Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Чекай да питам иванка и ибанка, как се движи процента на Възраждане. Чини ми се, че вече надхвърли 20%. Ама дали?

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 7 минути, Sliderum2 написа:

Чекай да питам иванка и ибанка, как се движи процента на Възраждане. Чини ми се, че вече надхвърли 20%. Ама дали?

Аз кога съм спорил, че сте малък, и много прост народ? Кой ли не ви се изреди? Лошото е, че Копейкин е особено глупав. Мислех го за хитрец, ама като си показа гъзарските мебели и си промених мнението.

Ще се сетите ква грешка правите, ама ще е късно. Копейкин ще доубие клета майка. Според тебе ква е причината да сме най-бедни в ЕС, че и от повечето наоколо дето не са? Точно тъй, най-глупавите останахте, да досъсипете територията, и да я харижете на турчолята. Ердоган туй му е мокрият сън, да излезем от Нато и да ни емне като кюрдите в момента. Дори няма да срещне и един джуган, докат му стигнат танковете до Филибето. Не го и крие, прави влакове на великата османска империя, и си минава оттука баш като бързия влак!

Купувай си фес отсега, че ще поскъпнат! Вече се скарахме с Дядо Иван, и няма да иде пак да ни бърше зад ниците.

преди 16 минути, Sliderum2 написа:

Това какво трябва да значи?

току-що, BANKATA написа:

Това какво трябва да значи?

Нещо ми се мярна в 1-2 сайта. Та се чудя дали са такива процентите. Над 20%.

Копейкин уж историк, пък забравил, че от 1300 години половината сме били под гръцко, другата половина под турско. Няма да е за сефте. Отся се зъби как щял да ни връща някви гръцки острови. Ще се скарат отде да минава новата гръцко-турска граница. Като муха ще ни смачкат, и да знаете, че нямам намерение да ходя на война с тях. Вие дето гласувахте за тоя малоумник му берете гайлето.

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Повече ще станат, народът не е поумнял за толкоз години. Винаги е имало мераклии да го мандръсат. Копейкин е особено загорял, като се крие от жена си.

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Слабо ме интересуват и много не вярвам на социологически проучвания.

Имаше такива които даваха на шкембе войвода 15% миналата година.

Привърженик съм на демокрацията и вярвам че в България до голяма степен все още се провеждат честни парламентарни избори (за местните не мисля така). Ако народа реши и 70% да даде на Възраждане така да е.

преди 11 минути, BANKATA написа:

Ако народа реши и 70% да даде на Възраждане така да е.

Американците не са шашави, с тия машини няма да допуснат някво плъхче да им разваля пашалъка. Къде по-силни лидери смачкват, на тоя му се смеят с гъза си.

Щял въпрост на чест да прави, да служиш и ман га сар ляк да са ти стари войници! Тъпанар!

преди 24 минути, IvanKirov написа:

Американците не са шашави, с тия машини няма да допуснат някво плъхче да им разваля пашалъка. Къде по-силни лидери смачкват, на тоя му се смеят с гъза си.

Щял въпрост на чест да прави, да служиш и ман га сар ляк да са ти стари войници! Тъпанар!

А така, да не би току що да потвърди, че краварите правят резултата на изборите у нас, което няма нищо общо с демокрацията, а е точно обратното на нея! Банката, как ти харесва иванка, печена на шиш става ли?

преди 54 минути, Sliderum2 написа:

А така, да не би току що да потвърди, че краварите правят резултата на изборите у нас, което няма нищо общо с демокрацията, а е точно обратното на нея! Банката, как ти харесва иванка, печена на шиш става ли?

Това си е мнение на IvanKirov което аз не споделям.

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Каква банка бе!

Инак да, като не броят хартиените бележки и разчитат само на софтуера да брои...

Като софтуерист ти казвам, че манипулациите са в кърпа вързани. В такъв случай Копейкин ще спечели колкото каже чичо Сам.

преди 9 минути, IvanKirov написа:

Каква банка бе!

Инак да, като не броят хартиените бележки и разчитат само на софтуера да брои...

