Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 1 час, Sliderum2 написа:

иванке, за хардуербгейци са важни думите а не делата. За теб същото. Демек на думи са много дашни, като дори само стане дума да им се сложи малко по-голям данък и се обаждат на летище софия със сигнал за поставено взривно устройство. Демек, са абсолютни скръндзи, на дело.

Мрете бе въшки! Баш на вас ли ще си даваме парите? Плюнка не давам за вас! Вие не сте патриоти, скапани некадърни паразити сте. Само рушите и полза никаква от вас!

Шишо бакшишо, шахматистки набор '95, шапкари, джандари, изгонени съдии. Упс, последната ви напусна.

Кво да ви давам на вас, достатъчно ви дадохме!

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Та, като стана въпрос за на ->думи VS на дело. Нещо доста са се захапали по въпроса с един от техните, за който делата на политиците, като че ли важат повече от предизборните лалания. Частно казано, такава мъка съзирам в натръпналите трътки на правоверните хардуербгейци, че наистина им пожелавам да го баннат, че да не им пречи и измъчва. После следващият нарочен, следващият, следващият и така докато на хардуербгейци форума им остане без потребители, ха-ха-ха.

Къв хардуербг, нито съм хардуерист, нито пиша там, нито ме интересува!

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Къв хардуербг, нито съм хардуерист, нито пиша там, нито ме интересува

Все тая, 100% копие на поне няколко от тях си. Най-отдавна по спомен, без да броя годините преди 3-тия кабинет на тиквата, пак беше(Бойко, още далеч не беше сдал властта и си обикаляше с жипката) зачекнато нещо да се взема малко повече от тия с големите заплати. Ставаше въпрос за нищожна месечна сума, двуцифрена в лева удържана от заплата в размер над 5к(нещо между 5000-5500лв. май брутен размер). Да не излъжа съвсем, май ставаше въпрос за 20-30лв...Има, или имаше, един потребител solar_sea. Той приписка на умряло за тая нищожна сума. Не е от тия прекаляващи с много коментари, напоследък не съм го виждал да пише. Даже, отявлените гейпросащесср трололинки там ги хвана срам от тая му стиснатост и му написаха забележки. Пък той е...ако не е баннат де, ако е, тогава "беше", един от техните. Демек "елит" с много висока заплата за времето си, аналогична на днешна заплата от 10к+.

преди 30 минути, Sliderum2 написа:

Да не излъжа съвсем, май ставаше въпрос за 20-30лв...

Представи си боклук да ти се намъкне в имота с идеята да ти прави само мизерии. Да ти вика стиснат гей про сащ и не знам си кво, да те обвинява, че пишеш с други профили, и всички земни грехове. Щото ти се е намъкнал в имота и си е решил, че е в правото си.

Че и ваща работа. Навръх тая хипер инфлация айде и данъците двойно. И то пак за дивани ще отидат, дето се обърнеш всички държавни поръчки са само далавери, строим двойно на цените на немците, и след 2 г. се разпаднало, дори пътища се разкапват.

Кви очи имате да врънкате за още пари? И тия не заслужавате!

преди 23 минути, IvanKirov написа:

Представи си боклук да ти се намъкне в имота с идеята да ти прави само мизерии. Да ти вика стиснат гей про сащ и не знам си кво, да те обвинява, че пишеш с други профили, и всички земни грехове. Щото ти се е намъкнал в имота и си е решил, че е в правото си.

Че и ваща работа. Навръх тая хипер инфлация айде и данъците двойно. И то пак за дивани ще отидат, дето се обърнеш всички държавни поръчки са само далавери, строим двойно на цените на немците, и след 2 г. се разпаднало, дори пътища се разкапват.

Кви очи имате да врънкате за още пари? И тия не заслужавате!

Моите пари съм си ги изработил и сега те работят за мен. иванке, пак ли забрави, че от държавата не съм взел стотинка, след войнишката заплата. Земи си го снимай туй някъде, като помниш само по-две минути. 

преди 10 минути, Sliderum2 написа:

Моите пари съм си ги изработил и сега те работят за мен. иванке, пак ли забрави, че от държавата не съм взел стотинка, след войнишката заплата. Земи си го снимай туй някъде, като помниш само по-две минути. 

Все ми е тая, темата не е за тебе лично, точно никого тука не интересуваш.

