Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Иванке, забравяш герб. Всеки амбициозен глупак за какво да се захваща с Възраждане, като е мега по-лесно да се пише гербаджия и да жъне? Ако искаш пара и слава, много е по-пряк път да се обявиш бойков френд и да лочиш медец от кацата. Айде стига глупости си срал, смешен си. Така или иначе е ясно, че следващото правителство ще бъде на герб плюс всичката останала евроатлантическа сволоч. За какво му е на който и да е търсач на мангизи да си свързва името с Възраждане. Или наистина си се уплашил яко и си окафенил гащите, че Възраждане наистина вземе, че вземе властта, ама както трябва? Май това ще да е, щото от постовете ти яко смърди на кафяво и на страх. Което ме радва, ама много. 

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 4 минути, Toto2 написа:

Всеки амбициозен глупак за какво да се захваща с Възраждане...

Именно, щото е амбициозен, ама глупак - за герб трябва да е амбициозен, но и хитър.

преди 5 минути, insec написа:

Именно, щото е амбициозен, ама глупак - за герб трябва да е амбициозен, но и хитър.

Ми не, за герб требе да слушаш. Да, ако си и хитър, може да вървиш нагоре. При Възраждане само негативи. Не се знае знае ли се. Почти е сигурно, че великите сили са срещу теб.  Ако се хванеш с Възраждане, пари няма да ти дойдат ей така, само ще харчиш с години и не се знае дали ще си ги върнеш, камо ли да имаш отгоре. Въобще, Възраждане не е за любителите на лесни пари. Ма иванка нещо се е възпалила сериозно и тя не знае защо. Истеричка някаква се оказва. 

преди 17 минути, Toto2 написа:

Не се знае знае ли се.

Знае се, ама глупав човек трудна работа да узнае.

преди 42 минути, Toto2 написа:

Иванке, забравяш герб. Всеки амбициозен глупак за какво да се захваща с Възраждане, като е мега по-лесно да се пише гербаджия и да жъне? Ако искаш пара и слава, много е по-пряк път да се обявиш бойков френд и да лочиш медец от кацата. Айде стига глупости си срал, смешен си. Така или иначе е ясно, че следващото правителство ще бъде на герб плюс всичката останала евроатлантическа сволоч. За какво му е на който и да е търсач на мангизи да си свързва името с Възраждане.

Гербавата баница отдавна е разчертана, нарязана, изядена. Мърлячи като вас не припарват до ГЕРБ, не че съм им фен, ама не са турбо глупаци като вас. Не пипат живота на нормалния човек, запазиха плоския данък, опазиха ни от шапкарска повинност, пътуваме и работим в ЕС и седим в НАТО. Дори Истанб. конвенция натириха, дето все от нея ревете като вдовица за трибуквен.

преди 42 минути, Toto2 написа:

Или наистина си се уплашил яко и си окафенил гащите, че Възраждане наистина вземе, че вземе властта, ама както трябва? Май това ще да е, щото от постовете ти яко смърди на кафяво и на страх. Което ме радва, ама много. 

Еми нормално е да не искам плъхове като вас да ни върнат в турбо немотията на 90-те. От болна соц носталгия ще ни върнете в Северна Корея. Що не ходите там, Ким Чен Ун ви е построил рая на земята.

Щото няма на кой да паразитирате, затуй!

преди 45 минути, insec написа:

Глупците сте именно фосилите, дето си редите общинските службици именно с идеята да ограбите такива като нас.

преди 17 минути, insec написа:

Знае се, ама глупав човек трудна работа да узнае.

Има 2-ма различни човека, до колкото вие сте хора. Единият не ще да му вдигате двойно данъка, щото бичи граждански договори и влиза по високата тарифа.

Другият се нада на 50 лева данъчно облекчение за бедняк, и да му върнат соц парадите по телевизията.

Кой от двамата е глупакът? Подсказка - Рейгън е казал. "Бедността е наказание за глупостта. "

Титаните!!!

За незнаещите. От ляво на дясно: 

Фидел Кастро, Ернесто Че Гевара и Коце Че Го Бара...:lol6:

Bravo.png

преди 1 час, БаалБек написа:

коцето според мен е поредния евро атлантически измамник от дясно

само Сидеров ще оправи държавата нито НАТО нито ЕС 

преди 6 минути, Banesc написа:

само Сидеров ще оправи държавата

И Волен има добри "попадения", но се компрометира тотално и пропусна шансовете безвъзвратно.

преди 6 минути, Joss Bomon написа:

И Волен има добри "попадения", но се компрометира тотално и пропусна шансовете безвъзвратно.

да дойде следващия тогава но не го виждам 

костадинчо е нещо средно между корнелия трифонов  и янев 

и  според мен лъже че не е евроатлантик 

и за това вече мисля да не ходя да гласувам

преди 4 часа, IvanKirov написа:

....

ти на наркотици ли си, що ли - какви са тия несвързани небивалици, дето ми се обясняваш?!

преди 50 минути, Banesc написа:

и  според мен лъже че не е евроатлантик 

Лъже за почти всичко.

