Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 946,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 32 минути, tonit1968 написа:

Няма налично описание на снимката.

"Разни умници викат - като ще разкриват хранениците на Москва, да разкрият и тези на Америка за България. Чудесно.
Същите пропускат да отбележат, обаче, че Америка за България си има сайт, на който са всичките й стипендианти, проектите им. Цялото финансиране е публично и достъпно."

И така колега, можеш ли да дадеш някакво обяснение, защо и финансирането от Раша не е толкова публично? А се налага службите да го разкриват? Сами се забивате с тия данни. Данните за всичко което се финансира от Америка за България, са публични и достъпни.
преди 9 минути, Радул написа:

"Разни умници викат - като ще разкриват хранениците на Москва, да разкрият и тези на Америка за България. Чудесно.
Същите пропускат да отбележат, обаче, че Америка за България си има сайт, на който са всичките й стипендианти, проектите им. Цялото финансиране е публично и достъпно."

И така колега, можеш ли да дадеш някакво обяснение, защо и финансирането от Раша не е толкова публично? А се налага службите да го разкриват? Сами се забивате с тия данни. Данните за всичко което се финансира от Америка за България, са публични и достъпни.

Ми налага се, обаче нищо не са публикували и осветили. Що така? Некви слухове и празни предположения. Точни суми и никакви имена. Нали разузнаването знае всичко. Ето, изгониха руските дипломати, кво ги спира да публикуват официално имена, сметки? Нищо не ги спира. А и аз по официозите не чувам нищо проруско, че сам да се досетя. Няма бе. Няма. Има антируско от всеки и нищо проруско. Говорим по официозите - три телевизии и не знам си колко вестници и сайтове. Та все пак кой ги взима тея 4 бона на месец по дяволите! Дайте имена, клипове, доказателства... Нещо.

преди 2 минути, tonit1968 написа:

Та все пак кой ги взима тея 4 бона на месец по дяволите! Дайте имена, клипове, доказателства... Нещо.

Копейкин кой!

Къща за 250 бона, нов Форд, апартамент у Варна, дивани и секции за 20 бона... С миша заплата, музейните плъхове са близо до минималната заплата.

Тая шия не е от туршия!

Димитър Байрактаров

Вчера в 17:12 ч.  · 

Прочетох с особено внимание интервюто на Лена Бориславова пред Дарик. По всичко личи, че госпожица Бориславова има какво да научи от тази моя публикация. Ще остане много изненадана когато разбере кой ми плаща, но ще ѝ дам жокер? Нека прочете няколко пъти чл. 116 от Конституцията на Република България.

Лена е млада и едва ли знае какво се е случило на 20 юли 1990 година. Аз обаче помня! На тази дата с нарочно постановление на министерски съвет една американска фондация бе превърната в държава в държавата България справка: https://www.ciela.net/…/postanovlenie-№-76-na… От този момент започнаха да се случват и лошите неща в България! Американските фондации започнаха да се роят на територията на родината ни и да се намесват във вътрешно-политическия живот на родината ни. И понеже в последно време много си говорим за енергийна зависимост. Няма как да не разкажа какво се случи през 2014 г.?

През 2014 г. бях единственият български журналист, който замина за Русия в град Анапа, където се строеше станция "Русская". Станция "Русская" е последната станция от общо 13 станции от "Южен газов коридор" на територията на Русия и трябваше да бъде начална за "Южен поток" към България, чрез който бе предвидено да се транспортират 63 милиарда куб. метра газ за България и Западна Европа. На място руснаците казаха, че строителните работи на станцията са спрени. Бяха много притеснени и обясниха, че това се е наложило, тъй като САЩ оказва огромен натиск върху българското правителство "Южен поток" да бъде спрян. През това време в България се провеждаше българския майдан срещу правителството на Орешарски. Когато се върнах от Русия в България, за няколко дена направих документален филм- "Големият енергиен шлем на България", в който обявих, че "Южен поток" няма да има. Бях разкъсан от привържениците на този проект, но няколко седмици по-късно в България се появиха няколко американски сенатори, а часове след срещата им с българското правителство бе обявено спирането на строителството на "Южен поток".

