Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

иванке, не знам как си изкарал книжка да си караш катраника, или тогава още си си бил с всичкия, или си я купил.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 33 минути, Sliderum2 написа:

иванке, не знам как си изкарал книжка да си караш катраника, или тогава още си си бил с всичкия, или си я купил.

Що бе, къв е проблемът да не искам да ми доближавате личния живот, доходите и достъпът до ЕС?

Аз не искам да ми лазите по пода, вие ми се зъбите как ще ми очерните живота като набарате кормилото, да обяздите целия бизнес да работи за вас.

За толкоз прости ли имаш индустриалците, бизнесмените? Хитлер е направил чудото да залъже народа, ама се има с бизнеса, с пролетариите. Да накараш народа да пощурява като те види значи трябва да имаш някаква визия.

Ваща визия е да грабите и съсипвате, и то точно средната класа. Моли се да не възкръсне Левски, ще ви даде едни възрожденци и казашки подлоги!

Копейкин е добър за домоуправител в руското посолство, да сменя крушки и да плаща нета.

На чистачка не е плащал от свой бюджет, държава щял да ми преосновава.

Семейството си не може да преоснове, ми живее като куче насред супер лукс.

Цитат

Ами има лесно бе, охлюв. Куфарите, гарата и марш в Китай или Сев. Корея. Или да ти го кажа на езика на господарите ви - чемодан, вокзал - Китай. Да строиш комунизъм, престъпнико! Но, никъде по света не се е случвало (няма и да се случи) комунисти да започнат да строят комунизъм. Те заставят останалото (некомунистическо) население да го строи. А те стоят с бичовете и автоматите да го пазят да не избяга. Престъпна сган сте вие комунистите! Да сте чули някъде да има село или град от 100% комунисти (или от педераси)? Няма и да чуете! След като сега има свобода на придвижване и на каквото си щеш, Защо тая сган не се организира и се събере на едно място в някой град, примерно Димитровград. Звучи примамливо - ще си живеят по комунистически, няма да допускат между тях капиталисти - изедници, всеки ще работи според възможностите и ще консумира според потребностите си и пр. комунистически дивотии.
Ще се запитате защо тогава нашите комунисти, известни още и като "крадци, лъжци, убийци и манипулатори" не го направят? Ами защото ще се избият и ще си прегризат гърлата като мръсни кучета! Затова! Нали трябва да се намери някой "враг", които да е виновен за некадърността и мързела им. Затова комунистите (и педерасите) трябва да се мешат между останалите нормални хора. Едните да правят гей паради, а другите да правят комунистическа пропаганда по форумите.
P.S. Пецко - комунистино, в Китай, за койте сега блеете (от немай къде), цензурата следи коментарите в Интернет и за това, което пишеш по форумите ще бъдеш издирен по IP адрес и ще бъдеш вкаран в концлагер. И щеш не щеш - ще строиш комунизъм, който много добре знаеш, че няма никога да дойде.

https://www.flagman.bg/article/170797

Цитат

Привлекателен бил социализма за някои млади хора, защото не знаят как се прави.
Просто не са научени да четат.
Първо трябва да се избият 20-30 хиляди човека /в Русия също толкова, но милиони/, после се заграбва натрупаното с труд, кара се с това 20-30 години и се констатира, че "социализъма е едно недоносче".

Цитат

"Защо социализмът става все по-привлекателен?"

