Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 2 часа, Sliderum2 написа:

Иванка пак е рукала срещу старите кат млада козичка е врещяла. Кво да ти кажа, чака те старчески дом и то само ако имаш късмет. Ако и поколението ти е със същия ген. Някоя сутрин ще се събудиш с втора усмивка на гърлото. Само не знам кой от синчетата ше те засмее. 

Заплашваш ли ме и ти? На мафия ли се правите, или сте си?

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 946,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Заплашваш ли ме и ти? На мафия ли се правите, или сте си?

Не бе, прави се на Ванга. Ма то си е просто за предвиждане. Ще си пукнеш самотен, гушнал калкулаторче. До последен дъх ще си смяташ колко те е преебало правителството на който и да е тогава на власт. Хората умират един път. Ти всяка вечер, смятайки колко парички ще ти вземат тоя или оня, дето е на власт или се кани да вземе властта.

преди 6 минути, tonit1968 написа:

Не бе, прави се на Ванга. Ма то си е просто за предвиждане. Ще си пукнеш самотен, гушнал калкулаторче. До последен дъх ще си смяташ колко те е преебало правителството на който и да е тогава на власт. Хората умират един път. Ти всяка вечер, смятайки колко парички ще ти вземат тоя или оня, дето е на власт или се кани да вземе властта.

Значи правите паралел с евентуалните ми деца, и вашите деца, на изверги.

За едното си струва, за вас не си струва и плюнка да ви орося.

Погледна ли - 15 бона, 15 000 лева дава на държавата всеки който се осигурява над горния праг. И искате още и още. Щели до безкрай да ми вдигат данъците. Бахви в паразитите некадърни!

Всички имате компютри, що не влязохте в ИТ сектора? По 2-3 предложения за интервю за работа получавам, на ден. Ама си иска здраво учене, и мозък. Не като вашия да крещите като макаци. Щели да преосновават държавата, ама като ви видя сборищата - шапкара до бабишкера!

Иванке, да не забравиш да си фалшифицираш, ако вече не си, някои от хилядите предложения за работа, които си насъбрал досега, за хилядите си работни дни. Да може с гордост да ни лепнеш картинка на таквоз предложение. Бе то няма толкова на брой известни софт фирми в целия свят бе. Камо ли, да те знаят че съществуващ на тоя свят.

преди 14 минути, Sliderum2 написа:

Иванке, да не забравиш да си фалшифицираш, ако вече не си, някои от хилядите предложения за работа, които си насъбрал досега, за хилядите си работни дни. Да може с гордост да ни лепнеш картинка на таквоз предложение. Бе то няма толкова на брой известни софт фирми в целия свят бе. Камо ли, да те знаят че съществуващ на тоя свят.

За ЛинкедИн не си ли чувал? Питай някой кадърен край тебе, ама дето не е от твойто тесто. Да ти каже дали е така.

Освен това бачкам през кабела. Предлагат дори от скандинавието, оня ден някаква фарма компания.

преди 6 минути, IvanKirov написа:

За ЛинкедИн не си ли чувал

Неква спам платформа. 

преди 23 минути, Sliderum2 написа:

Неква спам платформа. 

Спам е баща ти като те е правил, а трябваше да пренебрегне Онановият грях (Битие 38:9).

На 2 интервюта ходих в чужбина, през Линкед Ин. Платиха и самолет и хотел че и почерпиха обяд.

Като ви рисуват всички на маймуняци, замислете се дали не карате в насрещното! Дали не са прави, а вие паразити и мишкуняци.

току-що, IvanKirov написа:

Спам е баща ти като те е правил, а трябваше да пренебрегне Онановият грях (Битие 38:9).

На 2 интервюта ходих в чужбина, през Линкед Ин. Платиха и самолет и хотел че и почерпиха обяд.

Като ви рисуват всички на маймуняци, замислете се дали не карате в насрещното!

Оф, иванке, имам сестра програмистка, приятелят ѝ с който живее на семейни начала и имам две сладки племенничета, също е IT, с доста опит и качества. Да, ползват И линкедин и мнението на сестра ми не съм я питал, но на приятелят ѝ е, общо взето като моето. Може и да се е бъзикал де, колко му е. Поне със сигурност не е особено важно място за него. Той също получава доста предложения за работа. Ама пък чак по 2-3 всеки ден...Ако се сетя, мога да го питам все пак по колко спам му идва.

преди 7 минути, Sliderum2 написа:

Оф, иванке, имам сестра програмистка, приятелят ѝ с който живее на семейни начала и имам две сладки племенничета, също е IT, с доста опит и качества. Да, ползват И линкедин и мнението на сестра ми не съм я питал, но на приятелят ѝ е, общо взето като моето. Може и да се е бъзикал де, колко му е. Поне със сигурност не е особено важно място за него. Той също получава доста предложения за работа. Ама пък чак по 2-3 всеки ден...Ако се сетя, мога да го питам все пак по колко спам му идва.

