Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 7 минути, IvanKirov написа:

Не съди за другите според себе си. Заработвам на свободния пазар, ИТ инженер съм, Копейкин всякак иска да се ри на бизнеса ни. Пак за пари е, косвено. Няма кой да ми плаща да пиша. Пиша по лични убеждения.

Аз съм си простак, споко. Образован, високо платен, опитен и търсен  простак.

Знаеш ли, що идваха англичаните да се заселват тука? Даскала ми по английски си купи къща в Драгалевци, дето за българите е турбо гъзария. Щото по английските зачукани села къщите почват от 300 000 паунда нагоре. Вика с тия пари за къща в Драгалевци не може да си купя и кучешка колиба в родината. Те и нег рите в Африка си имат собствени колиби, чудо голямо.

Не всички българи са били диви селяни. И точно дивите селяни ограбихте най-много. Взехте 50 декара ниви от дядо ми, животните, после сте ги юркали по ТКЗС-то за 20 стотинки надница. Лично го помня от баба ми.

Туй е соц виц, не ме вини все мене.

Насред равно поле се сеят тикви, не се прави металургичен колос. В червените буквари писаха ли ви, че такива комбинати се строят до плавателна вода, щото повечето руда и скрап идват с шлепове.

Да бе широко им било на гражданите, щото селяните ни водеха долна каста, и ни държаха феодално заключени по селата. 5 касти имаше - партийци столичани граждани селяни врагове. Само с женитба пускаха до горна каста. И на туй ли викаш справедливост? Кво съм виновен, че родителите ми са селяни? И тях тъй са натискали за врата, да си правят безсмислената икономика на концлагер.

Ама нищо чудно, то в днешно време всеки селяндур може всякаква диплома да вземе. Както казваше един университетски даскал "в днешно време и кучето си да вържа в университета, и то диплома ще вземе"
И ако реално имате общо с IT сферата, замислете се през комунизма българската индустрия колко бе развита. БКП бяха предвидили изключителната важност на електрониката и полупроводниците. TSMC със сигурност знаете какво е, щом претендирате да сте специалист в сферата и знаете защо е наричан "основният завод на планетата". Ако бяхме съхранили и развивали успешно полупроводниковата си индустрия, днес България нямаше да отстъпва икономически, а и по стандарт на живот на страни като Австрия. 

Лош пример с Африка, защото в България тези "сламени колиби" имат отлични условия и струват луди пари. За повечето българи двустаен апартамент в София е повече от непосилен. 
И какво се оплаквате, че не сте могли да се местите, като във всяко село имаше заетост за всички. Днес като се намъкнахте като хлебарки по големите градове и животът и придвижването в тях станаха нетърпими, сигурно е по-добре? Говорите че Кремиковци тровел въздуха над София, как пък моите предци не се отровиха, въпреки че живееха цял живот в източна София, близо до Кремиковци? Баба ми почина на 89 годишна възраст, цял живот здрава като бик. Сега има замърсяване на въздуха, от безконтролното преселване и огромния брой автомобили, а не преди. 

И пак се връщаме на Кремиковци. Пак повтарям, заводът е построен в полите на планината от военно стратегическа гледна точка с определен личен запас от руди, които евентуално да се ползват във военно време. Да се построи подобен важен завод точно на черноморието, нито е особено изгодно, нито разумно от военно-стратегическа гледна точка. Най-малкото подобен завод би бил лесна плячка за натовските флотове, като този на Турция. Да не говорим, че там няма руди и временна автономна работа е невъзможно. Отделно основните индустриални обекти ползващи метал са в западна България. Ок те ще доставят рудата до завода на пристанището, той ще я преработи, а готовите изделия пак трябва да се транспортират по земя на запад. 