Коментарът на №1 е правилен.
Скапаният СОЦ (уж) става по-привлекателен само в главите на комунистическите престъпници, които с носталгия си спомнят времената, когато живееха на чужд гръб. Тия мизерници и затова ставаха комунисти - за да са на първите места в списъците за жилища, да растат в кариерата (ако не си комунист, дори и един скапан бригадир не можеше да станеш), да вкарват с предимство тъпите си деца във ВУЗ-овете и пр. и пр. Наскоро чух как един ритнитопковец (не футболист) който навремето се подвизавал в т.нар. "зони" т.е. селски отбори, си спомня с умиление времето на СОЦ-а, защото го водели на заплата в местното ТКЗС (без да работи в него). Когато раздавали заплатите, тия готованковци за да не разберат кооператорите и да не се се дразнят, изчаквали няколко дни и тогава отивали да си вземат парите. Още тогава са знаели, че вършат нещо нередно и са се криели като престъпници, каквита всъщност са, и заслужено бяха обявени за такива със специален закон от НС. Няма да се спирам на всички привилегии от които се ползваха тия мръсници, нито на доносите, които пишеха и вкарваха невинни хора (за тях фашисти и хулигани) в концлагерите, където други такива комунисти-престъпници се гавреха с тях и ги избиваха с тояги, за да хранят прасета с труповете им.
Други, които дрънкат колко хубаво било през СОЦ-а са 15-16 годишни копелдаци, които не са живяли по него време. Тъй като по-читавите от младежите отдавна избягаха в "белите" държави, тук останаха "кухите лейки" от които нищо не става - нито тук, нито на Запад. Те се поддават на комунистическата пропаганда за баничката от 20 ст., за хляба от 30 ст., за "безплатното" (измама) образование и здравеопазване и пр. комунистически измами. Както е казано - внимавай какво си пожелаваш, че може да се сбъде. И да "набивате крак" като олигофрени, по разни манифестации, на които са ви подкарали (като говеда) с тоягата още по-големи олигофрени.
Да не би хората в Северна Корея или Куба да харесват социализма? Не! Ама стискат зъби и чакат да дойде дворцовият преврат и комунистическите престъпници да започнат да стават капиталисти...

преди 27 минути, IvanKirov написа:

Що бе, къв е проблемът да не искам да ми доближавате личния живот, доходите и достъпът до ЕС?

Нещо си се объркал отново. Никой не се натиска в личния ти живот. За данъците и да се промени нещо, няма да е направено само и само лично на теб да ти се взема, а ще е от всички. Какъв е проблемът с достъпът до есср? Евентуално предоговаряне на условия, ще е вероятно само в сфера икономика. Не виждам нищо от изброените от теб неща, което да те касае само и лично теб. Гонят те някакви паранои. Потърси психолог.

преди 25 минути, Sliderum2 написа:

Нещо си се объркал отново. Никой не се натиска в личния ти живот. За данъците и да се промени нещо, няма да е направено само и само лично на теб да ти се взема, а ще е от всички. Какъв е проблемът с достъпът до есср? Евентуално предоговаряне на условия, ще е вероятно само в сфера икономика. Не виждам нищо от изброените от теб неща, което да те касае само и лично теб. Гонят те някакви паранои. Потърси психолог.

Тъй де, да съсипете всички, не само мен. Като пречукат работодателя ти и ти ставаш клошар.

Държавния сектор също ще питат де серат гладните. Нали сте паразити...

