Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 33 минути, IvanKirov написа:

На бабишкера все туй му у устата беззъба. Някви заключения и оценяване, все едно че мнението ти има повече тежест от лай на дръгливо псе.

Кажи кое не е вярно, ЕДНО нещо кажи да съм излъгал. Соцът е правен за некадърници, да висите на главата на такива като мен. Паразити и болни, туй е пролетарският рай.

Ти не лъжеш от свой опит. Самият ти си измамен и станал проводник на тия лъжи. Скърбя за теб.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

току-що, Sliderum2 написа:

Ти не лъжеш от свой опит. Самият ти си измамен и станал проводник на тия лъжи. Скърбя за теб.

Казарма ли нямаше бе, червен  лопуш, 2 г. и 3 месеца задръжка? По него време май не можеше първо да учиш висше.

1 месец всяко лято бригада, да запишеш новия семестър!

Жителство ли нямаше?

Или прасета не ядоха хора?

КОЕ не е вярно, изкукуригал wannabe паразите?

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Ти си червена лъжлива бетонна кратуна. Знаеш, че описаната от мен соц мизерия е вярна.

1 година не пущаха войниците от поделението. Това ли искате да връщате?

Бе галфон. Всяка година съм ходил на бригади като ученик. Броим си кофите с квото сме набрали и си знаем кво сме изкарали. Плащаха ни. В казармата всяка неделя имахме гарнизонна отпуска. Що филми изгледах по софийските кина. Студент първа година в София стипендия взимах по успех 60 лева. Стигаше за общежитието и купоните за храна. Друго кво искаш да ти кажа за соца, дето лъжеш като циганка и си правиш съчинения по картинки? Аман от тъпаци.

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Казарма ли нямаше бе, червен  лопуш, 2 г. и 3 месеца задръжка? По него време май не можеше първо да учиш висше. Баща ми 1 година не го пуснали градска дори. Тъй било ред.

Жителство ли нямаше?

ИСТМАТ, ДИАМАТ, научен комунизъм, история на БКП ли не юркаха ВСИЧКИ студенти? Поне 10-тина предмета са, простотия до простотия, пълнят им главите вместо да научат нещо по занаята.

азарма ли нямаше бе, червен  лопуш, 2 г. и 3 месеца задръжка? По него време май не можеше първо да учиш висше.

И за това не си в час, галфон. Имаше некви, дето първо учеха и после служеха. В първи курс имах такъв колега. Бе ти хал хабер си нямаш кво е било, само си чувал.

току-що, Toto2 написа:

Бе галфон. Всяка година съм ходил на бригади като ученик. Броим си кофите с квото сме набрали и си знаем кво сме изкарали. Плащаха ни.

За СТУДЕНТСКА бригада ти разправям, беден лумпене! Ти като не си учил и устата ти като хипопотам.  По ученически и аз съм ходил, всъщност няма лошо. Студентските са били в горски лагер, и магазин няма да си купиш един швепс.

току-що, Toto2 написа:

В казармата всяка неделя имахме гарнизонна отпуска. Що филми изгледах по софийските кина.

Зависи в кое поделение, тейко ми сапьор в заарата. Първата година като строг тъмничен затвор. Закво да лъже?

току-що, Toto2 написа:

Студент първа година в София стипендия взимах по успех 60 лева. Стигаше за общежитието и купоните за храна. Друго кво искаш да ти кажа за соца, дето лъжеш като циганка и си правиш съчинения по картинки? Аман от тъпаци.

Кво си учил бе, ПУЦ ли? Че не са ви юркали по бригади?

Сестра ми помня, ама ВСЯКО лято по един месец нейде в небитието. Някоя консервна фабрика, или косят тръни по полето. Берат рози, дето няма хора там ги водят. Лично го помня.

преди 3 минути, shishmanovp861 написа:

Кой е новия месия? Костя Копейкин? Същия кат Волен Сидеров.

Обоснови си твърдението. По какво си прилича и по какво се различава.

преди 2 минути, Toto2 написа:

И за това не си в час, галфон. Имаше некви, дето първо учеха и после служеха. В първи курс имах такъв колега. Бе ти хал хабер си нямаш кво е било, само си чувал.

Хубо айде за туй не споря. Останалото е вярно.

Червен, бездушен, беден робо-феодален строй. 5 касти, аз бях предпоследна. Над мен граждани, софианци, партийци. Под мене набедени за врагове. Само по родствена линия си сменяш кастата.

Кво хубаво му видяхте на туй, да си кадърен и да те мачкат без да си виновен. Инж. Марангозов, дето стартира Правец 8. И той враг бил.

Корольов, бащата на СССР космонавтиката, правил чертежите от Сибир.

Бах ви в заклетите паразити, и един кадърен да не е смачкан! Измет!

преди 1 минута, IvanKirov написа:

За СТУДЕНТСКА бригада ти разправям, беден лумпене! Ти като не си учил и устата ти като хипопотам.  По ученически и аз съм ходил, всъщност няма лошо. Студентските са били в горски лагер, и магазин няма да си купиш един швепс.

