години.

Готова платформа никога не сме имали, жулихме на безплатни версии на продукти на Апачи. Дори сме си хаквали лицензи на някои продукти. Милиардите не стигат до такива като мене. Лапат ги мишки като тоя вашия. Учителите му, по-точно.

ЛИЧНО съм присъствал на разговор с действащ депутат, ако имаш някви съмнения как стават тия далавери.

Брей, Иванка била истински програмист, а безплатните продукти не били платформа. Уважение, че си ги оставил тия и че пускаш некво инфо, че е имало далавера. Тиквата, що не го осъдиха за това, нито за нищо друго де. Ама някои са останали, явно на позиции, на които не са се раздавали само шоколадчета. Иначе съвсем нищо нямаше да съществува, а то макар и безславно бавно да се случи, все пак нещо някакво там има вече. На платформа ми изглежда, сигурно все пак след твоето време вътре, са взели все пак някаква шаблонна и са я пипнали малко да е на български и даже май няма много грешки в надписите по бутоните и в текстовете. А кво ще кажеш за бг пощите, там май дъртите железа са от твоето време. И уязвимостите?

преди 27 минути, Sliderum2 написа:

Брей, Иванка била истински програмист, а безплатните продукти не били платформа. Уважение, че си ги оставил тия и че пускаш некво инфо, че е имало далавера. Тиквата, що не го осъдиха за това, нито за нищо друго де. Ама някои са останали, явно на позиции, на които не са се раздавали само шоколадчета. Иначе съвсем нищо нямаше да съществува, а то макар и безславно бавно да се случи, все пак нещо някакво там има вече. На платформа ми изглежда, сигурно все пак след твоето време вътре, са взели все пак някаква шаблонна и са я пипнали малко да е на български и даже май няма много грешки в надписите по бутоните и в текстовете. А кво ще кажеш за бг пощите, там май дъртите железа са от твоето време. И уязвимостите?

Не ти разбирам бълвочите, пита ли ме нещо? Малко ми е трудно да приказвам с кандидати за 30 сребърника, все пак ни делят 2 вагона книги (Т. Колев).

Предполагам се визираше мита за софтуера на Естония, който уж щяхме да внедряваме. Няма такова нещо.

За Бг пощите - трябва да ти кажа, че с тия заплати не могат да задържат кадърен админ, програмист или спец по сигурност. Затуй по електрическото правителство бачкат младоци дето се учат, както беше и при мене.

Гадин Гадинов, прост като теб. Той прост вие прости, затова се разбирате, като крилатите думи на Боко.

GadinGadinov.jpg

Тея твоите горните две с кво спомагат за твоята кауза. Мислиш че се подразбира, ама не. Просвети ни.

преди 20 минути, tonit1968 написа:

Тея твоите горните две с кво спомагат за твоята кауза. Мислиш че се подразбира, ама не. Просвети ни.

Забавно е бре! Освен маймунските крясъци "България на три шкембета" нямате ли капка чувство за хумор? Гледах го тая сутрин на поредното сборище, дето има зверско ехо. Чак ми дожаля за фюрера ви, с някви бабички се надвиква. Шапка свалям на Коцето, като сущий Левски обикаля по селските дупки, троши си лачения Форд. Той сам вика "вече ми се слива всичко като един безкраен ден". Имаше един случай дава интервю по телефона за БНР, после веднага влиза да забавлява дядките като тебе. Как издържа... Ходил съм на 2 интервюта за работа в един ден. Ми бях като парцал още в началото на второто.

Съжалявам го, щото е станал за кашмер на нета, ако не клекнете за златен пръст - власт няма да видите. Не сме толкова тъпи да излизаме от НАТО и ЕС, ни армия имаме, ни икономика, ни залюхани донаборници. Да си пропилеят младостта, само за кефа на старците, да гледат паради по телевизията.

Скандинавците и Макетата натискат да влизат, вие сигур сте по-умни от тях, да излизаме, и да се гъбаркате с поколението на внуците си. Няма кой да гласува за дъртофелско сборище, сори.

Че кво му е забавното? Може да е за некой пубер, ама за човек на години е просто тъпо. А да, тоя инфалитизъм е характерен за "Умнокрасивитета". Гледам ги в редита, пълно е с тъпи мемета, тука и кокошката ги пуска често. Та там е обитание на такива недорасляци. То нищо чудно, на който се кланяш, такъв ставаш. За американците е страшен хумор някой да се изпърди или насере в гащите. Много им е забавно. Това е върховен признак на културност, няма що.

преди 57 минути, tonit1968 написа:

Че кво му е забавното? Може да е за некой пубер, ама за човек на години е просто тъпо. А да, тоя инфалитизъм е характерен за "Умнокрасивитета". Гледам ги в редита, пълно е с тъпи мемета, тука и кокошката ги пуска често. Та там е обитание на такива недорасляци. То нищо чудно, на който се кланяш, такъв ставаш. За американците е страшен хумор някой да се изпърди или насере в гащите. Много им е забавно. Това е върховен признак на културност, няма що.

Че аз не твърдя да съм културен. Култур трегерите са баш при вас, музейни мишки, дето на пазара на труда са кръгла нула.

Знаеш ли, че входното ниво на доходи в нашия занаят е два пъти колкото на вашия доктор? Пишлегар на 25 години го туря в малкия си джоб.

Хората си гледат живота и кариерата. Не се занимават със каторжническа повинност в ман галски роти, и диви шапкари. Ако чуят какво сте им нагласили  няма само да ви се подиграват, ами ще ви и псуват! Първата ми командировка в Америка беше като бях на 25 г. Ходи обясни на младежите, че няма да ги пущате да работят и учат в ЕС.

Е, и аз да ти отворя очите. Там в редита на воля можеш да си сипваш по Възраждане и даже ще питат за още. Давай смело.

преди 6 минути, tonit1968 написа:

Е, и аз да ти отворя очите. Там в редита на воля можеш да си сипваш по Възраждане и даже ще питат за още. Давай смело.

Гугъл ми ги намери. Никва файда няма от вас. Ни чеп за зеле, ни... Айде туй много просташко, пак ще кажеш, че не съм изтънчен.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.