Цитат

Никакви истински храни не си ял, комустче, кремвиршите бяха пълни с хартия, а саламите - със сланина и карантия, което пък изобщо не отговаряше на формално високия БДС. Друг е въпроса, че нито салами имаше по магазините, нито кренвирши. Тоест имаше ги, но от дъжд на вятър и имаше опашки за тях и затова всеки гледаше да има за приятел я някой снабдител, я някой магазинер. Всичко ставаше с връзки, дори и за елементарни неща. Всички, които тогава бяха в съзнателна възраст, много добре помнят каква мизерия и недоимък беше. Пенсионерите получаваха по 50 лева пенсия, а бензина беше един лев, че и нагоре. Колбасите, пълни със сланина, тоалетна хартия и карантия, но не и месо, и на всичко отгоре ги и нямаше - бяха много по-скъпи от сегашните. Май наистина някои са забравили как се караха по опашките, че даже и до бой се стигаше за недостигащата кучешка радост? Май такива като тебе са забравили, че по магазините "плод и зеленчук" по времето на социализма, освен по някой друг плод, който беше трето качество и по правило гнил (те и плод и зеленчуците така си и миришеха - на гнили ябълки и краставици) реално нямаше нищо и масово хората си доставяха плодове и зеленчуци от селските дворчета на родителите си. А тези същите родители, които тогава бяха на по 50 - 60 години и на които комунистите им взеха земята, добитъка и инвентара ги натикаха в ТКЗС, където им плащаха дневна надница, която стигаше да си купи човек две фафли и една лимонада от селския хоремаг, който пък беше още по-отчайващо празен. Тъй, че комунистически глупако, тези неща за "имането" и "пълните магазини", и "качествените стоки" по времето на социализма можеш да ги разправяш само на кръгли идиоти, ама не и на тези, които сме го живяли. Знаем как специалист инженер или млад лекар работеха за по 120 лева, а един телевизор - и то руски или български - пълна бракма, разваляща се преди да мине и година, струваше по 5-6-8 заплати. Ако разбира се успееш някъде да намериш телевизор. Обикновен талашитен кухнески шкаф дори беше голям проблем да намериш з ада обзаведеш кухнята. Това е истината, комунистче, колкото и да разправяте, че всичко било "цветя и рози", помним пълната мизерия и беднотия на социализма.

https://www.flagman.bg/article/109306

Цитат

Нека видим числата:

1 кг месо през 1982 г. е струвало около 4 лв. Сегашната цена, през 2021 г., варира – но можем да приемем средна стойност от около 9 лв. Взимайки средните работни заплати от двете години изчисляваме, че с една заплата през 1982 г. човек е можел да закупи 45 кг месо, докато в наши дни това количество възлиза на 144 кг.

https://www.flagman.bg/article/250709

Цитат

За хляб тогава сме плащали 40 стотинки, сега цената е повече от тройна – 1.30 лв. За сметка на това обаче тогава човек е можел да закупи със заплатата си 450 хляба, докато сега това число е 1000.

Сиренето на килограм през 1982 г. е струвало 1.70 лв. Сега то възлиза на около 10 лв. С една СРЗ тогава е можело да се закупят 105 килограма, докато сега – 123 кг.

Цитат

Олиото, за което сега се счита, че е много скъпо, през 1982 г. е струвало около 1.15 лв. Сега то е около 3.50-4.00лв. При средната работна заплата за двата периода – тогава е можело да закупим 156 бутилки, докато сега – 371.

За риба, без да уточняваме каква точно, ще вземем средни стойности по спомени на хора, които са живели през 1982 г. Тогава рибата е струвала приблизително 1 лв. за килограм, докато сега числото се приближава до 8 лв. През 2021 г. можем да си купим с една заплата 162 кг риба, докато през 1982 г. – 225 кг.

Всички, живели през 1982 г., помнят цената на бирата – 0.35 стотинки на бутилка. Сега за същия продукт плащаме 1.30 лв. Но докато тогава е можело със средната работна заплата човек да си купи 514 бутилки или 257 литра, то сега можем да закупим 1300 бутилки или 650 литра.

Продължаваме статистиката с други ценни данни. Такава например е цената на тока, за която сега също се говори, че е достигнала нечувани висоти. През 1982 г. 1 kWh е струвал мижавите 4 стотинки (за дневна) и 2 стотинки (за нощна). Сега стойностите са 0.21 лв. (дневна) и 0.10 (нощна). Въпреки това обаче през 1982 г. със цялата си работна заплата човек е можело да си позволи да заплати 4500 kW електроенергия, докато сега можем да платим до 6190 kW. На темата на автомобили е важно да се отбележе и колко струва нова лека кола за двата периода. Преди 40 години цените на колите са били между 5000 и 6000 лв. (приемаме средно 5500), докато сега за най-базов модел автомобил броим 25 000 лв. Изчислението тук обаче ще е по-различно – ще проверим колко заплати са нужни за закупуването на лека кола тогава и сега. Така през 1982 г. се оказва, че за да си закупим лада на стойност 5500 лв., е трябвало да броим 30 заплати, докато сега – 19.2. 

