Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 9 минути, BANKATA написа:

Да смятаме заплатите в долари тогава. Дори по официалния курс от онова време пак сме достааа по-добре.

Да си чул нещо за стойност на парите?

Долърът е изгубил поне 40% от стойността си оттогава.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 1 час, Sliderum2 написа:

иванке, що не каза че си бедно ит-тче. Вече забравих с колко цифрени доходи на месец се похвали на няколко пъти в темата, а виж как се изтърва че си бедна кака на социални помощи. :) Или вземаш много, ама ги залагаш на ротативките? Кат туткото на Мануела Горсова? И затуй катраник на четвърт век търкаляш. Коя е истината за теб иванке. Има ли нещо вярно, което да си писал тук?

Лумпени кат вас и фюрерът ви никога няма да ни разберат. Не е въпросът в доходите, просто инвестирам в нещо много по-мащабно.

Вашия хайдук се прави на перекенде, и нито аз нито буля ти Пена ще се зарадват като видят 2 мебела за 20 бона.

Катраникът си ми върши перфектна работа да ми вози дирни ка, не ми трябва каско не ми трябва паркинг.

Човек е голям колкото са големи мечтите му. Моите са огромни, вашите опират до имане отде да крадете, за новия Айфон и Фордче на лизинг. Да ти завиди комшията в панеляка.

Дребни душици, Левски верно има да бере цяло ремарке чепки, ако има как да стане от гроба.

преди 21 минути, Sliderum2 написа:

Иванка си мисли, че в сащ през 1975г. примерно, е имало някакви кой знае какви лъскави неща, едва ли не с два века по-съвременни от тия в България и са били евтини, продавали са се 60" цветни телевизори по 300кг. по 5 броя демек тон и половина телевизори, за 1 долар. 

Казах ти, дребни души дребни неща ги вълнуват.

Не сме умрели от немотията, ама към стотина хиляди са умрели от зверствата на червените изверги. Тубата е пълна, само напиши лагер Белене и ще се сетиш що не ща червени мърши.

Един го пратили зарад тесни панталони, от първо лице разправя, документи показва. Червените педофили харесали няква мацка на 16 годинки, отвлекли я с цялата компания, една седмица я гаврили докато умре. Момчетата избили на третия ден.

С механизация няма сми да натискаш народа да седи на село, ето сега произвеждаме повече зърно и от соца, без да бутаме зорлем половината народ по селата.

Помня вечер издивявах от тъпотия, едно ч/б Юностче, майка ми гледа тъпа червена пропаганда щот друго няма, петък дори не приказваха на български. Мисля, помниш, телевидение Время.

Ся ако всеки петък ви пускат новини на английски ще опищите света. Аз и двата езика знам, щот не съм сенилен маразъм, да искам гореописания затвор и терор.

За софийския канал прочете ли го, или бадева ви го носих? Цяла София област тероризирали, щот да не пуснат 5 багера да копат квото са си наумили.

преди 21 минути, IvanKirov написа:

Лумпени кат вас и фюрерът ви никога няма да ни разберат. Не е въпросът в доходите, просто инвестирам в нещо много по-мащабно.

Вашия хайдук се прави на перекенде, и нито аз нито буля ти Пена ще се зарадват като видят 2 мебела за 20 бона.

Катраникът си ми върши перфектна работа да ми вози дирни ка, не ми трябва каско не ми трябва паркинг.

Човек е голям колкото са големи мечтите му. Моите са огромни, вашите опират до имане отде да крадете, за новия Айфон и Фордче на лизинг. Да ти завиди комшията в панеляка.

Дребни душици, Левски верно има да бере цяло ремарке чепки, ако има как да стане от гроба.

Казах ти, дребни души дребни неща ги вълнуват.

Не сме умрели от немотията, ама към стотина хиляди са умрели от зверствата на червените изверги. Тубата е пълна, само напиши лагер Белене и ще се сетиш що не ща червени мърши.

Един го пратили зарад тесни панталони, от първо лице разправя, документи показва. Червените педофили харесали няква мацка на 16 годинки, отвлекли я с цялата компания, една седмица я гаврили докато умре. Момчетата избили на третия ден.

