Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Тези въпроси и аз съм госпоменавал многократно, но за националнокастрираните русороби да си българофил било русофобия.

1 ч.  ·

Към Костадин Костадинов и неговия приятел д-р Пламен Пасков.
То хубаво, но аз и доктора не съм чул да каже цялата истина за българо-руските отношения. Все заглажда нещата с полуистини, за да не разсърди големия брат. Руският Патриарх обвини България в предателство, понеже два пъти била заставала във военни коалиции срещу Русия. Тези обвинения се подкрепят от широката руска общественост. Кой ще разясни на руските медии, че българите се бореха да си върнат земите, подарени от руските царе на съседните държави, и за да освободят сънародниците си останали под чуждо робство. Защо не му се припомни на Негово Светейшество, че именно болшевишка Москва наложи войнствения атеизъм в България, за което той ни дължи извинение. Под нейн диктат бяха избити лидерите на Земеделския съюз, който имаше абсолютно мнозинство в НС след 1944 г.
Русия исторически постъпи с България подобно на капитан, който е спасил удавник, но после го осакатява, отрязвайки му половината крайници и го задължава да му бъде вечно благодарен. Руските царе бяха против комитетите на Левски, против Екзархията, против Съединението, против Независимостта. Те подариха Добруджа и Българска Морава на съседите ни. Помагаха на Сърбия в обезбългаряването на Македония. Защо не се разясни предателството, извършено от Русия към българския народ с подписването на Одринския мирен договор от 1829 г.? Не отприщи ли този договор, в който предците ни са само разменна монета, огромна бежанска вълна, обезлюдила Тракия? Николай Втори-българомразец вкара Румъния в гръб на България по време на Междусъюзническата война 1913 г. и после се хвалеше със заслугите си за “Погрома на това бясно куче-България. Левски е обесен заради активната намеса на руския посланик в Истамбул, който убеждава софийския валия, че се касае за обикновен разбойник, участвал в грабежа на турската поща в Арабаконак. Трябва да разграничаваме руския народ от неговите правителства, защото и той е страдал от тях.
  • Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

Мирко, язък че оня лисугер не се е върнал назад чак до сътворението. Не е трудно като се вземат N-стотин години период от време, да се изнамери някаква гняс, срещу когото ти хрумне.

преди 32 минути, Sliderum2 написа:

Мирко, язък че оня лисугер не се е върнал назад чак до сътворението. Не е трудно като се вземат N-стотин години период от време, да се изнамери някаква гняс, срещу когото ти хрумне.

Какво сътворение бре, като се говори за края на 17 век /та до сегашни дни/  . И събития за които русоробите реват да сме "вечно благодарни" . А то истината е доста по различна. Да не кажа на 180'

преди 6 минути, Joss Bomon написа:

Аууу колко смрзен останах от това че някой прогнозирал нови избори напролет.

:) :) :)   Това заглавията..... :getout:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 16 часа, IvanKirov написа:

Заминаха си предприемачи, лекари, съдии, адвокати...

... останаха стабилните и непоклатимите!

Що не идеш да ревеш и на другите които не харесваш, а си се запецнал единствено тук?!

преди 1 час, miro20 написа:

Аууу колко смрзен останах от това че някой прогнозирал нови избори напролет.

Не това е акцента, а че взеха един по един да си признават, че няма да е изненада силната подкрепа за „Възраждане“ !

преди 48 минути, Joss Bomon написа:

Не това е акцента, а

Затова пък аз акцентирах на заглавието :)  И колко малко има съществено казано.

А относно въZраждане, няма да ме учуди ... все пак се страната с 80% ивохристовчета.

Отделно че целта е да се обере русофилистичния путинистки  електорат, който  загуби почва и опора в Корнела и БСП /а да и Гоце/ където бяха традиционно.

Така лека полека се сменят "колоните" поддържащи евразийството и се запазват овцете .

преди 2 часа, miro20 написа:

И събития за които русоробите реват да сме "вечно благодарни"

Ами реди се до ерджеп пред престола на султана. Яд те е, че не носиш фес. 

преди 2 часа, Joss Bomon написа:

... останаха стабилните и непоклатимите!

Оформяте се партия от Боков тип. "Магаре да ви вържа ще го изберете".

Хем заляга на немислещи Матросовци дето и баща си биха предали на партсека. Хем експерти щял да търси после.

Цитат

Що не идеш да ревеш и на другите които не харесваш, а си се запецнал единствено тук?!

Другите са ясни. ДПС си имат твърд електорат, за БСП  разни дядки, дето още не са пук нали. Гербавите си държат държавната администрация.

