Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 11 минути, IvanKirov написа:

Поне да беше изгледал туй последното с Ивелин. Култова простотия е!

То в бетонен мозък нищо не влиза, да гледаш да не гледаш после пак ще кажеш, че не е вярно.

Жените в казарма, много яко просто. В такваз и аз съм навит. Има да пищят и църкат при всеки паяк.

Ивелин ли се казва. Гледал съм няколко негови видеа... Сигурно си пропуснал, когато обяснява, че това което казва са си негови лични размисли и страсти. Може и в някои видеа да липсва това обяснение.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Ивелин ли се казва. Гледал съм няколко негови видеа... Сигурно си пропуснал, когато обяснява, че това което казва са си негови лични размисли и страсти. Може и в някои видеа да липсва това обяснение.

Еми като се изказва от трибуна на Възраждане, с шапка на Възраждане, шапкар Пасков лично го него за респект...

Значи туй мислят да правят. Пасков и Пеловски искат година и половина задължителна служба. Туй с жените съм го пропуснал. В Норвегия карали мацките да се къпят наедно с войниците.

Виж за туй и аз бих дал няколко караула, в обща баня с женска не съм се забавлявал!

преди 16 минути, IvanKirov написа:

в обща баня с женска не съм се забавлявал!

Ти изобщо гола жена на живо не си виждал бре! На тебе имбецилизма ти е написан на челото и жените бягат от тебе като дявол от тамян! 

Гледам, продължаваш с напъните да "буташ темата", но заглавието може спокойно да се промени на "Вълненията и страховете на Ваньо"... 

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

Ти изобщо гола жена на живо не си виждал бре! На тебе имбецилизма ти е написан на челото и жените бягат от тебе като дявол от тамян! 

Сори, опитвате се да изкарате нас дебили, които искаме да си живеем живота, не да се занимаваме със соц простотии. Тъпанарите са тия, дето искат младите пак да вапцат бордюри, вместо да си гледат семействата и кариерата.

Гледам, продължаваш с напъните да "буташ темата", но заглавието може спокойно да се промени на "Вълненията и страховете на Ваньо"... 

Давам линк за всяко нещо. Факти са.

преди 24 минути, IvanKirov написа:

Еми като се изказва от трибуна на Възраждане, с шапка на Възраждане, шапкар Пасков лично го него за респект...

Значи туй мислят да правят. Пасков и Пеловски искат година и половина задължителна служба. Туй с жените съм го пропуснал. В Норвегия карали мацките да се къпят наедно с войниците.

Виж за туй и аз бих дал няколко караула, в обща баня с женска не съм се забавлявал!

Да, някои от видеата, или части от тях са координирани, или засягат и Възраждане и? Как си решил задачата с едно неизвестно на контролното по математика след 7-ми клас, че не ми е ясно как си се докопал до днешната си работа 

Ванче, ти като мандръсаж жената, презерватив ли използваш, или на коремчето се изцъркваш? Просто питам. 

преди 5 минути, tonit1968 написа:

Ванче, ти като мандръсаж жената

Той сам се похвали, че комуникацията и всичко останало свързано със жените, е мисия невъзможна за него. Затова цвъка в темата...

Той сам се похвали, че комуникацията и всичко останало свързано със жените, е мисия невъзможна за него. Затова цвъка в темата...

Бе има жена, деца няма. За туй го питам, как е успял в тая мисия. Ако мандръса де. Я презерватив ще се спука, я нема да го извадиш навреме. Може и в тая област да е факир и да даде съвет на човечеството как да не се размножава, знам ли.

преди 3 минути, Joss Bomon написа:

Не се е оплакал иванка, от липса на внимание от други полове, май ;)

преди 13 минути, tonit1968 написа:

Ванче, ти като мандръсаж жената, презерватив ли използваш, или на коремчето се изцъркваш? Просто питам. 

На майка ти!

преди 6 минути, Joss Bomon написа:

Лъжците сте вие. Аз си давам източници.