Зависи в кое поделение, тейко ми сапьор в заарата. Първата година като строг тъмничен затвор. Закво да лъже?

Кво си учил бе, ПУЦ ли? Че не са ви юркали по бригади?

Сестра ми помня, ама ВСЯКО лято по един месец нейде в небитието. Някоя консервна фабрика, или косят тръни по полето. Берат рози, дето няма хора там ги водят. Лично го помня.

Галфончо, на студентска бригада не съм ходил, щото ме задържаха в казармата. Много ме беше яд за което. Точно на бригадите е най-социалното и интересното. Питай сестра си дали е била недоволна.

Служил съм в софето и така. Бе хора разни и съдби. Ти си гледаш себе си и мизерния си животец и си мислиш, че за всички е било така. Ми не.

преди 3 минути, shishmanovp861 написа:

Щом ГЕРБ,БСП и ДПС ще са отново в парламента не сте за никаква промяна.И ще има 3 проруски партии.Честито!

Това кво общо има с горния ми въпрос? И каква ти е логиката в твърдението ти? И кои са тези митични проруски партии, като няма ни една. Всички без една са евроатлантически, квото и да значи това.

току-що, IvanKirov написа:

Казарма ли нямаше бе, червен  лопуш, 2 г. и 3 месеца задръжка? По него време май не можеше първо да учиш висше.

Жителство ли нямаше?

Забрави моряците, те и по 3 години изкарваха. Какво му е лошото питам? Приятелят на сестра ми е по-възрастен и от мен дори, минал редовната си военна служба като специалист висок клас в техническото осигуряване на контраразузнаването и отделно част от службата в радиоелектронни системи за противодействие. Няма да споменавам военният му чин. Естествено тръгнал още от самото начало доста високо, въпреки че няма военно образование, първото му  висше си е съвсем цивилно, следващото висше след военната служба, също. Т.е. учил висше, преди да го вземат войник. Ти си ми разправяй лъжите си. Имам и други примери, но са на обикновени познати, не свързани с моят род по някакъв начин, които не ми е работа да описвам. Пък и не се чувствам задължен. Самият аз реших да не се възползувам и си отслужих веднага след средното си образование.

преди 5 минути, Toto2 написа:

Галфончо, на студентска бригада не съм ходил, щото ме задържаха в казармата. Много ме беше яд за което. Точно на бригадите е най-социалното и интересното. Питай сестра си дали е била недоволна.

Ми баш оня ден я питах. Туй ми разправя туй ти казвам. Вика най-тегаво не работата, ами дето сме в гората. Някви километри до града, минава автобус сутрин ни води до завода, вечер ни връща. Хич не ѝ беше хубаво. Мъчили се да юркат мъжете и строева подготовка, след смяна в жегата. Ама не минал номера на партийната мърша.

преди 5 минути, Toto2 написа:

Служил съм в софето и така. Бе хора разни и съдби. Ти си гледаш себе си и мизерния си животец и си мислиш, че за всички е било така. Ми не.

Мойта казарма беше супер лабава, бесен гладен паразите. От 6 месеца служба почти 2 месеца отпуски. Можеш само да си мечтаеш за такова. Като чиновник служих, ни са ме юркали ни стари войници имаше до мене. Само на вечерна проверка, и кой отде е.

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Забрави моряците, те и по 3 години изкарваха. Какво му е лошото питам?

Дядо ми баш 3 години, моряк. Прибира се отпуска, детето му реве, не го познава.

Кво му е хубавото, питам? Мачкаха народа по-зле от добитък.

Или на жена му хубаво, 3 млади години сама, с бебе на ръцете.

Бах ви в червените боклуци, как не се свършихте да не тормозите младите с простотиите си!

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Ми баш оня ден я питах. Туй ми разправя туй ти казвам. Вика най-тегаво не работата, ами дето сме в гората. Някви километри до града, минава автобус сутрин ни води до завода, вечер ни връща. Хич не ѝ беше хубаво. Мъчили се да юркат мъжете и строева подготовка, след смяна в жегата. Ама не минал номера на партийната мърша.

Мойта казарма беше супер лабава, бесен гладен паразите. От 6 месеца служба почти 2 месеца отпуски. Можеш само да си мечтаеш за такова. Като чиновник служих, ни са ме юркали ни стари войници имаше до мене. Само на вечерна проверка, и кой отде е.

Ха-ха-ха. Кукууурукуу, разказваш от първо лице единствено число, за времена когато не си бил даже замислен 

редовната си военна служба като специалист висок клас в техническото осигуряване на контраразузнаването и отделно част от службата в радиоелектронни системи за противодействие.

ВОС 401-А :) И аз така, ама после осребрих всичко това безумно съчинние натема сугурност! Палячовци! Без САЩ и НАТО сте нищо

току-що, NewRedDragon написа:

ВОС 401-А :) И аз така, ама после осребрих всичко това безумно съчинние натема сугурност! Палячовци! Без САЩ и НАТО сте нищо

Нищо не разбирам и той като ми разправя го гледам като теле в железница. Не че разкрива секретни подробности де, ама си служи с разни термини и имена на техника.