Вероятно вече се досещате, че това изобщо не е намеса във вътрешните и външните отношения на България! Същата година бях избран за народен представител, а през 2016 г. в едно засекретено заседание на комисията по енергетика научих цялата истина. Никога няма да забравя репликата на Томислав Дончев към Драгомир Стойнев, който бе енергиен министър в правителството на Орешарски - "Нали не си забравил защо Орешарски подаде оставка?". Няколко дни по-късно Борисов подаде оставка, въпреки, че разполагаше с тотално парламентарно мнозинство. И Орешарски и Борисов подадоха оставки, за да спасят нещо много ценно за България от грабливите ръце на един наш съюзник! От спирането на "Южен поток" България загуби над три милиарда лева! От спирането на строителството на АЕЦ "Белене", България загуби още над три милиарда лева. В основата на тяхното спиране бяха добре организирани и още по-добре стимулирани протести на "умни и красиви" дЕмократи и добре заплатена пропаганда в медиите. Ще спра до тук и дано всеки асимилира, защо българите не обичат янките?

Все пак, драга Лена, ще бъде добре да известите целокупния български народ, колко души наброява дипломатическата мисия на САЩ, находяща се на ул. "Козяк" 16 в София и колко от тях са били експулсирани като шпиони през последните години?

преди 9 минути, IvanKirov написа:

Копейкин кой!

Къща за 250 бона, нов Форд, апартамент у Варна, дивани и секции за 20 бона... С миша заплата, музейните плъхове са близо до минималната заплата.

Тая шия не е от туршия!

Коцето не е журналист. Нито говори през 1 час по нова, бтв или националната телевизия. По фейса или ютуба броим ли ги нещата? Да там 4 бона са си сума, ама ....За да печелиш там трябва да имаш фенове. Па нали коцето никой не го харесва. Младите не го харесват, че ще ги вкарва в казарми, бизнеса не го харесва, че ще ги кара да плащат данъци ... И други такива сериозни работи.

преди 20 минути, tonit1968 написа:

Ми налага се, обаче нищо не са публикували и осветили. Що така? Некви слухове и празни предположения. Точни суми и никакви имена. Нали разузнаването знае всичко. Ето, изгониха руските дипломати, кво ги спира да публикуват официално имена, сметки? Нищо не ги спира. А и аз по официозите не чувам нищо проруско, че сам да се досетя. Няма бе. Няма. Има антируско от всеки и нищо проруско. Говорим по официозите - три телевизии и не знам си колко вестници и сайтове. Та все пак кой ги взима тея 4 бона на месец по дяволите! Дайте имена, клипове, доказателства... Нещо.

Щом се прави тайно, значи не е много законно, нали така? Освен това, тия платените тука трябва да минават за видни евроатлантици или поне за неутрални. Гледам ти отговориха за Копейкин. Според теб какво стана с Атака? Що така изчезна? Ми спряха им заплатите... По официозите е пълно с платени четирихилядници. Байрактаров е първия дето подскочи.

Атака изчезна, защото се прегърна с ГЕРБ. Няма нищо общо със спрени заплати. Що се отнася до четирихилядниците, едва ли са повече от десетина човека.

преди 25 минути, tonit1968 написа:

Не им трябват доказателства, достатъчно е да се позоват на правото на реципрочност в дипломацията. 

Даването на доказателства може да разкрие източниците за набавяне на такива.

преди 5 минути, Радул написа:

Щом се прави тайно, значи не е много законно, нали така? Освен това, тия платените тука трябва да минават за видни евроатлантици или поне за неутрални. Гледам ти отговориха за Копейкин. Според теб какво стана с Атака? Що така изчезна? Ми спряха им заплатите... По официозите е пълно с платени четирихилядници. Байрактаров е първия дето подскочи.

Така така. Коцето, Байрактаров. Айде давайте другите, да ги търся и да си ги гледам. И аз да науча нещо от врага. Имам в предвид тебе. Отворете ми очите де. 

току-що, BANKATA написа:

Не им трябват доказателства, достатъчно е да се позоват на правото на реципрочност в дипломацията. 

Даването на доказателства може да разкрие източниците за набавяне на такива.