Като софтуерист ти казвам, че манипулациите са в кърпа вързани. В такъв случай Копейкин ще спечели колкото каже чичо Сам.

иванке, да нямаш слънчев удар?

преди 31 минути, Sliderum2 написа:

иванке, да нямаш слънчев удар?

В жегите съм на сянка, що? Добитъкът не вярва ли, че софтуерът прави квото нареди колегата ми, не квото ви дуднат по СМРАД. Няма да се сърдиш, Пасков тъй ви нарича постоянно. Ското-население.

Винаги съм бил за всякакъв вид гласуване, но не и забрана на едни както е у нас.

След мадурвоския тип избори които ни спретнаха, което го има в 2,3 страни в целия свят .. Бутан Индия и Венецуела ли бяха...  , след като резултатите от машините коренно се различаваха от всякакви екзитпулове и прогнози на дори противоположни и конкурентни социологически агенции, след като на местата където дефектираха машините и се наложи хартиено гласуване ,  резултатите се оказаха  близки именно до прогнозните, ми стана ясно че сме треторазрядна държава, по зле и от Венецуела с нагласените мадуровски машини.

Затова и сега Корнела изведнъж смени рефрена, и зарева за хартиено гласуване :) Дали е знае нещо повече ?

Затова и ББ еправ че трябва по висока избирателна активност, за да не може процентите които ще си надпишат, да повлияят много на крайния резултат.

По - зле от Копейкин няма, по ирония на съдбата по-добре задокеанския господар да ни реди управниците. Толкова сме тъпи, че избираме още по-големи тъпанари.

Толкова се радвах като влязохме в ЕС, ся бабичките ще ме дърпат обратно. Никва стотинка за тия боклуци, хак да са им 200 лева пенсии, като ще ми затварят границите. Чорбаджиите все по-охотно приемат да работим без договор. Пари в плик след итерация, и кой отде е! За Копейкин и толкова няма да има, колкото досега. Тя лакомията е безкрайна, и обикновено има обратен ефект.

преди 25 минути, IvanKirov написа:

По - зле от Копейкин няма, по ирония на съдбата по-добре задокеанския господар да ни реди управниците. Толкова сме тъпи, че избираме още по-големи тъпанари.

Толкова се радвах като влязохме в ЕС, ся бабичките ще ме дърпат обратно. Никва стотинка за тия боклуци, хак да са им 200 лева пенсии, като ще ми затварят границите. Чорбаджиите все по-охотно приемат да работим без договор. Пари в плик след итерация, и кой отде е! За Копейкин и толкова няма да има, колкото досега. Тя лакомията е безкрайна, и обикновено има обратен ефект.

Без да разбереш, си се превърнал в кравар. И те си убиват родителите, поне тези които сметнат че така им е най-изгодно.

преди 26 минути, IvanKirov написа:

Стига бе, не разбираш ли кво говориш?

току-що, tonit1968 написа:

Стига бе, не разбираш ли кво говориш?

Кое не е тъй?

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Без да разбереш, си се превърнал в кравар. И те си убиват родителите, поне тези които сметнат че така им е най-изгодно.

Повечето тука сте мизерници, с плосък без плосък разликата ви е 50 лева. Помня преди плоския кво беше. Данъчни трикове, хаос, пари в плик и т.н. Като вдигнете данъка не значи, че ще съберете повече. Няма емоции в счетоводството, вие с Копейкин сте виждали само мизерия, и не правите разлика. Далаверите дето върти нямат общо с бизнес. Като не вярвате на мене питайте някой кадърен, кво беше преди Станишев. Няма толкоз луд да си дава 70% от парите на лумпени дето само за мин. заплата се бъхтите. Приеми го като аксиома, само преди 15 г. беше. Достатъчно сте дърти да го помните, явно сте били недостатъчно ценени на пазара, че да не сте виждали разликата.

преди 27 минути, IvanKirov написа:

Кое не е тъй?