Ха-ха-ха. Кукууурукуу, разказваш от първо лице единствено число, за времена когато не си бил даже замислен 

И влак  не ме е газил, и от самолет не съм скачал само по къс ръкав.

Знам че е гадно, проблем ли имаш?

Тебе гази ли те влак? Градушка да те е била?

2 г. и 3 месеца казарма е пребиване, само това без останалите мизерии заслужават да мразя червения изверг, вдън душа.

Жителството го помня, чичо ми щеше да ме осиновява. Още от бебе дамгосан, селянин не го пущаха нагоре дори да е кадърен.

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Аха, ми не знам, по мое време на бригадите беше интересното вечер. Огън, приказки, забивки, опознаване, завързване на нови приятелства, компании. Който може, и секс си докара...Ма винаги има и задръстени и саможиви екземпляри, дето може да им тежи да са сред хора...Казармата няма да коментирам, щото няма смисъл. От мойто поколение всеки пази свидни спомени и такива изказвания като твоите са просто гнусни.

И накрая последното ти изречение няма никаква логическа стойност. Нищо от казаното от тебе не доказва "мачкане на народа като добитък". Това ти е на тебе проблема - липса на казал и доказал. Казваш няколко неща и накрая изплющяваш нещо, което би трябвало да е логически свързано и доказано от преходните ти думи, ама не е -некви фантазии и откровени съчинения, да не кажа лъжи.

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

Нищо не разбирам и той като ми разправя го гледам като теле в железница. Не че разкрива секретни подробности де, ама си служи с разни термини и имена на техника.

И аз не те разбирам, но .....да ти кажа - трагедия беше. Аз съм подписвал декйарации и и други глупосто - таблицата електрон и клюя ктм нея - само спменавам - .... майната ви - измъкнах се преди д излезе присъдата...

преди 2 минути, shishmanovp861 написа:

Възраждане,БСП и Български възход.

И един проруски президент.

Ще бъде ликвидиран физически в рамлите на 73 астрономически часа

преди 1 минута, Toto2 написа:

Който може, и секс си докара...

Хихи, добре че били бригади, аз се чудех що не съм видял секс. Почти цялата студенция живеех на семейни начала с гаджето.

преди 2 минути, Toto2 написа:

Казармата няма да коментирам, щото няма смисъл. От мойто поколение всеки пази свидни спомени и такива изказвания като твоите са просто гнусни.

Врете си ги у ду пе тия спомени, асиктир и спомени, то половин следване бе! Излизаш тъп като рендосана дъска, и гледаш като теле у шарена врата!

преди 3 минути, Toto2 написа:

Нищо от казаното от тебе не доказва "мачкане на народа като добитък". Това ти е на тебе проблема - липса на казал и доказал. Казваш няколко неща и накрая изплющяваш нещо, което би трябвало да е логически свързано и доказано от преходните ти думи, ама не е -некви фантазии и откровени съчинения, да не кажа лъжи.

Само да кажеш че е лъжа не е достатъчно. Всички изброени от мен мизерии са повече от верни. Някои ги помня лично, някои няма как. И в Белене не съм бил въдворяван, туй значи ли, че е лъжа?

И още нещо. Имам правото да ви мразя и в червата, дори без капка причина.

Възраждане сте смърт за бизнеса и пречка за кариерата на младите. От тая тема дето е номер 1 в Гугъла, призовавам всеки нормален човек да си предупреди близките, поне да знаят кви червени лумпени е събрал Копейкин. После да си правят сметката, кое е добро кое зло. Само да не забравят, че като им смачкат чорбаджията изедник после те самите ще са пред казаните за смет. Смет при смет отива!

преди 5 минути, shishmanovp861 написа:

Възраждане,БСП и Български възход.

И един проруски президент.

Ми нито една от тея не е проруска.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Хихи, добре че били бригади, аз се чудех що не съм видял секс. Почти цялата студенция живеех на семейни начала с гаджето.

Врете си ги у ду пе тия спомени, асиктир и спомени, то половин следване бе! Излизаш тъп като рендосана дъска, и гледаш като теле у шарена врата!

Само да кажеш че е лъжа не е достатъчно. Всички изброени от мен мизерии са повече от верни. Някои ги помня лично, някои няма как. И в Белене не съм бил въдворяван, туй значи ли, че е лъжа?

И още нещо. Имам правото да ви мразя и в червата, дори без капка причина.

Възраждане сте смърт за бизнеса и пречка за кариерата на младите. От тая тема дето е номер 1 в Гугъла, призовавам всеки нормален човек да си предупреди близките, поне да знаят кви червени лумпени е събрал Копейкин. После да си правят сметката, кое е добро кое зло. Само да не забравят, че като им смачкат чорбаджията изедник после те самите ще са пред казаните за смет. Смет при смет отива!

Ми мрази си колкото и когото си искаш. Твой проблем. С омраза не се живее щастлив живот. А в казармата къвто влезеш, такъв си и излизаш в интелектуално отношение. Ако си тъп, такъв си и оставаш. Който иска да научи нещо, научава и има полза. Ти явно си от първите, галфончо. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.