Избори идат, надявам се  и последния младеж да разбере кво му е измислил  Копейкин. Вместо Германия - шапкари. Вместо работа в ЕС - под цър вула на Ганю. Сума и работодатели ще се дръпнат, като излезем от ЕС. Те от Лондон се изнесоха, че от клета майка ли няма...

преди 2 минути, IvanKirov написа:

На майка ти!

Ти си гранде циция. Съвети не даваш. Мамка ти, стиснал си гъза яко.

преди 1 минута, tonit1968 написа:

Ти си гранде циция. Съвети не даваш. Мамка ти, стиснал си гъза яко.

За акъл ми плащат, ама не като на тебе.

Да си плюеш на съвестта, за 50 лева копейкинови... За 30 сребърника предавате младите и тия по-кадърните, от вас.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

За акъл ми плащат, ама не като на тебе.

Да си плюеш на съвестта, за 50 лева копейкинови... За 30 сребърника предавате младите и тия по-кадърните, от вас.

За такива съвети да ти олащам? Те верно си куку на квадрат. Долен мръсен еснаф. Криворазбрана цивилизация , бате...

преди 1 минута, IvanKirov написа:

За акъл ми плащат

Оправи ми вечерта. Де го тоя акъл бе. Колко айти-та са нужни, за да завият една електрическа крушка.

преди 5 минути, tonit1968 написа:

Долен мръсен еснаф. Криворазбрана цивилизация , бате...

Искаш казарма, затваряне граници, двойни данъци, и за капак аз съм бил еснаф!

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Колко айти-та са нужни, за да завият една електрическа крушка.

Що да завивам като мога да извикам тебе, за 50 копейки правите всичко!

преди 19 минути, IvanKirov написа:

Що да завивам като мога да извикам тебе, за 50 копейки правите всичко

Ако ме извикаш мен, ше си останеш на тъмно. Не можеш да си ме позволиш, а и да можеше, мързи ме и нямам нужда от пари. Още по-малко пък от пипани от иванка и евентуално заразени с маймунска шарка, или нещо друго модерно.

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

Ако ме извикаш мен, ше си останеш на тъмно. Не можеш да си ме позволиш, а и да можеше, мързи ме и нямам нужда от пари. Още по-малко пък от пипани от иванка и евентуално заразени с маймунска шарка, или нещо друго модерно.

Аз при бесни дядки не ходя, бактисало ми е да им слушам простотиите! Как било рай на земята при соца, имало дисциплина, пък сега всички били гееве. Нищо вярно с реалния свят. Вредни сте за народа, поне туй вземете да приемете.

преди 48 минути, Филипов написа:

Отиваш да си купиш хляб. Би ли си взел такъв, де не прилича на нищо, леко мухлясал и смачкан?

Като си купуваш кола първо гледаш как изглежда. И при жена пак.

Мърляво направени клипове, на места не му се разбира. Как очаква бабичките да изпадат в оргазъм като го видят? С тъпата гръмогласна музика накрая се из сира на всичко, за капак.

И тоя се кани да ми управлява държавата???

Сталин почна да ни заплашва

преди 1 час, Филипов написа:

Вий, вий! Казармата те чака, компресорът също. И данъци ще плащаш както всички останали!

ДГД! Да ти покажа ли де ме клъвна петела, по кое пръстче, залютено неграмотно старче, разрушителю на форуми!

В Ешоп почти у всяка тема се караш на някого, за нещо. Не е ясно  за какво. Тормозите света около вас, само с присъствието си.

имам шесто чувство  че възраждане ще се провали

намирисва ми  на  някаква връзка с евроком задкулисна която ще  разцепи партията 

някак си евро атлантически 

28-7-2022г

"Прост човек трудно се управлява, малко са кадърните, дето трябва да вадят дъртите пергиши от батака. "

Възрожденците бе, тоя що не го правите патриот? Има клип с Копейкин, после не ще и да чуе за вас. Лумпенотията много му се радва, едни 100 000 последователи на канала си ще ви доведе! Ама неще!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.