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

Солджър, не им давай храна на помиярите, а и не чакай някой мод да вземе отношение по правилата! Настана световна анархия и "доде се умно наумува, лудо се налудува...". Лошото е, че те самите не виждат по-далеч от носа си и вряскат едни и същи лъжи и измислици. Ей сега гледай, как ще скочи онова хахавото и ще вресне "кое е измислици и лъжи ве?" и ще подкара същата мантра за 232895631785487-ти път. 

Гледам и някакъв пореден измисляк се е подготвил да се включи в лаенето и плюенето - Копейкин - kaldata.com - Форуми

imported-photo-484227.jpeg.17cc225bbdbb60dba0ef8c536d85f4f4.jpeg

преди 57 минути, Soviet Soldier написа:

А, не . . . изобщо, то не си личи. Тук има не малко профили, дето участват само в политически теми и прекарват в писане и водене на спорове часове. Защо ли го правят? Просто хората заработват, но ми прави впечатление, че поведението им е супер еднакво, все едно на специални курсове ходят. 

Това което съм писал аз не са "оправдания", а обективни факти. Можете ли да докажете противното, и да ме оборите, когото казвам, че западът е управляван от жестоки престъпници? Просташките изказвания за сексуални актове, за "мандръсани" женски полови органи са обичайни за хора на много ниско ниво. 

А относно комунистическата индустрия, не само че работеше, а даде на всеки тъп селянин НЕГОВ ЛИЧЕН дом, а не като сега, собственост на банките. Българите бяха, а и в момента са европейците с най-много лична недвижимост на глава от населението. Комунизмът ги изкара от кирпичените бараки с външен клозет и газови лампи, и ги настани в блокове с, ток, топла вода, канализация, парно, паркинги, улици, тротоари, детски площадки. 
Това че реализираха успешно контрареволюция и всичко се изпокраде, и унищожи не прави индустриалната мощ на НРБ "черно и не ритащо", както се изразихте. 

Що се отнася до Кремиковци, това е изключително важен индустриален обект, чието място е подбрано преди всичко от военно-стратегическа гледна точка. Руди са внасяни от СССР, а наличната в близост до завода е трябвало да се добива в случай на конфликт и невъзможност за получаване на доставки от СССР. Дойде капитализмът, разрушиха всичко строено с парите на народа, а най-лошото е, че заработеното от останките му не се върна пак в джобовете на българския народ. 

И като става дума за просторно мислене, по време на комунизма, освен жилища, и парко места се предвиждаха, както и отлично оборудване бомбоубежища. Днес даже за парко места и тротоари не се дава една стотинка, застрояват се паркове и градинки с блокове, а за бомбоубежища и дума не може да става. Те даже за старите налични не оставят една стотинка за поддръжка, всичко се краде до стотинка! 
Това ми напомни за новия Несебър, като ходих преди няколко години. Наперкали сграда до сграда, ударили един асфалт и до там. Паркинги никакви, колите наблъскани по тесните улички, тротоари никакви, по малкото асфалт се разминават, движещи се автомобили и малки с бебешки колички и деца. Мизерия, простотия . . . абе капитализъм с една дума! 

Кажи колко бомбоубежища е имало в София до '89 и за какъв процент от населението са били?

Аз мога да ти кажа за 60 хилядна Дупница колко бяха, 4. Които са били строени преди или по време на ВСВ.

Мога да ти кажа и завода за двигатели ПЕРКИНС какъв брак е давал: 20%

Мога да ти разкажа и завод Васил Коларов в София как е изпълвал петилетката с бракувани двигатели, които после са ги връщали от СССР за гаранционен ремонт.

За разрушаването си прав. Ако другарите бяха направили приватизацията още '91 нямаше да се случи кризата от '97. Въпросният Васил Коларов е купен на две. Едната половина го купува ген. от ДС, другата Хюндай. Познай коя още работи ?

ПП: Скоро и тя няма да работи понеже го купиха руснаци.