С механизация няма сми да натискаш народа да седи на село, ето сега произвеждаме повече зърно и от соца, без да бутаме зорлем половината народ по селата.

Помня вечер издивявах от тъпотия, едно ч/б Юностче, майка ми гледа тъпа червена пропаганда щот друго няма, петък дори не приказваха на български. Мисля, помниш, телевидение Время.

Ся ако всеки петък ви пускат новини на английски ще опищите света. Аз и двата езика знам, щот не съм сенилен маразъм, да искам гореописания затвор и терор.

За софийския канал прочете ли го, или бадева ви го носих? Цяла София област тероризирали, щот да не пуснат 5 багера да копат квото са си наумили.

Айде оправи се малко де, стига плещи глупости. То бива, то може, ама чак пък толкова! Те ти малко българщина:

преди 3 часа, tonit1968 написа:

Айде оправи се малко де, стига плещи глупости. То бива, то може, ама чак пък толкова! Те ти малко българщина:

Кое  е глупост бе Теточков?

Вие сте ревливите, че свободният пазар отсява кадърните, пък вие пищите за Татовия златен да сучете от него!

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Кое  е глупост бе Теточков?

Вие сте ревливите, че свободният пазар отсява подлогите, наглите, престъпниците, диагнозите и gzблизците и ги поощрява, давайки им предимства пред нормалните хора, пък вие пищите за Татовия златен да сучете от него!

Ето, поправих те!^ :)

преди 54 минути, Sliderum2 написа:

Ето, поправих те!^ :)

Държа да не пишеш от мое име, като Филипов, дето се изживяваше като възпитателка.

Именно мечтаният ви соц отглеждаше баш най-долните качества в човек, превръщайки го в изрод. Тия дето не щеш да ги гледаш, политзатворниците. Едвам излязъл от Белене, и се оказало, че вербували жена му да го докладва на Юговите бесни псета.

Накарали жената на Николай Хайтов да го напусне, щото бил кадърен ръководител на ТКЗС. Засрамвал останалите некадърници, и все му подливали вода зад гърба.

Щерката на един дето избягал в Канада я набутали в лагера на смъртта. Просто защото баща ѝ избягал от червените изверги. Кой бяга от хубаво?

Не мога да разбера що за побъркан човек може да иска животът му да зависи от моментния кеф на партийния му секретар. Още от първи клас ни занимаваха с полит простотиите си. Имаше нарочен щат у всяко училище дружинна ръководителка. Доктор няма портиер няма, ама партиец задължително. У всеки завод, ТКЗС, на всяка керемидка бяха турили по един партиец да ни трови.

Контрацепцията забранявали, баш като добитък ни гласяха, партиецът ако реши айде донос и си чао от света, без съд и присъда.

Тряя да си изключително тъпо добиче да се кефиш на такива неща. Дори до Резово не можеше да ходи всеки, то пътен лист то разрешения, из България не можеше свободно да се движим. Кво остава за Европа!

Попиляваха ни да маршируваме за прегледа на 9-ти май, разбутваха учебната програма само и само правилно да се подмажем на другарите.

Хубавите неща от соца са 10-тина %, другото е за добитък.

По границите вардеха някой да не избяга, вменяваха дълг на граничарите, да стрелят в гръб който се мъчи да се махне от червения терор.

Една хубава тема за менте образованието на соца.

То се видя колко е хубаво, не ни признаваха дипломите на запад, викат не ни трябват партийни секретари!

иванке, аз те поправям, не пиша от твое име. Така съм гледал, че се прави навсякъде. Само, че на другите места се драска върху текста в цитатът, който е в оригинала и след него се пише поправката. Тук в инструментите липсва "задраскан" текст. (А да и, отдолу се известява поправката, примерно с: here I'll fix that for you, или нещо от този род)  Може и да го има във версията на форума за компютър, на мен на телефона този инструмент липсва. :(

преди 32 минути, IvanKirov написа:

Една хубава тема за менте образованието на соца.

То се видя колко е хубаво, не ни признаваха дипломите на запад, викат не ни трябват партийни секретари!