Копейкин иска още ПРЕРАЗПРЕДЕЛЕНИЕ на парите на бизнеса, и то за дивани по 4 бона, секции по 16, и тузарски вили на първа морска линия. Няма да си купи шефа ми нов хардуер, ще ги даде на мишки като вас, дето и на чистачка не са плащали от джоба си! Капка фантазия нямате, като въшка на чело си показвате чалгията, още не седнали на магарето, а си клатите краката.

Същински възрожденци, Левски тъй крадил и подарявал на жена си апартаменти, с фиктивен развод.

Ей затуй не заслужавате 1 стинка и 1 секунда от времето ни. Сериозните анализатори дори не ви броят за партия, вече се разчу за безбройните ви далавери. Не познавам и един около мене да иска да гласува за вас.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Все ми е тая, темата не е за тебе лично, точно никого тука не интересуваш.

Също и за тебе не е. Що трябва да му пука на някой за шепа скъперници. А ти всеки ден, с по няколко(дори десетки се е случвало) коментара плашиш как щяло да ти стане зле, ако Възраждане управлява. Е, как човек да не гласува за тях, ако паразитите ше се разбягат нейде далеч по земните кълбета. Устройва ме напълно.

Чета кви шитни пишеш и не мога да ти схвана логическата пътечка на мисълта. Чел си програмата и хоп - апокалипсис за миризливият ти заден орган. Как бе, как тея мерки в другите държави, дет ги величаеш и умираш да ходиш там по командировки, там са прекрасни и съзидателни, пък тук в България ще доведат до катастрофа за нежната ти душа? Ми много е просто - ти си търтей. Знаеш ли кво е това? Мъжка пчела. Живее колкото да оплоди царицата и през останалото време яде медец на аванта. Грешка - ти не онождаш да правиш поколение, само медеца искаш да папкаш.

преди 16 минути, tonit1968 написа:

Ми много е просто - ти си търтей.

преди 17 минути, Sliderum2 написа:

Що трябва да му пука на някой за шепа скъперници.

Скъперник значи някой който има задължения към деца и роднини, и му свиди за близките и него.

Не е скъперник който смята, че шепа дребни чалгари далавераджии имат нужда от нов диван. И 110 % да ми направите данъка, пак ще попилеете парите за глупости. За разлика от вас дето ви капят на готово от хазната, ние трябва да я пълним.

Разликата вдявате ли я?

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Скъперник значи някой който има задължения към деца и роднини, и му свиди за близките и него.

Не е скъперник който смята, че шепа дребни чалгари далавераджии имат нужда от нов диван.

Разликата вдявате ли я?

Айде, сега терминологията не ти отърва. Аз и друга се сещам, ама е нецензурна.

Не е скъперник който смята, че шепа дребни чалгари далавераджии имат нужда от нов диван.

Разликата вдявате ли я?

Логиката е, че като нямаш деца, не си скъперник?И как твоите данъци ще купят имот на политик, който още не е бил даже в шибаното управление? И ква е логиката хората, купили си къща и диван на над 40 години са шибани крадци? А мизерните гламави 40 годишни, дето не са успели да си подредят горе долу живота са бели и пухести, а не просто мързеливи и отново гламави? Че оня ден племенничката ми като се ожени и си има и апартамент, кола и диван. Без родителите да са някакви шибани политици. Ти си некъв дето не знам как да назова, сериозно. Мизерник на квадрат. 

Теменужка Николова

Тоя като искаше България да излезе от НАТО, вчера защо се съгласи за още самолети на чертежи?

23

Харесване

Отговор

4 ч.

Marusia Docheva

Теменужка Николова Верно ли?

Харесване

Отговор

4 ч.

Svetlozar Neykov

Marusia Docheva Не е вярно! Подкрепили са само една разумна точка!

5

Харесване

Отговор

3 ч.

Костадин Костадинов

Теменужка Николова  В интензивния вчерашен ден БСП (Бившата Социалистическа Партия) отвори още един фронт - срещу Възраждане!

БСП обвини Възраждане, че гласувало за покупката на Ф-16!

Те очеввидно не разбират какво правят - нито в Министерски съвет, нито в Народното събрание, но аз мога да им обясня, защото за мен е до болка позната и много болна темата за изтребителната ни авиация - харчат се милиарди без никаква полза.