Бие по наглост и лъжи дори гербавите.

преди 6 минути, insec написа:

ти на наркотици ли си, що ли - какви са тия несвързани небивалици, дето ми се обясняваш?!

На тебе ли се обяснявам бе лумпеноиден дъртак?

Само такива сте при музейния мишок, погледни кое да е ваше сборище.

Кво имам да ти обяснявам, той животът те смачкал като хлебарка!

Само такива отиват при миши. Който е изгубил всичко!

Паразити! Да живеете за сметка и докато прецаквате останалите!

преди 2 часа, БаалБек написа:

Bravo.png

Велики личности, за жалост на чело на бедна и слаба страна. Трудно ми е да определя, Сталин или Кастро е най-впечатляващия лидер на миналия век. СССР под управлението на Йосиф Висарионович от изостанала аграрна страна, се превърна в световен хегемон контролиращ половината свят. За жалост доста висока цена е платил съветския народ. 
От друга страна Кастро е един голям човеколюбец, идеен и можещ човек, но на чело на слаба държава. Той успя до смъртта си да остане верен на идеите си. Впечатляващо справедлив човек, идвайки на власт отнема имането на богатия си баща. Вместо да живее спокойно и богато на гърба на работническата класа, той избира да отдаде живота си за едно по-справедливо бъдеше на кубинския народ. Впрочем при чернобилската авария приема много пострадали дечица от СССР. По ония времена в кубинското здравеопазване е влагал огромни средства и е било на много високо ниво. Това е хуманист, който заслужено ще остане в историята. 

преди 23 минути, IvanKirov написа:

На тебе ли се обяснявам бе лумпеноиден дъртак?

Гледам, че мене цитираш, ма както кажеш - виждам, че не ти е добре нещо.

преди 1 минута, insec написа:

Гледам, че мене цитираш, ма както кажеш - виждам, че не ти е добре нещо.

Дразни ме някой кърлеж да се залепи, той да живее за моя вреда.

Уж сте за свобода и личен избор. Само цензура при вас, всичко насила. "Като едно време."

преди 6 часа, insec написа:

ти на наркотици ли си, 

Май, множественото число си е съвсем правилно. 

преди 3 часа, Sliderum2 написа:

Май, множественото число си е съвсем правилно. 

Хихи, дядовци скапани, дори цигари не пуша. Снощи бях свеж като репичка, както и сега.

Прекалено сте нагли и разрушителни за обществото, човек да ви говори като на хора.

Не разбрах и едно нещо да дадете от вас, само искате да разрушавате.

Май не са свършили 40-те години обикаляне из пустинята, да се свършите, да умре последният роб от вас, че да заживеем като хора!

преди 12 часа, Joss Bomon написа:

Много добри. Ето ги топ 3 на най-добрите.

1. Бой пред и в джамията https://www.youtube.com/watch?v=FZujFDs7uVo

2.Бой в Натфиз https://www.youtube.com/watch?v=Brjarh_9Zi8

3. И най-доброто

И бонус за неговите почитатели.

преди 32 минути, АСПЕКТ написа:

Много добри. Ето ги топ 3 на най-добрите.

Не, това са част от издънките с които се компрометира! Както и да е, темата не е за него.

преди 15 часа, БаалБек написа:

Титаните!!!

Фидел Кастро, Ернесто Че Гевара и Коце Че Го Бара...:lol6:

Bravo.png

299453454_126618666775398_54405947412754

Двамата са различено тесто хора, поне според мен. Единия в туба канала има  качени  76433689 клипчета. Изникват почти ежедневно, та не им се вижда края.. Режисира моногамна предизборна сапунка със стотици обещания и закани. Лично на мене ми идват в повече.

Словореда на дженера в обещанията и заканите е в пъти по стойностен и сдържан... Като полковник думите му тежат. И съм сигурен, че между двамата, той е с в пъти повече човешки цености, морал.... и пр... 

Трудно ми е от тела... Съжалявам ако имам грешки..😉

на 13.08.2022 г. в 0:19, Soviet Soldier написа:

Велики личности, за жалост на чело на бедна и слаба страна.

По тъпа логика не съм виждала. Хем велики, хем на чело, а страната бедна и слаба. Е какъв ръководител си тогава? Посредствен. :lol6:

Ей рашистите са ви увредили много.

преди 17 минути, БаалБек написа:

По тъпа логика не съм виждала. Хем велики, хем на чело, а страната бедна и слаба. Е какъв ръководител си тогава? Посредствен. :lol6:

Ей рашистите са ви увредили много.

Дето  е минал червен ботуш после поне половин век трева не никне.

Тия боклуци насилствено завземат благата на буржоазията, като се насаждат на нейно място. После принуждават цял народ да им служи за личния кеф.

Северна Корея почти построиха комунизъм, а зимата седят на студено, и нямат дори интернет, ни телефони със света.

Ей с туй се мъчи да ни забаква Копейкин, че и другите соби искат мебели по 20 бона. Простите старчоци кълват!

соц.jpg

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.