Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

В момента в "Лице в лице" по БТВ Копейкин си разиграва дугинската рашистка пропаганда.

Изключително съм изненадан от некомпетентността на водещата коят опропусна по много въпроси да го навре там дето кучето си облизва... :getout:

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

Пасков и той се дърпа от Гадин Гадинов. "Прост като теб".

Единствената останала ярка личност, като изключим симпатиите към затвора на бай Тодор.

преди 22 минути, Toto2 написа:

Ми честито. Ама май не си го изгледал видеото баш.

Гледам го в момента. Бесен им е.

49-та минута. Уличава Гадин Гадинов в лъжа.

Цитат

Костя Копейкин – продукт на Цветан Василев? Каракачанов го разкарал от ВМРО, от страх да не му превземе партията

https://narod.bg/2020/04/04/костя-копейкин-продукт-на-цветан-васи/

Как можахте да изтървете Пасков! Копейкин си подари царицата в партията шах.

преди 1 час, IvanKirov написа:

Гледам го в момента. Бесен им е.

49-та минута. Уличава Гадин Гадинов в лъжа.

Пресилваш 10 пъти на границата на лъжа или отвъд нея.

преди 20 минути, Аралампи написа:

Пресилваш 10 пъти на границата на лъжа или отвъд нея.

Гледай 10-тина минути преди това, пак за това говори Пасков. Гадин много пъти е обещавал на Пасков да говори по националните телевизии, и не си е спазил обещанието. Да обещаеш и да не го изпълниш, като имаш възможност...

Не е ли лъжа?

Чудя се за кво са изхвърлили Пасков. Да натириш най-яркия си флагман - тряя да имаш сериозни причини да го направиш.

Единствено за кемтрейлсовете и за СЗО не се погаждаха с вижданията на Гадин.

Като махне Пасков  на негово място ще тури оня неуспелия икономист таксиджия, Шишо Бакшишо.

Добре е за България, такова разцепление. Копейкин ще си подсмърча опозиция, ще го подритват като фикусите в кулоарите.

Ще го теглят за вратовръзката 🙂

Па може и пак да отнесе някой шамар.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Гледай 10-тина минути преди това, пак за това говори Пасков. Гадин много пъти е обещавал на Пасков да говори по националните телевизии, и не си е спазил обещанието. Да обещаеш и да не го изпълниш, като имаш възможност...

Не е ли лъжа?

Чудя се за кво са изхвърлили Пасков. Да натириш най-яркия си флагман - тряя да имаш сериозни причини да го направиш.

Единствено за кемтрейлсовете и за СЗО не се погаждаха с вижданията на Гадин.

Гледах целия клип, който ти пусна.

Неизпълнение на обещание не е непременно лъжа. 

Пасков е голяма работа, зная го още от 2007-8 година във форума на вестник "Атака", но той умее да е манипулативен даже спазвайки 100% истината, например с избор на гледна точка върху проблем или на начална точка, аксиоми на обсъждане.

Внимавай в това относно Пасков.

преди 1 минута, Аралампи написа:

Неизпълнение на обещание не е непременно лъжа. 

И кво е???

преди 1 минута, Аралампи написа:

Пасков е голяма работа, зная го още от 2007-8 година във форума на вестник "Атака", но той умее да е манипулативен даже спазвайки 100% истината, например с избор на гледна точка върху проблем или на начална точка, аксиоми на обсъждане.

Внимавай в това относно Пасков.

Кво да внимавам, от трън на глог, отива при Минчо Христов. Иска да маха плоския данък. Байрактаров иска казармата. Същите тъп анари.

Не виждам на какво да ти отговарям.

Чао до скив!

Цитат

Всичко това очевидно не важи за родните психодесни евроатлантици. Някои от тях, чиито имена няма да спомена, защото ме е гнус, дивашки ликуват от смъртта на младата жена в Русия. Ето защо, когато ме питат как ще се справим с тези хора, винаги на свой ред питам - хора ли? Огромната част от родната "евроатлантическа" пасмина отдавна е загубила всичко човешко в себе си.

https://www.facebook.com/kostadin.eu

Как си противоречи!

https://www.facebook.com/kostadin.eu/videos/386384170336931/

Цитат

Ivan Hristov

·

10:49

Вкарахте си автогол.Загубихте хиляди гласове само от Пасков. Листите ви са пълни с некадърници и роднини. Разпаднахте се още преди да се родите...