Начин, сега като се замисля, образованието си беше тип-топ през соца, ама не се изучаваше линукс, сещаш ли се що :)

А туй за зубренето, ами правеха го тъпите, с мързеливи мозъци, по своя инициатива. Щото си мислеха, че е по-лесно да наизустиш, вместо да разбереш нещо и на практика се мъчеха повече. Това и сега го има навсякъде по света и не пишат по-ниски оценки, ако си с фотографска памет. Поне в масовото образование, където даскалите нямат сметка да намаляват, щото губят възнаграждение ако не поддържат висока успеваемост, т.е. висока усреднена оценка на класовете си.

преди 7 минути, Sliderum2 написа:

иванке, аз те поправям, не пиша от твое име. Така съм гледал, че се прави навсякъде. Само, че на другите места се драска върху текста в цитатът, който е в оригинала и след него се пише поправката. Тук в инструментите липсва "задраскан" текст. (А да и, отдолу се известява поправката, примерно с: here I'll fix that for you, или нещо от този род)  Може и да го има във версията на форума за компютър, на мен на телефона този инструмент липсва. :(

Спри да пишеш от мое име! Пиши от твое! Хеле пък за бесния соц.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Спри да пишеш от мое име! Пиши от твое! Хеле пък за бесния соц.

Пиша бе, ама що ли. Като не възприемаш.

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Пиша бе, ама що ли. Като не възприемаш.

аз не съм некадърник като вас, да рева за соц мизерия. тъй съм си добре!

преди 7 часа, Sliderum2 написа:

Охоо, иванка бил well because it's ass feeling well. Ха-ха-ха.

Е какво искаш бе! НЯМА да стане вашата работа, бай Тодор да възкръсне, такива като мен да ви издържаме, и да ти върнат войнишкия!

Дърти безполезни старци сте, само ни тровите с напъните за проклетия ви соц! Младите ако знаеха кво е соц и ако знаеха кво им е намислил Копейкин щяха да ви хранят повече и от мен.

преди 13 минути, IvanKirov написа:

Е какво искаш бе! НЯМА да стане вашата работа, бай Тодор да възкръсне, такива като мен да ви издържаме, и да ти върнат войнишкия!

Дърти безполезни старци сте, само ни тровите с напъните за проклетия ви соц! Младите ако знаеха кво е соц и ако знаеха кво им е намислил Копейкин щяха да ви хранят повече и от мен.

Държавен капитализъм. Главен фактор не са хората, а държавата. Държавата това са отрочетата на БКП. Това бе така нареченият социализъм в България. Далеч от първоначалната идея за социализъм и комунизъм.

преди 23 минути, АСПЕКТ написа:

Държавен капитализъм. Главен фактор не са хората, а държавата. Държавата това са отрочетата на БКП. Това бе така нареченият социализъм в България. Далеч от първоначалната идея за социализъм и комунизъм.

Точно!

Червените изверги с груба сила изритаха предната буржоазия от имотите им, и си нанесоха миризливите цървули в къщите им. Неслучайно споменавам Антон Югов като ярък пример. Създава концлагерите, той самият се нанася в къщата на банкер, в София на Попа, пък собственикът натирва да мре в Белене.

Соцът е мешавица м/у :

робовладелство (казарма, принудителна безплатна каторга), студентски бригади, помня ни караха да гледаме по декар държавни домати "на акорд". Още от деца ни юркаха по полето да прибираме реколта, ся ако трябва да съм честен това по изключение беше добра идея, просто да го спомена. Софийският канал също е форма на робство. Хаинбоаз дето уж го правили на доброволни начала - един комшия лично е ходил да чука камъни, обещали им че ще ги освободят от казарма, после естествено червената мърша ги излъгала и пак служили.

Феодализъм (жителството, което закачи и мен),

кастова система ("народни врагове" - селяни - граждани - столичани - партийци). Движение в кастата само и единствено по родствена линия или брак.

Военен тоталитарен безчовечен режим. Целият ти личен живот зависи от партиен секретар, който не избираш. Цивилна казарма.

Затвор с границите на държава.

Тия мишки дето църкате за Тато що не ходите в Северна Корея? Ще ви се израдват тамошните изверги, двама американци се полъгали да отидат, после искали да се връщат обратно ама не ги пущат. Като мечки на синджир ги размотавали да ги показват на простолюдието, с пропагандна цел.