Копейкин има тъмна страна, нищо че е написано черно на бяло в програмата им. Предпочитат да изтрият и банят, отколкото да отговорят по същество. Щото са наясно, че ако се разчуе за двойния данък дето гласи после първо ще удари безгащните Пурковци, дето гласуват за него.

Бизнеса и без туй го пребиха, Копейкин го поставя пред дилемата "вдигни цените или фалирай".

Ей тия неща искам да се популяризират, темата тука е номер 1 в Гугъла, все ще има някоя пишман патриотична мисирка да погледне кво пишат хората в нета, извън модерираните им канали от Гьобелсов тип.

п.с. Извън тая тема пише същото. Форумът на националистите го плюе, програмистите го плюят, особено след като Пасков ви остави си се утаявате Воленовия лум пе но-пролетариат, който по подразбиране няма шанс за власт. Колкото Симеонов взе кормилото, колкото Волен, толкова и вашия ще вземе. Най много да се продаде за златен пръст, като горецитираните оцапали се.

Като се замисля само разни шапкари и чантажии ще намажат от Копейкин. Като вдигне бюрокрацията, и подкара стад ото на донаборниците, за шапкарско робство. Военен лекар да си на донаборна комисия, далаверата е като на митницата.

Само тия реално ще са печеливши, напук на изкуствено раздутите цени, в резултат на върлата некомпетентност на Копейкин, що се отнася за всичко извън историко-етнографската му област.

преди 34 минути, IvanKirov написа:

Магаре да ви вържа ще го изберете".

Сподели коя партия не са паразити и често, почтено и ефективно биха работили за всички, а не само за айти-та, дето не им се плаща нищо повече от плосък данък?

преди 35 минути, IvanKirov написа:

Форумът на националистите го плюе, програмистите го плюят

Вие си плюйте. Това можете, това правите. Камилска му работа.

преди 2 часа, miro20 написа:

А относно въZраждане, няма да ме учуди ... все пак се страната с 80% ивохристовчета.

Отделно че целта е да се обере русофилистичния путинистки  електорат

Само че, в действителност поддръжниците на Възраждане са останалите 20%!

Айде да не правиш обобщения и да сортираш хората като домати, А! Такива псевдоанализаторчета като тебе, единствено пълнят информационното пространство с плява!

По Киро-лъжата никой не плюеше, но се оказа "най-рядкото" в историята на България. Та по тази логика, Възраждане като най-оплювана и преследвана партия, ще се окаже най-читавата май.

преди 14 минути, Joss Bomon написа:

По Киро-лъжата никой не плюеше, но се оказа "най-рядкото" в историята на България. Та по тази логика, Възраждане като най-оплювана и преследвана партия, ще се окаже най-читавата май.

Той и вашия не спира да лъже. Само че сте захапали рибарската корда, стискате я, и очите също. Кое да му е читавото на Копейкин, кажи едно да се хванем за него, дето да е читаво!

преди 30 минути, Sliderum2 написа:

Сподели коя партия не са паразити и често, почтено и ефективно биха работили за всички, а не само за айти-та, дето не им се плаща нищо повече от плосък данък?

Айде като си ме заразпитвал, отговори ми на един въпрос.

НА КОЙ МУ СЕ ПЛАЩА "нещо повече от плосък данък?"

На тебе плаща ли ти се повече данък? При все, че знаем, 80% от данъка отиват за харчове, които никога не би се съгласил да се правят. Стимулиране развъждане на ман гали, повече държавна администрация, повече полиция, дето нищо не прави...

Повече шапкари, ето Копейкин иска наново да ни губи времето с вардене на празни складове.

Закво ти е повече данък? И 120 % да стане пак ще го употребят в твоя вреда! И моя също.

Таман ме осени да отида в ТийнПроблем, да им обадя Копейкин ква тъпа казарма им е нагласил. На момиченцата също. Бакъпнах си видеото, аз самият не повярвах какво чух. В случай, че го изтрият.

Копейкин е пощурял, усети се, че почна да изтърва положението, пък аз от вчера празнувам. След напускането на Пасков ще видите власт коги пр ъдне гущера!

Не май, а направо. Смрадтта яко се е осрала от страх и плюят, плюят ...Няма Боко, няма Кирчо, няма кокорчо, корнелка хич. Тея са бели и пухкави, Коце е най черен. Ама и акъл нямат та да го очернят качествено и са смешни в усилията си. За това много се кефя на иванчо, еманацията на беззъба и детинска антипропаганда.

От вчера имате паметен ден. Обратното на Цанов. Назад и надолу!

