Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 2 часа, IvanKirov написа:

Я раздуй швабите как са приемали еврото, имало ли е двойно покачване на цените след оставянето на марката. Щото тука комшиите всичките реват от евро, не знам как се получава ама цените двойно след приемането. След петократните цени на тока туй ще ни дозатвори капака на ковчега.

https://www.was-war-wann.de/historische_werte/brotpreise.html

Хляб през 2001 година Brotpreis 2001 - 4.39 DM

Хляб през 2020 година Brotpreis 2020 - 4.65 Euro

Направата на един хляб само 3 процента са материалите нужни за хляба.  Жито, брашно, мая, сол, вода...

30 процента са за заплатите.

66 процента от цената на хляба отива за енегия, данък, търговия....

amtt-getreide-grafik-af-2.jpg

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 946,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

https://www.was-war-wann.de/historische_werte/brotpreise.html

Хляб през 2001 година Brotpreis 2001 - 4.39 DM

Хляб през 2020 година Brotpreis 2020 - 4.65 Euro

Бах тия германци. За 20 години никаква инфлация нямат...

преди 1 минута, ncl написа:

Икономиката им е многа добре измислена. Тяхно откритие.

преди 51 минути, ncl написа:

Възраждане са виновни за всичко, нали?!

Само оправдания бе мишки! Ама тоз ама оня. Вижте себе си. Откровено сте тръгнали срещу младите и кадърните. Щото сте наясно, че мафията няма да победите, вие сте част от нея.

От нямане къде да грабите се намъквате в живота ни, неканени. Меркел ни инсталираше "бежанци", вие ни инсталирате ман гали. Реално данъците отиват за тях, и за безбройни чантаджии, от които и Копейкин, и кохортата му. Чудя се Деян Николов кога ще ритне кросното, седи там с надеждата да води държавни поръчки за фирмата дето е директор.

преди 35 минути, ncl написа:

Къде 5 евро хляб бе, бирата им беше по-евтина от нашата, мин. вода тоже, хлябът, шоколад, колбаси...

Много неща съм виждал по-евтини от България. Най много в Германия съм се подвизавал.

Прави ми впечатление, че Костадин, където и да дава интервю, дава едни и същи слова. Отстранни звучи като заучено и все едно чете някакъв сценарий.

Смени Киро брейка и сложи Възраждане. Кирчо обяснява много добре.

Та така. Благодарим ви говеда!

Иванка пак е рукала срещу старите кат млада козичка е врещяла. Кво да ти кажа, чака те старчески дом и то само ако имаш късмет. Ако и поколението ти е със същия ген. Някоя сутрин ще се събудиш с втора усмивка на гърлото. Само не знам кой от синчетата ше те засмее. 

287182892_350732877211241_6898516977654127665_n.thumb.jpg.18440c9312f47562292cf26ebfa00655.jpg

Коколино - бесен фен на Шорош и неговите центове. С леки девиантни отклонения в поведението.

преди 44 минути, Sliderum2 написа:

Иванка пак е рукала срещу старите кат млада козичка е врещяла. Кво да ти кажа, чака те старчески дом и то само ако имаш късмет. Ако и поколението ти е със същия ген. Някоя сутрин ще се събудиш с втора усмивка на гърлото. Само не знам кой от синчетата ше те засмее. 

Тоя е бездетен.

преди 25 минути, Coco1 написа:

Копейкин-Руски мухъл- комуняга:yanim:

Може да бъде изображение с 1 човек, седящ и на закрито

Местният форумен идиот нема начин да не се изака.

преди 3 минути, tonit1968 написа:

Не така - виж как звучи - с леки девиантни отклонения ... привърженик на Шорош ...

преди 23 минути, tonit1968 написа:

Милионера в копейки къде си ве :yanim:

преди 33 минути, dimy написа:

Коколино - бесен фен на Шорош и неговите центове. С леки девиантни отклонения в поведението.

Прибра ли копейките за деня

преди 19 минути, tonit1968 написа:

Тоя е бездетен.

А, прав си, с деца май, от тях е само Радул, но пък той е по-добре и с нервите, засичал съм го само 1-2 пъти за доста месеци време, да пуща некви дрогирани коментари? Имам някакъв спомен, само за един единствен полит противник, който се обяви, че е баща. Не е кой знае какъв процент 1 делено на...не съм ги броил колко общо са. Ох! 

преди 1 минута, Coco1 написа:

Милионера в копейки къде си ве :yanim:

Прибра ли копейките за деня

Гледам цирка в държавата. Ма най ме кефи като клоунстваш. Оправяш ми вечерта. Ама иванчо киров днес чупи мифки и те засенчва. Давай мемета, че губиш. Оня те отвя.

преди 1 минута, tonit1968 написа:

Гледам цирка в държавата. Ма най ме кефи като клоунстваш. Оправяш ми вечерта. Ама иванчо киров днес чупи мифки и те засенчва. Давай мемета, че губиш. Оня те отвя.

Руско Милионерче :hush:

285766086_1957983424386353_1146292211918793240_n.jpg

преди 4 минути, Coco1 написа:

Руско Милионерче :hush:

285766086_1957983424386353_1146292211918793240_n.jpg

Слабо, губиш. Иванчо все още е първенец. Изкарай над 15 и тогава ще имаш почесване зад ушичкита.

преди 2 минути, tonit1968 написа:

Слабо, губиш. Иванчо все още е първенец. Изкарай над 15 и тогава ще имаш почесване зад ушичкита.

Днес са ти дали копейки и си наквасен като всеки ден :hush:

278862757_561046325605076_264965441526741145_n.jpg

преди 2 минути, Coco1 написа:

Днес са ти дали копейки и си наквасен като всеки ден :hush:

278862757_561046325605076_264965441526741145_n.jpg

Който си може, си го може ...да е прост и бездарен. Благодаря, че си олигофрен.

преди 1 минута, tonit1968 написа:

Който си може, си го може ...да е прост и бездарен. Благодаря, че си олигофрен.

Защо си прост и бездарен. Много добре си излезнал на снимката петолъчката свети ли в тъмното ?

Начи, гуменката е червена, щото с нея е ритнат некой евроатлантически ориентиран и му се е спукал хемороид получен от изповядването и практикуването на еврогейските ценности.

преди 1 минута, Coco1 написа:

Защо си прост и бездарен 

Да не обиждаме папагалите, те са по-умни от тебе. Защото си прост и бездарен.

След като не го избраха за шеф, лидер на ВМРО, Костадин напусна.

https://dariknews.bg/regioni/varna/strukturi-na-vmro-razocharovani-ot-preizbiraneto-na-karakachanov-987202

Срещу възможна коалиция с „Атака” за предстоящия парламентарен вот следващата година се обяви Костадин Костадинов.

Нямам нищо против общо национално обединение между ВМРО, „Атака”, НФСБ и други по-малки патриотични формации.

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

След като не го избраха за шеф, лидер на ВМРО, Костадин напусна.

https://dariknews.bg/regioni/varna/strukturi-na-vmro-razocharovani-ot-preizbiraneto-na-karakachanov-987202

Срещу възможна коалиция с „Атака” за предстоящия парламентарен вот следващата година се обяви Костадин Костадинов.

Нямам нищо против общо национално обединение между ВМРО, „Атака”, НФСБ и други по-малки патриотични формации.

Коцето многократно е обяснил казуса преди толкоз години. А това в черното, да беше написал и до края на изречението. Щото не завършва така. 

Кирчо брейка го каза -нямалоша реклама. Четох това дето си линкнал и се убеждавам все повече и повече, че Коцето си е читав чиляк.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.