Деян Николов също го няма. Копейкин си губи разпознаваемите фигури, назначава таксиджии.

Гледам тотално разцепление в коментарите под клипа. С тия простотии може да отидат при предните пишман патриоти.

преди 1 час, IvanKirov написа:

Деян Николов също го няма. Копейкин си губи разпознаваемите фигури, назначава таксиджии.

Гледам тотално разцепление в коментарите под клипа. С тия простотии може да отидат при предните пишман патриоти.

Ш'тъ питам на другия ден след изборите за същото мнение...

преди 28 минути, Аралампи написа:

Ш'тъ питам на другия ден след изборите за същото мнение...

https://www.dw.com/bg/kakvo-se-slucva-s-parite-na-vzrazdane-elena-gunceva-i-drugi-bivsi-partijci-razkrivat-detajli/a-62894573

Почва яко да се размирисва, поне скандалът с Пасков да бяхте оставили след изборите!

Копейкин почна да се дърви на всички и за всичко! Народът иска разпознаваеми фигури, не таксиджии с икономическо образование, и тъ пи пуйки в парламента, без лично мнение.

Цитат

"Аз съм заплащала членски внос още когато бях кандидат за депутат от гражданската квота на партията, обикновено между 20 и 100 лева един-два пъти в месеца", казва Гунчева пред ДВ. "На всяко събрание на организацията задължително има точка за членски внос и се събира такъв", допълва тя. Но казва още, че квитанции за тези суми не се издават, поне не в пловдивската структура, на която е била член. 

Глей ти, Пасков ще излезе прав. Гугунчева НЕ била от гражданска квота, редовна членка била, пари давала...

200 лева месечно членски внос... Яко мафия ще излезете накрая!

Ей, не спря да заплашва вашия фюрер! Като не искам казарма, двоен данък и с тарамбуките за визи по ЕС...

То Белене, то кръвни заплахи, предатели сме били... Не бе фюрер, просто искам да си живея живота, не да го посвещавам на пуйките, дето си ги събрал за депутатки.

Цитат

Костадин Костадинов 

1 ч  ·

ВНИМАНИЕ!

Организирана група от хиляди платени тролски профили, "отглеждани" и "развивани" в специални центрове, използващи крадени снимки на обикновени хора, целенасочено пишат в моята страница. Скоро ще ви разкрия цялата схема с факти, снимки, видеа, доказателства, местонахождение и разтърсващото самопризнание на един от тези хора, което успя да трогне дори и мен.

Но както се казва има ли грешка, има и прошка. На него простихме и му благодарим за смелата постъпка да разкрие цялата организирана схема, а на другите - знам кои сте, къде се намирате, знаем кой ви плаща и бъдете наясно, че прошка за вас само от Господ. А дотогава...Белене ще ви се стори РАЙ!

https://www.facebook.com/kostadin.eu

Пак там... Половината лумп... ъъъ избиратели на Възраждане, заричат се, че повече няма да гласуват за тях! Коментари извън темата за Пасков.

Цитат

Виолета Костадинова

Няма начин на тези избори да сте първа политическа сила, каквото и да твърди партия Възраждане, вероятно ще трябва да се коалирате с някого след изборите (но не вярвам за две-три министерски кресла да рискувате загуба на електорална маса) Причината много българи да не изберат Възраждане е агресивното говорене за референдум за излизане от НАТО, при условие, че на всички ни е ясно, че ако това стане, България няма икономически ресурс за бързо организиране на отбраната и суверенитета си. Причините са много и генералите ги знаят... Самостоятелната отбрана изисква огромни капиталовложения-поддръжка на авиобази, самолети, гориво за самолетите, достатъчно на брой авиоескадрили с достатъчно на брой обучени пилоти с много летателни часове зад гърба си. Транспортни ескадрили, добра база за командна поддръжка с перфектна и защитена комуникация, логистично командване, медицински батальони, пехотни дивизии... и т.н и т.н. За да се създаде такава отбрана, ще са нужни много, много милиарди, както за оръжия, така и за заплати и обучение на войници. Доколкото ми е известно в Европа, Швейцария с площ от около 41 000 кв.км поддържа армия и е готова за самостоятелна отбрана. Вижте с какво оборудване и войски разполага, ако България, с площ около 111 000 кв.км трябва сама да поддържа армия и отбраната си, сметнете колко ще коства това... А ако електората, особено този, който не е в чужбина чуе за наборна служба - губите тези избиратели...