На 27-ми юли в народното събрание се гласува поредната поправка в договора за Ф-16!, сключен от Каракачанов - военен министър в правителството на Бойко Борисов. Този договор е многократно критикуван от мен, по много причини, една от които - че е купена "котка в чувал" и ще се налагат много промени, поправки и прецизирания по него.

На 27-ми точно това правеше народното събрание - поправяхме на Каракачанов и Борисов несъвършенствата и неточностите (глупостите) в договора за 1млрд 256 млн долара. които отдавна са платени и все някога трябва нещо да получим!

В този договор Министерски съвет бе заложил капан - в преходни и заключителни разпоредби прехвърляше права от Народното събрание към Министъра на Отбраната - нещо противоконституционно. Това се видя и от двете комисии, които гледаха закона - и финансовата и отбранителната. За да се поправи тази наглост и глупост (защото е прекалено нагло за да мине пред Конституционния съд), председателят на комисията по отбрана - Народен представител от БСП, заедно с депутати от всички управляващи партии внесе предложение - поправка на исканото на МС.

Гласуването протече на три етапа, като Възраждане гласува така:

1. ЗА поправката на грешките на Каракачанов и Борисов

2. ЗА поправка на грешките на Министерски съвет - поправка предложена от депутата от БСП Атанас Зафиров и група народни представители от ПП, ДБ и ИТН. В това гласуване Възраждане гласува 10 гласа ЗА, а БСП гласува шарено - 2гласа ЗА, 2Против и 1въздържал се. Очевидно не са наясно със себе си дори когато те сами са инициатори на приеманото законодателство

3. Възраждане гласува ПРОТИВ засекретяването на поправките, които сме приели и които - ако можехме да обсъдим публично - народът щеше да добие по-детайлна представа за това как се харчат парите на данъкопплатците.

На 28-ми юли - на следващия ден в Министерски съвет е бил внесен за разглеждане законотроект за покупка на още 8 Ф-16, на стойност 1млрд 325млн долара. Това е проект, който няма как да мине през комисии и да се разгледа в това НС. Защо тогава се прави

Коалиционните партньори на Столетницата любезно й правят услуга - подхвърлят й темата, която тя в последния ден яростно, със шум и фойерверки яростно да отхвърли, за да се забравят позициите за санкции срещу Русия, за износа на оръжие и въобще за участието й в това марионетно правителство, което ежедневно загърбваше националните ни интереси в полза на "евроатлантическата солидарност" (каквото и да значи това).

Обвиненията на БСП срещу Възрадане са поредната серия от "Крадецът вика "дръжте крадеца", но аз вярвам, че народът ни не е глупав и на наближаващите избори ще даде оценки - и на БСП и на Възраждане и на всички останали - според делата ни

55

Харесване

Отговор

13 мин

Mitko Ivanov

Костадин Костадинов много детайлно си и го обяснил и тя едва ли ще има капацитета да осмисли цялата тази информация.С една дума (не те е разбрала).

Харесване

Отговор

7 мин

Петър Димитров

Костадин Костадинов виновен си не се оправдавай

Харесване

Отговор

6 мин

Yordanka Bozhinova

Костадин Костадинов благодаря за огромното търпение, че ни обяснявате всичко.

Никой никога не си е правил труда!

Победа за Възраждане!

А представяте ли си какъв страх ги тресе от Възраждане, та специално са назначили трол, който да дежури в темата и да повтаря всеки ден едно и също по няколко пъти.

преди 42 минути, Sliderum2 написа:

Айде, сега терминологията не ти отърва. Аз и друга се сещам, ама е нецензурна.

По тая логика ти като не си осиновил циг - анско семейство си скъперник. Около 1300 лева месечно отиват по ман галите преди да си видя нетото. Искате да вдигнете вноската почти двойно. Кви задължения имам към вас? Като се осигуриш на горна граница (което няма как да се случи щот си некадърен) - ела пак да ми кажеш внася ли ти се двойно на това. Точно никакви сте ми, да мисля и за вас!

преди 42 минути, tonit1968 написа:

Логиката е, че като нямаш деца, не си скъперник?И как твоите данъци ще купят имот на политик, който още не е бил даже в шибаното управление?