По-следващия парламент сте на скамейката при Волен. Отсега гласят напролет пак нови избори. Имате още няколко месеца да лапате, после пак в музея при другите плъхове!

преди 1 минута, Toto2 написа:

Няма Боко, няма Кирчо, няма кокорчо, корнелка хич. Тея са бели и пухкави, Коце е най черен. Ама и акъл нямат та да го очернят качествено и са смешни в усилията си. За това много се кефя на иванчо, еманацията на беззъба и детинска антипропаганда.

Никога, ама НИКОГА не съм подкрепял гореизброените мафиоти. За Курнела са бабишкерите, за Боко са чантаджиите, за Кирчо гласуваха тъп анарите. Нито са бели ни пухкави. Един дол дренки като вашия чалгарин. Туй да се изтъпаниш с 20 бона мебели е чалга каквато и Азис не прави!

преди 38 минути, IvanKirov написа:

От вчера имате паметен ден. Обратното на Цанов. Назад и надолу!

По-следващия парламент сте на скамейката при Волен. Отсега гласят напролет пак нови избори. Имате още няколко месеца да лапате, после пак в музея при другите плъхове!

Никога, ама НИКОГА не съм подкрепял гореизброените мафиоти. За Курнела са бабишкерите, за Боко са чантаджиите, за Кирчо гласуваха тъп анарите. Нито са бели ни пухкави. Един дол дренки като вашия чалгарин. Туй да се изтъпаниш с 20 бона мебели е чалга каквато и Азис не прави!

Кефиш, брато. Кефиш с късогледство и тъпоумие. Продължавай в същия дух. След малко повече от месец да не вземеш да стягаш куфарите. 

преди 50 минути, IvanKirov написа:

80% от данъка отиват за харчове, които никога не би се съгласил да се правят.

Значи си правиш предположения, че всички хора мислят кат теб и намират разните бюджетни разходи въобще за ненужни! Абстрахирам се от корупционните практики покрай различни харчове и облагодетелстване на кръгове от фирми. Ти намираш самите разходи за различни дейности за ненужни и едва ли не вредни. Това, в никакъв случай не е вярно и има много хора мислещи с горната си глава, които не са на твоето мнение. Силно се съмнявам да си толкова тъп, че да си се поддал на манипулационни щуротии в интернеДа по тия въпроси, пък и не само свободни съчинения от разни полуанонимни дърдорковци в соц. мрежите и тубите, ами дори и в статии по мисирчите медиЙ.

Сибир е Китайски...какъв да е! - Костя Копейкин

image.png

Тоя вече изтрещя.

преди 2 минути, БаалБек написа:

Сибир е Китайски...какъв да е! - Костя Копейкин

image.png

Тоя вече изтрещя.

Коцето не знам, ама ти отдавна...

преди 4 минути, Toto2 написа:

Коцето не знам, ама ти отдавна...

Ще видим след изборите. ;)

преди 3 минути, БаалБек написа:

Ще видим след изборите. ;)

Ми аз кво ти думам до сега? Ще видим след месец и нещо. Куфара, влака и ЕС. Докато е време. Да не се наложи да се кичите по колесниците на самолетите...

Е май се вижда кой какъв е и защо е добре, че се е чупил от Възраждане

Червени се карат на пленума за листите

Нашата бивша мома като че ли направи много грешен избор. Чичко Пасков  и той се заби и той не знае къде. 

Стилян Христов добави нова снимка към албума: ВЪЗРАЖДАНЕ.

11 часа  · 

Вчера 10 българи от Свиленград учредиха организация на Възраждане в града на Марица. Да се готвят Пордим и Банско:)

За последната седмица учредихме 5 организации. Секретарката ни в Етрополе е на 18 години, председателят ни в Тополовград е на 19 години, секретарката ни в Златоград е на 20 години. Имаме стотици запитвания от млади българи, които чакат с нетърпение да навършат пълнолетие, за да ни станат членове. Възраждане расте в буквалния смисъл пред очите ни, а заедно с организацията израства и българския народ!

Може да бъде изображение с 10 души, изправени хора и на открито

преди 1 час, Toto2 написа:

Кефиш, брато. Кефиш с късогледство и тъпоумие. Продължавай в същия дух. След малко повече от месец да не вземеш да стягаш куфарите. 

Докладвам. Само вие ли ще викате Калинка възпитателката? Само на нея пожелавам една хубава, дълга, комунистическа казарма, в кен ефи без врати. Лично съм ги виждал. Щото взе отношение по защитаване на комуняшки прос тотии.