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Цена камара с лъжи натрупа тук, не е ли време да се спреш? Това че цитираш мисирките, не прави от лъжите истина.

Кое е лъжа бе, аз лично помня малко от това. Баш тъй си беше, статията е малко стара и цитира старата цена на олиото. Останалото е вярно.

Туй че сенилните старчоци живеете в паралелен свят си е лично ваш проблем. Кое не е вярно? Луканката 12 лева, захар 50 стинки, бензин левче. 6 бона за Москвич и 9 за Лада. Направиха ми вноска като бях на 8 г, с надеждата да ми излезе ред като стана на 18. Лично ги помня тия неща.

Да не говорим, че бай Тодор щеше да ме натиска с макс. 300 лева заплата, ся нямам горна граница. И по 500 евро на ДЕН оферират по евро комисиите. Аз не съм толкоз опитен, колегите отиват.

Отделно за свой бизнес дума не дават да се отвори. Завода - панелката - трабанта и дотам. Луксът само за партийци.

Червени мърши скапани! Още не може да се прочистим от тия изчадия!

Някои от цените на храните станаха такива като цитираните от 1986г. и нататък, а не бяха такива през 1982г. Някои въобще не успяха да стигнат описаните стойности преди преврата, а след него, през 1990-1991г. Лъжат като разпрани, използвайки лошите спомени на хора все пак имащи някакви такива и доверието на младите шарани. Специално за месото няма как да ме излъжат. Покрай баща ми и неговата работа помня някои цени доста добре. Пък и сам съм пазарувал достатъчно. Така че, твърдя, че покрай няколко истински цени, се пробутват тонове с лъжи! 

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Някои от цените на храните станаха такива като цитираните от 1986г. и нататък, а не бяха такива през 1982г. Някои въобще не успяха да стигнат описаните стойности преди преврата, а след него, през 1990-1991г. Лъжат като разпрани, използвайки лошите спомени на хора все пак имащи някакви такива и доверието на младите шарани. Специално за месото няма как да ме излъжат. Покрай баща ми и неговата работа помня някои цени доста добре. Пък и сам съм пазарувал достатъчно. Така че, твърдя, че покрай няколко истински цени, се пробутват тонове с лъжи! 

Кво значи шаран бе Слидеров? 500 евро НАДНИЦА (не заплата), туй на ден. минават през наша фирма, 10 % данък печалба и другите в джоба. Вашия фюрер и на това иска да сери, мисли, че е проста работа - като баница режеш и ядеш! Аз нямам такива доходи, щото реших с други неща да се занимавам, ама лично ми платиха едно интервю преди години. Да им отида на място и евентуално да почвам.

От трите най-дългия ще ни види като изгони малкото постъпления именно от данъчен туризъм. В Люксембург са шепа народ и тънат в лукс именно с това. 5% данък и доведоха Епъл, Микрософт, Уолт Дисни и много други. Тръмп после колко се чуди как да върне златната кокошка обратно у ФАЩ, щото ся като се полакомиха и взеха нищо.

Музеен мишок кво може да направи от България - еми музей. Точно никога няма да ви дам двоен ДОД, ще си стисна ръката с шефа, на минимална заплата и останалото в плик!

Като знаеш кое не е вярно от статиите що не напишеш?

Шаранът си ти, щото свободният пазар те мачка, пък дето на нас викаш шарани ви туряме в малкото джобче по какъвто си искаш параграф. Завиждате ни, затуй приказвате тъй. По соца на всички по равно ни беше гадно, само партийците се къпеха в лукс за наша сметка.

Гавра на студентска бригада, хем месец каторга, хем искали да си доплащат за храна.

