Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 946,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 1 час, NewRedDragon написа:

Тоя пък кой е? Какво има, какво работи, какви пари взема?

Шапкар.

преди 6 часа, IvanKirov написа:

Шапкар.

А така, виж как доносниците знаят кой какъв е. 

преди 1 час, Sliderum2 написа:

А така, виж как доносниците знаят кой какъв е. 

Дори си писахме, имам му личния мейл. Залъгвах се, че може да има диалог с тия шапкари.

Слушам и тъй верно, толкоз им е багажът. Умни хора не виреят у вгъзраждани. Заре Съев си замина, бизнесмен, познавам го. На техно място турят Шишо бакшишо.

Заминават си принципни хора, назначава таксиджии. Бакшишът никога няма да му се изрепчи като Гунчева, за дето им прибира по 42 бона месечно, безотчетни, да си има за още дивани по 4 бона и секции по 15.

vazrajdane.thumb.jpg.9405726a689a9c5da9801cf052aa4d6d.jpg

на 11.06.2022 г. в 12:53, АСПЕКТ написа:

Диван 2000 евро. И то сега в намаление. Иначе е 4000 евро.

https://www.xxxlutz.de/p/wohnlandschaft-orange-mikrofaser-001776002040

Бре, какви заплати давали на работниците в Добрич.

Да взема да се прибера в моят край. Добрич. Щом дават такива заплати и аз да си взема диван за 5000 лв.

cy9oxcuy.png

https://www.used-design.com/angebot/76973/kettnaker-vita-hifi-wohnwand

9000 евро холна секция. Kettnaker "VITA" .

26b368df-3aec-4afb-a38c-adc8388ca198.JPG

Дотук 11 000 евро.  20 000 лева. Ако броим без намалението 15 хиляди евро. 

ЪП!

Ето ги в къщата на Копейкин:

https://ladyzone.bg/videa/btv-video/v-doma-na-kandidat-prezidenta-kostadin-kostadinov-kashta-v-selo-kraj-varnenskoto-ezero-video.html

Според бандата на кърлежите, дето ми разправят че съм имал борчове към тях, да им служа без пари и да си давам 70% от доходите. В замяна да ми затворят пазара на труд в ЕС.

Та, според вас таксиджии и монтьори, тия циг ани от горния пост, без пари ли веят хоругвите на вгъзраждани? Ей тъй щот са патриоти, споделят ценности, както се изразява ваш фюрер.

Искам да ми кажете, не да мълчите и после да се сърдите кат ви викам двуличници. Без пари ли събира тая цига ния на сборищата си?

maimuni.jpg

А, викаш, требат ти хора с принципи. Ами те тия дето ги харесваш си имат принципи. Моето си е мое и общото е мое, само да вляза във властта, за да мога да крада на макс от това второто мое.

преди 25 минути, Sliderum2 написа:

А, викаш, требат ти хора с принципи. Ами те тия дето ги харесваш си имат принципи. Моето си е мое и общото е мое, само да вляза във властта, за да мога да крада на макс от това второто мое.

Кои са тия дето ги харесвам? Няма ли да спреш да лъжеш, само се закопаваш. ДБ вече не мога да ги гледам, 1 към 1 подкрепят всички безумия на Петков, вкл. гоненето на руските дипломати.

И пак се оправдаваш, явно ви настъпвам по мазола. Тъй ли се оправдавате на жените си?

Минчо Христов ми беше свестен, докато не разбрах че и той иска да маха плоския данък.

Дося гласувах за Слави, именно по причина че няма да ми вдига данъка. За напред не знам за кого ще е. Сите са маскари.

Направо не мога да си представя що за макак би гласувал за някой дето ни води режима на Северна Корея. Казарма, международна изолация, тоталитаризъм, мизерия, кухи лозунги. Ама сев. корейците са ядрена сила, с ракети, ние вече и каруци нямаме.

Ей туй сте вие, дето си бършете краката с възрожденците.

Левски щеше да ви откъсне чепките, с неговите си кунки, дето ни водите към миризливия казашки ботуш. Тъй пише у тефтера му, вие се кичите с лика му.

1516090913_kopeikin(14).jpg.ec1e22d50b902d064210332cc7a73ea8.jpg

kopeikin (17).jpg

РускоЗнаме.png

Цитат

... думите на най-великият българин - Васил Иванов Кунчев-Левски до Каравелов: “Баьо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливият казашки ботуш в Булгурско? Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките.“ - В. Лъвский.“ 

Кво се хилиш бе Теточков! На Копейкин се хилиш. Последната снимка лично я вадих от видео на БгНес, не е фотошоп. Аз фотошоп не умея, не се хили на мене.

Иванке, не ми плачи за плосък данък, най ми плачи за вибратор. В баш най-най еврочленките да не би данъка да е плосък, ммм?

Скръндза си ми ти, все едно 3Д принт на гейпросащесср трололинките.

