Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 4 часа, IvanKirov написа:

Възраждане е изтърван влак без машинист, дето се движи към нас.

И ни обвинявате, че ние сме предателите, врагове, ще ни вкарвате в белене. Просто щото не щем да ви служим без пари, да ни затваряте границите, и да ни тероризирате бизнеса дето ви храни. Хитлер затова емнал евреите, не му финансирали изцепките.

Имаме 2 варианта, ние кадърните хора. Или да ви изтървем и да бягаме докат не сте върнали порядките на Тато с телените огради по границата.

Или да ви спрем навреме. Докле е мъничка змията, с крака да ѝ строшим главата.

Като ви викат шибани фашисти па замислете се дали не е вярно...

И как ще ни строшиш главата? С използване на фашистки приоми? Кой е фашиста в случая? И кои сте вие кадърните хора? Дебелаци като тебе, дето се е разплул пред компа да преписва готов свободен код? Или хора като мене, осигуряващи работа на хората? Или други, същите тия, дето бачкат за мене? Ти наистина ли се имаш и за умен и за красив?Ми признай си и оди в редит да си се нрадвате там всичките лумпени като тебе. Лика прилика сте си. Що отричаш че си ДБ.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 946k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 43 минути, tonit1968 написа:

И как ще ни строшиш главата? С използване на фашистки приоми? Кой е фашиста в случая?

Туй е цитат от възрожденска песен. Ако не беше менте такъв щеше да знаеш. Метафора, сложна иносказателна форма.

Зае би. Ти си прос тенекежия, чукаш ти коли наред. От друга песен.

И кои сте вие кадърните хора? Дебелаци като тебе, дето се е разплул пред компа да преписва готов свободен код?

Не съм дебелак, дори съм малко под препоръчителното за ръста. Бачкам доста физическа работа, доскучава ми само пред монитора. Да не се окаже, че си с 30 кила над моите.

Много свободен код дърпаме, верно е това. Като е толкоз лесно що не го правиш, ами скимичиш да ръфате от наща паничка???

Или хора като мене, осигуряващи работа на хората? Или други, същите тия, дето бачкат за мене? Ти наистина ли се имаш и за умен и за красив?Ми признай си и оди в редит да си се нрадвате там всичките лумпени като тебе. Лика прилика сте си. Що отричаш че си ДБ.

Щото ДБ е копие на Кирчо/Кокорчо, еднакви боклуци са.

Дали съм красив е относително, а в ИТ не може да бачка глупав човек, на фронта. В тила има много тъпи кокошки, аз не съм там.

Не казвам че е лесно да кодиш. Просто съм върл фен и потребител на ГНУ-Линукс и ако ще ползваш свободен код - написаното от теб пак трябва да е свободен код.

преди 2 минути, tonit1968 написа:

Не казвам че е лесно да кодиш. Просто съм върл фен и потребител на ГНУ-Линукс и ако ще ползваш свободен код - написаното от теб пак трябва да е свободен код.

Не се прави на умен, кърлеж!

Поне да беше запознат с лицензите на продуктите, които ползваме.

Гледайте си у мизерната паничка, не се чудете как да заробвате младите. Копейкин изтрещя, почна да става жалък. Щяло да става въпрос на престиж да служиш.

Да метеш плаца, да ядеш боклуци, и да имаш ман гали за стари войници. Много престижно!

Затуй ви рисуват като клоуни.

току-що, IvanKirov написа:

Не се прави на умен, кърлеж!

Поне да беше запознат с лицензите на продуктите, които ползваме.

Гледайте си у мизерната паничка, не се чудете как да заробвате младите. Копейкин изтрещя, почна да става жалък. Щяло да става въпрос на престиж да служиш.

Да метеш плаца, да ядеш боклуци, и да имаш ман гали за стари войници. Много престижно!

Затуй ви рисуват като клоуни.

Кво да се правя, умен съм си. Успях от работник да стана чорбаджия. Пък ти си си все бачкатор. Зависиш от кефа на такъв като мене. Лицензите ги знам и знам как ги заобикаляте, гниди мръсни дембели нещастни. 