От 10 г. не е слизал от управлението. Общински съветник, солташ ак на шкембе войвода, ся е лидер на парламентарно представена партия.

преди 44 минути, tonit1968 написа:

Че оня ден племенничката ми като се ожени и си има и апартамент, кола и диван. Без родителите да са някакви шибани политици. Ти си некъв дето не знам как да назова, сериозно. Мизерник на квадрат. 

Кво мислиш, че аз нямам ли? Тебе ли да осиновявам, шишо бакшишо, кво ти обеща Копейкин, че ти стана култ към личността? Като влязохте у коридорите на властта озверяхте за пари. Таман преди малко говорихме с приятел на роднина. Псува ви повече и от мене. Вие като сте лумпени да гледате за чуждото, ние имаме някаква чест. Щял да съди вожд ви Гунчева, все едно нейната заплата му се полага по право да си харчи безотчетни.

преди 5 минути, baitexpo написа:

А представяте ли ли си какъв страх ги тресе от Възраждане, та специално са назначили трол, който да дежури в темата и да повтаря всеки ден едно и също по няколко пъти.

Тоя е техен активист, още не са му дали пари. Само са му обещали.

преди 9 минути, Joss Bomon написа:

Айде ванка, изцъркай си поредната гнойна пъпка, с която да осмърдиш и без това оплесканата лично от тебе тема!

3 ,2 ,1... старт!

ДА ЖИВЕЕ ВЪЗРАЖДАНЕ!!11!!11!!!!

БЪЛГАРИЯ НА 3 МОРЕТА !!11!!11!!!!!!11!!11!!!!!!11!!11!!!!

СЛАВА НА ПУТИН !!11!!11!!!!!!!!11!!11!!!!!!!!11!!11!!!!!!!!11!!11!!!!!!

лажров.jpg

vazrajdane.jpg

преди 1 минута, IvanKirov написа:

По тая логика ти като не си осиновил циг - анско семейство си скъперник. Около 1300 лева месечно отиват по ман галите преди да си видя нетото. Искате да вдигнете вноската почти двойно. Кви задължения имам към вас? Като се осигуриш на горна граница (което няма как да се случи щот си некадърен) - ела пак да ми кажеш внася ли ти се двойно на това. Точно никакви сте ми, да мисля и за вас!

От 10 г. не е слизал от управлението. Общински съветник, солташ ак на шкембе войвода, ся е лидер на парламентарно представена партия.

Кво мислиш, че аз нямам ли? Тебе ли да осиновявам, шишо бакшишо, кво ти обеща Копейкин, че ти стана култ към личността? Като влязохте у коридорите на властта озверяхте за пари. Таман преди малко говорихме с приятел на роднина. Псува ви повече и от мене. Вие като сте лумпени да гледате за чуждото, ние имаме някаква чест. Щял да съди вожд ви Гунчева, все едно нейната заплата му се полага по право да си харчи безотчетни.

Абе мунчо, кво да ме осиновяваш, като имам десет пъти повече от тебе бе, сиромахчо. Нито съм политик, нито нищо. Просто труд и предприемачество. Такива като тебе ги пращам по командировки, плужече недно и неблагодарно.

току-що, tonit1968 написа:

Абе мунчо, кво да ме осиновяваш, като имам десет пъти повече от тебе бе, сиромахчо. Нито съм политик, нито нищо. Просто труд и предприемачество. Такива като тебе ги пращам по командировки, плужече недно и неблагодарно.

Като е тъй що не давате, ами искате от нашето, че и скъперник съм бил кат не ви давам? Нали сте паралии всичките, що искате от нас?

SJi0nbD.jpeg

maimuni.jpg

РускоЗнаме.png

преди 12 минути, IvanKirov написа:

Тоя е техен активист, още не са му дали пари. Само са му обещали.

Толкова си кух, че не разбра, че поста се отнася за тебе !!!!11!!!!!1111!!!!

преди 1 минута, Joss Bomon написа:

Толкова си кух, че не разбра, че поста се отнася за тебе !!!!11!!!!!1111!!!!

Разбрах бе!

Скандирах ваще лумпенотии, да те зарадвам.

Искаш ли още?

ГОДИНА И ПОЛОВИНА КАЗАРМА, от гееве да ги правим мъже, само да викат слушам тъйверно заповядайте.

ДВОЕН ДАНЪК ЗА БИЗНЕСА, да има повече за мангус тите.

