Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Нали сме вързани с борд с еврото бре.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 19 минути, tonit1968 написа:

Най-вече се притеснявам от това, че родителите ми ще ми натякват, че съм се провалила,че ще съм доста по-възрастна студентка и че няма да мога да се издържам сама. Но ми писна от Германия, честно… тук всичко е само работа и никакъв живот, климатът и храната няма да ги коментирам, както и фактът, че 80% от заплатата ми отиват за наем.

Проста некадърна пача, канете я на мястото на Гугунчева.

В Германия има ВСЯКАКВА храна, в магазините им дори вурстовете стават, за бирите няма да коментирам. Не работят много, поне в ИТ сектора е по-айляк от БГ. Заминават си петък на обяд.

Да, по-студено е, определено е минус.

преди 12 минути, IvanKirov написа:

Проста некадърна пача, канете я на мястото на Гугунчева.

В Германия има ВСЯКАКВА храна, в магазините им дори вурстовете стават, за бирите няма да коментирам. Не работят много, поне в ИТ сектора е по-айляк от БГ. Заминават си петък на обяд.

Да, по-студено е, определено е минус.

Просто поствам от редит, меката на ит и умнокрасивитета. Място само за тебе, ще те носят на ръце. Ще се родиш отново и щр се почувстваш у дома. Може и да те убедят, че ДБ и ПП са дъ бест и да се ориентираш правилно. От Възраждане са малко. Само требе малко кинти да вкарваш, че да може да пишеш. Успех.

преди 5 часа, IvanKirov написа:

Че то и аз му се радвам, да не мислиш, че някой ми плаща да се забавлявам тука с него?

Лелее, иванке! Че ти искаш да ти се плаща и когато се забавляваш ли. Егати! Колкото си скръндзава, още повече и алчна. Ма то тия гейпросащесср "ценности", заедно с транджендерията и всички останали, изглежда вървят в комплект.

преди 8 минути, Sliderum2 написа:

Ма то тия гейпросащесср "ценности", заедно с транджендерията и всички останали, изглежда вървят в комплект.

Клеветнически лекета, кириак Стефчовци, ментак възрожденци.

Не съм гей.

Не съм транс.

Не съм джендър.

И про САЩ не съм.

Против миризливия казашки ботуш съм. Да е жив Левски, с тия две кунки да ви откъсне чепките...

Айде иванчо, Коцето ще е в Пордим в четвъртък 21, а нв сряда на 20 май в раздрад. Заповядай да си зададеш неудобните въпроси. От години чакаме провокатори на тея срещи и все няма. Айде ела да се повеселим.

преди 11 минути, IvanKirov написа:

Клеветнически лекета, кириак Стефчовци, ментак възрожденци.

Не съм гей.

Не съм транс.

Не съм джендър.

И про САЩ не съм.

Против миризливия казашки ботуш съм. Да е жив Левски, с тия две кунки да ви откъсне чепките...

На теб май вече го е сторил?

преди 1 час, tonit1968 написа:

Айде иванчо, Коцето ще е в Пордим в четвъртък 21, а нв сряда на 20 май в раздрад. Заповядай да си зададеш неудобните въпроси. От години чакаме провокатори на тея срещи и все няма. Айде ела да се повеселим.

Хихи, да въртя през половин България, аз да нямам безотчетни 42 бона като фюрер ви, да си купува турбо скъпи дивани и да обикаля Европа с партийни пари?

Кво значи провокатор, само по програмата ви ще ви питам. Дето я триете от срам. Толкова долу сте паднали, че хем се оплаквате от цензура хем я правите хем триете програмата си. Тройни мерзавци, не двуличници ами триличници.

преди 1 час, Sliderum2 написа:

На теб май вече го е сторил?

Напротив, само въшка като вас ще иска друг да служи пък вий да си мезите пред телевизора, да преживяте като хайванчетата на Пасков.

Що не отидеш да служиш, нали се пишете за уйлия коне и тук таме Жана Д'Арк, набор '95.

Още няма 30 години и вече станала пълничка пухкава. То няма един при вас като хората!

току-що, IvanKirov написа:

Хихи, да въртя през половин България, аз да нямам безотчетни 42 бона като фюрер ви, да си купува турбо скъпи дивани и да обикаля Европа с партийни пари?

Кво значи провокатор, само по програмата ви ще ви питам. Дето я триете от срам. Толкова долу сте паднали, че хем се оплаквате от цензура хем я правите хем триете програмата си. Тройни мерзавци, не двуличници ами триличници.

Напротив, само въшка като вас ще иска друг да служи пък вий да си мезите пред телевизора, да преживяте като хайванчетата на Пасков.

Как пък не. Аз служа само на себе си и родът ми. Ако нявга стана политик и на народът ми също. Като комита не ме брой, не ставам.

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

Как пък не. Аз служа само на себе си и родът ми.

Туй ще ти го напомням, да не кажеш, че не си го казал.

Тунеядци сте всичките и паразити. Само да лапате, и нищо в замяна. Пардон, в замяна бели и поразии.

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

Като комита не ме брой, не ставам.

Еми има и други дето не стават за комити, що ги юркате зорлем да стават войници?

