Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

току-що, Sliderum2 написа:

Сигурно личен опит споделяш. 50 годишен опит у некво младо пиленце иванка, дето вчера още е бил с памперсите.

Що, по 2,5 - 3 г. казарма ли нямаше, на всичко отгоре ви препращаха по диагонал в клета майка, "да не бягате". Като престъпници. Триъгълник на смъртта ли нямаше, и Урко ви издевателстваше като военопленници.

По границите ли не стреляха, режим на тока ли не помним, и на водата? Лично ги помня. Третираха ме трета ръка, щото селско жителство. Пожизнено нямах право да купя имот в кой да е град, роднина искаше да ме осиновява фиктивно, да падне кастовата прокоба.

Майн ата ви на всичко червено, мрете в ада! Червен галош дето прегази после половин век карат картонени коли и наливат масло в бензина.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 36 минути, IvanKirov написа:

наливат масло в бензина

Абе нещо против рокерите ми се струва че имаш против. 

преди 10 минути, Sliderum2 написа:

Абе нещо против рокерите ми се струва че имаш против. 

Не ми се прави на остроумен, некадърен червен цър вул!

Големите мотори са 4 тактови.

Предлагам едно нещо. Всичките възрожденски галоши да ви съберат поне 1 месец запас, дето сте ревнали за казарма. Ама и бабишкера, нали Ивелин го каза в прав текст, който е на държавна служба има на разположение 3 г. да отслужи, за да остане на държавна работа. Вкл. жените.

Сещаш ли се кви безумия творите? Онуй видео дето го пуснах предния пост погледна ли го? Копейкин катастрофирал с предната кола, без каско, тая му е втора. Къщата платил кеш, разводът и кредитите са парлама за пред телета като тебе, дето все чуждото искате!

Както е сменил 6 партии тъй и вас ще метне, я с ДПС ще заиграе, я с гербавите.

4 г. да изтъркаля да се наяде едно хубаво, и тя задачата изпълнена!

на 2.08.2022 г. в 16:57, Toto2 написа:

Така, и? Къде е проблема? Я ми обясни, че не разбирам. Ако искам, ще се ваксам, ако не искам няма. Просто не искам държавата да ме принуждава да правя с тялото си каквото не искам.

Слави Трифонов същото така казва.

току-що, АСПЕКТ написа:

80% от народа тъй казва. За щастие или нещастие сме лъгани безброй пъти, подхождаме със здравословен скептицизъм, който тоя път ще ни спаси от фашистките корпоративни експерименти.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Така казваше, преди да влезе в парламата. Като влезе в парламата надянаха маските и млъкнаха. Като въведоха зеления сертификат ни вопъл, ни стон. А тошко иначе щеше да разпертушинва доктори, ама изведнъж му секна ентусиазма, щом се намери дупедат.

преди 1 час, Toto2 написа:

Така казваше, преди да влезе в парламата. Като влезе в парламата надянаха маските и млъкнаха. Като въведоха зеления сертификат ни вопъл, ни стон. А тошко иначе щеше да разпертушинва доктори, ама изведнъж му секна ентусиазма, щом се намери дупедат.

Гледа ли последната група клипове на Пасков? Почнаха яко да ви критикуват фюрера, вика има 2 варианта, или е заблуден, или е купен от фарма мафията.

Кое си избираш, за достоен фюрер? Заблуден или злонамерен?

преди 2 часа, Toto2 написа:

Е, как ни вопъл ни стон. Нали четоха декларация даже. Против са зелените сертификати.

Малко ли говориха по тази тема? 

Явно си пропуснал, защото гледаш само твоят вожд.

В ТВ 78 дават постоянно гласност и на другите експерти, различни от тези, които обикновено ги въртят в едни същи телевизии. Да пропагандират СЗО. Ваксините.

преди 1 час, IvanKirov написа:

Гледа ли последната група клипове на Пасков? Почнаха яко да ви критикуват фюрера, вика има 2 варианта, или е заблуден, или е купен от фарма мафията.

Кое си избираш, за достоен фюрер? Заблуден или злонамерен?

Ти кво, юе земещ да си го харесаш Пасков, май? Нещо много почна да го хвалиш. И Пасков не е от Възраждане, може да си прави квото си иска.

преди 3 минути, Toto2 написа:

Ти кво, юе земещ да си го харесаш Пасков, май? Нещо много почна да го хвалиш. И Пасков не е от Възраждане, може да си прави квото си иска.

Когато се хвали Възраждане и се играе по свирката на Коцето, всички са Възраждане и е добре, когато има критики, неясност, друго мнение различно от това на Възраждане, изведнъж тези хора, които са били Възраждане, вече не са Възраждане.