С ра на метеното ващо фюрерче... Хейтът си е напълно безплатен, обоснован и справедлив!

Цитат

Iliqn Rainov

Чудна работа как Костадин Костадинов , триете коментара ми или вие не удобно да чуете истината. Ще го напиша пак : не ви нападат тролове през последните няколко дена а разочаровани привърженици на вашата партия. Заради решенията които вземате без да се допитвате до тях. За връзка Пламен Пасков. Реално вие вместо да обединявате вашите избиратели вие ги разделяте и то точно преди изборите. Браво от такива партийни водачи има нужда България .

Цитат

С. Маринов

Искам да направите затвор за национални предатели! И да ме направите началник на затвора, жална ви майка колко ми е развинтено въображението!

Цитат

Mihail Manolov

Кво Белене щи дам мама ти шизофреник изперкал.

Цитат

Plamen Hristov Ivanov

ТОЧНО ТАКА,САМО ТОЯГАТА ПОМАНА,ТЕЗ ПРОДАЖНИЦИ ОТ ДУМА НЕ РАЗБИРАТ

Цитат

Ani Mincheva

Това си чисто заплашване ......

Браво браво! Аз спорт не гледам, тоя цирк обаче е доста як. Народът разделен на две, един други се заплашвате със затвори и ликвидиране. Копейкин съвсем е изтрещял, според коментарите под заплахите му. Глас народен глас Божий, Vox populi!

Цитат

Iliyan Iliev

·

22:52

Нищо ново. И Хитлер е разчистил хората, с които е създал Партията и стоели до него по време на Мюнхенския пуч, а после, по пътя към властта е решил, че са опасни – станали обичани, а как не обичат Диктаторите да има още някой около тях, който да разсейва народната любов… И Сталин избил всички, които извървели с него пътя до Властта, но станали обичани освен него. И Мао дзе Дун... Радвай се, че само не те искат в листите... Другите, са ги разстрелвали...

Цитат

Emilia Petrova

Защо човек със собствено мнение го смятате за трол? Дали защото не търпите друго мнение освен вашето или защото така ви е по-изгодно?

Цитат

Ilka Petrova

Леле, БУХАЛКИТЕ тръгнаха!!!! 30+години, от бухалка на бухалка!!! Живи има ли на нашата географска ширина????

Цитат

Петър Николов

Аз пък предлагам тия тролове и злобари, да ги стъпчем безмилостно и безкомпромино, за да си знаят мястото.

Цитат

Katerina Minev

Е кви са тия глупости с Белене? Това наистина ли излиза от устата на политик или нещо недовиждам?

Ми рупай пуканки, докат филма свърши. После ще говорим. То би било гадно, ако не се плюе по Възраждане. А сега си знаем, че душманите ги е страх и правят квото могат ....Ма ясно се вижда, че нещо им липсва акъл. Много беззъбо и тъпо. 

Работещи бедни

363€ МРЗ в България към момента. Бруто, вадят се от това число процент осигуровки дължими от работника и...10% плосък данък!

2313.3€ МРЗ в Люксембург. Не знам дали работещите за МРЗ в Люксембург дължат и плащат каквото и да е, или за тях бруто и нето са едно и също число.

Иванке, ти знаеш ли?

Иначе, разликата е между брутните стойности 6.37 пъти 

Обаче, след облагане на сегашната МРЗ в България, остава нето...551лв, или почти 282€

Ако в Люксембург върху МРЗ не се дължи нищо, тогава разликата между това влизащо в портфейла на тамошен работник на МРЗ и такъв в България, нараства до 8.21 пъти. Което е въпиюща разлика. Едва ли животът в Люксембург е 8.21 пъти по-скъп от в България.

П.П. :

Цитат

Цената на чаша кафе (обикновена) (обикновена/чаша) в Люксембург, Люксембург е 2,36 EUR

Превод от сайт за справки. Определено НЕ Е 8.21 пъти по-скъпо.(2.36€=4.61лв) или разликата е приблизително 3 пъти.

БГ обикновена квартална кафетерия или друго нормално заведение, цена на кафе в зависимост от населеното място, е от 1 до 2лв, или средно 1.50лв. Естествено в някои малки магазини правят и кафе и е на цена колкото от уличен автомат ~0.60лв., ама това не се брои, не такава "автоматна" цена сравнявам.