преди 1 час, Soviet Soldier написа:

А, не . . . изобщо, то не си личи. Тук има не малко профили, дето участват само в политически теми и прекарват в писане и водене на спорове часове. Защо ли го правят? Просто хората заработват, но ми прави впечатление, че поведението им е супер еднакво, все едно на специални курсове ходят. 

Това което съм писал аз не са "оправдания", а обективни факти. Можете ли да докажете противното, и да ме оборите, когото казвам, че западът е управляван от жестоки престъпници? Просташките изказвания за сексуални актове, за "мандръсани" женски полови органи са обичайни за хора на много ниско ниво. 

А относно комунистическата индустрия, не само че работеше, а даде на всеки тъп селянин НЕГОВ ЛИЧЕН дом, а не като сега, собственост на банките. Българите бяха, а и в момента са европейците с най-много лична недвижимост на глава от населението. Комунизмът ги изкара от кирпичените бараки с външен клозет и газови лампи, и ги настани в блокове с, ток, топла вода, канализация, парно, паркинги, улици, тротоари, детски площадки. 
Това че реализираха успешно контрареволюция и всичко се изпокраде, и унищожи не прави индустриалната мощ на НРБ "черно и не ритащо", както се изразихте. 

Що се отнася до Кремиковци, това е изключително важен индустриален обект, чието място е подбрано преди всичко от военно-стратегическа гледна точка. Руди са внасяни от СССР, а наличната в близост до завода е трябвало да се добива в случай на конфликт и невъзможност за получаване на доставки от СССР. Дойде капитализмът, разрушиха всичко строено с парите на народа, а най-лошото е, че заработеното от останките му не се върна пак в джобовете на българския народ. 

И като става дума за просторно мислене, по време на комунизма, освен жилища, и парко места се предвиждаха, както и отлично оборудване бомбоубежища. Днес даже за парко места и тротоари не се дава една стотинка, застрояват се паркове и градинки с блокове, а за бомбоубежища и дума не може да става. Те даже за старите налични не оставят една стотинка за поддръжка, всичко се краде до стотинка! 
Това ми напомни за новия Несебър, като ходих преди няколко години. Наперкали сграда до сграда, ударили един асфалт и до там. Паркинги никакви, колите наблъскани по тесните улички, тротоари никакви, по малкото асфалт се разминават, движещи се автомобили и малки с бебешки колички и деца. Мизерия, простотия . . . абе капитализъм с една дума! 

Като е работела индустрията, що фалира бе бате ? Аа, да, "ТЕ" са виновни. Кои са "те" не е много ясно и няма значение, но винаги са "те". Все някой друг е виновен.

Хм, Иван ми е отговорил, обаче отговора го е хванала липсата? Бих предположил, че си има причина.

преди 8 минути, BANKATA написа:

Кажи колко бомбоубежища е имало в София до '89 и за какъв процент от населението са били?

Аз мога да ти кажа за 60 хилядна Дупница колко бяха, 4. Които са били строени преди или по време на ВСВ.

Мога да ти кажа и завода за двигатели ПЕРКИНС какъв брак е давал: 20%

Мога да ти разкажа и завод Васил Коларов в София как е изпълвал петилетката с бракувани двигатели, които после са ги връщали от СССР за гаранционен ремонт.

За разрушаването си прав. Ако другарите бяха направили приватизацията още '91 нямаше да се случи кризата от '97. Въпросният Васил Коларов е купен на две. Едната половина го купува ген. от ДС, другата Хюндай. Познай коя още работи ?

ПП: Скоро и тя няма да работи понеже го купиха руснаци.

В периода 39-та 45-та започват да се изглеждат първите, но те са незначителна част, пир това само в София. В провинцията всичко е строено през комунизма. Само в една Стара Загора има над 20 бомбоубежища. Отделно през комунизма под много от заводите е имало такива, особено под тези от високо военно-стратегическо значение. Хубав пример за съветската предвидливост е заводът Азов Сталь, в който руснаците нямаха никакво намерение да навлизат. Да се превземе подобно съоръжение би коствало големи човешки жертви на атакуващата страна. 
А иначе колко и какъв процент от населението е могъл да се укрие, не мога да кажа. Ако имате информация от официален държавен източник, публикувайте я. 