Потъват из Космоса.

Няма алтернатива на Възраждане към момента, та дори и до изборите!

Затова всички отпадащи и претендиращи да влязат в следващ парламент сипят огън, жупел, лъжи и помия по Възраждане.

Дано народа се осъзнае и да отиде на изборите, като гласува за една от последните надежди за промяна! 

Ако и Възраждане кривне от заявените приоритети, на избори ще останат да гласуват само членовете на избирателни комисии...

Докато иванка нещо мърмори срещу нероден Петко, кво става в сащ и сигурно подобно в някои страни от западна есср:

Цитат

Моите ще са тук утре. И някой друг спекулира с цената. Ще паднат ли ? Независимо от това загубих над $100 000 в моята пенсионна сметка поради настоящите политики, така че какво са няколкостотин?

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Когато се хвали Възраждане и се играе по свирката на Коцето, всички са Възраждане и е добре, когато има критики, неясност, друго мнение различно от това на Възраждане, изведнъж тези хора, които са били Възраждане, вече не са Възраждане.

Потъват из Космоса.

Пасков винаги нееднократно е обяснявал, че е поддръжник на Възраждане и на няколко други организации. Казал е, че никога няма да бъде член на каквато и да е политическа организация. Това всеки го знае и май само ти не си в час. 

преди 1 час, Joss Bomon написа:

атака

преди 3 минути, Banesc написа:

атака

Недей така, ще ме умориш от смях! Волен, Каракачанов, Марешки, Симеонов - доказани некадърници в областта на патриотичните дела. За друго са кадърни, но за защита на българските патриотични идеи - не. Доказаха го в парламата и са политтрупове. Че и местни организации почти нямат. Привържениците им, вече бивши, познай при кого са...

преди 2 часа, Toto2 написа:

Еми гледам му клиповете. Обаче дето лъже за комунизма/соца -  няма да му го простя!

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Затова всички отпадащи и претендиращи да влязат в следващ парламент сипят огън, жупел, лъжи и помия по Възраждане.

Дано народа се осъзнае и да отиде на изборите, като гласува за една от последните надежди за промяна! 

Възраждане не е алтернатива. Не е решение на проблем. Част от проблема е.

преди 17 минути, Toto2 написа:

Волен, Каракачанов, Марешки, Симеонов - доказани некадърници в областта на патриотичните дела. За друго са кадърни, но за защита на българските патриотични идеи - не. Доказаха го в парламата и са политтрупове. Че и местни организации почти нямат. Привържениците им, вече бивши, познай при кого са...

Ами всеки път ви разправям, има си твърдо ядро лумпениат. Просто отиват при поредния дърдорко, искат някой да ги излъже. Ако не е копейкин ще е оная Снежана с каската, дето Господ ѝ говорел да ни поведе. Малък, но за сметка на това прост народ.

За щастие не са мнозинство. Не познавам и един около мене да гласува за вас. Заедно ви псуваме вождеството.

преди 48 минути, IvanKirov написа:

Еми гледам му клиповете. Обаче дето лъже за комунизма/соца -  няма да му го простя!

Възраждане не е алтернатива. Не е решение на проблем. Част от проблема е.

Ами всеки път ви разправям, има си твърдо ядро лумпениат. Просто отиват при поредния дърдорко, искат някой да ги излъже. Ако не е копейкин ще е оная Снежана с каската, дето Господ ѝ говорел да ни поведе. Малък, но за сметка на това прост народ.

За щастие не са мнозинство. Не познавам и един около мене да гласува за вас. Заедно ви псуваме вождеството.

Лъже, лъже, колко да лъже за живота по соца? Всички 50 годишни имаме живи спомени от тогава. Вярно, младежки години, хубави години къв ще да е бил строя. Баща ми, разведен, с 200 лева заплата успя да ни изучи двамата с брат ми, да си изплати двустайния, да си купи кола на старо на цена като почти нова и на мене да купи, че да бачкам такси докато студентствам. И аз глупака, да се скарам с него на политтеми и да не си говорим с години. Щото тогава скачах - кой не скача е червен...

Възраждане е възможна алтернатива. Но част от проблема? Я по подробно си развий мисълта, ако я има де. Щото Възраждане до сега не носят отговорност за това какво се е случвало в държавата. И за разлика от всички псевдопатриоти не са се отрекли от думи с дела. Както правиха Волен, Каракачанов, Симеонов, Марешки и Трифонов. Вече в парламата не млъкнаха и продължиха да натискат квото са казвали и продължават. Няма златни пръсти, няма златни гъзни бутове.