Бе кви доказателства. Дайте ми имена, дето говорят в медиите за русия. Коце, Байрактаров. Айде и Волгин. Други? Давайте предложения да вървя да ги гледам. Иво Христов и Вацев влизат ли ? Пасков би трябвало да е на първо място. Други? Айде, споделяйте.

Така така. Коцето, Байрактаров. Айде давайте другите, да ги търся и да си ги гледам. И аз да науча нещо от врага. Имам в предвид тебе. Отворете ми очите де. 

Р. Петков.

От него ще научиш много.

А, щом съм ти враг, нищо не давам. Имаше един там в ютуб... мускулесто момче. Нагоре и надоле ли, нещо такова беше...

преди 6 минути, BANKATA написа:

В САЩ имаме 4 дипломата. Дай да се приложи това правило и за тях? Това е само предлог. На всички е ясно кой и защо го направи. Е, на почти всички.

Румен Петков не беше ли АБВ? Ми не се чува горкия. Цанов - и той не става, оплюва Коцето. Други? Само Киро Брейка не сте споменавали, кой знае защо.

преди 4 минути, Радул написа:

А, щом съм ти враг, нищо не давам. Имаше един там в ютуб... мускулесто момче. Нагоре и надоле ли, нещо такова беше...

Нема кво да дадеш, драги ми врагчо. Ровиш, ровиш по гуглето, ма нема матриал. Колко тъжно. Това руското посолство много тънко минава бе. Нема и 10 човека на които да плащат 4 хилки. 40 бона на месец в  сравнение на милиони доларчета.... Сашистанците доста повече се стараят. Тея руснаци го правят колкото да не е без хич. Лоши руснаци, стиснати ...

преди 3 минути, ncl написа:

В САЩ имаме 4 дипломата. Дай да се приложи това правило и за тях? Това е само предлог. На всички е ясно кой и защо го направи. Е, на почти всички.

Те са ни съюзници бре.

Русия ни обяви за враг ако не си спомняш.

Не ние, а те ни обявиха за враг.

Да се оправят. Българите може да ползват всяко посолство на страна от ЕС в Русия ако се наложи. Руснаците към кого ще се обръщат, Беларус?

преди 6 минути, tonit1968 написа:

Това руското посолство много тънко минава бе. Нема и 10 човека на които да плащат 4 хилки. 40 бона на месец в  сравнение на милиони доларчета.... Сашистанците доста повече се стараят. Тея руснаци го правят колкото да не е без хич. Лоши руснаци, стиснати ...

Те рашистанци винаги така действат. Дават малко и взимат много. Ако нещо не си съгласен, ти се случват неща, несъвместими с живота.

Аууу, нашите братя. Кой ще ни пази от Сорос и г..ей пропагандата. Православните ни братя.

Цццц.

преди 13 минути, BANKATA написа:

Русия ни обяви за враг ако не си спомняш.

...да не би след враждебни действия от правителство от продажници, инсталирано от мръсният американец?

май май-ДА!!!

преди 4 минути, _nib_ написа:

...да не би след враждебни действия от правителство от продажници, инсталирано от мръсният американец?

май май-ДА!!!

На Русия действията са не враждебни. Вместо бомби, сигурно пускат цветове от роза върху Украйна.

И рекетират хората с този газ. Имаш договор спазвай си го.

вГъзрожденците интересно как успяват да правят баш наопаки на истинските възрожденци.

1888526175_kopeikin(4).jpg.03da7ea12c921b35b105267c2561e826.jpg

преди 7 минути, ncl написа:

Отдавна прекаляваш с обидите.

Що, вие да не би да се спряхте? Не само това, ами и заплахи за реанимация, колене и какво още беше, смъртни заплахи.

И то защо - щото не искам да ви давам мойто си. Като искате да живеете нормално - учете. Не да ми вдигате двойно данъка, щото съм по-умен от вас.

Щом пишете тука значи всички имате компютри. Ама ученето то не е като баницата, режеш и ядеш! Па английски ми искат, па сертификати, диплома от университет, дето само за нея съм блъскал 5 години. И то гледни години, зарад шиб аните военни не можех да уча и да работя. Чак 4-ти курс почнах да се мъкна по компютърните фирми, да крада занаят.

Вие освен от чуждото друго не знаете да крадете!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.