преди 13 минути, IvanKirov написа:

Точно!

Червените изверги с груба сила изритаха предната буржоазия от имотите им, и си нанесоха миризливите цървули в къщите им. Неслучайно споменавам Антон Югов като ярък пример. Създава концлагерите, той самият се нанася в къщата на банкер, в София на Попа, пък собственикът натирва да мре в Белене.

Соцът е мешавица м/у :

робовладелство (казарма, принудителна безплатна каторга), студентски бригади, помня ни караха да гледаме по декар държавни домати "на акорд". Още от деца ни юркаха по полето да прибираме реколта, ся ако трябва да съм честен това по изключение беше добра идея, просто да го спомена. Софийският канал също е форма на робство. Хаинбоаз дето уж го правили на доброволни начала - един комшия лично е ходил да чука камъни, обещали им че ще ги освободят от казарма, после естествено червената мърша ги излъгала и пак служили.

Феодализъм (жителството, което закачи и мен),

кастова система ("народни врагове" - селяни - граждани - столичани - партийци). Движение в кастата само и единствено по родствена линия или брак.

Военен тоталитарен безчовечен режим. Целият ти личен живот зависи от партиен секретар, който не избираш. Цивилна казарма.

Затвор с границите на държава.

Тия мишки дето църкате за Тато що не ходите в Северна Корея? Ще ви се израдват тамошните изверги, двама американци се полъгали да отидат, после искали да се връщат обратно ама не ги пущат. Като мечки на синджир ги размотавали да ги показват на простолюдието, с пропагандна цел.

Уеднаквяване на всичко по модел техен. Всичко трябва да е на калъп. Всички са като роботи. Като изкуствен интелект. Програмиран от партията.  Ти можеш да искаш да си космонавт или програмист. Няма такива неща. Марш. На полето. Да копаш. Това е за отрочетата на БКП. Изборът. Изг..ъзици за робота.

Искаш мансардна, вътрешни стълби, баня вътрешна? Хахаха няма такива неща. За робота кутийка. Като всички други роботи. Решава държавата, как да си построиш къщата и къде. 

Не ти се полага да мислиш, държавата мисли вместо теб. Кое е добро и кое е зло.

В интерес на истината вътрешни тоалетни има в панеляците, останалото е кастова система. С грозно насилие заграбиха властта, и насила натискаха народа да седи по селата в калта.

При наличие на машини за промишлено земеделие да караш народа да буха с мотиката е престъпление. Теточков и Слидеров са градски чада, паднало им се да са от кастата на градските парии. Затуй не знаят. ВСЕКИ ДЕН съм кибичил на опашка за хляб, по половин час поне. Особено тъпо е като свърши хляба малко пред теб, и чакаш следващата фурна. ТРИ ЧАСА И ПОЛОВИНА кибичих веднъж на опашка за наденица кучешка радост. Дете в трети клас.

Мене още от рождение ми лепнаха печат СЕЛЯНИН, останалото ви го казах. Цял живот пране в корито, черно бяло Юностче по което и без туй няма кво да гледаш. По селата имаше режим на ток, лятото и на вода. Партийна простотия, дори по едно време бяха накачулили по стълбовете едни високоговорители, денонощно се лееше радио Хоризонт, да не може и да заспиш без говнолеярствата за партията.

Ходели марсъците да пломбират скалите на радиоприемниците, после построиха смутители. Блъскат по 100 киловата връз западните станции, зер да си напълно изолиран от белия свят.

Като циганета сме събирали празни кенчета след чужденците. Истинска Кока Кола опитах чак като падна Татовия Златен.

преди 21 минути, АСПЕКТ написа:

Уеднаквяване на всичко по модел техен. Всичко трябва да е на калъп. Всички са като роботи. Като изкуствен интелект. Програмиран от партията.  Ти можеш да искаш да си космонавт или програмист. Няма такива неща. Марш. На полето. Да копаш. Това е за отрочетата на БКП. Изборът. Изг..ъзици за робота.

Искаш мансардна, вътрешни стълби, баня вътрешна? Хахаха няма такива неща. За робота кутийка. Като всички други роботи. Решава държавата, как да си построиш къщата и къде. 

Не ти се полага да мислиш, държавата мисли вместо теб. Кое е добро и кое е зло.