Повечето тука сте мизерници, с плосък без плосък разликата ви е 50 лева. Помня преди плоския кво беше. Данъчни трикове, хаос, пари в плик и т.н. Като вдигнете данъка не значи, че ще съберете повече. Няма емоции в счетоводството, вие с Копейкин сте виждали само мизерия, и не правите разлика. Далаверите дето върти нямат общо с бизнес. Като не вярвате на мене питайте някой кадърен, кво беше преди Станишев. Няма толкоз луд да си дава 70% от парите на лумпени дето само за мин. заплата се бъхтите. Приеми го като аксиома, само преди 15 г. беше. Достатъчно сте дърти да го помните, явно сте били недостатъчно ценени на пазара, че да не сте виждали разликата.

Брей, звучи все едно тия 10% са те превърнали от мутра в честен бизнесмен. 

преди 6 часа, BANKATA написа:

Аргументирай се.

Кое от политиката им ще донесе по-висок стандарт в живота на Българите, кое ще накара българският бизнес да се раздвижи, а населението да ражда повече деца?

Силна и независима армия вън от НАТО, ОК, съгласен съм, ама колко ще ни струва и пари от къде?

Цялата им програма е общи приказки в бъдеще време, без да се аргументират как ще се осъществят и с какво средства.

Теб какво те грабна от програмата им че им стана привърженик?

Ще започна като отговоря на последния ти въпрос. От новата им програма ли какво ме е грабнало? Не знам, не съм я гледал. В последната година и половина не съм следил българската политика. Но помня, че в предишните им кампании обясняваха, че искат повече независимост, и по-малко контрол от външни коронизатори, НПО-та и фондации. Ако това са все още исканията им, все още ще ги подкрепям.

В момента България е на ниско ниво и е деиндустриализират със спряна икономика. Това е така благодарение на партиите, които във всичките си действия, се роководят от финансовите си интереси и интересите на донорите си, не интересите на народа и държавата. Ако това се промени, много лесно биха се оправили проблемите, за които говориш.

За да се оправи икономиката, примерно, трябва да се възроди индустриалната активност в България. По-добрата икономика ще оправи и другите проблеми, за които говориш. Спадането на населението е предимно в резултат от разрушената икономика, която кара хората да бягат от държавата.

Иначе, да съм честен, изгубил съм всякаква надежда, че нещо ще се промени в държавата... Какви са шансовете да се оправят нещата?

преди 46 минути, FatMan9 написа:

Но помня, че в предишните им кампании обясняваха, че искат повече независимост, и по-малко контрол от външни коронизатори, НПО-та и фондации. Ако това са все още исканията им, все още ще ги подкрепям.

Хубаво е да прочетеш за какво гласуваш. Възраждане са смърт за бизнеса, малкия и среден. Големите си имат офшорки и не им дреме от Копейкин.

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Брей, звучи все едно тия 10% са те превърнали от мутра в честен бизнесмен. 

Хихи аз мутра? Набийте си го в главите, че повече данък няма да видите. То поне да имаше за кво да го плащаме. Всичко потъва в дивани по 4 бона, и си колекционират апартаменти. Копейкин вече се чуди как да ги крие. Фиктивен развод, да не го набарат НАП-аджиите, да се чуди какво ще им разправя. От миша заплата апартаменти и вили не се градят.

преди 1 час, FatMan9 написа:

Ще започна като отговоря на последния ти въпрос. От новата им програма ли какво ме е грабнало? Не знам, не съм я гледал. В последната година и половина не съм следил българската политика. Но помня, че в предишните им кампании обясняваха, че искат повече независимост, и по-малко контрол от външни коронизатори, НПО-та и фондации. Ако това са все още исканията им, все още ще ги подкрепям.

В момента България е на ниско ниво и е деиндустриализират със спряна икономика. Това е така благодарение на партиите, които във всичките си действия, се роководят от финансовите си интереси и интересите на донорите си, не интересите на народа и държавата. Ако това се промени, много лесно биха се оправили проблемите, за които говориш.

За да се оправи икономиката, примерно, трябва да се възроди индустриалната активност в България. По-добрата икономика ще оправи и другите проблеми, за които говориш. Спадането на населението е предимно в резултат от разрушената икономика, която кара хората да бягат от държавата.