По добре кажете колко бомбоубежища построиха след 89-та. Май са 0, а? Даже наличните затриха с кражби и безстопанственост. Да не говорим пък частник кога ще тръгне да се грижи за безопасността на персонала си и да строи бомбоубежища под завода си. 
Това ме подсети за един друг канадец, Антон Стефов, дето ще строи завод за лека бронетехника по черноморието. Човекът си мисли да му е евтино, защото основната продукция е за експорт, а това ,че този завод на подобно място при голям военен конфликт ще бъде унищожен не го засяга. Не случайно крупните оръжейни заводи строени през социализма в страната, като Арсенал Казанлък не са ги набили край черно море, въпреки че по мирно време продукцията им е предимно за експорт. Комунистите са мислели за безопасността на родината си, а не като канадците, Петков и Стефов, дето отдавна са направили избор да изоставят страната си в мирно време, да не говорим във военно, колко бързо ще си плюят на петите обратно в Канада. 

Относно бракът и некачествената продукция, винете предците си си, че са били мързеливи и безсъвестни хора, които са претупвали работата си, във времена, в които никой не ги е притискал и заплашвал. При капиталиста това спокойствие го няма, ако не си вършиш работата като хората изхвърчаш и назначават друг, а ти може да умираш по улиците или пред стълбите на болницата, никой не го вълнува. И пак стигаме до началото, обществото в мнозинството си не е съзряло за комунизма, защото голяма част от него няма съвест, то предпочита да мързелува и да му плащат, отколкото да си свърши като хората работата. 

Относно руснаците, и там е като тук, но в по-големи мащаби. Това дето се строи от СССР, превратаджиите го изпокрадоха и попиляха. СССР всичко произвеждаше сам, а днес им наложиха санкции, коли недодялани без еърбеци произвеждат, а Аэрофлот разглобява самолети за части, та да поддържа определен брой в движение. 80% от авиопарка им е с западни машини, а 20-те руски са с чужди компоненти и пак не могат да ги поддържат сами. Това какво може да е освен контрареволюция и тотален регрес? 

преди 7 минути, N1K17Y написа:

Като е работела индустрията, що фалира бе бате ? Аа, да, "ТЕ" са виновни. Кои са "те" не е много ясно и няма значение, но винаги са "те". Все някой друг е виновен.

Кой е фалирал? Разбира се, че са те. Зад всичко стоят определени хора, събитията не се случват просто така, от нищото. Съветската общност бе демонтирана отвътре, по простат причина, че в КПСС измряха идейните комунисти, партията се бе напълнила с амбициозни материалисти, за сметка на идейните комунисти. Всеки материалист би желал да е олигарх на чело на капиталистическа страна, можещ да си позволи и от пиле мляко, вместо да има огромната отговорност да управлява огромна страна, а като привилегии да има примерно чайка или волга. А пък пари, в условията на комунизма, който е идеология отхвърляща лукса, като буржоазен порок, тях какво са могли да ги правят, без значение колко са имали? В СССР луксозни частни яхти и самолети не са правени, и куп други блага на капиталистическия свят достъпни сам за много малка група хора. По тая причина се прави преврат, или иначе казано прогнилата отвътре КПСС предава и продава страната и народа си, за да живее като западната буржоазия. И пак стигаме до незрялостта на мнозинството, което не успя да предотврати контрареволюцията, и бе, измамено, унизено, обрано. 