Съспект, ти ако си мислиш, че сега не си програмиран от системата и от корпорациите...Ама наистина ли си вярваш?

преди 16 минути, Sliderum2 написа:

Съспект, ти ако си мислиш, че сега не си програмиран от системата и от корпорациите...Ама наистина ли си вярваш?

Ти си мислиш, че ние си мислим... Всъщност не можеш да мислиш, само ви лъжат, че сте възрожденци.

Некадърни аутсайдери сте, с надеждата някой да ни натисне да работим за вас.

Ако ти кажа по колко държави съм ходил, и то изцяло на Корпоративна издръжка, че и пари ми остават от командировъчни. Твърда валута.

Такива като мене кадърни ни набеждавахте за народни врагове. Щото не сме бесни чалгари като вас!

Ако някой все пак успее да се измъкне от вашия соц рай, да избяга от хубавото демек... После обявявахте роднините му за враг.

Мърши червени!

"Да си спомним един чешки виц от август 1968-а:
- Какво значи, ако сутринта видиш танк в двора си?
- Значи, че брат ти е дошъл на гости. "

преди 22 минути, IvanKirov написа:

Да си спомним един чешки виц от август 1968-а:
- Какво значи, ако сутринта видиш танк в двора си?
- Значи, че брат ти е дошъл на гости. "

Да си спомним един виц от днешната действителност. Ако от известен брой години си имаш 6 краварски военни бази в родината, в които не можеш да пристъпиш все едно не си на българска земя, значи си роб на краварите и си позволил да ти превърнат държавата в колония.

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Да си спомним един виц от днешната действителност. Ако от известен брой години си имаш 6 краварски военни бази в родината, в които не можеш да пристъпиш все едно не си на българска земя, значи си роб на краварите и си позволил да ти превърнат държавата в колония.

Краварите не съм ги виждал на живо, не съм чул да убият някого, не ми правят партийни събрания в почивни дни, не ме юркат на 9-ти май да им марширувам. Не ме занимават с манифестации. Туй да построиш Кремиковци насред Софийско равно поле, дето ни море ни река дори, ни руда. Чак до Подуене стигаше смрада на сяра, в редки случаи и до центъра. Направо мъгла правеха, половин София живееше в отровен въздух. Почвата наоколо е отровена с тежки метали, за векове напред.

Червения изверг изби десетки хиляди сънародници, над 100 000 са набедените за народен враг.

Имам нет, имам десетки хиляди сателитни канала в градината. И още 300 в кабела за нета. Не ми пломбират радиото, не ми дънят всяка вечер за доячки и тъкачки, преизпълнени петилетки и ударници на труда. Излита Санди Александров в Космоса, ний нямаме ток да го гледаме. Къщата още е опушена от свещите. По битака и сега се продават медали от герои на соц. труд, по 10-20 лева са. Ей толкова ви струва голямата фукня.

Почти като Сев. Корея бяхме. Колкото по-близо до комунизъм - толкоз по-близо до отчайваща мизерия.

Е гледай тука, да уча до 23-тата си годишнина за партийни конгреси, още 2 г. и половина подарени на шапкарите, и накрая 155 лева заплата. По-малко от чистачката. Млад инженер не е можел да си купи пералня, шарен телевизор, пък за кола и жилище абсурд. Беше традиция родата да подарява апартамент на младите.

Цитат

Към края на комунизма минималната заплата достигна 120 лева, а заплатата на млад специалист – 155 лв., в някои случаи 165 лв. Заплатите в средната класа, чиновници, служители се въртяха около 300-350 лв. през 80-те години. Заплати от 500 лв. и нагоре се смятаха за „директорски“. Заплатите под 200 лв. не стигаха, цените през 80-те на хранителни продукти баха сравнително високи.

Дву-тристаен апартамент в София (цените бяха почти приравнени с другите големи градове) струваше 8-10 хил. лева в края на 70-те, 12-13 хил. в края на 80-те. Тогава един апартамент се равняваше на 50-60 средни заплати. Сега струва между 100 и 200 средни заплати. Кредитите тогава бяха леснодостъпни, изплащаха се също толкова лесно. Но се чакаше ред да купиш жилище, записваш се, проверяват те комисии, класират те по категории, по различни системи, с лихвоточки. Мнозина се уреждаха с връзки. За номенклатурата бяха избраните жилищни райони и блокове. Масово явление беше в един апартамент да живеят по 2-3 поколения – баба и дядо, син и дъщеря, внуци.