Гавра на комшия, бял българин го набутаха в КЕЧ. По няква причина закъсня от набора, не по негова вина. Карали ги да бягат до припадък, ама буквално. Като в концлагер.

Да ви таковам на червения ад!

Цитат

Сега някои пишат, че стоките в „Кореком“ били недостъпни, хората били бедни, не можели да пазаруват там. Глупости. Това бяха най-достъпните магазини, с огромни обороти. От края на 70-те и през 80-те години там можеше да купува всеки с чужда валута.

Ей ти една лъжа. Влезеш в Кореком, вадиш долари и мицифайката веднага иде да пита отде ги имаш. Само привилигированите можеха да притежават долари, само партийни шапкари и изверги, като с личното оръжие в момента.

Сами Пасков окачествява заглавията на менте възрожденските клипове, като жълтурчести. Кръщавате ги също толкова малоумно, стряскате добитъка с тъпа музика накрая, после другите ви били жълтури и парцали.

на 20.07.2022 г. в 9:06, Sliderum2 написа:

Съспект, ти ако си мислиш, че сега не си програмиран от системата и от корпорациите...Ама наистина ли си вярваш?

И какво да избирам синьо или червено хапче. Коя система е по-малко лоша. По-малкото зло. Да остана във въображаемата матрица.

преди 15 минути, АСПЕКТ написа:

И какво да избирам синьо или червено хапче. Коя система е по-малко лоша. По-малкото зло.

Питай берлинчани, от двете страни на Стената бяха. Лично съм виждал как подскачат само като чуят Източна Германия. Туй е нещо като национален срам, като от мексиканеца дето се изпикал на олимпийския огън пред цял свят.

А бяха витрината на соца, галениците на "братушките", последните да докажат колко им е хубав режимът.

Трабанти и Вартбурзи, ЩАЗИ, подслушване, като плъхове са навирали в кабелните канали, да слухтят всичко и всички. Дори са затваряли в буркани парцали, запечатани миризми.

Червен изверг на снимка да го видиш пак му удари 2 шамара. От глупост отрови половин София, за малко и да я наводни, строи мегаломански кухи комбинати като КТМ край Русе и някакъв в Радомир...

От Мердецес на Трабант, от милионер - на гопник.

И то който оцелее, избивали са интелигентните хора да останат само тъпаци, да са послушни роби.

Малко хора знаят, бащата на съветската космонавтика, Корольов, е бил каторжник в Сибир. Ползват му брилянтния мозък да се фукат пред света, пък го набедили за враг.

Бащата на соц компютърната индустрия, гордостта на половинестите проводници на бай Тодор, инж. Марангозов. И той народен враг.

Тия изверги не могат да търпят интелигентни хора, само им крадат труда.

Цитат

Тъй като поради членството му в младежката организация „Бранник“ преди 9 септември е характеризиран като „политически неблагонадежден“ от партийните органи на БКП не успява да стане редовен асистент в МЕИ, въпреки 2 спечелени конкурса.

Ето, нобелов лауреат да си, дори преди червените мърши да си поглеждал нещо различно от политическите им простотии, и само те ползват и ти пречат. Слидеров, Теточков, ние ли сме шараните бе! Марангозов ако живееше в нормален свят и паметници щяха да му издигат, не да го принизяват в най-долната соц КАСТА.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

И какво да избирам синьо или червено хапче. Коя система е по-малко лоша. По-малкото зло. Да остана във въображаемата матрица.

Ето, виж докъде са те докарали. Дори да не желаеш да избираш. Направо са те превърнали в зеленчук.

току-що, Sliderum2 написа:

Ето, виж докъде са те докарали. Дори да не желаеш да избираш. Направо са те превърнали в зеленчук.

Зеленчук си ти бе Слидеров. Само чакаш до дувара на копейкиновия, да доде да те полее.

Аспект е избрал да живее в Берлин. Той да ти каже кво мислят немците за миризливия казашки ботуш!