преди 25 минути, Soviet Soldier написа:

Кой е фалирал? Разбира се, че са те. Зад всичко стоят определени хора, събитията не се случват просто така, от нищото. Съветската общност бе демонтирана отвътре, по простат причина, че в КПСС измряха идейните комунисти, партията се бе напълнила с амбициозни материалисти, за сметка на идейните комунисти. Всеки материалист би желал да е олигарх на чело на капиталистическа страна, можещ да си позволи и от пиле мляко, вместо да има огромната отговорност да управлява огромна страна, а като привилегии да има примерно чайка или волга. А пък пари, в условията на комунизма, който е идеология отхвърляща лукса, като буржоазен порок, тях какво са могли да ги правят, без значение колко са имали? В СССР луксозни частни яхти и самолети не са правени, и куп други блага на капиталистическия свят достъпни сам за много малка група хора. По тая причина се прави преврат, или иначе казано прогнилата отвътре КПСС предава и продава страната и народа си, за да живее като западната буржоазия. И пак стигаме до незрялостта на мнозинството, което не успя да предотврати контрареволюцията, и бе, измамено, унизено, обрано. 

Ами всичко това са плодовете на любимия ти строй. Това роди комунизма ти, мечтите и фантазиите ти какво "би могло" си остават само мечти и фантазии, не реалност.

преди 31 минути, Soviet Soldier написа:

В периода 39-та 45-та започват да се изглеждат първите, но те са незначителна част, пир това само в София. В провинцията всичко е строено през комунизма. Само в една Стара Загора има над 20 бомбоубежища. Отделно през комунизма под много от заводите е имало такива, особено под тези от високо военно-стратегическо значение. Хубав пример за съветската предвидливост е заводът Азов Сталь, в който руснаците нямаха никакво намерение да навлизат. Да се превземе подобно съоръжение би коствало големи човешки жертви на атакуващата страна. 
А иначе колко и какъв процент от населението е могъл да се укрие, не мога да кажа. Ако имате информация от официален държавен източник, публикувайте я. 

По добре кажете колко бомбоубежища построиха след 89-та. Май са 0, а? Даже наличните затриха с кражби и безстопанственост. Да не говорим пък частник кога ще тръгне да се грижи за безопасността на персонала си и да строи бомбоубежища под завода си. 
Това ме подсети за един друг канадец, Антон Стефов, дето ще строи завод за лека бронетехника по черноморието. Човекът си мисли да му е евтино, защото основната продукция е за експорт, а това ,че този завод на подобно място при голям военен конфликт ще бъде унищожен не го засяга. Не случайно крупните оръжейни заводи строени през социализма в страната, като Арсенал Казанлък не са ги набили край черно море, въпреки че по мирно време продукцията им е предимно за експорт. Комунистите са мислели за безопасността на родината си, а не като канадците, Петков и Стефов, дето отдавна са направили избор да изоставят страната си в мирно време, да не говорим във военно, колко бързо ще си плюят на петите обратно в Канада. 

Относно бракът и некачествената продукция, винете предците си си, че са били мързеливи и безсъвестни хора, които са претупвали работата си, във времена, в които никой не ги е притискал и заплашвал. При капиталиста това спокойствие го няма, ако не си вършиш работата като хората изхвърчаш и назначават друг, а ти може да умираш по улиците или пред стълбите на болницата, никой не го вълнува. И пак стигаме до началото, обществото в мнозинството си не е съзряло за комунизма, защото голяма част от него няма съвест, то предпочита да мързелува и да му плащат, отколкото да си свърши като хората работата. 

Относно руснаците, и там е като тук, но в по-големи мащаби. Това дето се строи от СССР, превратаджиите го изпокрадоха и попиляха. СССР всичко произвеждаше сам, а днес им наложиха санкции, коли недодялани без еърбеци произвеждат, а Аэрофлот разглобява самолети за части, та да поддържа определен брой в движение. 80% от авиопарка им е с западни машини, а 20-те руски са с чужди компоненти и пак не могат да ги поддържат сами. Това какво може да е освен контрареволюция и тотален регрес? 

Последно, през комунизма работено ли е като хората или не?