Имаше пенсии и по 250 лв., добри при онези цени. Но и тогава имаше бедност. Сега има стачки за учителските заплати – традицията да унижават учителите започва именно от соца. Те, заедно с университетските преподаватели, бяха от най-бедните прослойки. Военни и милиционери взимаха повече от тях. И досега е така. Нещо неизтребимо има в отношението към образованието, независимо от смяната на правителства и концепции.

https://www.flagman.bg/article/200693

Цитат

При социализма щандовете за колбаси бяха полупразни, с изложени само 2-3 вида, а не отрупани с луканки и салами. Хубавите луканки и салами бяха дефицитни и скъпи, изобилие предлагаха само отделни ведомствени барчета и представителни магазини.

По селата колбаси караха по 1 път седмично, верно винаги имаше Камчия в хладилника. Лично съм носил касетките от камиона, с идеята да не чакам на опашка, ама ме излъгаха и пак чаках.

Вие градските плебеи нищо не сте видяли от бесния соц.

Цитат

Източник: retro.bg

Един двустаен панелен апартамент струваше 25 000 лева

Много хвалби за социализма чета напоследък. Колко хубав бил животът, как имало равенство и как нуждите на всеки били задоволявани. И как всеки можел да си купи безпроблемно кола.

Аз пък искам да кажа, че ние, "простосмъртните", чакахме за ВАЗ 2101 по повече от 20 години. Аз не издържах - вноската ми в софийската "Мототехника" беше от 1974 г., и през 1985 г. си купих полско фиатче 650. То струваше 5100 лева. Но добре помня, че със съответната бележка от ЦК др. Жан Методиев, шефът на "Мототехника", даваше коли без ред. Имаше и „Рено” 5, имаше и мазди 323. Ама - само за децата на членовете на ЦК и Политбюро. Така че - стига демагогия!

Средната заплата беше 150 лева (стигаше до максимум 250 лева), един двустаен панелен апартамент - 25 000 лева. За жигулка се чакаше 20-25 години , а за апартамента - когато "ти излезе късметът".  "Борото" беше 3 лв., 100-килограмов съветски цветен телевизор струваше 1000 лева, магнетофон „Унитра” - 560 лева, колело "Балканче" - 95 лева, луканката (когато я има) - твърдо 12 лева и пр. Всичко гореизброено се купуваше само с връзки или с рушвети.

https://www.flagman.bg/article/144397

иванке, съвсем си изкукала. Манифестациите бяха забавление и сплотяваха хората. Естествено, е че ги мразиш, кат всеки противен капитаклист, "ze" си единак, разделен от другите хора. С тях се събираш най-много на някой транспрайд, или на лгбтиазп+++ оргия. Това са ви манифестациите на вас...Опс, нали твърдеше, че манифестациите били социализъм и комунизъм...А аз току що ти доказах, че и днес ги има.

преди 2 часа, Sliderum2 написа:

иванке, съвсем си изкукала. Манифестациите бяха забавление и сплотяваха хората.

Всъщност съм малък и само на една манифестация ме замъкнаха, и то половинеста. Нямам идея, ама да ми ядат почивния ден да ме занимават с простотиите си не съм ОК.

Естествено, е че ги мразиш, кат всеки противен капитаклист, "ze" си единак, разделен от другите хора.

Ze не знам какво е, да единак съм, не ща да ставам равен с такива като тебе! Проблем ли имаш?

С тях се събираш най-много на някой транспрайд, или на лгбтиазп+++ оргия. Това са ви манифестациите на вас...

Колко пъти да ти кажа, че съм с нормална ориентация. Кво го изкарваш - който не е червен изверг значи е гей? Само вие убийците сте нормални, ние дето искаме да си живеем живота сме обратни?

Опс, нали твърдеше, че манифестациите били социализъм и комунизъм...А аз току що ти доказах, че и днес ги има.

Доказал си на баба си кюлотите.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.