Иначе, да съм честен, изгубил съм всякаква надежда, че нещо ще се промени в държавата... Какви са шансовете да се оправят нещата?

Ясно!

И ти като копейкин говориш празни приказки.

Носталгия по миналото, заводи, фабрики, ТКЗС-а. Затова и умните не гласуваме за копейката, защото не дава смислен аргумент как ще се реализира програмата му. 

Влез в 21-ви век.

преди 13 минути, BANKATA написа:

Ясно!

И ти като копейкин говориш празни приказки.

Носталгия по миналото, заводи, фабрики, ТКЗС-а.

Влез в 21-ви век.

Влизам: лгбтиазп+++, ГМО, още пандемии от сащбиооръжейни зарази, узаконена наркомания, наркопроизводство и разпространение, узаконена педофилия, безработица, още войни предизвикани и/или с директното участие на сащ. Финансови кризи, поръчкови убийства. Пари от въздуха и "пари" от въздуха. Пирамиди/фараони. Феодализъм на местно ниво. Атентати. Истерии и паранои и други психични заболявания. Фармамафия и всякакви други мафии. $Зелени$ политики. Катастрофи и инциденти. Смяна на пола и на "пола", включително и на невръстни деца. Канибализъм. Гладна смърт на много милиони, въпреки че се произвежда и продукта храна за 15 милиарда души, всяка година. Все още, за всичко това ще се обвинява комунизма, Русия, Путин и лошия мат'риял.

преди 38 минути, Sliderum2 написа:

Влизам: лгбтиазп+++, ГМО, още пандемии от сащбиооръжейни зарази, узаконена наркомания, наркопроизводство и разпространение, узаконена педофилия, безработица, още войни предизвикани и/или с директното участие на сащ. Финансови кризи, поръчкови убийства. Пари от въздуха и "пари" от въздуха. Пирамиди/фараони. Феодализъм на местно ниво. Атентати. Истерии и паранои и други психични заболявания. Фармамафия и всякакви други мафии. $Зелени$ политики. Катастрофи и инциденти. Смяна на пола и на "пола", включително и на невръстни деца. Канибализъм. Гладна смърт на много милиони, въпреки че се произвежда и продукта храна за 15 милиарда души, всяка година. Все още, за всичко това ще се обвинява комунизма, Русия, Путин и лошия мат'риял.

Това всичкото  го има и на изток.

преди 38 минути, Sliderum2 написа:

Музеен миши ли ще ги сбори?

преди 1 час, IvanKirov написа:

Хихи аз мутра? Набийте си го в главите, че повече данък няма да видите. То поне да имаше за кво да го плащаме. Всичко потъва в дивани по 4 бона, и си колекционират апартаменти. Копейкин вече се чуди как да ги крие. Фиктивен развод, да не го набарат НАП-аджиите, да се чуди какво ще им разправя. От миша заплата апартаменти и вили не се градят.

Когато видях първите ти постове преди месеци , реших , че просто не  харесваш Възраждане и имаш неуредени сметки с Костя . Сега мисля , че си психопат или шизофреник ! Не съм гласувал за тях ,но ти си плещиш някакви несвързани и измислени свои твърдения ,които поне на 99 процента не са истина .  Нереза и неговата клика управляваха 12 години . София е под техен контрол повече от 16 . Виждал ли си в какво са превърнали един европейски град тези плужеци . С бюджет по-малък от този на столицата някои европейски градове са на светлинни годни като устройство , инфраструктура ,транспорт ,чистота и условия за живот .  Боцко заедно с неговия дрийм тийм са шампиони по кражби в световен мащаб . За толкова години управление дори не можеш да изчислиш колко милиарда са присвоили от всякакви възможни проекти и програми . Да повтаряш 100 пъти едни и същи глупости колко му струвал дивана на Костадин е трагикомично . Той никога не е управлявал нито фирма , нито предприятие , не е бил кмет , нито премиер или президент . Как точно той успя да ти съсипе живота  ???    :lol6:   

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.