Да възродим българския ЛЕВ. Не на еврото.

https://burgas-podlupa.com/депутати-от-възраждане-за-сметките-им-в-евро-неудобно-ни-е-да-отговаряме-на-този-въпрос-видео

Оказва се, че Иво Русчев, член на парламентарната група на "Възраждане", декларира налични парични средства от 50 000 евро.

От декларацията на зам.-председателя на парламента Цончо Ганев става ясно, че той е купил автомобил на лизинг и апартамент със заем от юридическо лице, като изплаща средствата по двете сделки в евро.

Неговата съпруга притежава 52 060 евро (равностойност: 104 120 лв.) в банков влог в страната.

Двамата имат и общо 40 000 лв. налични средства в българска валута.

Колегата му Стоян Таслаков също е предпочел влоговете му да са не в левове, а в британски паунди (общо малко над 31 хиляди), и да се държат не в банки в България, а в чужбина.

преди 2 часа, Sliderum2 написа:

Иванке, не ми плачи за плосък данък, най ми плачи за вибратор. В баш най-най еврочленките да не би данъка да е плосък, ммм?

Скръндза си ми ти, все едно 3Д принт на гейпросащесср трололинките.

Нъ съм скръндза, просто не съм навит да работя всеки ден, па да ги давам на глисти като вас! Все едно комари да развъждам - колкото по-рано ги напръскаш толкоз по-добре!

У белите държави с плоския данък, дават помощи на тия, дето тука Копейкин ни бръсне за богати. При същите цени, па и отгоре.

Нито съм гей, ни съм трол, па ако ми намериш и един от бизнеса да е навит на двоен данък - доведи го тука.

За сметка на това призовавам останалите да разпространяват тая тема, да си предупредят сенилните старчуги и донаборниците, и тия дето са с хубави заплати.

Никой няма да спечели от повече данъци, освен кирливите фуражки, джандари и ман густите с по 7 деца.

И вие безработните нещастници, на минималните подаяния, пардон, заплата.

"Шишо-Бакшишо сменял Гунчева в 47-ия"

288212097_10220341965286635_990471123099

https://plovdiv-online.com/reference/laf-na-denia/shisho-bakshisho-smenyal-guncheva-vav-vazrazhdane/

преди 6 минути, ncl написа:

Кои са тия държави с плосък данък?

Сори, моя грешка, с прогресивен исках да кажа.

По белия свят Големия данък почва от 10 К евро нагоре. Тука големия данък почва от 600 евро, пък в Италия дават помощи за бедни на 800 евро. 1550 лева, в Италия беден, и цените им по-евтини.

Може ли да ви хвърляме по 50 лева, гниди, и да седите далеч от бизнеса, който не разбирате? По-евтино ще ни излезе.

Сутрин като излизам ви искам между 9 и 10, ще ви хвърлям по лев и 80, и да спрете да тровите държавата с простотиите си!

преди 1 минута, ncl написа:

Може. На ден.

Хихи, лумпеноид, един от вашите до вчера пищеше, че им туряли отрова буквално до носа, за минимална заплата.

Хайде да не сте нагли мишоци, а? Каквито сте!

Гален е казал още преди хиляди години. Дозата прави отровата. Като пресолите манджата после ще ми ядете ***!

току-що, ncl написа:

Хайде да не пишеш повече в темата?

Глист, малко ли ти е дето цензурирате всички ваши канали, и ТВ Евроком, дето ѝ сипвате по 150 бона годишно?

Малко ли ви е?

Хитлер е подкупвал пролетариите с безплатни круизи. Искаш без пари да създавате фюрер. Нямаш ли пари си никой, бай Тошо ви го каза още по соца.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

ТВ Евроком, дето ѝ сипвате по 150 бона годишно?

Имаш ли доказателства или е поредната клевета?!

преди 2 минути, ncl написа:

Имаш ли доказателства или е поредната клевета?!

Цитат

В сметката на партията са останали 60 000. Което означава, че 700 000 лева са изхарчени от ръководството за друго. Част от тях 370 000 са отчетени като „външни услуги“, наеми на офиси, реклама с билбордове и медийна пропаганда. 150 000 лева са платени само на телевизия „Евроком”.

В следствие на което Костадин Костадинов става постоянен гост в различни нейни предавания и на всеослушание той нарича единствената независима и обективна телевизия в България.

https://provaton.bg/2020/05/04/разследване-как-от-възраждане-иск/

Или случайно някой си е бръкнал от джоба, както Копейкин твърди, има случайно печатница, и е харизал на Гадин Гадинов плакатите, прост като теб!

GadinGadinov.jpg

преди 1 минута, ncl написа:

Поредната клевета, ясно.

Да не би да очакваш на бюрото ми да е в оригинал цялото счетоводство на Гадин Гадинов?

Или без пари го пущат в Евроком. Мангустите и те ли без пари ви веят байраците? Случайно да не са запатриотели повече и от вас самите?

vazrajdane.thumb.jpg.3228790a7f5a7e47098ff45b5a40a6d5.jpg

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.