Майтапя се ве! Докладват само мер завците. Доносници, певци, къртици, предатели, портаджии, цветарки... Много синоними за едни и същи бок луци. Еднакво бой ядат, и от своите, и от врага. В казармата видях побой точно на един новобранец дето докладва. Такива всички ги мразят.

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Значи си правиш предположения, че всички хора мислят кат теб и намират разните бюджетни разходи въобще за ненужни! Абстрахирам се от корупционните практики покрай различни харчове и облагодетелстване на кръгове от фирми. Ти намираш самите разходи за различни дейности за ненужни и едва ли не вредни. Това, в никакъв случай не е вярно и има много хора мислещи с горната си глава, които не са на твоето мнение. Силно се съмнявам да си толкова тъп, че да си се поддал на манипулационни щуротии в интернеДа по тия въпроси, пък и не само свободни съчинения от разни полуанонимни дърдорковци в соц. мрежите и тубите, ами дори и в статии по мисирчите медиЙ.

Не бе лъжем се, при бай Тодор 60 000 администрация, в момента са нещо като 250 000. С разни ман густи - помощите за развъждане отиват към 700 000. Това само правия сценарий. Останалото се краде. Да имахме оправията на швейцарците и немците, да съм склонен на убийствени данъци. Упц, грешка, винетката им на швейцарците е точно 67 лева наши пари, пък на немците данъка на храната е 7%. И на лекарствата.

Пак ви казвам, и 100% да ни прибирате брутото, труда демек, и да ни храните с боклуци като в казармата. Дядките и шапкарите ще ахнат от кеф.

В следствие на това кражбите ще скочат със 100%, Копейкин ще си построи дворец като Доган ага, на нас пак кратери по пътищата, и тотално неработещи институции.

Туй че вие сте лековерни не значи, че такива като нас трябва да ви плащат за наивността.

Ето затуй ви храня, и умирам от кеф, че почнахте да се разпадате. Копейкин събира магаретата от поляната, вкарва ги в парламента, после се тюхка що го напускат качествените му хора.

преди 1 час, Toto2 написа:

Имаме стотици запитвания от млади българи, които чакат с нетърпение да навършат пълнолетие, за да ни станат членове.

С нетърпение ще се регна в TeenForum, да им обясня кво представлява нашата казарма, дето ще гласуват да я връщат. Мене не ме касае, те ще живеят като военопленници!

Иванке, туй с хранилката на администрацията и мен не ме кефи. Ами да бяхте кат естонците написали почти за нула време и почти за без пари качествено електрическо управление и да се свърши още преди 10+ години с ходене по гишетата и сделането напълно ненужни държавни агенции и комисии. Признай вина!

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Иванке, туй с хранилката на администрацията и мен не ме кефи. Ами да бяхте кат естонците написали почти за нула време и почти за без пари качествено електрическо управление и да се свърши още преди 10+ години с ходене по гишетата и сделането напълно ненужни държавни агенции и комисии. Признай вина!

Признавам. НАПИСАХМЕ! Лично съм писал за правителството.

Софтуерът е факт, тия на които искаш да им даваш данъци потискат електронното правителство. Не ги кефи да няма опашки печати и рушвети.

Копейкин е ЗА още повече администрация. Преразпределението на доходи, грабенето от бизнеса подхранва тумори като него. ЕДНА СТОТИНКА не е изкарал от свободния пазар. На чистачка не е плащал.

Тръгнал на нас да дава акъл, и да ни управлява парите и свободата!

https://www.teenproblem.net/forum/forum.php

Слаба работа тия пишлемета, ще се регна да потърся писали ли са за казармата.

Копейкин направо злоупотребява с незнанието им, за няколко пробити гласа.

преди 13 минути, IvanKirov написа:

Софтуерът е факт,

Най-накрая...

преди 13 минути, IvanKirov написа:

тия на които искаш да им даваш данъци потискат електронното правителство. Не ги кефи да няма опашки печати и рушвети.

Копейкин е ЗА още повече администрация

Кво?

преди 17 минути, Sliderum2 написа:

Охвтоп.

Тук не са виновни създателите на програмния продукт, а тези хора, които се съпротивляват на това да станат ненужни.

Средното звено на управление във всякакви администрации е тиха, но голяма сила; обикновено това е т.н. бюрокрация.

Пред мен две служителки в общината, докато чаках пред гишето да ме обслужи едната, почти в прав текст си говореха, че ще се съпротивляват на въвеждането на т.н. електронно управление. Това беше преди доста години; начинът на работа на общината си е същият; съпротивлението, значи, е ефективно.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.