Цитат

Ivelin Stoyanov

Дядо ми е бил в Белене ,така че не ни плашете с червен московски терор.

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Работещи бедни

363€ МРЗ в България към момента. Бруто, вадят се от това число процент осигуровки дължими от работника и...10% плосък данък!

2313.3€ МРЗ в Люксембург. Не знам дали работещите за МРЗ в Люксембург дължат и плащат каквото и да е, или за тях бруто и нето са едно и също число.

Иванке, ти знаеш ли?

Иначе, разликата е между брутните стойности 6.37 пъти 

Обаче, след облагане на сегашната МРЗ в България, остава нето...551лв, или почти 282€

Ако в Люксембург върху МРЗ не се дължи нищо, тогава разликата между това влизащо в портфейла на тамошен работник на МРЗ и такъв в България, нараства до 8.21 пъти. Което е въпиюща разлика. Едва ли животът в Люксембург е 8.21 пъти по-скъп от в България.

Добре де колко СМО ТАН трябва да си, да бачкаш за 551 лева месечно? Кво да ви мисля такива? Кво ме интересува? Аз като съм учил и чиракувал - вие сте си бачкали и сте си барали у я.

И сега до ден днешен уча. Има доста платени позиции при нас.
Що не дойдете да поработите, ами все в паничките ни заничате???

Щото не можете! Хак да са ви 500 лева подаяния, западняк средна ръка ги взема за 2 дни.

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Добре де колко СМО ТАН трябва да си, да бачкаш за 551 лева месечно? Кво да ви мисля такива? Кво ме интересува? Аз като съм учил и чиракувал - вие сте си бачкали и сте си барали у я.

И сега до ден днешен уча. Има доста платени позиции при нас.
Що не дойдете да поработите, ами все в паничките ни заничате???

Щото не можете! Хак да са ви 500 лева подаяния, западняк средна ръка ги взема за 2 дни.

Аз не работя бре, не запомни ли че нямам нужда, пък и не това те питах.

преди 20 минути, Joss Bomon написа:

Тоя лумпен иванчовски още си дрънчи сам и си задава въпроси... 

Чудно, как още се намира някой да го чете и да му отговаря. 

Не бе бързо излиза в таймаут. Инак обединявам мнения.  Тая тема ми е онлайн архив, след малко ще мине цензурата у фейсбука, и ще останат само маймунските бойни викове.

Пасков ще ви завлече половината фенове, 70 000 абоната има в каналите си. Голяма грешка сътвори фюрер ви.

Да си седят за поколенията постовете народни, тука Копейкин не може да трие. Бих се радвал да го привлечете в някой форум, на свободна територия. Не може да диша без цензура.

Общо взето голям кеф! Газ пикае, сефте го виждам толкова побеснял. Зинал да вкарва цял народ по затворите. Няма страшно, бабишкерите по сборищата му ще му станат гавази.

Не е истина колко ЗЛОБА се лее в страниците ви. Злоба срещу нас, които ни гледате в паничките.

Цитат

Joro Jorov

Искам да отворите трудови лагери – затворите не трябва да са хотели с бели чаршафи и нам какви порциони – няма значение политик ли е или дребен човек – за таквоз престъпление – толкоз дни, месеци, години в трудов лагер. Да копаят диги, мостове, канали, да залесяват. Работа има и ще се оправи много бързо страната.

Цитат

Teodor Ivanov Dimitrov

Платени сте вие, вашите схеми на-бързо излизат наяве!

Цитат

Mariq Boyadzhieva

Какви са тези заплахи?!? Не виждам нищо патриотично в заплахите! Така ли ще управлявате? Чрез вселяване на страх и последващо насилие, ли?!?

Някой все ви ак ал у гащите:

Цитат

Vladimir Zlatev

Ще си позволя да се усъмня в това, че текстът е на Костадинов. Има някои 'изхвърляния' странни тук. А иначе, наистина излиза от неговия профил. Има нещо гнило, тук ли, в Дания ли, но нещо не е наред с тая публикация.

Цитат

Osman Hilmi

Заплашването на гражданите във фейсбук не е ли е престъпление?

преди 3 часа, Аралампи написа:

преди 3 часа, IvanKirov написа:

"Плаачиии, детеее!.."

Една стара гр. песен.

Не ми е ясно как съвременните мъжленца не се усещат, че са по-путчести и от жените?..

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.