Че малко си противоречиш.

преди 4 минути, BANKATA написа:

Елементарно, когато бай Иван отиде в завода и бачка 2 часа е комунист. Като почне да се скатава от работа след това, става гаден материалист и мързеливец. 

преди 18 минути, N1K17Y написа:

Ами всичко това са плодовете на любимия ти строй. Това роди комунизма ти, мечтите и фантазиите ти какво "би могло" си остават само мечти и фантазии, не реалност.

Плодовете на са само на строя, а и на обществото. По тоя причина и поне 10 пъти говоря за неговата незрялост да изгради и поддържа по-справедлив и съвършен строй от капитализма. А иначе прогресът е носен от мечтатели, а не от песимисти, които вместо да се опитат да направят живота по-добър, си казват, че е безполезно и тъпчат на едно място. Преди 200 години ако разкажеш на някого, какви технологии има днес, той е щял да те помисли за луд. 

преди 13 минути, BANKATA написа:

Работел е, докато е имало идейни ръководители. Все пак СССР владееше най-прогресивните технологии за времето си. СССР успя да създаде совалка, като Буран, която напълно автономно да лети и да се приземи, без екипаж. Съвременна Русия 35 години по-късно това не може да го стори сама. СССР бяха първи в космоса, най-големия самолет построиха, най-големия вертолет, първия в света АЕЦ . . . постиженията на страната и строя са огромни. Какви постижения има капиталистическа Русия днес? 
Докато имаше живи и много от идейните комунисти, останали от времената на Сталин, имаше и прогрес. Като започнаха кариеристи и фразьори да ги изместват, страната бе разрушена. Не случайно Тодор Живков казва, че комунизмът е едно недоносче. Това е строй силно зависещ от политическия му елит, както едно недоносено бебе от медицински грижи, за разлика от капитализма, където голяма роля играе частната инициатива за развитието на страната. 

преди 4 минути, Soviet Soldier написа:

Плодовете на са само на строя, а и на обществото. По тоя причина и поне 10 пъти говоря за неговата незрялост да изгради и поддържа по-справедлив и съвършен строй от капитализма. А иначе прогресът е носен от мечтатели, а не от песимисти, които вместо да се опитат да направят живота по-добър, си казват, че е безполезно и тъпчат на едно място. Преди 200 години ако разкажеш на някого, какви технологии има днес, той е щял да те помисли за луд. 

Работел е, докато е имало идейни ръководители. Все пак СССР владееше най-прогресивните технологии за времето си. СССР успя да създаде совалка, като Буран, която напълно автономно да лети и да се приземи, без екипаж. Съвременна Русия 35 години по-късно това не може да го стори сама. СССР бяха първи в космоса, най-големия самолет построиха, най-големия вертолет, първия в света АЕЦ . . . постиженията на страната и строя са огромни. Какви постижения има капиталистическа Русия днес? 
Докато имаше живи и много от идейните комунисти, останали от времената на Сталин, имаше и прогрес. Като започнаха кариеристи и фразьори да ги изместват, страната бе разрушена. Не случайно Тодор Живков казва, че комунизмът е едно недоносче. Това е строй силно зависещ от политическия му елит, както едно недоносено бебе от медицински грижи, за разлика от капитализма, където голяма роля играе частната инициатива за развитието на страната. 

Идолът ти и мечтател Сталин, колко милиона изби ? Пардон, "направи им живота по-добър". Като ги прати в рая.

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Идолът ти и мечтател Сталин, колко милиона изби ? Пардон, "направи им живота по-добър". Като ги прати в рая.