ДА ЗАТВОРИМ ГРАНИЦИТЕ, младите да не могат да бягат и да ни хрантутят! Щот си знаем, че сме некадърни!

image_914353.jpg

Като е тъй що не давате, ами искате от нашето, че и скъперник съм бил кат не ви давам? Нали сте паралии всичките, що искате от нас?

SJi0nbD.jpeg

maimuni.jpg

РускоЗнаме.png

Ти верно си тъпо парче. Ми държавата взима от тебе и от мене. Ама от мене взима с доста повече. Я си направи справка, умния, работника колко плаща за осигуровки и колко работодателя...Вземи прочети колко му излиза на работодателя ти твоите командировки. Е, гнидо смотана, работодателя опира пешкира. Но когато се опре до това, че щастливият ти ЕС ми обира потенциалните работници аз кво правя бе, гламурник прост. Ти знаеш ли, че е голям проблем да намеря човек, дето дори знае как се държи ключ, камо ли да отвие гайка и да не му падне мотора на главата. Всичките умчовци зели да се заселват да бачкат по тъпата ви европейска уния, нищо че повечето редат тухли, мият старчески гъзове, берат ягоди или грозде. И кво, ние да си внасяме виетнамци да ни бачкат? Ми те на втория ден пак си бият камшика, говнянчо.

току-що, tonit1968 написа:

Е, гнидо смотана, работодателя опира пешкира. Но когато се опре до това, че щастливият ти ЕС ми обира потенциалните работници аз кво правя бе, гламурник прост. Ти знаеш ли, че е голям проблем да намеря човек, дето дори знае как се държи ключ, камо ли да отвие гайка и да не му падне мотора на главата.

Хаха, верно е туй, наядохте ли се ганювци! Аз при такива като тебе опъвах каиша преди да влезем в ЕС, много ви беше хубаво да бачкам по 12 часа и после да не мога да си платя тока! Хак да ви е, пинтии. Ей туй твойто е баш пинтилък! Хубаво си призна, доволен!

преди 2 минути, tonit1968 написа:

Всичките умчовци зели да се заселват да бачкат по тъпата ви европейска уния, нищо че повечето редат тухли, мият старчески гъзове, берат ягоди или грозде. И кво, ние да си внасяме виетнамци да ни бачкат? Ми те на втория ден пак си бият камшика, говнянчо.

Като плащате с фъстъци ще ви идат маймуни. Нещо нередно ли виждаш? От хубаво ли ходят да мият зад ници? Ако е хубаво при тебе ще бягат ли???

преди 14 минути, tonit1968 написа:

Такива като тебе ги пращам по командировки,

Едва ли би наел запъртък на работа, че и заплата да му плащаш и командировки. Само, ще се набуташ с него.

Хаха, верно е туй, наядохте ли се ганювци! Аз при такива като тебе опъвах каиша преди да влезем в ЕС, много ви беше хубаво да бачкам по 12 часа и после да не мога да си платя тока! Хак да ви е, пинтии. Ей туй твойто е баш пинтилък! Хубаво си призна, доволен!

Като плащате с фъстъци ще ви идат маймуни. Нещо нередно ли виждаш? От хубаво ли ходят да мият зад ници? Ако е хубаво при тебе ще бягат ли???

Продължавам да твърдя , че не си остър в интелектуален план. Ми аз съм си намерил хората и те са доволни от мене . Нито мислят глупости да ходят немили недраги да слугуват на чуждоговорящи тъпаци. Седят си при мене. Има защо. Аз нямам проблем и моите хора също. А такива гниди като тебе, дето крадят код и се мислят за супер успешни и си мислят че изкарват пари -- тея са ми смешни. Щото като се докараме да няма производство на ядене и пиене, и при първия проблем с доставки и вие точно ще сте първите жертви. Ни ЕС, ни клес, ни нато ще ви напълнят магазина, дето да имате да си харчите парите, че да си купите квото там ядете. Като изчезне земеделие и животновъдство, с комп не се живее, тъпанарчо глупав.

преди 6 минути, tonit1968 написа:

Щото като се докараме да няма производство на ядене и пиене, и при първия проблем с доставки и вие точно ще сте първите жертви.

Ще си купим от вън каквото ни трябва, бе църуланко

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.