преди 42 минути, IvanKirov написа:

Зеленчук си ти бе Слидеров. Само чакаш до дувара на копейкиновия, да доде да те полее.

Аспект е избрал да живее в Берлин. Той да ти каже кво мислят немците за миризливия казашки ботуш!

Ха-ха-ха, иванка нещо я присърбяло да се меша между мен и Съспекта. А ми врякаше нещо, да не му се месели на него. иванке, всеки малко по-силен и нахален, може не просто да ти се меси, ами и носа да ти намести. Кво ти гарантира нещо в строя, в който живеем. Полицията ли, службите ли, качествените пътища ли, да не се дотроши катраника(АПИ) и т.н. Всичко туй се издържа с данъци, акцизи и такси, а някои от органите и службите са репресивни. Т.е., аз още не разбирам как така сега се чувстваш свободен и не искаш да ти е по-добре, за сметка на известно увеличение на данъците, примерно. 

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

всеки малко по-силен и нахален, може не просто да ти се меси, ами и носа да ти намести.

СПРЕТЕ ДА ЗАПЛАШВАТЕ БЕ ПАРАЗИТНИ МЪРШИ!

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Кво ти гарантира нещо в строя, в който живеем. Полицията ли, службите ли, качествените пътища ли, да не се дотроши катраника(АПИ) и т.н. Всичко туй се издържа с данъци, акцизи и такси, а някои от органите и службите са репресивни. Т.е., аз още не разбирам как така сега се чувстваш свободен и не искаш да ти е по-добре, за сметка на известно увеличение на данъците, примерно. 

Известното увеличаване на данъка ще е само за моя сметка минус, и сметка плюс на маргинали, шапкари и такива като тебе. Копейкин ще си купи още 5 дивана по 4 бона, пък бедните да го духат, както Кокорчо правилно ви каза.

Нещо не ми е цел в живота да хрантутя некадърници като вас. Много ли е трудно да го схванеш?

И 100% от парите ми да отиват при вас - ще се вдигнат още 100% бройката фирми "Батко и братко", а дупките по пътищата само ще стават повече.

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Ха-ха-ха,иванка параноева ми вика на висок тон. Болна си ми иванке, болна.

Не само ще ти викам, ами на роднините ще ти инсталирам, ако продължавате да ми разбивате носа, да ми правите втора усмивка на гърлото, да ме вкарвате в реанимация. Просто щото не искам да работя за некадърници и бюджетни храненици.

Само искам да не ни се бъркате в живота, вие като партизани в мандра. Наше дело правое, победа будет за нами.

преди 14 минути, IvanKirov написа:

Не само ще ти викам, ами на роднините ще ти инсталирам, ако продължавате да ми разбивате носа, да ми правите втора усмивка на гърлото, да ме вкарвате в реанимация. Просто щото не искам да работя за некадърници и бюджетни храненици.

Само искам да не ни се бъркате в живота, вие като партизани в мандра. Наше дело правое, победа будет за нами.

Я си покажи на снимка разбития нос и другото, да видим дали добре сме се справили. Предупреждение! Не пускай ония снимки дето те ххх ;) Не са подходящи за форума.

току-що, Sliderum2 написа:

Я си покажи на снимка разбития нос и другото, да видим дали добре сме се справили. Предупреждение! Не пускай ония снимки дето те ххх ;) Не са подходящи за форума.

Kaто те опсувам и после ще пищиш на Каракочев да ме баня. Веднъж вече минахме по тая процедура, и седмичен бан.

Няма да е сефте.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Kaто те опсувам и после ще пищиш на Каракочев да ме баня. Веднъж вече минахме по тая процедура, и седмичен бан.

Няма да е сефте.

Стига бе, аз се майтапех тогава. Не вярвам някой от екипа да е обърнал внимание на коментар. Обикновено, се реагира на докладване през бутона. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.