Голямата грешка на умнокрасивитета е, че не уважава другите около тях. Родители, братя, сестри. И щом не мисли като тях е лумпен. Забравят от къде са тръгнали и са забравили, че крушата не пада по далеч от дървото. Това, че крушата си мисли че има криле - ми няма. Ще стигне там, дето и позволят корените. Така че, като казваш лумпениат - ми демокрация сме. Повече сме ние  лумпените и вие умно красивите единички, почти равни на нула, ще го духате. И между другото направи справка какво е лумпен.

Лумпен (от на немски: Lumpen – парцали, дрипи) е лице, което не притежава собственост и преживява от случайни доходи.

Терминът лу́мпен-пролетариа́т е въведен от Карл Маркс[1][2] в книгата му Германската идеология за да обозначи низшите слоеве на пролетариата, който не може да достигне до класово съзнание. По-късно в Осемнадесети брюмер на Луи Наполеон Маркс определя тази класа като отхвърлена от всички други класи.[3]

Та драги ми смехурко, кой в България не притежава собственост? Като процент клошари на единица кой води - Америка  или България?

Лъже, лъже, колко да лъже за живота по соца? Всички 50 годишни имаме живи спомени от тогава. Вярно, младежки години, хубави години къв ще да е бил строя. Баща ми, разведен, с 200 лева заплата успя да ни изучи двамата с брат ми, да си изплати двустайния, да си купи кола на старо на цена като почти нова и на мене да купи, че да бачкам такси докато студентствам. И аз глупака, да се скарам с него на политтеми и да не си говорим с години. Щото тогава скачах - кой не скача е червен...

Eми Пасков разправя нямало корупция по соца. Дори за тоалетна хартия и капачки за буркани имаше дефицит. Всичко с "връзки", да те пуснат зад граница трябва да правиш мебела на партиеца, и се молиш да не те обади че чукаш частно.

За жителството разправях, който е роден на село не го пускат в град. Хем съм роден в град, ама до 8-ми клас на село живях.

Разпиляване от безплатни бригади и казарма, 30% от вишото - соц пропаганда. Някой ако ти завиди за апартамент, жена, че и служба - анонимен донос пред извергите, и се отърва от тебе завинаги.

Възраждане отся са се овъртолили в лъжи, хем ви давам линкове ама като сте зомбита и за Дявола ще гласувате, за пустата обещана службица в общината.

Дори Цанов разправя - копирали му стила на клиповете, той ги бучал да спрат, те обещали ама продължават да го копират.

Дето и да разровим при вас - само посредствени хора, далавери, лъжи, фиктивни разводи и т.н.

Не може да смениш 6 партии и да не станеш полит гювендия.

Повече сме ние  лумпените и вие умно красивите единички, почти равни на нула, ще го духате. И между другото направи справка какво е лумпен.

Вие паразитите сте изцяло зависими от нас. Живеем в капитализъм, като съборите бизнеса после ние на черно вие пред казаните за боклук.

Младежите ще се разбягат само като чуят, че ще им затваряте ЕС пазара на труд.

Не са луди за служба като вас, вмирисани артефакти от минало хилядолетие!

иванке, детенце! Само глупости са ти в главата. Некви обилно подправени в последствие с миазми "твои" "спомени", от детската градина. Направо са ти изпили акъла.

преди 48 минути, Sliderum2 написа:

иванке, детенце! Само глупости са ти в главата. Некви обилно подправени в последствие с миазми "твои" "спомени", от детската градина. Направо са ти изпили акъла.

На бабишкера все туй му у устата беззъба. Някви заключения и оценяване, все едно че мнението ти има повече тежест от лай на дръгливо псе.

Кажи кое не е вярно, ЕДНО нещо кажи да съм излъгал. Соцът е правен за некадърници, да висите на главата на такива като мен. Паразити и болни, туй е пролетарският рай.

Ето ти нещо невярно :

Разпиляване от безплатни бригади и казарма, 30% от вишото - соц пропаганда. Някой ако ти завиди за апартамент, жена, че и служба - анонимен донос пред извергите, и се отърва от тебе завинаги.

Възраждане отся са се овъртолили в лъжи, хем ви давам линкове ама като сте зомбита и за Дявола ще гласувате, за пустата обещана службица в общината.

преди 1 минута, Toto2 написа:

Ето ти нещо невярно :

И кое е невярно?

преди 1 минута, Toto2 написа:

Всичко в посочените две изречения.

Ти си червена лъжлива бетонна кратуна. Знаеш, че описаната от мен соц мизерия е вярна.

1 година не пущаха войниците от поделението. Това ли искате да връщате?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.