Аз съм ИТ специалност, ама ми се отдава механиката. Щях да съм доволен край военни машини, да си оцапам ръцете, да ги поддържам, да покарам.

Не тъй ами у най-дивите мангусти, в ротата нямаше и 20 % бледолики. И особено мразеха висшистите.

Да не мислиш, че случайно плюя дивия шапкарлък? Като тебе са, само в канчето си гледат.

преди 3 минути, Joss Bomon написа:

От другата тема:

image.thumb.png.b36fd37f23c75eb392b00140626c5935.png

Давай ванко, избутай ни пред бате!

Но стига ми тая награда,

да каже нявга народът,

писа сиромах за правда,

за правда и за свобода.

Както се досещаш - връщането на Татовия затвор е обратното на свобода. Пасков си го е турил зад гърба, да гледаме Тато на всеки клип, някой ако има съмнения.

Затворени граници, шапкарник, казарма, мизерия. Гарантирано от Възраждане. 90 % от полковниците на Копейкин са все диви шапкари!

преди 13 минути, IvanKirov написа:

Но стига ми тая награда,

да каже нявга народът,

писа сиромах за правда,

за правда и за свобода.

Както се досещаш - връщането на Татовия затвор е обратното на свобода. Пасков си го е турил зад гърба, да гледаме Тато на всеки клип, някой ако има съмнения.

Затворени граници, шапкарник, казарма, мизерия. Гарантирано от Възраждане. 90 % от полковниците на Копейкин са все диви шапкари!

иванке, като не си в затвор, що не си купиш билет до тау сети център, а.

преди 33 минути, Sliderum2 написа:

иванке, като не си в затвор, що не си купиш билет до тау сети център, а.

Кво е това?

Копейкин на сборище с гласоподаватели:

21.gif

Слидере, вие от кои сте? Гейпросащ ала бала...

image_913340.jpg

Електоратът на Копейкин сега:

vazrajdane.jpg

Електоратът на Копейкин, като влезе в парламента:

image_914353.jpg

Теточков учи стажантите, дето му бачкат без пари:

image_914549.jpg

Патриот е, душа дава, за наука за свобода,

но не свойта душа братя, а душата на народа!

Ботьов

Kopejkin (2).png

иванке, беличък съм и имам приятелка Иванка, също и Ива и Верка и Илона и....към 1/3 от женските имена в БГ.Иванка не интимна, само приятелка, с която сме били съученици през соца. С някои от другите също съученици, но и чук-чук. Сега съм обвързан, но все таки ЩУР. И не ми пука кво си мислиш. Не работя. Нямам нужда. Още по-малко от мизерните стинки от твоите данъци. Които помня от преди в темата. Некви лабави 3-4 цифрени май беше писал.

преди 11 минути, Sliderum2 написа:

иванке, беличък съм и имам приятелка Иванка, също и Ива и Верка и Илона и....към 1/3 от женските имена в БГ.Иванка не интимна, само приятелка, с която сме били съученици през соца. С някои от другите също съученици, но и чук-чук. Сега съм обвързан, но все таки ЩУР. И не ми пука кво си мислиш. Не работя. Нямам нужда. Още по-малко от мизерните стинки от твоите данъци. Които помня от преди в темата. Некви лабави 3-4 цифрени май беше писал.

Е в твоя случай като кучето и кокала. Не го яде, ама го иска при него си.

Като нямаш нужда да ми вдигаш двойно данъка що искате да го правите? Гласува, с отвращение, твойта работа.

преди 14 часа, Joss Bomon написа:

От другата тема:

image.thumb.png.b36fd37f23c75eb392b00140626c5935.png

Давай ванко, избутай ни пред бате!

И какво да гледаме? С кого ще се гушнете? Не ви достига 121.

https://novini.bg/bylgariya/politika/728306

Screenshot%202022-07-15%20at%2011.55.47.

Никога не съм одобрявала да се плаща организирано за протести. Дори за транспорта. Не го одобрявах за ГЕРБ, не го одобрявам и за доскорошната ми партия.

И съм го казвала многократно. Когато аз съм ходила на протести, никой не ми е плащал за транспорта, за горивото или нещо друго. Защото съм ходила по вътрешно убеждение, а не по партийна повеля.

Толкова за автобусите....и пак не се събира огромно количество народ. Защото огромно количество народ се събира, КОГАТО ТИ ВЯРВАТ!", пише още Елена Гунчева. 

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Screenshot%202022-07-15%20at%2011.55.47.

Много забавно е как са си кръстили чата БРЦК. Левски се върти в гроба, кви полит леки жени  се кичат с името и организациите му.

Kopejkin (1).png

току-що, Joss Bomon написа:

:lol6:С това количество изпикана газ зимата ще се топлите безплатно! :lol6:

Въшки, знам колко ви се иска да паразитирате върху нас. Просто няма да стане! Дори да вземете властта влизаме в сива икономика, и толкоз данък няма да видите. Младите ще се разбягат преди да сте върнали татовия затвор и казарма.

Накрая ще ви хранят тия електората на Копейкин по митингите. Дето слушат кючеци и гласуват за 2 бири.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.