преди 1 минута, Coco1 написа:

Червения галош просещ копейки :giggle1:

Може да бъде изображение с 3 души и текст, който гласи 'клаустрофобия кинофобия мизофобия аэрофобия'

Кокошката мина на висшо ниво. И с пояснение, и без пояснение, обясни ни какво искаш да кажеш! Червен галош просещ нещо. И? Картинките кво общо имат ? На кво вещество си? Сложиха ли ти усмирителна риза? С главата надолу ли се самоокачи? А?

Теточков пак ли бре:giggle1:

Заради кризата руските пияници минават на препарати за почистване | Клуб 'Z'

Е, най накрая да си публикуваш кой си. 

преди 1 минута, tonit1968 написа:

Е, най накрая да си публикуваш кой си. 

От музейния плъх и малоумните му "последователи" ли да ни е страх? Само чакай, да видиш какви компромати ще излязат преди изборите - естествено, може и да не излязат, ако копейкин започне да се държи правилно

преди 25 минути, tonit1968 написа:

Пък ти си си все бачкатор. Зависиш от кефа на такъв като мене.

Напротив, на граждански договори работя. Аз съм си шеф. Мърсък!

преди 25 минути, tonit1968 написа:

Лицензите ги знам и знам как ги заобикаляте, гниди мръсни дембели нещастни. 

Казах ти гледайте си у мизерните канчета, не се бъркайте дето нямате грам хабер.

90% от корпоративните сървъри са на свободен код, а самите клиенти не ти дават кода си.

Толкова си смотан, че дори не мога да ти го обясня да го разбереш.

Трябваше да те видят и останалите няма те крия я. Троле Копейкин

Бе видяхме те бе, кво се срамуваш.

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

От музейния плъх и малоумните му "последователи" ли да ни е страх? Само чакай, да видиш какви компромати ще излязат преди изборите - естествено, може и да не излязат, ако копейкин започне да се държи правилно

Чакаме ви бе. Тебе не - ти не си фактор. 100 лева на цяло кога си виждал? 

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Напротив, на граждански договори работя. Аз съм си шеф. Мърсък!

Казах ти гледайте си у мизерните канчета, не се бъркайте дето нямате грам хабер.

90% от корпоративните сървъри са на свободен код, а самите клиенти не ти дават кода си.

Толкова си смотан, че дори не мога да ти го обясня да го разбереш.

Няма нужда да ми обясняваш. Ти си прост преписвач на код. Точка. Нема кво да ти гледам в канчето, много е малко. Не ми представляваш интерес, голия .

Защо те е срам Къвто началнико такъв и ти 

Може да бъде изображение с 2 души и текстово съобщение

Прост, прост, колко да е прост? 30 години управлява една страна. Тебе да те сложат на негово място и ще се дефекираш на 30 секунда. Е, зависи кога ще осъзнаеш какво ти се случва.

преди 2 минути, tonit1968 написа:

Бе видяхме те бе, кво се срамуваш.

Чакаме ви бе. Тебе не - ти не си фактор. 100 лева на цяло кога си виждал? 

Фактор, нефактор - селото дето ми трябва ще го взема! 100 лв банкнота не ме кефи много - ние нормалните, умните и красивите ползваме карти

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Фактор, нефактор - селото дето ми трябва ще го взема! 100 лв банкнота не ме кефи много - ние нормалните, умните и красивите ползваме карти

Е то селото ли ти е нивото? Леле, за първи път сам да си се принизиш. Що не каза град барем? 

Мноооооооооооого прост

Може да бъде изображение с 1 човек, седящ и на закрито

Леле, кокинце, много си грозен.

Верно си е Копейката е много прост и грозен русороб. 

Одрал си му фейса. Едно към едно. Ма ти си по-грозен. Имаш още бело покрай човката.

Лиика прилика сте си със Копейката. Нооооо ако те прочете щи спре рублите.

Може да бъде изображение с 8 души, седнали хора, изправени хора и на открито

Това ли бачкаш - гледаш инвалиди?

преди 1 час, tonit1968 написа:

Няма нужда да ми обясняваш. Ти си прост преписвач на код. Точка. Нема кво да ти гледам в канчето, много е малко. Не ми представляваш интерес, голия

Ей затуй сте бесни плъхове. Бъркате се точно дето най-малко разбирате, ама си мислите, че сте експерти по всичко.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.