Няма революция без кръв. Елитите които са държали властта тогава, и които я държат днес без бай няма да се дадат и да започнат да изграждат нов и справедлив свят. Даже малко е премахнал Сталин. Сталин за съжаление умира твърде рано, а е предстояло да утилизира два много вреди за човечеството боклука, Берия и Хрушчов, който след смъртта на Сталин масово амнистира врагове на народа. Хрушчов, това е човек нанесъл огромни щети на СССР, от него започва и началото на края на страната. Хрушчов е идеологически капиталист и кариерист. На който му е интересно може да провери мемоарите му, в които обяснява колко щастлив е бил като работник в завод в руската империя и плюе по страната си, възхищавайки се на запада. Не случайно е свален предсрочно от длъжност. 

преди 7 минути, N1K17Y написа:

Той не е руснак.

преди 1 час, Soviet Soldier написа:

Какви постижения има капиталистическа Русия днес? 

Е няма, затова Путин иска да я направи отново комунистическо-социалистическа, та да дръпне в развитието си. Нали затова управлява над 20г., като едно време. Дано по-дълго да управлява, че да се стабилизират икономически и да станат отново сила №1 в света. Близо са. Вече започват да показват (за сега само анимирано) най-прогресивните технологии. Най-мощните бомби, най-големите чипове, най-бързите автомобили и т.н.

преди 42 минути, БаалБек написа:

Е няма, затова Путин иска да я направи отново комунистическо-социалистическа, та да дръпне в развитието си. Нали затова управлява над 20г., като едно време. Дано по-дълго да управлява, че да се стабилизират икономически и да станат отново сила №1 в света. Близо са. Вече започват да показват (за сега само анимирано) най-прогресивните технологии. Най-мощните бомби, най-големите чипове, най-бързите автомобили и т.н.

Вие явно си нямате и понятие, кой е Путин. Този човек е всичко друго, но не и комунист. Ако следяхте изказванията му, щяхте да знаете, че анти-съветските не са малко. А колкото до про-съветските, те са за манипулиране на електората. И не той се обърна срещу запада, а обратното. Финансирането , въоръжаването и вноса на радикални ислямисти от цял свят в Чечня бе само началото. А въоръжаването на Грузия? А изграждането на така наречен "ракетен щит" в Европа, който всъщност е съвместим и с нападателно оръжие, като крилати ракети с ядрени бойни глави? А преврата в Украйна? А опитите за такъв в други подконтролни на Русия страни, като Сирия, Казахстан, Беларус и други? Просто руските олигархични елити усетиха на къде вървят нашата, и че ще и падат главите съвсем скоро, ако не вземат мерки. По тая причина и започна нова студена война, но комунизмът тук няма нищо общо. И не се залъгвайте, че за всичко е отговорен Путин. Когато Русия смачка Грузия, Медведев бе президент. И да свалят Путин, руските елити няма да сложат родоотстъпника Навални, а ще поставят човек, който да продължи поетия курс. 

Ето ви подробна информация, да видите има ли Путин общо с лявата идея: 

преди 36 минути, Soviet Soldier написа:

И да свалят Путин, руските елити няма да сложат родоотстъпника Навални, а ще поставят човек, който да продължи поетия курс. 

И кой държави ще им бъдат партньори или те са си самодостатъчни?

Ами готино е, че има некви тука да плюйкат по Възраждане. Щеше да е кофти ако беше мълчание. 

преди 14 часа, БаалБек написа:

И кой държави ще им бъдат партньори или те са си самодостатъчни?

Част от същите чугуно-изостанали държави като едно време Беларус Иран Северна Корея и т.н. :giggle1:

преди 13 часа, Joss Bomon написа:

Айде спрете да тъпчете темата с общи приказки!

Който няма какво да каже за Възраждане, да ходи да се заяжда в другите теми!

Дедко Коле ади прибирай се стига стоял на стълбите пред интерната

преди 47 минути, Coco1 написа:

Ей рано рано те пуснаха пред интерната дедко Коле 

Краката ми в пясъчника на интерната:

325363732_IMG-87240786e8f740d6b1ad0beff6843b4d-V(1).jpg.7961a6480172e3a99cb8b4c7d52048a4.jpg

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.