От програмист до програмист разлика море. Аз съм в най-търсената област. Повечето са кокошки рекрутърки, дето прибират по една моя заплата, ако започна през тях. Отсвирвам ги по дефолт.

В момента уча и ще се хвърлям в следващата фирма, пак през ЛинкедИн стана. Заобиколихме рекрутърката.

Казах предложения за интервю, не за работа. Работата после.

Макаците почнали да ми се хилят. Явно не можете да си представите нашия свят, ние дето не сме глисти.

Родина сине, стойте си в задника, не се бъркайте на бизнеса.

Снимах съобщенията си, последните дни  имам по 2 покани за интервю, на ден. Някои дни няма. Малко се обърках заради поканите за конекция, трябва да ги приема преди да могат да ми пишат. Направо ми затрупват пощата. Особено с радостните послания, че еди кой си правел годишнина на работа.

rabota.png.a9842cd3fa15bacdd5c91e97c4d24b65.png

Брей, лека полека, имам надежда, че може и да престане Иванка да се обърква. На покани за интервюта се радвал, пък после се оказало че не били всеки ден, пък после че не били всеки път по 2-3. После се оказва, че ако е толкоз напреднал пич, интервюта не се налагат. Ако е толкоз напреднал, с изявите си би бил достатъчно известен, за да не се налага да бъде интервюиран. Все едно някой да кани на интервю(за работа, а не мисирчо) линус торвалд, джон карнак, джак дорси, бил гейтс. След като са се доказали.

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Брей, лека полека, имам надежда, че може и да престане Иванка да се обърква. На покани за интервюта се радвал, пък после се оказало че не били всеки ден, пък после че не били всеки път по 2-3.

Аз не мога да работя на 10 места едновременно, и тия покани са ми пре-излишни.

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

После се оказва, че ако е толкоз напреднал пич, интервюта не се налагат. Ако е толкоз напреднал, с изявите си би бил достатъчно известен, за да не се налага да бъде интервюиран. Все едно някой да кани на интервю линус торвалд, джон карнак, джак дорси, бил гейтс. След като са се доказали.

Мишок, постигни туй моето, после критикувай. Ни съм Линус ни Били Гейтс, освен това последният няма да отиде на работа на заплата. Работа без интервю няма от времето на соца. Когато се приемаше по партийна линия, връзки и вярност към червените изверги. Сори, било кво било, повече няма да го видите! Затуй са тия ваще писъци и клетви, младите такива па онакива. Сори, ръждата сте вие, само за скрап ви бива, по 25 стинки килото. Няма кой да ви търси, щото за нищо не ви бива. Не че някога ви е бивало.

Има разни нагли ман-гали по трамваите, понякога псуват ако не им дадеш просия. Че и твойта работа.

Да критикуваш някой значи да си поне 2 пъти по-добър. Тебе по колко пъти на ден те търсят за интервю?

Мен не ме търсят, щото не се  предлагам и продавам, иванке. Некой ден, ако ми стане скучно, може и да заработя. Само ще си обръсна главата и ше си пусна брада. Кат оня милиардер по дискавъри. Е, не съм милиардер, даже не съм и мултимилионер, ама знае ли се с тая инфлация :)

преди 22 минути, Sliderum2 написа:

Некой ден, ако ми стане скучно, може и да заработя.

Тъй де. Паразит. Като политиката ви.

преди 17 минути, IvanKirov написа:

Тъй де. Паразит. Като политиката ви.

Ба, паразитите, независимо от това че така ги квалифицираме, пак нещо правят, дуднат. Не е съвсем като да не "работят". Аз съм безподобен мързел и не работя последните няколко години вече станаха, откакто си скъсах и партийната карта на обикновен член на вмро, която ми беше първата и последната такава. Преди това, не съм се интересувал достатъчно от политика, за да ставам член на партия, макар да симпатизирах и все още на патриотичните формации. Та, от няколко години, пиша, за да се забавлявам с нервите на нарочените от мен за противници, в политическите теми. Кефи ме да съм против сащ/есср, съответно изглежда сякаш галя Русия. Но, всъщност вземам само моята си позиция. А тя е, да не лъжа и мажа с пропагандни цели. Затова и не пълна темите с мемета и клипове. 

преди 12 часа, IvanKirov написа:

По 2-3 предложения за интервю за работа получавам, на ден.

Боли ме фара колко предложения за работа получаваш, колко взимаш, за какво ги харчиш и т.н. Темата не е за теб.

преди 1 час, ncl написа:

Боли ме фара колко предложения за работа получаваш, колко взимаш, за какво ги харчиш и т.н. Темата не е за теб.

Тъй е. Някой горе се поинтересува, затуй ги снимах. Орките не вярват, че има такъв живот. да не се налага да лижеш нечий задник. Последната фирма ми предложиха 20% да остана, и пак напуснах.

преди 3 часа, Sliderum2 написа:

Та, от няколко години, пиша, за да се забавлявам с нервите на нарочените от мен за противници, в политическите теми. Кефи ме да съм против сащ/есср, съответно изглежда сякаш галя Русия. Но, всъщност вземам само моята си позиция. А тя е, да не лъжа и мажа с пропагандни цели. Затова и не пълна темите с мемета и клипове. 

Бъркаш се, че аз си го слагам. Забавлявам се. Вие орките сте тия дето плашите с реанимация, втора усмивка на гърлото и т.н. И нямате чувство за хумор за карикатури. Не се ли усмихна поне малко? Не се ли радваш, че Филипов ако можеше щеше да ги изтрие, както трият всякъде дето имат агенти.

Ама не могат. Туй ме радва.

https://www.facebook.com/watch/?v=1168849960562247

https://dnesnews.bg/нацисти-поклоници-на-хитлер-и-обикнов/

Цитат

Основен рупор на путиновите опорни точки в България стана ръководената от Костадин Костадинов – Костя Копейкин партия „Възраждане”. Депутати от формацията открито поканиха руската армия да срине с ракети сградите на Народното събрание и Министерски съвет.

В тон с московската пропаганда, хората на Копейкин обявиха, че и у нас има нужда от операция по денацификация. Заговориха и за нов Народен съд срещу българските фашисти и повторно отваряне на комунистическите лагери на смъртта, като този на остров Белене.

Както можем да се досетим, операцията щяла да се проведе от партия „Възраждане”, веднага след като ордите на Владимир Путин дойдат да „освободят” и България.

Стремежът на Костя Копейкин да трепе фашистите е меко казано нелеп, след като самата му партия е пълна с такива, коментират с ирония националисти пред „Уикенд”. Те припомниха, че фенове на Хитлер има дори и в ръководството на русофилската формация.

Сред най-известните крайнодесни типове е Симеон Костадинов. От изказвания на Копейкин става ясно, че той е член на Организационния съвет на „Възраждане”. Представян е и като председател на предизборният щаб на формацията, съобщи в последния си брой в. „Уикенд”.

До момента Симеон Костадинов не веднъж е парадирал в медиите с неонацистките си възгледи, което е доста странно за ролята му на новоизлюпен „денацификатор”. Любопитно е какво мисли по темата, любимецът на родните русофили и борец срещу световния фашизъм Владимир Путин.

Симеон Костадинов е известен в медиите като един от организаторите на „Луков марш”. Шествие в памет на ген. Христо Луков, ръководил профашистката организация Съюз на българските национални легиони.

По това време Костадинов тъкмо е напуснал ВМРО и не крие русофобските си възгледи. Както „Уикенд” вече писа, Копейкин без малко да се присъедини към формацията на Иван Костов и поведе листата за парламентарните избори във Варна.

Заради претенциите му да влезе и в ръководството на ДСБ, Костадин Костадинов е порязан от Командира.

След като не успява да направи политическа кариера като русофоб, Костадин Костадинов основава партия „Възраждане”. Палачинката бързо се преобръща и от враг на Русия, Костя Копейкин става пръв защитник на Владимир Путин, призовавайки за излизане от ЕС и НАТО и съюз с Москва.

Шизофренична еволюция, от фен на пронацистки фигури към русофилството претърпява и приятелят на Копейкин Симеон Костадинов.

%D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D0%BE%D0%BD-%D0

Цитат

Костадинов е и човекът, който сключва договори с различни медии за платена реклама на „Възраждане”.

Като пълномощник на Костя Копейкин за регистриране на листите, Симеон Костадинов се забърква и в аферата с източените милиони за строителство на автомагистрала „Хемус”.

Аферата лъсна тази седмица, при гледане мярката за неотклонение на футболния съдия Борислав Колев, който е обвинен за пане на 53 млн. лева, отпуснати за строежа на ЛОТ 5 от магистралата по времето на ГЕРБ и Бойко Борисов. В показанията си Колев признава, че е теглел в брой парите от банки, заедно с цигански барон от Враца.

След това носел чувалите с пачки в столично чейндж бюро, където ги вземал бизнесменът Иван Филадов. Оттам следите на милионите се губят, макар според вътрешния министър Бойко Рашков в кражбата да има замесени известни политици и бивши министри, а пътят на парите да свършва в Банкя.

Източник: https://narod.bg/

Нещо почва да ви се засмърдява кочинката, да? Вашия нов Волен додея на бая народ, вече и лумпените взеха да се съфирясват. Теточков, мечтаното топло местенце на митницата на Левски ще си остане мокър блян. Хората не са чак толкоз прости, да ги стряскате на края на всеки клип, че да гласуват за паразити дето само искат, и нищо не дават.

https://dnesnews.bg/възрожденци-искат-да-махнат-коста/

https://dnesnews.bg/елена-гунчева-се-отказа-да-напуска-нс-с/

преди 49 минути, ncl написа:

Това е само във въображението ти. Всичко върви по план.

Да ви имам плановете. Най-верните ви солташаци и соламжъци ви напускат един след друг. Вътрешно разцепление. Целия нет се скъсва да се бъзика с вас. Волен 2. Туй ли ви е великият план?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.